Partyflock
 
Nieuws · februari 2009
E.N.X.S. @ klinch
zaterdag 28 februari 2009
"Groot gebleven door klein te worden" zou een mooi motto zijn voor ENXS (Electronation Xtra Small), het kleinere broertje van Electronation @ klinch. Op donderdag 19 maart vindt hiervan de eerste editie plaats in de Oude Zaal van de Amsterdamse Melkweg. Keywords zijn gemoedelijkheid, huiskamergevoel, laagdrempeligheid. En met sleutelfiguren als Josh Wink, Benny Rodrigues en Terry Toner belooft het nog een feestje te worden ook.
Vrijdag 13 maart wordt Dekmantel twee jaar oud en deze verjaring vindt plaats in de gehele Paradiso met een uniek programma waar ruim plek is ingericht voor de kenmerkende muzikale driehoeksformule: house, techno & underground disco. De grote primeur van de avond is Robert Hood zijn livedebuut op Nederlandse bodem. Tevens worden techno-icoon Rolando en disco grootmeester Rahaan ingevlogen, volgt er assistentie van de welbekende Dekmantel locals, en host Minimal Eindhoven de kelderruimte.
Op zaterdag 4 juli 2009 wordt tijdens Ground Zero Festival de verbeten strijd voor vrijheid en broederschap geëerd en de overwinning gevierd; Independence Day! Weg met alle manipulatie en betuttelende regeltjes; UDC en Multigroove gaan alles behalve geruisloos de nacht in. Van zonsondergang tot zonsopkomst staat je dan ook een programma met ballen te wachten op de heilige grond van Bussloo. De kaartverkoop zal op zondag 1 maart gestart worden, het aftellen kan beginnen.
In Qontrol
vrijdag 27 februari 2009
You live in a fabricated world
Governments restrained by international authorities, regulated by
complex laws, controlled by national governments
Watched by enforcers that are controlled
Controlled by controllers that ironically enough are also controlled
Vanaf 14 maart hoeven hardstyle liefhebbers in West-Friesland niet meer op een houtje te bijten. Voor een lekker avondje knallen ga je naar de Bantam in Hoogkarspel, waar het nieuwe concept “Hardstyle Heroes” van start gaat. Eindelijk kun je dichtbij huis genieten van de grootste (inter)nationale helden en de beste talenten uit de regio. Deze eerste editie worden er gelijk twee Italianen ingevlogen in de naam van Daniele Mondello en Express Viviana. Maak je borst dus maar nat
Win Limousine en Tickets voor dit superfees. Lees snel hoe je mee kunt dingen.
Vrijdag 6 maart 2009 is weer een unieke datum voor in je agenda! Het concept Latin Lovers strijkt dan namelijk met veel liefde neer in de dikste toplocaties die Nederland rijk is: Club Vie Rotterdam en Escape Amsterdam! Met een arsenaal aan topartiesten in de latinhouse sferen als Benny Rodrigues, ROOG, Sunnery James & Ryan Marciano, Gregor Salto, Baggi Begovic, Chris Rox, Jasper Clash, Andy Sherman, Zawdi MC MC en het Engelse duo Prok & Fitch dat speciaal wordt overgevlogen is Latin Lovers volledig on fire!
Indicator
dinsdag 24 februari 2009
Nog een kleine week te gaan en dan worden de deuren weer geopend van Huize Maas te Groningen. Deze tweede editie van Indicator vindt plaats op zaterdag 28 februari a.s.
In maart staat er weer iets te gebeuren in het hart van het Haarlemse centrum. Na afwezigheid van enkele jaren worden een aantal artiesten weer uit het stof gehaald. Sommige van deze mannen een begrip in het Haarlemse house wereldje en ver daar buiten. Allen draaiden ze niet op de minste feesten in de house geschiedenis die ons kleine kikker landje rijk is.
Als er iemand bekend staat om opvallende uitspraken in zijn tracks dan is het Zany wel. Of ‘Wanne Gek Zeg’ en ’Hier Knullenbinkie’ nu te benoemen zijn als heuse literaire hoogstandjes, of dat ze het resultaat zijn van de vele aaneengesloten dagen en nachten die Zany in z’n studio bivakkeert blijft de vraag.
Clockwise
dinsdag 24 februari 2009
Nu progressieve muziek in de vorm van minimal, house en techno steeds meer voet aan de grond begint te krijgen in Arnhem, vind de organisatie dat dit het juiste moment is om een nieuw concept te lanceren. Dit concept, genaamd: Clockwise, zal 14 maart aanstaande plaats vinden in The The Level!
Snotapen
maandag 23 februari 2009
Ze blijven maar komen, en ze gaan ook nog lang niet weg. Iedere laatste vrijdag van de maand is het weer raak in de Utrechtse Lust aan de Nobelstraat. Dan doet Snotapen de deur voor je open en kun je de hele avond en een stuk in de nacht genieten van elektronische geuren en kleuren. Op vrijdag 27 februari zijn de heren DJ’s van Squz Agency te gast. En één ding is zeker: de apenrots van Gibraltar is er niets bij!
Nog even dan is het dan toch gebeurt met de beste Underground locatie van het moment. Net als de lente begint moet hij dan toch weg, de Vetste Underground locatie met hoofdletters van Nederland genaamd Stubnitz. Na een verlenging van enkele maanden is het dan toch het doek gevallen en de vraag of hij volgend seizoen weer terug komt is ook niet zeker met al die nieuwe regeltjes van de regering.
Rauw
zaterdag 21 februari 2009
Om het voorjaar alvast fiks in te luiden heeft Rauw besloten een super frisse energieke line up neer te zetten: dat wordt weer springen en headbangen tot je er bij neer valt. Grote naam is dit keer Slagsmålsklubben uit Zweden, daarnaast staan Roger Seventytwo & The Walk en, terug van weg geweest, Joost van bellen achter de cd spelers.
Obsession Festival 2009
zaterdag 21 februari 2009
Op zaterdag 6 juni is het weer zover! Tijd voor een nieuwe editie van het Obsession outdoor festival. Dit festival in de kop van Noord-Holland vind ook dit jaar weer plaats op het vertrouwde De Rozeboom in -hoe kan het ook anders- Bovenkarspel. Vorig jaar was het een bijzondere dag, omdat het 15-jarig bestaan van organisatie Rewind Events werd gevierd.
GirlsLoveDjs terug in Haarlem
vrijdag 20 februari 2009
Vrijdag de 13de een ongeluksdag?! Dus niet. In sommige culturen is het nummer 13 juist een teken van geluk, en geluk is wat je op vrijdag 13 maart gaat vinden in het Patronaat. Het grote GirlsLoveDjs collectief strijkt dan weer een keer neer in Haarlem. En er staat een arsenaal aan getalenteerde en lekkere dj’s te trappelen om een avond vol eclectische dancefloor music te pompen.
Het foute feest
donderdag 19 februari 2009
Na vele succesvolle voorgaande edities in het hele land komt Het foute feest op vrijdag 27 maart eindelijk weer naar Arena in Amsterdam! Het oh zo sfeervolle Arena zal omgetoverd worden tot het foutste feestpaleis van Amsterdam, waar de foutste mensen in de foutste outfits dansen op de foutste muziek van de foutste DJ’s. In een vijf uur durend spektakel zal een ongekende rits van de meest foute maar o-zo-lekkere hits van vroeger en nu de revue passeren. Ben jij fout? Heb je foute vrienden? En hou je van foute muziek? Dan mag je dit niet missen...
Harders Plaza staat aanstaande zaterdag 21 februari weer in het teken van de meest uiteenlopende beats. Het is namelijk de hoogste tijd voor een kersverse editie van Eclectic Mother Fucker. En zoals je mag verwachten heeft Harders Plaza weer hoog bezoek uitgenodigd. Verschillende topjocks uit de vaderlandse dj-scene maken hun opwachting.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 18 februari 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Zondag 1 februari was de Grand Opening van Club Cream, het nieuwe concept op zondagmiddag in de Palazz te Woerden en het was meteen een mega succes! Iedereen was dik tevreden en de smiles waren van begin tot eind niet van de gezichten af te branden. Presented by DJ Miss Wendy was dit nou eens een frisse wind door het partyland. Natuurlijk blijft het daar niet bij en maakt Miss Wendy zich al op voor het volgende feest: Club Cream op zondag 1 maart in Club Las Vegas!
Dj J.D.A. Voel je die bass party
woensdag 18 februari 2009
Op vrijdag 10 april organiseren Art of Dance en DJ J.D.A. alweer de vijfde editie van de DJ J.D.A. Voel Je Die Bass Party. Wat in 2005 begon als één van de beruchtste birthday party’s is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste clubevenementen van Nederland. Na het succes van de vorige editie in The Matrixx is dit keer, net als drie jaar geleden, gekozen voor de grootste en hardste locatie van Noord -Brabant: de Time Out in Gemert.
Uit haar voegen wel te verstaan, want op 28 februari a.s. gaat het flink los met een stevige dosis (hard)trance, tech- en tribalhouse tijdens de Sparkling Edition! Decisions heeft voor hun eerste officiële editie van dit jaar weer een fantastische line-up weten samen te stellen met op voorhand al één enorme uitdaging; de time-table! In welke volgorde presenteer je het volgende lijstje met absolute top dj’s aan je publiek? Hier volgt in ieder geval de alfabetische opsomming…
Jong geleerd oud gedaan
dinsdag 17 februari 2009
Jong geleerd oud gedaan. Wat men in zijn jeugd leert, kan én kent men nog als hij oud is. Het bekende spreekwoord zal doorgaans niet snel gelinkt worden aan een evenement, maar in feite hebben ze veel gemeen.
Het verblijf van de legendarische MS Stubnitz in Amsterdam is verlengd; Aanleiding voor Namasté om op vrijdag 6 en zaterdag 7 maart 2009 nog eens flink uit te pakken met alweer het vierde Arc of Goa Weekend. Gedurende twee avonden, in vier ruimtes en met in totaal bijna 50 DJ’s, live-acts, muzikanten en performers zal dit drijvende cultuur baken in het Westelijk havengebied in het teken staan van alternatieve, underground dance muziek.
De laatste drie dagen van februari trekt de CL Records karavaan van Chris Liebing door het hele land. Dat er veel van de tour verwacht wordt blijkt wel uit het feit dat de editie in Nijmegen (Doornroosje) nu al is uitverkocht. Voor Amsterdam (Studio 80) en Groningen (Huize Maas) zijn nog wel kaarten beschikbaar maar ook hier voorspelt de voorverkoop een volle bak! Voor wie het zeker niet wil missen, maar voor het halen van het ticket wel precies wil weten hoe de avonden gaan verlopen, bij deze de timetable.
Na wederom een uitverkochte zaterdag in 2008 keert Intents festival terug op zaterdag 6 en zondag 7 juni 2009. In dit nieuwsbericht onthult Stichting De Kloontjesmet podiumhost T-Town Events alvast de line-up voor zaterdag 6 juni.

Met grootse spectaculaire shows, een extra area en meer dan 40 top DJ’s en acts, zal deze editie onvergetelijk worden! Tussen 14.00 u. en 00.00 u. kunnen de bezoekers compleet uit hun dak gaan in 3 ruim opgezette area´s. Voor het eerst is er ook een outdoor area op Intents Festival met een combi van hardstyle, oldschool, early rave en happy hardcore!
Op zaterdag 11 april 2009 staat er een super vet feest op het programma van de Maastricht Music Hall. DJ Rob brengt dan 2 concepten samen in 1 knallend feest, namelijk BassRave vs. Oldschool Gangsters! Na het grote succes van afgelopen editie in Discotheek Zalinaz belooft het 11 april in de Maastricht Music Hall helemaal los te gaan! De locatie (voorheen de Platte Zaol, bekend om het dikke geluid) wordt nog even extra onder handen genomen zodat het licht en geluid en de speciale decoraties nog beter tot z’n recht komt. Het belooft dan ook een feest te worden wat je niet snel zult vergeten met de lekkerste muziek en de beste dj's uit de “Good Old Days”!
Q-dance presents Promo
zaterdag 14 februari 2009
Elk weekend is het weer hetzelfde verhaal: vele artiesten jagen hun muziek onder gigantische volumes door het geluidssysteem de dansvloer op. Beetje laag wegdraaien, hoog wat scherper, filters over de nek en tellers in het rood. Leuk die harde kicks, maar dit kan zo niet langer.
Vrijdag 13 januari is voor Catwalk een geluksdag met niemand minder dan Andre Galluzzi in de gelederen. André Galluzzi staat bekend als één van de grotere artietsen binnen de fameuze Cocoon organisatie. Woonachtig in Berlijn staat deze technoheld bekend om zijn extreem lange sets. Weinig clubs in Nederland hebben de luxe van een 24 uurs vergunning. Daarom geeft Catwalk hem vanavond ook de vrije ruimte om hier gevolg aan te geven.
Fuck valentine!
donderdag 12 februari 2009
Over de oorsprong van Valentijnsdag doen een aantal verschillende verhalen de ronde. In de meeste gevallen wordt de oorsprong gezocht in het oude Rome. 14 Februari was de dag van de Godin Juno. Zij was de koningin van alle goden en godinnen en de beschermheilige van vrouwen en het huwelijk. Op het festival dat een dag na haar feest begon, werden Romeinse jongens en meisjes door middel van een soort loting samengebracht. Dit festival zou de voorloper zijn van het latere Valentijnsfeest.
Meer of minder
donderdag 12 februari 2009
Mproductionz is begonnen in de muziek stad Eindhoven waar ze een oude kroeg helemaal omtoverde tot de nummer 1 ondergrondse tent; Café Fifties. Afgelopen zomer bleek dan ook dat Mproductionz hun slagveld moest verbreden en verhuisde het team naar Rotterdam. Met een stevig groeiende fan basis en evenementen heeft Mproductionz besloten dat de tijd is aangebroken om ook de “line up” aantrekkelijker te maken. Het boeken van Internationale artiesten is dan het volgende agenda punt, en Mproductionz pakt dit dan meteen groot aan met een Weekender Meer of minder!
Op zaterdag 1 augustus keert Welcome to the Future terug op het mooiste festivalterrein van ons land - natuurgebied het Twiske bij Amsterdam - voor de derde editie van het Welcome to the Future-festival. Ook dit jaar presenteert WTTF een internationaal programma op vijf podia met de hotste nieuwe namen uit minimal-, house- en technoland. Dus zet die datum vast in je agenda en plan je vakantie zo, dat je het bijzonderste en meest sfeervolle evenement van de festivalzomer niet gaat missen!
Luminosity Before The Energy
woensdag 11 februari 2009
Vrijdag 6 maart gaat De Nachtburgemeester in Utrecht spectaculair, knallend en onvergetelijk een nieuw weekend in met Luminosity - Before The Energy ' pre party". Na het enorme succes vorig jaar wilde Luminosity het dit jaar groter aanpakken en meerdere zalen gebruiken. Dat dit een internationaal getint feest gaat worden is wel duidelijk, bezoekers komen uit 25 verschillende landen naar De Nachtburgemeester om er één succes van te maken.

Om helemaal voorbereid aan deze geweldige nacht te beginnen, vind je hier alle laatste info.
Dirty Dutch Aftershock
dinsdag 10 februari 2009
''The award for best rockin’ dj’s in 2008 goes to: Sunnery James & Ryan Marciano!'' Zijn awards uit de mode of zijn ze langzaam uitgestorven? Nog geen chart hit en nog geen award, maar wel f***ing populair! Dat is de simpele beschrijving van Sunnery James & Ryan Marciano die zich nu klaarmaken voor hun eerste solo performance van 3 uur in de Heineken Music Hall tijdens Dirty Dutch Aftershock.
Na een aantal zeer succesvolle edities is het nu de beurt aan zaterdag 21 februari om getuige te zijn van de volgende spraakmakende Vip-Trip. Koning Winter heeft de laatste tijd ons landje stevig in zijn greep gehad, dus wordt dit een lange Winter Editie. En je weet, winterse avonden duren lang..dus dit keer gaat de Vip-Trip gewoon over in de aansluitende Morning Mission!
Crackhouse @ klinch
zaterdag 7 februari 2009
Goed nieuws voor verdorven Nederland: crack is back! 2009 werd vorig jaar al door trendspotters getipt als het jaar van de crackrevival. En om dat heugelijke feit te vieren heeft Crackhouse een speciale heldeneditie voor je in petto. Op vrijdag 27 februari staan in de Oude Zaal van de Melkweg niemand minder dan Silicone Soul en Eric de Man aan het roer, uiteraard ondersteund door hun gastheren Brent Roozendaal en Aron Friedman.
Clockwise
vrijdag 6 februari 2009
Nu progressieve muziek in de vorm van minimal, house en techno steeds meer voet aan de grond begint te krijgen in Arnhem, vind de organisatie dat dit het juiste moment is om een nieuw concept te lanceren. Dit concept, genaamd Clockwise, zal 14 maart aanstaande plaats vinden in The Level! Gedurende een periode van maar liefst 12 uur hebben The Level en haar bezoekers het genoegen de eerste unieke editie van Clockwise te mogen aanschouwen.
Chaos in China
donderdag 5 februari 2009
Een nieuw concept binnen Stalker is geboren. Onder de bezielende leiding van Soundbalance en Auke Makelaar zal eens in de twee maanden een complete chaos ontstaan binnen de club muren aan de Kromme Ellboogsteeg. Een avond die gaat over techy beats en rollende bassen. Iedere editie zal het thema chaos aan een actueel probleem uit onze wereld worden gekoppeld. Aan dit actuele probleem zal weer een hulporganisatie worden gekoppeld die gesteund wordt door de club avond Chaos. Dus naast een avond muzikaal house genot steun je op deze avond ook een goed doel. Deze editie is het thema Chaos in China, dus verwacht een immens land in een kleine club!
Rixy gaat beven
donderdag 5 februari 2009
Inmiddels is het meer dan 3 jaar geleden dat er een echt hardcore feest georganiseerd werd in Club Rixy te Tilburg. De organisatie heeft nu de opdracht gekregen om Rixy te laten beven. Dit gaan ze doen op 17-04-2009.
klinch met Kevin Saunderson
woensdag 4 februari 2009
Op donderdag 19 februari vindt in de Oude Zaal van de Melkweg een bijzondere avond tijdens klinch plaats. Dan treedt Detroit technolegende Kevin Saunderson aan voor een drie uur lange dj-set. Support komt van Dekmantel's Thomas Martojo. Dit is de derde in een reeks donderdagavonden: in februari komen ook Apparat en N.A.S.A. langs.
Al enkele weken zijn verstreken en nog maar enkele te gaan… De North Sea Venue in Zaandam wordt klaar gemaakt voor een knallend goed feest in een macabere setting.

Een ware slachting zal 28 februari plaatsvinden als Cyndium een stukje geschiedenis van de hardcorescene betreedt.
Jungstar
dinsdag 3 februari 2009
Jungstar heeft weer een programma waar je U tegen zegt. Net als in de mode gaat het ook bij Jungstar altijd om vernieuwende muziek met een jonge inslag. De enige echt fashion act van dit moment is dan ook geboekt: Le Le. De mannen van Le Le zijn onlosmakelijke met fashion verbonden. Le Le verstaat de kunst van het versieren als geen ander.
Na de bekendmaking van een gedaantewisseling van Paradox was de vraag wie deze avond dan invulling zouden geven een logisch vervolg.
Lexion the reunion party
dinsdag 3 februari 2009
Lang zal ze leven, lang zal ze leven, lang zal ze leven in de Gloria, in de Gloriaaaa, in de Gloriaaaaa, hieperderpiep… hoera voor Lexion! Want op de 14e van maart wordt het 14e jaar van het bestaan van Lexion gevierd. Het 13e jaar is door een overdaad aan andere evenementen overgeslagen en mede daarom zal het 14e jaar dubbel en dwars gevierd worden!
Watt Ledje?
dinsdag 3 februari 2009
Voor je; oneindige velden vol nieuwe mogelijkheden. Achter je; de zachtjes dovende resten van wat ooit was, en wat nooit meer zal zijn. Een blauwachtig licht schijnt je in de ogen, je keel is droog.
Create - Sports
dinsdag 3 februari 2009
“Beste dames en heren, als stadionspeaker van Speakers kondig ik jullie hierbij onze volgende thuiswedstrijd aan. Meedoen is belangrijker dan winnen, en aangezien bij Create events iedereen een winnaar is, mogen jullie allemaal meedoen! Met de fantastische kerstsfeer van Create Stars nog in het achterhoofd en het engelenhaar nog onder de oksels, wordt met smart gewacht op het startschot van Create – Sports. Het veld ligt er uitmuntend bij, de spelers lopen zich warm in de coulissen, de technische staf spreekt de laatste tactische zaken door, iedereen maakt zich op voor een mooie wedstrijd. Graag neem ik even de opstelling met jullie door!”
De 7e Hemel
maandag 2 februari 2009
In Canvas op de 7e, een van de mooiste locaties van Amsterdam, vindt vanaf januari maandelijks de 7e Hemel plaats. Je bevindt je letterlijk in hogere sferen op de 7e verdieping van het oude Volkskrant gebouw in de Wibautstraat, en geeft je een fantastisch uitzicht over Amsterdam. Als de avond valt en iedereen, na alle hapjes en drankjes, goed in de stemming is gekomen waan je jezelf zomaar in... de 7e hemel.
Tunnel 010: Februari
maandag 2 februari 2009
Aankomende donderdag is het weer zo ver, de eerste Tunnel 010: februari in de Rotterdamse techno club Catwalk.
U-Niks
maandag 2 februari 2009
Haal je feestneus maar alvast uit de la, want het is bijna zover! DJ Bor wordt 44 en dat is reden genoeg voor een extreem chaotisch verjaardagsfeest, zoals het hoort in de underground. Op vrijdag 20 februari 2009 viert bij zijn eigen Birthday Bash met een onvervalste editie van U-Niks, want na 15 maanden relatieve rust in het Eindhovense jongerencentrum Dynamo is het de hoogste tijd voor een avondje zaklopen en spijkerpoepen in U-Niks stijl.
Dit jaar viert Frontstar Events alweer haar 5-jarig jubileum. De organisatie begon 5 jaar geleden uit hobby met het organiseren van feesten, winst maken was niet belangrijk. Een leuk en vooral betaalbaar feest neerzetten met veel gezelligheid en top DJ's was het uitgangspunt.
28 februari 2009
E.N.X.S. @ klinch
27 februari 2009
Dekmantel verjaart in Paradiso met imposant programma
Ground Zero Festival 2009 start kaartverkoop
In Qontrol
26 februari 2009
Hardstyle Heroes presents Daniele Mondello
25 februari 2009
Win limousine naar Tropicana Reunion Party in Rotterdam
Vrijdag 6 maart Latin Lovers on tour in Club Vie & Escape
24 februari 2009
Indicator
Het dak gaat er weer af op Oldstyle Injection
Jouw stem in de nieuwe track van Zany?
Clockwise
23 februari 2009
Snotapen
21 februari 2009
20 years House classics op de Stubnitz tijdens Super Klassiekers Zondag
Rauw
Obsession Festival 2009
20 februari 2009
GirlsLoveDjs terug in Haarlem
19 februari 2009
Het foute feest
Eclectic Mother Fucker is in Harders Plaza te vinden
18 februari 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Na een geslaagde opening op naar de tweede editie van Club Cream
Dj J.D.A. Voel je die bass party
17 februari 2009
Wat Decisions betreft kan de Amsterdam Marcanti barsten
Jong geleerd oud gedaan
16 februari 2009
The Arc of Goa Weekend op de MS Stubnitz
Landelijke tour Chris Liebing nu al succesvol
15 februari 2009
Intents Festival maakt line-up voor zaterdag 6 juni bekend
DJ Rob presents: BassRave vs. Oldschool Gangsters
14 februari 2009
Q-dance presents Promo
13 februari 2009
Below Sealevel ‘weekender special’
12 februari 2009
Fuck valentine!
Meer of minder
Derde editie Welcome to the Future festival
11 februari 2009
Luminosity Before The Energy
10 februari 2009
Dirty Dutch Aftershock
9 februari 2009
The Vip-Trip reach for the stars laat weer van zich spreken
7 februari 2009
Crackhouse @ klinch
6 februari 2009
Clockwise
5 februari 2009
Chaos in China
Rixy gaat beven
4 februari 2009
klinch met Kevin Saunderson
Cyndium onthult anthem en trailer Reng Deng Deng!
3 februari 2009
Jungstar
Iconen van het nieuwe Hardcore millennium op Paradox 04-04-’09
Lexion the reunion party
Watt Ledje?
Create - Sports
2 februari 2009
De 7e Hemel
Tunnel 010: Februari
U-Niks
Vijf uur battle Paul Elstak vs Panic in Club Poema