Partyflock
 

Obsession Festival 2009
Rewind Events pakt uit

anoniem gepubliceerd op
Op zaterdag 6 juni is het weer zover! Tijd voor een nieuwe editie van het Obsession outdoor festival. Dit festival in de kop van Noord-Holland vind ook dit jaar weer plaats op het vertrouwde De Rozeboom in -hoe kan het ook anders- Bovenkarspel. Vorig jaar was het een bijzondere dag, omdat het 15-jarig bestaan van organisatie Rewind Events werd gevierd. Met 3.000 bezoekers was deze editie een overweldigend succes! Nog altijd komen er positieve berichten binnen. Maar niet getreurd, ook aanstaande editie zal weer flink uitgepakt worden voor alweer de 4e editie van Obsession outdoor festival. Waar gezelligheid en eersteklas muziek voorop staan.

De vorig jaar toevoegde derde stage, de ‘Techstage,’ zal wederom op het terrein te vinden zijn. Deze intieme tent zal de bezoekers voorzien van de verrukkelijkste minimal/techno en alles wat er tussenin zit. Dit keer zal deze tent worden gehost door het platenlabel 90Watts uit Amsterdam. 90Watts is momenteel één van de meest succesvolle platenlabels in het tech-genre en de ‘rising stars’ van dit label zullen allemaal deel uit gaan maken van de line-up. Daarnaast zullen er een paar heerlijk, verassende namen worden toegevoegd.

De mainstage zal ook dit jaar weer omgedoopt zijn tot ‘Dirty Beat Freakz’ stage, genoemd naar het concept van Rewind Events in Cayen te Enkhuizen. Deze ‘open-air’ stage zal weer bomvol staan met top DJ’s. De muzikale invulling zal bestaan uit veel diversiteit en verschillende draaistijlen. Zo lang het maar funkt! We kunnen alvast enkele DJ’s bekend maken, waaronder de afsluiter van deze stage die de dag zeker knallend af zal sluiten: DJ Joost van Bellen. Deze ‘oude rot in het vak’ staat bekend om zijn Rauw concept, een fenomeen binnen de electro-scene. Geen festival is hem vreemd. Vorig jaar stonden onder andere MysteryLand, Valtifest, Free Your Mind en Lowlands op zijn agenda. Aan regio talenten ook zeker geen gebrek tijdens Obsession Outdoor 2009. Zo zijn Aemilius en Jut & Jul (Bryan B & Frank Dutrônc) onderdeel van de line-up. Aemilius en Bryan B zijn vooral bekend geworden dankzij hun succesvolle PUUR feesten in Bantam. Frank Dutrônc is onder andere verantwoordelijk voor de meer dan gezellige L’Egotrippers feesten in Enkhuizen en is winnaar geworden van de Cast DJ-contest 2008.

Last, but definitely not least: de ‘Floorfillerz’ Hard-stage. De hardste beats zullen je om je oren vliegen. De tent zal dit jaar aangekleed zijn met dikke lasers en gigantische ventilatoren. Een ding is zeker, de Hardstage zal ook zeker weer op zijn grondvesten schudden want de line-up liegt er niet om. Wederom heeft Rewind Events de line-up van voorgaande jaren overtroffen. De afsluiter van de hardstage is niemand minder dan Noize Suppressor. Hij behoort tot de meest gewilde DJ’s in de scene en zal zeker een ultra dikke set neer gaan zetten die voor menig zweetdruppeltje zal zorgen. Naast Noize Suppressor laat Rewind Events ook deze keer weer een DJ overvliegen vanuit Italië. Rewind Events wilde dit nieuws nog even geheim houden maar het geruchten circuit was al in volle gang en bij deze dus de bevestiging: DJ Tatanka komt naar Obsession Outdoor! Deze hardstyle koning behoort absoluut tot één van de meest populaire DJ’s van dit moment en zal Obsession Outdoor totaal op zijn kop zetten. Als laatste voorlopig de bevestiging van D-Block & S-te-Fan. Tijdens Defqon1 afgelopen jaar gaven ze een weergaloze set weg en niet voor niets was het aan hun de eer om de mix te verzorgen voor de grootste area op de Defqon CD

De complete line-up zal in maart bekend worden gemaakt. Deze zal uit nog meer grote namen, verassingen en opkomende talenten bestaan.

Naast de muziek zal er volop aandacht besteedt worden aan verassende en kleurrijke decoratie, zowel op de podia als op het festivalterrein zelf. Natuurlijk wordt de innerlijke mens ook niet vergeten. Bij de gezellige eettentjes is er veel ruimte om lekker te loungen.

Naast het jaarlijkse prachtige weer, zijn de bovenstaande redenen voldoende om van deze editie weer een klapper te maken. Andere leuke extra’s zijn dat zowel het parkeren en de toiletten gratis zijn en de entreeprijs vrij laag is.

Het festivalterrein is eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf treinstation Bovenkarspel Flora is het slechts enkele minuten lopen. Ook met de auto is het Obsession outdoor festival heel gemakkelijk te bereiken. Rondom het festivalterrein zullen er meer dan genoeg parkeerplaatsen zijn. Het festival duurt van 13:00 uur tot 24:00 uur.

De kaartverkoop voor het Obsession outdoor festival is inmiddels al begonnen via www.obsession-outdoor.nl. De online verkoop loopt via Timoco. Halverwege maart zullen de kaarten ook bij verschillende verkooppunten worden verkocht. Meer informatie hierover volgt later. Kaarten kosten € 24,- exclusief fee. Aan de dagkassa kosten de kaarten € 30,-.
Vergeet Obsession outdoor festival dus zeker niet in je agenda te zetten!

Kaarten winnen? Dat kan!
SMS: WIN OBSESSION naar 3010 (dit kost eenmalig 60 cent per keer dat je meedoet).

33 opmerkingen

Noize suppressorrrr(H):respect:
laatste aanpassing
Hahaaaaaahhh, Tatanka :respect:
Zoals ik al eerder melde had ik dit al via een vriend bij een boekingskantoor gehoord.
En dan ook nog Noize Suppressor erbij, kan nu al niet meer stuk :-P
:bounce:
Artiest {SHOWLIST artist 58712, 46661}
Worteltjestaart
noize supressorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 9727, 6675, 9726}
(Y)
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3417, 168}
Werkzaam bij {SHOWLIST location 14513, 22781}
De afsluiter van de hardstage is niemand minder dan Noize Suppressor. Hij behoort tot de meest gewilde DJ’s in de scene en zal zeker een ultra dikke set neer gaan zetten die voor menig zweetdruppeltje zal zorgen. Naast Noize Suppressor laat Rewind Events ook deze keer weer een DJ overvliegen vanuit Italië



:respect: wooooooooooei! goede keuze 8)
laatste aanpassing
 
Misschien kom ik wel ff kijken
DIT WORDT ECHT EEN FEEST!!!
Nu al zin in!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
als het nou weer zo`n lekker weertje wordt als vorig jaar, zou toppie zijn!!!!
Noize Suppressor!!!!! :D :respect:
tatanka :D en dan nog Noize Suppressor als afsluiter !:respect:
laatste aanpassing
Uitspraak van Karel11 op zondag 22 februari 2009 om 14:05:
Noize Suppressor!!!!!

_O_ Dikkkkkkkkkkkkk!

Tatanka & DBSTF zijn geen verkeerde boekingen voor een feestje in westfrieschland :9
Hopelijk de hele dag hs en afsluitende met hc, vorig jaar was het opbouwende gedeelte wel beetje ver te zoeken :vaag:
Uitspraak van roomsterr' op zondag 22 februari 2009 om 23:42:
Hopelijk de hele dag hs en afsluitende met hc, vorig jaar was het opbouwende gedeelte wel beetje ver te zoeken :vaag:

Huh? Naar mij weten was de opbouw juist perfect zoals we van Rewind gewend zijn.
Waar ging het bij jou zogenaamd mis dan?
leuk!:) maar ff een kijkje nemen:D
Uitspraak van De Nozem op maandag 23 februari 2009 om 08:03:
Waar ging het bij jou zogenaamd mis dan?

:roflol:
Het kwam er een beetje op neer dat ze begonnen van Hardhouse naar uiteindelijk Hardcore, en dat vond ik persoonlijk iets minder tof. De een draaide harder in het begin van de middag als de ander later op de middag. Waardoor je er net lekker in was, en daarna weer moest 'omschakelen' . Dus vandaar dat ik hoop dat we dit jaar gewoon meteen met HS beginnen (Y)
Artiest {SHOWLIST artist 33552, 687, 14846}
Uitspraak van roomsterr' op maandag 23 februari 2009 om 14:44:
Dus vandaar dat ik hoop dat we dit jaar gewoon meteen met HS beginnen

Hey,

Dat valt niet altijd mee ivm de drukke agenda's van de artiesten ;-)
Maar volgens mij was de line-up vorig jaar prima lined-upped!?
Uitspraak van roomsterr' op maandag 23 februari 2009 om 14:44:
daarna weer moest 'omschakelen'

Dat heet nou elektronische muziek leren luisteren ;)

Anyway, wordt toch een lastige keuze voor me, of de locals supporten in de streek of naar FYM. De namen die daar staan beloven alvast erg veel goeds.
Here we go!!! :D
laatste aanpassing
Hmm heb al kaarten voor Intents..
Uitspraak van R. Manhouse op maandag 23 februari 2009 om 21:13:
Anyway, wordt toch een lastige keuze voor me, of de locals supporten in de streek of naar FYM. De namen die daar staan beloven alvast erg veel goeds.

Niets lastig aan Rob, gewoon gezellig naar OOF (Obsession outdoor Festival)!


Uitspraak van Caboithes op maandag 23 februari 2009 om 22:30:
Hmm heb al kaarten voor Intents..

Zonde! Dit is een stuk dichter bij huis voor je en de line-up wordt alleen nog maar mooier ;-)
Op marktplaats die kaarten :-)
laatste aanpassing
Noize Suppressor!!! juist, ragge!!!
DB-STF, ook zker dik,

enn Tatanka, so ie so heen!!
alleen frontliner nog, maar je hoort mij niet klagen hoor;)

wordt zker mooi feessieee
laatste aanpassing
Uitspraak van R. Manhouse op maandag 23 februari 2009 om 21:13:
Dat heet nou elektronische muziek leren luisteren

Das bullshit :) Een goede opbouw heeft niets te maken met 'elektronische muziek' leren luisteren.
Uitspraak van roomsterr' op dinsdag 24 februari 2009 om 15:49:
Das bullshit

In principe hoeft de 'hardheid' van een set niets uit te maken als je echt van de muziek houdt. Goeie muziek is goeie muziek, ongeacht hoe hard of snel het is.

Stel je voor: je gaat naar een festival en in de vroege uurtjes staat een van jouw favoriete hardcore dj's zijn platen met 160 bpm over de tafels heen te trekken. En daaropvolgend staat jouw favoriete hardstyle dj (bij een andere stage) precies hetzelfde te doen, maar dan op 140 bpm. Zou dat dan een reden zijn om die hardstyle-set te skippen vanwege de overgang van hard naar minder hard?? Dan zou dat toch ook niets uit moeten maken? Of snap ik nu de logica achter deze stijlen niet?
laatste aanpassing
Uitspraak van R. Manhouse op dinsdag 24 februari 2009 om 21:37:
principe hoeft de 'hardheid' van een set niets uit te maken als je echt van de muziek houdt. Goeie muziek is goeie muziek, ongeacht hoe hard of snel het is.

Nee, alleen zit je op een bepaald moment op een hoger/harder niveau niet te wachten op iets wat langzamer gaat, dat heb ik nu ongeveer al 3x uitgelegd.
Dit is mijn persoonlijke mening, het zou inderdaad zo kunnen zijn dat iemand het fantastisch vind om met hardstyle van 'nu' te beginnen en met hardstyle van 'toen'
te eindigen. I don't know.

Uitspraak van R. Manhouse op dinsdag 24 februari 2009 om 21:37:
Zou dat dan een reden zijn om die hardstyle-set te skippen vanwege de overgang van hard naar minder hard?? Dan zou dat toch ook niets uit moeten maken? Of snap ik nu de logica achter deze stijlen niet?

Ja, als ik eenmaal in de hardcore zit, doet hardstyle op dat moment even niet zoveel. Dit geval het feest van vorig jaar ging het mij om de early en 'nu' hardstyle, wat dus beetje door elkaar liep.

Ik denk tevens ook dat je hier niet echt over kan oordelen als HS & HC niet in je favo categorieen vallen :).
Ik snap ook wel wat je bedoelt, qua opbouw. Ik wil alleen een spiegeltje voorhouden ;) No offence verder

In mijn ogen is het gebrek aan diepgang en muzikaliteit in HS en HC de reden waarom de liefhebbers de overgang naar een rustigere set niet trekken. Het gaat in de stijlen dan ook meer om het beuQen heb ik wel eens het idee.

Maarja, ieder zijn ding natuurlijk (Y)
laatste aanpassing
Uitspraak van R. Manhouse op dinsdag 24 februari 2009 om 23:43:
In mijn ogen is het gebrek aan diepgang en muzikaliteit in HS en HC de reden waarom de liefhebbers de overgang naar een rustigere set niet trekken. Het gaat in de stijlen dan ook meer om het beuQen heb ik wel eens het idee.

Ach, het hoort imo gewoon niet met HS & HC , van hard naar rustig..
simpel: dat werkt niet. Hoe je het ook went of keert.

Ik merk al dat jij vind HS en HC idd geen diepgang heeft,
maar ik kan de diepgang en/of het fantastische geweldige aan techno ook niet ontdekken :no:
Gelukkig maar, smaken verschillen & house is a feeling, in welke substroming dan ook.

Anyway, met deze line-up in de hardstage moet het voor mij niet fout gaan _O_
Uitspraak van roomsterr' op woensdag 25 februari 2009 om 21:44:
ik kan de diepgang en/of het fantastische geweldige aan techno ook niet ontdekken

Niet....? Moet je eens een Awakenings avondje bezoeken ;)
laatste aanpassing
Er stond een foutje in het persbericht (dank oplettende PF'ers)
Het juiste nummer om naar toe te SMS 'en voor de te winnen kaarten:
SMS: WIN OBSESSION naar 3010 (dit kost eenmalig 60 cent per keer dat je meedoet).
Uitspraak van R. Manhouse op donderdag 26 februari 2009 om 00:10:
Niet....? Moet je eens een Awakenings avondje bezoeken

_o__o__o_ Indd