Partyflock
 
Nieuws · februari 2011
Rotterdam krijgt nieuw dancefestival
maandag 28 februari 2011
Rotterdam krijgt een nieuw dance-evenement, het Now & Wow festival. Het muziekevenement volgt de Dance Parade op, dat vorig jaar ter ziele ging vanwege het aangescherpte evenementenbeleid in de havenstad. Met het evenement wil Langenbach het imago van Rotterdam als uitgaansstad uit het slop trekken. Het nieuwe festival draait om meer dan alleen dancemuziek.
Na een succesvolle eerste editie in 2010, zal Central Studios op zaterdag 7 mei opnieuw een ware Euphoria tempel worden.
Booming Brasil
zondag 27 februari 2011
Utrecht heeft er weer een super leuk zomers en vooral dik house feest bij. De eerste editie van Booming Brasil was gelijk een geweldige kick-off voor dit Braziliaanse fenomeen in de Domstad. Het meest zomerse concept wat ooit gegeven is in Utrecht trekt de plannen door om deze stad opnieuw om te toveren tot een avondje Rio de Janeiro.
Midnight Freaks
zaterdag 26 februari 2011
De midnight freaks hebben zin in maart. Met artiesten als Nôze, Simon Baker, Luna City Express, William Kouam Djoko en Tom Ruijg op het menu wordt AIR in maart op zijn kop gezet!
T.T.S. presents AA XXL en Free party
donderdag 24 februari 2011
Afgelopen maanden heeft T.T.S. zich voornamelijk bezig gehouden met op de kaart zetten van Audio Active en dit is goed gelukt en AA mag zich inmiddels heugen een grote groep trouwe fans die het evenement steevast bezoeken. Zoals aangekondigd komt er naast de reguliere AA twee keer per jaar een XXL editie waarbij beide zalen van Paard toegankelijk zullen zijn voor de bezoekers van Audio Active. Maar T.T.S. staat niet stil en er is weer tijd voor iets nieuws....
Het vip deck achter de dj was al ingericht als vip op de Crazyland party's, maar nu heeft de organisatie aan de overkant van de main zaal ook nog eens een echte Piper Champagne Lounge met relaxte lounge- en zitplekken die uitzicht biedt over de hele zaal. Ook daar word je bediend met vers fruit en heerlijke hapjes door de hostesses.
Spannend moment! Wie staan er dit jaar op Het Vlaardingen Festival. Een aantal namen zoals Funkerman, Quintino en DJ Rob & MC Joe zijn al eerder bekend gemaakt. Hiermee geeft WN Events al aan welk kwaliteitsniveau zij dit jaar wil halen. Met het bekend maken van de line-up kan er een eind worden gemaakt aan de speculaties op internet. Wie is erbij?!
Het is gedaan met de stilte. Samen met de Fusion of Sound Tour, komt Hard Nature de komende maand met twee extra dikke edities. De hele nacht ga jij uit je dak samen met de artiesten van het het Fusion label. Te beginnen zaterdag 19 maart in de legendarische Cherry Moon. Een van de beste en hardste locaties in België met een roemruchte historie. Een week later, op zaterdag 26 maart, strijkt Hard Nature Fusion of Sound Tour neer in de vertrouwde Nederlandse Effenaar. Hard Nature de Fusion of Sound Tour komt eraan!
Love Generation Indoor Festival
woensdag 23 februari 2011
Love Generation Indoor Festival met 3 area' s op 16 april in Maassilo Rotterdam.
Met een vrijwel uitverkochte kersteditie nog op het netvlies gebrand is de organisatie er trots op om de volgende editie in de Maassilo Rotterdam aan te kondigen. Op zaterdag 16 april zullen er 3 waanzinnige area' s zijn waarvan er 1 gehost wordt door niemand minder dan Shermanology en alsof dat nog niet alles is, ook zal Hardwell zijn album release vieren van zijn nieuwe album ' Revealed'!
Decibel 2011 weekendarrangement
woensdag 23 februari 2011
Op zaterdag 20 augustus vindt Decibel outdoor festival 2011 plaats op Beekse Bergen. Dit jaar biedt b2s in samenwerking met vakantiepark Beekse Bergen de mogelijkheid om in het Decibelweekend een speciaal arrangement te boeken. Samen met je vrienden en andere Decibelbezoekers kun je een heel weekend op het vakantiepark van Beekse Bergen verblijven en gebruikmaken van alle faciliteiten van dit luxe park.
300MPH
dinsdag 22 februari 2011
Na een zeer dikke 'Karotte Special' en een eerste editie van 'Electric Deluxe' is het op zaterdag 26 februari eindelijk weer eens tijd voor een ouderwetse 300MPH avond. Zoals jullie gewend zijn van de Rotterdamse organisatie is er weer erg veel aandacht besteedt om de perfecte samenstelling van artiesten bij elkaar te krijgen.
Aankomende zaterdag is het dan eindelijk zo ver en zullen de poorten van de Waerdse Tempel geopend worden voor Reng Deng Deng – The Hellfire Ceremony! Ook voor deze dertiende editie heeft Cyndium weer de beste dj's geboekt die je van het begint tot het eind zullen laten genieten van hardcore, frenchcore, industrial, speedcore, terror en freestyle. Dit belooft in combinatie met een optreden van The Stiltwalker, prachtige danseressen en uiteraard een geweldige lichtshow een gedenkwaardig evenement te worden.
In februari gaat Progressive City zich van zijn donkere kant laten horen. Op donderdag 24 februari krijgt Merleyn bezoek van de heren van Wicked Jazz Sounds. Phil Horneman en Leroy Rey hebben de afgelopen jaren bewezen dat At Jazz wel degelijk leeft en daarnaast ook nog eens uiterst geschikt is om op te dansen.
Na een lange periode brainstormen en organiseren is 'The Countdown' begonnen! Aanstaande zaterdag zullen alle party animals de 'Concrete Jungle' betreden in de HMH met hoge verwachtingen dankzij de onvergetelijke kick-off editie van 2010 wat Amazone Project direct op de kaart heeft gezet. Niet alleen de partypeople, maar ook Sunnery James en Ryan Marciano en al hun genodigde artiesten zijn er klaar voor om de succesvolle eerste editie te overtreffen voor zowel de nieuwkomers als oudgedienden.
Zit je al weken van te voren af te tellen voor een feest, iedere keer dat je naar je kaartje kijkt, krijg je meer en meer zin om te knallen, als de dag aanbreekt, dan schiet de tijd niet op. Uiteindelijk is het zover en kun je gaan feesten. Maar voor je het weet, is het feest alweer afgelopen en kun je weer terug naar huis. Je baalt ervan dat het feest niet nog een paar uurtjes langer door kan gaan. Om deze teleurstelling te voorkomen, komt Confusion Events op 26 februari 2011 met Klaar om te Rossen in The The Level in Arnhem.
Nog maar een aantal dagen te gaan en dan kun je eindelijk los op de hardstyle waar het allemaal mee begon. The The Sand in Amsterdam zal schudden als nooit tevoren. 26 februari 2011 zal de geschiedenis in gaan als de dag van de wedergeboorte van de early sound. Met invloeden van techno, hardhouse en hardtrance met een reverse base die in de heden daagse hardstyle ver te zoeken is. Velen snakten er weer naar en hier is het antwoord.
Vanaf 4 maart is hardwell on air
zaterdag 19 februari 2011
Één van de meest veelbelovende DJ's van Nederland zal per 4 maart de programmering van Slam!fm versterken: Hardwell.
Latin Lovers
vrijdag 18 februari 2011
Iedereen in Haarlem en omstreken opgelet! Ook in 2011 zal Latin Lovers alle fans van exotische en opzwepende house tunes niet vergeten. Op zaterdag 5 maart keert dit sprankelende concept namelijk terug in het Patronaat en zullen alle smachtende fans weer getrakteerd worden op een Oase van tropische verrassingen en opzwepende beats.
Nopeisdope
vrijdag 18 februari 2011
Let op: Op zaterdag 26 februari worden alle jongeren in omgeving Eindhoven verzocht zich te verzamelen in de Effenaar Eindhoven! The army of Nope is Dope bezet deze nacht de jongeren wegens hun veel te brave gedrag.
Solar Weekend komt naar u toe
donderdag 17 februari 2011
Met alle voorbereidingen in volste gang, is het allicht tijd voor 'n update. Want er is genoeg voor de boeg! Solar tourt door het land, CJP-voorverkoop is gestart en: Solartistiekelingen, schrijft U in!
Reverze
donderdag 17 februari 2011
Check de laatste informatie over het uitverkochte Reverze aanstaande zaterdag in het Sportpaleis Antwerpen!
Toxxic 19 februari in de Matrixx
woensdag 16 februari 2011
Over drie dagen is het zover! Matrixx presenteert in samenwerking met het Amsterdamse collectief Vage Gasten de nieuwe clubnacht Toxxic. Deze avond komt met de creme de la creme als het gaat om knallende house, electro en dubstep.
A State of Trance 500
dinsdag 15 februari 2011
Trance familie opgelet! Om de wereldtour van A State of Trance 500 te begeleiden is er een speciaal team met vijf karakters in het leven geroepen. Elk van de vijf heeft een eigen werelddeel toegewezen gekregen. Samen zullen ze bezoekers overal op de wereld met elkaar verbinden tijdens de A State of Trance 500 World Tour
Afgelopen kerstavond (24 december 2010) werd de eerste Afrazoo Label Night georganiseerd in de nieuwe locatie het Pakhuis 28-29 te Rotterdam. Dit smaakte naar meer. Gezellig publiek, goede sfeer, heerlijke platen en pure liefhebbers op de dansvloer… de Afrazoo Label Night was born. Op vrijdag 25 februari 2011 staat de volgende editie ingepland. Wat kunnen jullie deze keer verwachten van Leroy Styles' labelnight?
Zojuist is het zaterdagprogramma van Intents Festival bekend geworden. Voor de 2011 editie van Intents Festival wordt groots uitgepakt door Stichting De Kloontjes. Intents zal je betoveren met een grote outdoor mainstage, hostings door niemand minder dan Scantraxx Recordz & T-Town Masters en een aparte Outrageous area voor oldschool, early rave en happy hardcore liefhebbers.
Op 18 februari keert Balans voor de 3e maal terug in de Studio 80. De avond zal gekenmerkt worden door een brede reis langs het gehele spectrum van de electronische muziek. Waar in zaal 1 de warme Techno centraal staat, zal zaal 2 de hele avond het domein zijn van de heren achter ESHU. ESHU is een nieuw collectief die naast een label, bestaat uit vier vrienden met een en dezelfde passie.
Baf
zaterdag 12 februari 2011
Zaterdag 19 februari is Trouw een veilige haven voor alles wat Aziatisch is, zich Aziatisch voelt of wilt zijn op BAF: the Asian edition. Aziaten zijn over het algemeen geobsedeerd door alles uit het Westen, maar voor één nacht lang is het tegenovergestelde het geval. In Trouw wordt een kleine bi- en gayvriendelijke Aziatische kolonie gesticht door DarkRaum en de zijnen. Wie in ieder geval ook deel uitmaken van 'Little Asia' in Trouw is als vanzelfsprekend Baf resident BIN, maar ook het Belgische DJ-duo Fanklub DJ's.
Hoogwaardige techno in Hoofddorp
zaterdag 12 februari 2011
Op zaterdag 19februari as organiseert Perplex zijn eerste Technofeest in de splinternieuwe Hoofddorpse venue 'Podium Duycker'. Na jaren is er eindelijk weer een terugkerende House/techno avond op een geweldige locatie.
Dit jaar geen Liberator Outdoor op het Rodetorenplein in Zwolle. Dit vanwege veiligheidsaspecten die de gemeente té risicovol vond. In overleg met de gemeente en Hedon is er een alternatief gevonden.
Ex Porn Star pimpt de Leeren Lampe
donderdag 10 februari 2011
Ex Porn Star heeft de laatste paar jaar met zijn succesvolle on tour edities het hele land afgereisd en wil nu wederom haar territorium vergroten.
Club Poema RAW aan de Drieharingenstraat te Utrecht moet op 28 februari a.s. voor twee weken zijn deuren sluiten. Aanleiding voor deze maatregel is een reeks aan incidenten.
Crazy Sexy Cool
woensdag 9 februari 2011
Na de eerder afgelaste datum is het zaterdag 5 maart 2011 eindelijk zover: de langverwachte editie van Crazy Sexy Cool. Het succesconcept uit Rotterdam zal de Maassilo wederom omtoveren tot een dik feest met vier dampende areas.
We go Back in the days again
woensdag 9 februari 2011
We go Back in the days in club Rain op zaterdag 12 februari met in de schijnwerpers de twee hoofdrolspelers uit de classic movie "Dont be a Menace."wie kent ze nog? Ashtray & Loc Dog?Het leukste classics feest van Amsterdam is elke maand uitverkocht en komende zaterdag beloofd het nog harder te worden.
'The world's most glamorous music brand' tovert op 19 maart de Heineken Music Hall om tot een Grand Ballroom voor het grootste funky house feest ter wereld. Hed Kandi presenteert deze avond een nooit eerder vertoond showprogramma met als hoogtepunt de wereldpremière van 'The Hed Kandi House Orchestra': een live vertolking van dé Hed Kandi Anthems door een twaalfkoppig orkest met de originele vocalisten. Hed Kandi onthult met trots The Show 2011.
Op Goede Vrijdag, 22 april, presenteert de Melkweg een moddervette dubstep line-up in twee zalen. Headliner is Benga, één van de absolute helden van het genre.
Hangar 20's Aerial Club
dinsdag 8 februari 2011
Toen de artiesten Style Beats Liberation Front en Cursed P besloten om een evenement te organiseren in Hangar 20, wisten zij niet dat het zo'n groot succes ging worden.
Erotic dreams your kinky fantasy
dinsdag 8 februari 2011
Erotic Dreams nodigt jullie uit om op 12 februari te komen stralen, dansen & verleiden in prachtige leer, lak, metal, gothic of uniform outfits.
Mason's Album Release Night
maandag 7 februari 2011
Zaterdag 26 februari is het zover, de release night van Mason's langverwachte debuutalbum "They Are Among Us" op het eigen label Animal Language. Dit moet natuurlijk gevierd worden en hoe kan dit beter dan met een uniek voorproefje op de gloednieuwe Mason Live show in de Sugar Factory met optredens van het duo zelf en hun vrienden Willie Wartaal, Kypski, René Amesz, San Proper, Hammeroids & Clockwork.
Eind 2010 vierde Taste-it! op glansrijke wijze haar vierjarig bestaan! Vanwege die speciale gelegenheid werd toen uitgeweken naar een zeer bijzondere locatie in Haarlem.
Hard Bass 2011
maandag 7 februari 2011
Aanstaande zaterdag zal een uitverkocht GelreDome 9 uur lang in het teken staan van Hard Bass. Zoals bekend zijn de beste en grootste Hardstyle artiesten van dit moment in vier teams (bekend als Red, Green, Blue & Yellow) ingedeeld, zodat er een zeer verrassende mix zal ontstaan. Inmiddels is iedereen de dagen aan het aftellen en is het tijd voor de laatste info!
Festivalliefhebbend Nederland was in rep en roer, Fantasy Island vertrok van haar vertrouwde locatie in Oldenzaal. Om allerlei redenen was het niet meer mogelijk daar een volwaardig festival te organiseren en de zoektocht naar een alternatieve locatie begon. Het heeft even geduurd en nogal wat voeten in aarde gehad, maar P-productions kan met trots melden dat ze de regio waar Fantasy Island is ontstaan trouw blijft. Op nog geen vijftien kilometer ten zuiden van Het Het Hulsbeek bevindt zich een prachtig schiereiland op Recreatiepark Het Het Rutbeek te Enschede.
The others
vrijdag 4 februari 2011
The others are back! Na het mega-succesvolle 2,5 jarig bestaan van afgelopen oktober, gaan ze op 12 februari knallen met de volgende editie! Op die datum barst Organza weer uit zijn voegen met het enige, echte Vinyl Only feest van Nederland: The Others – The Kings of classics! Are you ready for some old school?
Thank God it's Monday
vrijdag 4 februari 2011
The Vip Room is de hotspot van het Rotterdamse. Zoals haar naam al verraadt is dit de stek voor Very Important Persons. Net als de clubs in Amerikaanse tv series zijn hier volop comfortabele banken, eigen tafels en vloeit de champagne rijkelijk. Très chic. Waar The Vip Room al van donderdag tot en met zondag geopend is zal nu dan ook maandelijks de maandag bijvoegt worden.
Op Intents Festival 2011 worden je magische dromen werkelijkheid. Intents Festival neemt namelijk een aantal betoverende stappen in 2011. Het festival breidt uit en krijgt maar liefst vier area's op de zaterdag. De Mainstage vormt dit jaar een groots buitenpodium genaamd Fusion Mainstage: Mysterious Magic.
Het is alweer zeven jaar geleden dat Absolutely Fresh haar eerste feestje in de binnenstad van Enschede organiseerde. Time flies when you're having fun! Want na al die jaren is Absolutely Fresh de wilde haren nog steeds niet verloren. Keer op keer verrassen ze het publiek met vooruitstrevende events en top-entertainment.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 2 februari 2011
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
Helling3, op het Amsterdamse NDSM-gebied, huisvest vanaf zaterdag 5 februari 2011 techno feest Hello O.n.k.e.l. In de industriële, maar geborgen omgeving van de oude scheepswerf biedt Helling3 dj's de ruimte. Sets duren minimaal drie uur, waardoor er tijd is voor verdieping, experimenten en gevaarlijke scherpe randjes op nacht vol techno. De eerste gast van Hello O.n.k.e.l. is Fabian Bruhn uit Zweden.
Carnaval in eQlipse
woensdag 2 februari 2011
De Carnaval komt er weer aan, en dat moet natuurlijk dik gevierd worden! De nieuwste Hotspot van Tilburg; eQlipse, heeft voor de Carnaval weer heel wat in petto.Op Carnavals Zaterdag 5 maart luidt eQlipse carnaval in met Oh Oh Cherso. Heb jij ze altijd al willen ontmoeten, of net zo lekker uit je dak willen gaan als in de serie? Deze avond is inclusief een Meet & Greet met de castleden van Oh Oh Cherso!
Na een bizar vette editie gehad te hebben in Utrecht, komt X-Beats weer terug met een nieuwe editie van FreaX!
Op vrijdag 4 februari wordt er een thuiswedstrijd gespeeld in Trouw. Tijdens de 'augustus Locals Only maand' lieten Makcim en Reiss al zien en horen hoe het er dezer dagen aan toegaat in Amsterdam; thuiswedstrijden worden gewonnen. Deze vrijdag verdubbelt het feest zich met een back-2-back set van Breakfast Club mannen Tommy Kornuijt en Jaime Frias. Ga er maar aan staan, dat doen deze vier namelijk ook weekend in – weekend uit.
28 februari 2011
Rotterdam krijgt nieuw dancefestival
b2s keert met Euphoria terug naar Central Studios Utrecht
27 februari 2011
Booming Brasil
26 februari 2011
Midnight Freaks
24 februari 2011
T.T.S. presents AA XXL en Free party
Crazyland komt met een waanzinnige VIP op 2 april
Vlaardingen Festival maakt line-up bekend
Hard Nature Fusion of Sound tour in Cherrymoon en Effenaar
23 februari 2011
Love Generation Indoor Festival
Decibel 2011 weekendarrangement
22 februari 2011
300MPH
21 februari 2011
Timetable en final info Reng Deng Deng
Progressive City laat zich van zijn donkere kant zien
Timetable en last info Amazone Project
Aanstaande zaterdag Klaar om te Rossen
20 februari 2011
Timetable en de Trailer Hardclassics the indoor edition
19 februari 2011
Vanaf 4 maart is hardwell on air
18 februari 2011
Latin Lovers
Nopeisdope
17 februari 2011
Solar Weekend komt naar u toe
Reverze
16 februari 2011
Toxxic 19 februari in de Matrixx
15 februari 2011
A State of Trance 500
Tweede Afrazoo label night met Culoe de Song
Intents Festival ontmaskert magistrale line-up
14 februari 2011
ESHU collectief heel de nacht lang tijdens Balans in Studio 80
12 februari 2011
Baf
Hoogwaardige techno in Hoofddorp
11 februari 2011
Liberator outdoor gaat indoor op 5 mei
10 februari 2011
Ex Porn Star pimpt de Leeren Lampe
Burgemeester Wolfsen sluit Club Poema voor twee weken
9 februari 2011
Crazy Sexy Cool
We go Back in the days again
Wereldpremière Hed Kandi House Orchestra in de HMH
8 februari 2011
Dubstepgrootheid Benga in de Melkweg
Hangar 20's Aerial Club
Erotic dreams your kinky fantasy
7 februari 2011
Mason's Album Release Night
Taste-it! terug in de Philharmonie in Haarlem
Hard Bass 2011
4 februari 2011
Fantasy Island verhuist definitief naar Enschede
The others
Thank God it's Monday
Intents Festival presents The Magical Mystery
3 februari 2011
Absolutely Fresh viert zevenjarig bestaan
2 februari 2011
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Hello Onkel geeft dj's drie uur de tijd in Helling3
Carnaval in eQlipse
FreaX weer in Utrecht met grote tekno- en frenchcorenamen
1 februari 2011
Een thuiswedstrijd in Trouw met Locals Only