Partyflock
 

Programmering van 8Bahn Area Festival

gepubliceerd door , op
8Bahn Area Festival
2 juli 2012
Feest8Bahn Area Festival · Non stop weekender campsite festival
Datumvrijdag 6 juli 2012
Locatie8Bahn Area
'Stel je voor dat er ergens een plek bestaat waar jouw meest geweldige festivalervaringen samenkomen met een non stop progressieve programmering, verdeeld over twee dagen en twee nachten inclusief camping!'

8Bahn Area Festival; een on-Nederlands festival midden op een voormalig kazerneterrein met monumentale panden, vervreemde bunkers en gelegen in de Veluwe. Nu al veelbesproken door haar vooruitstrevende line-up en de voor velen absurde locatie.

In het overvolle festival landschap van Nederland is er geen garantie meer voor een succes als nieuwkomer. De zomer van 2011 kende een sterke afname van bezoekersaantallen voor veel festivals. Met dat gegeven zijn 8Bahn en haar hostende partijen Juxtapose, New Dutch School, Cassette Collectief en Le Voyage aan de slag gegaan om een eigenzinnig festival te presenteren wat wél onderscheidend is.

8Bahn Area Festival is centraal gelegen in Nederland, vindt plaats in het eerste weekend van juli, kent een nonstop programmering van vrijdag 6 juli 12.00 uur tot zondag 8 juli 12.00 uur en biedt campingterrein aan binnen de vestigingsmuren van 8Bahn Area. Slecht weer scenario is uitgesloten. Het festival kan namelijk ter plekke overdekt worden zonder inzet van een enkele circustent.

De programmering wordt verdeeld over vijf stages, met ieder een identieke sound. Headliners in praktisch alle elektronische genre's worden afgewisseld met nieuwe live acts. Ook theater, videokunsten en andere spielerei krijg je cadeau bij aanschaf van een weekendticket.

Tickets zijn nog beschikbaar voor € 63,00 en zijn verkrijgbaar via Ticketscript.com. Dit is inclusief camping. Op 8Bahn.nl vind je alle informatie; van programmering tot camping info.

Een greep uit de zware line-up:
Robert Hood
Innervisions special ft. Ame (live) & Marcus Worgull
Coki
Africa Hitech
Butane
Levon Vincent
Boddika
Roman Lindau
Illum Sphere
Legowelt (live)
I-F
Jameszoo (live)
Break SL (live)
Arttu aka Lump (live)
Jeremy P. Caulfield
Alfabet (live) = Tom Trago & Awanto 3
Gesloten Cirkel (live)
Cesare vs Disorder
Applescal (live)
Julien Mier (live)
Cinnaman
Boston Strip
Orgue Electronique (live)
Mark du Mosch
Roberto Auser
David Vunk
Ian Martin
Loud-E
TLR
ESHU (live)
Hadamard (live)
Baz Reznink (live)
Hyde Park (live)
Mattikk
DJ DJ+

1 opmerking

om in te lijsten!