Partyflock
 

Kort nieuws van de KNIP-dienst

gepubliceerd door , op
Kort nieuws van de KNIP-dienst
28 maart 2012
· Inhoud


· Opmerkelijk


De tien meest foute logo's :lol:

http://www.hongkiat.com/blog/logo-design-gone-wrong/

· Filmpje


Tijdens de rust van basketbal proberen ze altijd de mensen te entertainen en geven ze mensen de kans om eens met trampoline een dunk te scoren. Dus nu aan jullie de vraag: Gaat hij scoren ja of nee?



· Interview


Kutski: married to music · In februari sluit hij de mainstage van Energy af. Hij heeft zijn eigen radioprogramma bij BBC Radio 1. Hij reist de hele wereld over om zijn grootste passie uit te oefenen. Hardcore, hardstyle, harddance, dubstep, hip-hop, hij doet het allemaal. Kutski is the name, music is the game

· Column


Leef ernaartoe · Iedere keer weer kijk je er rond, je zoekt er goed, je kijkt, zoekt nog meer. Je favorieten breiden zicht uit. Je krijgt steeds meer kennis van de scene. Je weet wat je wil. En dan ineens zie je in de agenda een feest staan met meerdere gele sterren, een blauwe en een paarse. Meteen, zonder na te denken druk je erop. Alles, maar dan ook alles klopt. De naam, de line-up, de organisatie, de plek, de aankleding. Dit wordt 'm, hier ga je je stekker verliezen.

· Winacties


Elke week zijn er leuke prijzen te winnen op Partyflock. Hieronder een kleine greep uit de vele leuke winacties:
  • Winterdance megamix top 100 2011 winactie · De winter is alweer een tijdje bezig en we kijken denk ik allemaal al een beetje uit naar de lente. Om de winter nog even goed door te komen komt Cloud 9 weer met de heerlijke cd "Winterdance Megamix Top 100". De cd bestaat uit 3 mixen met tracks van o.a. Steve Angello, Nadia Ali, Roy Gates, Jesse Voorn & Hardwell.
  • Ferry Corsten Live at Innercity winactie · Voor veel trance liefhebbers is Innercity 1999 nog steeds bekend als het beste feest ooit. Diezelfde briljante set was te horen op het 'Live At Innercity' album in 1999. Meer dan 10 jaar na dato brengen we dit classic album opnieuw op cd en digitaal uit.
  • Markus Schulz - Prague '11 winactie · Op 'Prague '11' vind je Markus Schulz in topvorm. Een strakke, vooruitstrevende mix van de man die wekelijks niet alleen 10 miljoen luisteraars van zijn Global DJ Broadcast radioshow muzikaal weet te plezieren, maar ook nog eens duizenden clubbers met zijn sound weet te beroeren.
  • Kadobon t.w.v. € 25,- te besteden bij magic-creations-webwinkel.nl (Wasteland) winactie · Waardebon ter waarde van € 25,- te besteden in de webwinkel.
    Aangeboden door Magic Creations the Magic of Leather
  • Ratio? winactie · Win 2 x 2 gastlijstplaats voor dit feest. Minimumleeftijd 18 jaar!

Uiteraard zijn er ook nog vele gastenlijstplaatsen voor allerlei leuke festivals en feesten te winnen, ga naar de Winacties en doe mee!

· Recensies


Slam! FM - Grand Slam! Volume 1 2011 · 2011 is van start gegaan en de eerste Grand Slam! compilatie ligt alweer in de winkels. Danceminnend Nederland kan zijn hart ophalen met de populairste radioknallers van dit moment op twee cd's, één met losse nummers en op de tweede cd de Slam!Jam mix.

Aril Brikha - Deeparture in Time: Revisited · Ter viering van het album 'Deeparture in Time' van Aril Brikha wordt er ruim tien jaar na dato een 'revisited' versie uitgebracht. Alle nummers van het origineel zijn hierop geremastered en er is een extra cd met oude, nooit eerder uitgebrachte nummers aan toegevoegd. Tijd voor een review van een tijdloos album.

Armada House 2011 · We kennen Armada Music natuurlijk als trance-grootmacht, maar ook het housegenre is voor het label niet onbekend.

· Goed fout (y)


In het zuiden denken ze alweer aan wat de carnavalskraker van dit jaar gaat worden. Wij geven wat tips in de komende paar weken. Hier is de eerste. Zal dit een carnavalskraker worden of niet?



· De ontdek je plekje quiz


De winnaar van deze week is www.intervisual.nl Martin, www.intervisual.nl Martin was er als eerste bij en is daarom toegevoegd aan de lijst met eeuwige roem.
De locatie was inderdaad Takens.

De opgave van deze week:


Klik hier voor de lijst der winnaars van de eeuwige roem!

3 foto's, 2 unieke winnaars.
De flocker met de meeste roem: Dir..K met 2 goede antwoorden!
Denk jij dat je beter bent dan Dir..K, zorg dan dat je snel antwoord geeft!

· Fotografen

Geen zin om met een camera rond te sjouwen op een feestje? Groot gelijk! Tijdens een feest moet je dansen, springen en genieten! Ga vooral uit je dak en kom na de onderstaande events kijken of één van onze Partyflockfotografen je op de gevoelige plaat heeft vastgelegd!

Je herkent onze fotografen aan hun t-shirt met Partyflocklogo of aan de flyers die zij uitdelen. Alle andere mensen die zeggen dat ze voor Partyflock foto's maken, bedoelen waarschijnlijk dat ze de door hun gemaakte foto's in hun album zetten. Of ze zijn op de versiertoer en gebruiken het als opening van een gesprek :lol:

· In de spotlight : Scorrupt

Alle leden hebben een eigen verhaal! Daarom elke week een spotlight op een van onze leden om ze beter te leren kennen!
  1. Nick:
    Scorrupt
  2. Echte naam:
    Egbert-Jan-Diederik von Strubelstuschenmonchengladbachkierchlschlen....Je mag ook Stefan zeggen ;)
  3. Leeftijd:
  4. Jaar
  5. Woonplaats:
    Nijmegen
  6. Relatie:
    Zo single, mn album komt niet af
  7. Dark of Light?
    Dark, licht doet pijn aan mn ogen
  8. Wat doe je voor werk naast het flocken?
    Ik ben Teamleider in een logistiek bedrijf, stuur mensen aan en zorg dat de gehele dagtaak aan het eind van de de dag is uitgevoerd
  9. Hoe heb je partyflock ontdekt?
    Via een maat van mij Timstyle, die ging veel naar feestjes en ik was toen net een beginner 8) dus hiermee kon ik mooi bijhouden wat ik had gehad en waar ik nog naartoe wilde
  10. Wat gebruik je het meest op Partyflock?
    Ik gebruik eigenlijk alleen op feesten...maar zo nu en dan....de agenda, ik lul altijd alle topics onder van feesten waar ik naartoe ga, ik kan ook heerlijk rondschuumen paigna's van andere bekijken, eigenlijk doe ik geen fuck op pf maar toch ook weer heel veel
  11. Waar stoor je het meest aan op Partyflock?
    Als ik mezelf niet was had ik me vreselijk aan mij gestoord, gelukkig ben ik mezelf 8) maar nee ik stoor me nergens aan, ik denk wel vaak anders en ik kan mn mening nooit echt voor me houden waardoor er altijd discussie's opborrelen! :D
    maar daar hou ik van, aan mensen storen? je kan je pas storen aan iemand als je er aandacht aan geeft, dus je hoeft maar 1 ding te doen...geen aandacht geven :)
  12. Wat zou jij doen als je 1 dag de baas van Partyflock was?
    Het geld van die gast naar mijn bankrekening storten en naar de Bahama's vliegen, en het wachtwoord veranderen zodat ik onder mijn palmboom met een cocktail nog steeds de baas ben van Partyflock
  13. Wat is je meest geweldige feest ooit en waarom?
    Pfff zoveel geweldige feesten gehad, ik pa er 2 een indoor en een outdoor omdat dat toch iets heel verschillends is
    Indoor: 100% Thunderdome payback time in de HMH wat een supergruwelijk feest was dat, sowieso het geluid daar! ultieme sfeer en we waren met een hele flinke groep, dat feest staat nog altijd in mijn geheugen gekerft!
    outdoor: toch wel Dominator 2009, ik stond echt bijna te huilen toen het afgelopen was, kon voor mijn gevoel nog uren doorgaan, was ook in een flits voorbij maar geen idee waarom, gewoon een geweldig feest!
  14. Stel je zou werken in de dancewereld, wat zou je dan zijn?
    Mij lijkt de organisatie zelf toch wel het leukst, in mn kop heb ik altijd de gekste ideeen wat leuk zou zijn voor feestjes, lekker grensverleggende dingen proberen, risisco's nemen en hopen dat het in de smaak valt, dat lijkt me wel wat!
  15. Wie is in jou ogen de bekendste "flocker"?
    eeeeehhhhhhh IK! ik ken mezelf het beste, maargoed als iemand zou moeten kiezen dan denk ik Scorrupt
  16. Wat is je favoriete muziekstijl en hoe is dat zo gekomen?
    Nouja ik klamp me niet vast aan 1 stijl, ik hou heel erg van Reggae, Ska en Hiphop, voor feestjes ga ik wel voor het hardere werk, Hardcore tot terror en alles wat daartussen valt kan ik me goed op vermaken, sinds ik 3 jaar geleden naar lowlands ben geweest is mn muzieksmaak nog een stuk breder geworden...gelukkig, je kan me van alles voorschotelen, behalve hardstyle :)
  17. Heb je ooit een strafpunt gehad en zoja, waarvoor kreeg je die?
  18. keer volgens mij al 1 keer omdat ik (zonder dat ik het doorhad) reclame maakte voor een feest en nog een keer omdat ik gewoon een vervelend kutjong ben (F) ik heb eigenlijk geen idee meer waarom maar dat zou er vast mee te maken hebben
  19. Wat zou je graag anders zien op flock?
    Vind het wel prima zo, misschien updates van andere zichtbaar ofzo, als iemand op zijn profiel nieuwe foto's heeft dat je dat kan zien
  20. Heb je ooit iets gewonnen met een actie op Partyflock?
    Nee word GVD tijd! ik geef me ook nooit op voor iets, maar dat komt omdat mij vroeger is verteld dat ik nooit moest opgeven, dus ik hou vol :P
  21. Wat is de grootste afstand die je ooit hebt moeten rijden voor een feest?
    Groningen..Dominator 2007! Campingplaats gehuurd, 40 man, totale chaos dus, dat was het wel waard :D
  22. Schuw of fotogeil?
    Eerst wilde ik graag op de foto, de laatste jaren boeit het me niet meer zoveel, als ik 1 foto heb van een feestje is prima!
  23. Ben je donateur en waarom?
    Sinds ik weet waar alle feesten zijn door jullie site kosten jullie mij alleen maar meer geld, nu moet ik jullie ook nog geld gaan geven? Geef mij maar geld, kan het goed gebruiken ;P
  24. Wanneer ben je voor het laatst naar de kapper geweest?
  25. dagen geleden, ik hou van kappers, heb echt een speciale band met kappers, als ik denk aan kappers denk ik aan kappers
    echt heerlijk zon kapper die je haren knipt, laatst kwam ik bij een kapper voor hem en haar, dat "haar" snap ik maar ik heb nog nooit mijn hem laten knippen, dus dat doe ik volgende keer
  26. Bier of wijn?
    Bacardi!
  27. Wat voor cijfer zou jij Partyflock geven?
    een dikke 14! vind het een leuek site en bezoek het (bijna) elke dag! dus vind 14 wel een mooi cijfer
  28. Lang leve de Tros! Aan welke 3 personen wil je de groetjes doen?
    Nou ik wil niemand tekort doen stiekem maargoed mn broer Twizza omdat het zon lieve kneus is ;)
    Verder heb ik geen vrienden, ik krijg ook nooit de groeten dus ze stikken er maar in :loser:

We bedanken Scorrupt voor het beantwoorden van de vragen :flower: Volgende week weer een nieuwe spotlight!

· Uit de oude doos met Bart:')


Elke week geven wij de kans aan een KNIP-Lezer om zijn favoriete top 3 uit de oude doos met de rest van partyflock te delen. Deze week is het Bart:') die zijn top 3 instuurde met waarom hij nou juist voor deze platen heeft gekozen en welke herinneringen hij aan deze platen heeft. Heb jij nou altijd al jouw 3 favoriete platen willen laten zien in de KNIP? Stuur dan via Contactformulier jouw 3 favoriete klassiekers op! Geef hierbij ook aan welke herinneringen je erbij hebt of waarom je deze platen hebt gekozen!

Eerste track is zo'n beetje mijn favoriete track, hij blijft echt maar door rammen. Echt geweldig. Kan hem wel uren lang op repeat hebben.



Tweede track is er eentje uit de categorie "sprookjescore" (ja nou kan ook iedereen stoppen met vragen wat sprookjescore nou precies is). Eigenlijk is elke track van Void Settler even geniaal maar ik moest toch een keuze maken.



Derde track is mijn party favoriet, elke keer als ik deze hoor dan ga ik helemaal uit me dak (met me aansteker nog in me hand). Vol gas knallen!



· Anekdotes


Deze week zijn er helaas geen leuke anekdotes te melden :(

· Wie werden er vandaag geboren


Elke week geven we een lijstje met geborenen van vandaag:
  • 1596 - Jacob van Campen, Nederlands architect en schilder
  • 1961 - Spinvis, Nederlands muzikant
  • 1977 - Jeroen Elshoff, Nederlands voetbalcommentator
  • 1977 - Shakira, Colombiaans zangeres
  • 1981 - Dmitri Lobkov, Russisch schaatser


· Viral van de week





Word fan van Partyflock op Facebook
Volg ons op Twitter
KNIP – 5e jaargang – nr. 5

73 opmerkingen

ojp is go planet enschede ?
ojp: The sand (amsterdam)
Artiest {SHOWLIST artist 65701, 129028, 75193, 65637}
Hehe bartjeng, en maar denken dat ze die toch niet plaatsen :D
tt-hallen assen?
ojp: Heineken Music Hall!






;)
eQlipse Tilburg
 
Leuke knip weer, die logos zijn echt hilarisch haha. En dat basketbal filmpje ook.
Uitspraak van SummerQing op woensdag 2 februari 2011 om 19:00:
ojp: The sand (amsterdam)

podver, je bent me voor, dacht ik ook
OJP: The Sand, in amsterdam? mooie locatie btw:D


Nobody said it whas easy (L) mooi nummer, is op de crematie van een maat van me gedraaid R.I.P
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op woensdag 2 februari 2011 om 19:13:
die logos zijn echt hilarisch haha

idd:p
Uitspraak van JSKI op woensdag 2 februari 2011 om 19:14:
podver, je bent me voor, dacht ik ook

Ja maar die is het niet..

Even google maps gecheckt
the sand is het volgens mij niet :/
eQlipse tilburg.
of Carpe DM voor het geval het een oudere foto is 8-)

BTW nobody sayed it was easy..?
dat dit in de knip komt snap ik even niet.
hier krijg je toch gewoon eets van enzo?
laatste aanpassing
"you like that?!" beetje aparte doritos reclame...
Nee!! Het is Grolsch fabriek :P
Nobody Said It Was Easy? :roflol:
Echt een 'klassieker' ja.
Beetje jammer dat het filmpje van de week bijna altijd iets is dat RWJ al heeft laten zien :P
Uitspraak van René op woensdag 2 februari 2011 om 19:11:
ojp: Heineken Music Hall!

heineken music hall met een grolsch bordje :P lijkt me heel sterk..
Stefan! :D wie was er eerder dino of t ei? :P
leuke logo's :P
zow! sexy jongen die in de spotlight staat
Ojp, zoals dir K alweer zegt
is volgens mij ook Go Planet Enschede
Uitspraak van DJNA_ op woensdag 2 februari 2011 om 19:26:
Stefan! wie was er eerder dino of t ei?

hahah Janneke! Dawitte toch! de T-Rex natuurlijk haha
Scorrupt! hahaah

Zaterdag knallen!
Uitspraak van Scorrupt op woensdag 2 februari 2011 om 19:26:
zow! sexy jongen die in de spotlight staat

:lol: je grootste fan blijf je toch altijd zelf!
Enige wat deze knip boeiend maakt is die track van The DJ Producer!
Uitspraak van masterxess op woensdag 2 februari 2011 om 19:37:
Scorrupt! hahaah

Zaterdag knallen!

Zeker weten Franky! Lekker gas geven op die Promo sound

Uitspraak van Ton30071989 op woensdag 2 februari 2011 om 19:38:
e grootste fan blijf je toch altijd zelf!

Ja klopt, ben maar gestopt met mezelf om handtekeningen vragen, mn hele kamer hangt vol
Uitspraak van Scorrupt op woensdag 2 februari 2011 om 19:46:
Promo sound

Stormtrooper en Simon Underground 8)
 
Top 3 :roflol:
Uitspraak van Bart:') op woensdag 2 februari 2011 om 19:48:
Stormtrooper en Simon Underground

zekeerrrr!

is trouwens jou 3e track een grap?
Uitspraak van Scorrupt op woensdag 2 februari 2011 om 19:51:
is trouwens jou 3e track een grap?

;)
Uitspraak van SummerQing op woensdag 2 februari 2011 om 19:15:
Ja maar die is het niet..

Even google maps gecheckt

ja had ik ook net al gedaan, the Sand heb Heineken :p
 
Ik gebruik eigenlijk alleen op feesten

:lol:
En natuurlijk respect voor de nummer 3, Bart(Y)
Artiest {SHOWLIST artist 104521, 134778}
ja de foto van ontdek je plaatje is eQlipse/ Carpe Dm in tilburg:p
Scorrupt :lol: you just made me smile !! hilarisch intervieuw
laatste aanpassing
 
Lachen reclame van Doritos haha.
 
Vette Column! Mooi omschreven(L)
FUCK Nobody Said It Was Easy..

die plaat komt me strot uit nu!
Uitspraak van DJNA_ op woensdag 2 februari 2011 om 19:26:
Uitspraak van Neles! op woensdag 2 februari 2011 om 19:11:
ojp: Heineken Music Hall!

heineken music hall met een grolsch bordje lijkt me heel sterk..
Stefan! wie was er eerder dino of t ei?
leuke logo's

BTw, op de hmh, jah onder de rabolounge en naast pathe zit daadwerkelijk een grolsch cafe, met reclame er op idd. maar dat terzijde.

NSIWE blijft een leuk nummer, beetje grijs gedraait, maar nog, mooi nummertje alleen idd niet echt een klassieker ofzo.
 
mooie dunk gek
Uitspraak van Tim ..! op woensdag 2 februari 2011 om 20:27:
corrupt you just made me smile !! hilarisch intervieuw

graag gedaan, ik moet eerlijk zeggen, ik las em ff terug en moest zelf ook een paar keer grinniken zo van hihihi...
om mijn eigen grappen!! wat ben ik toch een loser af en toe

Uitspraak van Robkûh :hi: op woensdag 2 februari 2011 om 21:38:
FUCK Nobody Said It Was Easy..

die plaat komt me strot uit nu!

Nee mang spange hakketrack jonge...ekte ekte hardcore
zo ill dat we zelfs nu afkortingen aan tracks geven je weet NSIWE
 
er is toch nog iemand die nobody said it was easy een vet nummer vind:lol:
Rauwe track ditdat jeweetoch (H)
Werkzaam bij Eye
Artiest {SHOWLIST artist 31803, 47055}
Uitspraak van J.eroen* op woensdag 2 februari 2011 om 19:11:
eQlipse Tilburg

maar voorheen carpedm in welke tijd is deze gemaakt???
 
Uitspraak van Scorrupt op woensdag 2 februari 2011 om 19:26:
zow! sexy jongen die in de spotlight staat

Haha kutkneus met je kutantwoorden ook. Klopt, je bent een kutjong :D
nobody said it was easy :dood:
Uitspraak van verwijderd op woensdag 2 februari 2011 om 23:44:
er is toch nog iemand die nobody said it was easy een vet nummer vind

Inderdaad, na 10x gehoord te hebben op een feest was ik er ook klaar mee:rot:


Uitspraak van verwijderd op woensdag 2 februari 2011 om 19:13:
die logos zijn echt hilarisch haha. En dat basketbal filmpje ook.

Jezelf dunken :respect:

Leuke Knip:jaja:
Weinig mensen die door hebben dat track 3 een grapje is...:no:
 
Uitspraak van Ro...:banana: op donderdag 3 februari 2011 om 10:37:
Weinig mensen die door hebben dat track 3 een grapje is...:no:

Idd, denk je nou zelf dat iemand eerst Producer en Void Settler neerzet, ook Nobody Said It Was Easy is een top3 stopt 8)
Uitspraak van Ro...:banana: op donderdag 3 februari 2011 om 10:37:
Weinig mensen die door hebben dat track 3 een grapje is

Van iemand die uit Roffa komt weet je het nooit:aai:
Volgens mij is het gewoon serieus:jaja:
 
Werkzaam bij Partyflock
Void en Producer tracks _O_
Uitspraak van verwijderd op donderdag 3 februari 2011 om 07:28:
Haha kutkneus met je kutantwoorden ook. Klopt, je bent een kutjong

hey lieve kneus :) ik heb jou de groeten gedaan :D


Uitspraak van -TVB- op donderdag 3 februari 2011 om 11:40:
Volgens mij is het gewoon serieus

ik had ook mn twijfels, maar ik had beter moeten weten haha
Uitspraak van -TVB- op donderdag 3 februari 2011 om 11:40:
Volgens mij is het gewoon serieus:jaja:

:')
 
Hahaha, dat interview. :lol:
 
Uitspraak van DJ Ressurection op woensdag 2 februari 2011 om 19:20:
BTW nobody sayed it was easy..?
dat dit in de knip komt snap ik even niet.
hier krijg je toch gewoon eets van enzo?

jup en hifs en wat al nie meer die plaat komt me echt me strot uit
Uitspraak van Ro...:banana: op donderdag 3 februari 2011 om 10:37:
Weinig mensen die door hebben dat track 3 een grapje is...:no:

Uitspraak van verwijderd op donderdag 3 februari 2011 om 11:35:
Idd, denk je nou zelf dat iemand eerst Producer en Void Settler neerzet, ook Nobody Said It Was Easy is een top3 stopt 8)

:lol:

Iemand die zulke takkeherrie luistert moet toch gewoon debiel genoeg zijn om die 3e plaat ook in z'n favorieten lijstje op te nemen? :rot:
 
Goed fout = Fout Fout!!! :s
Nobody Said It Was Easy hoort bij 'Goed Fout'
Uitspraak van Ljmichael op donderdag 3 februari 2011 om 03:20:
maar voorheen carpedm

gaat erom hoe de discotheek nu heet denk ik en dat is in dit geval eQlipse
die gozer denkt ff te gaan dunken :roflol: knalt er zelf met zn kop doorhien xD
Uitspraak van JipTriPP op vrijdag 4 februari 2011 om 15:47:
die gozer denkt ff te gaan dunken knalt er zelf met zn kop doorhien xD

Mooi filmpje inderdaad hah
euww beursgebouw eindhoven ofzo ¿
Hier alvast de volgende goed fout:
laatste aanpassing
Uitspraak van René op woensdag 2 februari 2011 om 19:11:
Heineken Music Hall!

Dacht ik ook net, maar die staat er al dus..
"elke keer als ik deze hoor dan ga ik helemaal uit me dak (met me aansteker nog in me hand)."
Ik hoop toch dat dit sarcastisch is :')
 
:cheer: :cheer: Stefan :cheer: :cheer:

TD payback en Dominator, volkomen mee eens!!!! Staan knallen daar toch? :honger:
Godverdomme bart zo kun je wel wat bereiken met je trol attempt ja :p
Nobody said it was easy :roflol: