Partyflock
 

Below Sealevel ‘weekender special’
headlining André Galluzzi & Robert Babicz

gepubliceerd door , op
Below Sealevel ‘weekender special’
13 februari 2009
FeestBelow Sealevel · Andre Galluzzi
Datumvrijdag 13 februari 2009
LocatieCatwalk
FeestBelow Sealevel · Valentine Special
Datumzaterdag 14 februari 2009
Catwalk presenteert André Galluzzi solo

Vrijdag 13 januari is voor Catwalk een geluksdag met niemand minder dan Andre Galluzzi in de gelederen. André Galluzzi staat bekend als één van de grotere artietsen binnen de fameuze Cocoon organisatie. Woonachtig in Berlijn staat deze technoheld bekend om zijn extreem lange sets. Weinig clubs in Nederland hebben de luxe van een 24 uurs vergunning. Daarom geeft Catwalk hem vanavond ook de vrije ruimte om hier gevolg aan te geven. Met voorgaande gigs in het achterhoofd van Rekorder en de laatste Cocoon after in Club Home belooft dit weer een heel speciaal avondje te worden. In het voorprogramma staat de onbetwiste resident van Catwalk: DJ Joachim.
Joachim zette samen met collega/vriend Sandeep een puike 5,5 uur set neer tijdens de after van Karotte’s Kitchen vorige week. De sfeer was zelfs zo goed dat Karotte zelf besloot om maar niet meer te draaien. In plaats daarvan stond hij recht voor DJ booth te dansen. Je zult van Joachim binnenkort veel gaan horen. Er worden een aantal sterke releases uitgebracht en zelfs Jerome Sydenham heeft de weg naar hem gevonden om een remix voor hem te maken. Muzikaal zit het dus wel snor tijdens de eerste editie van Below Sealevel ‘weekender’.

Warme Valentine special met Robert Babicz en Patrice Bäumel

Zaterdag 14 februari heeft Catwalk wederom een opzienbarende line up geprogrammeerd. Er wordt duidelijk een boodschap afgegeven wat de nieuwe plannen zijn van deze heerlijke ondergrondse nachttempel. Wat een mooie combinatie! Robert Babicz 1,5 uur live en daarna 3 uur Patrice Bäumel. Eigenlijk kun je je met Valentijnsdag geen warme sound bedenken. Robert staat binnenkort als headlining artist op de XL editie van Cocoon in de Maassilo. Onder DJ’s en Producers kan hij weining fout doen. Een enorm brede muzikale smaak maakt hem tot één van de meest gewilde producers en ook zijn live act zit vol energie. Echt een aanrader als je echt een muziekliefhebber bent, want zulke artiesten zie je niet vaak. De wederhelft van 360, Patrice Bäumel, zorgt altijd voor een speciale set. Keer op keer blijft hij verbazen. Patrice is geboren in Duitsland maar woont al geruime tijd in Amsterdam. Nederland is met hem echt een internationaal artiest rijker. Reikhalzend kijken we weer uit naar zijn nieuwe residency in Club Trouw. De locatie die wordt bestempeld als ‘nieuwe 11’. Jeff Moore opent het liefdesbal. Als één van de betere DJ’s die Rotterdam rijk is, krijgt hij weer een podium om zijn kunsten te vertonen. Kom allen lekker op tijd dus en geniet van een hele bijzondere warme avond.

Below Sealevel ‘Weekender’
Datum: Vrijdag 13 februari
Line up: André Galluzzi, Joachim
Entree: 10 euro (Beatfreax), deurverkoop 12 euro
Tijd: 23:00 – 06:00

Below Sealevel ‘Valentine Special’
Datum: Zaterdag 14 februari
Line up: Jeff Moore, Robert Babicz live, Patrice Bäumel
Entree: 10 euro (Beatfreax), deurverkoop 12 euro
Tijd: 23:00 – 06:00


Catwalk, music for modern Boca Grandi!
www.catwalkclub.eu

3 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 58712, 46661}
niet verkeerd verdomme