Partyflock
 
Nieuws · februari 2008
Los
vrijdag 29 februari 2008
Soulmax wenst je alvast een Vrolijk Pasen! Want zij organiseren zondag 23 maart de mega LOS Easter edition, met drie sexy Easter bunny’s en acht ruige deejays in het Paard, te ‘s Gravenhage.
De nieuwe avond van Miss Monica is een feit! Zaterdag 22 maart is Outland het podium voor het nieuwste event van Rotterdam: Pump Up That Stereo! Niemand minder dan Holland's Leading Female DJ Miss Monica zal deze avond hosten op de manier waarop je van haar gewend bent! Het is tijd voor een echt feest in Rotterdam en daarom vieren we de komst van het nieuwe Pump Up That Stereo en ook de verjaardag van Miss Monica, want ze is alweer 25 jaar geworden!
Destroyed
vrijdag 29 februari 2008
Een nieuw organisatie, een nieuwe locatie, nieuwe feesten. Systems of Dance is geboren; een organisatie die jullie nog veel gaat bieden in de toekomst. 7 Juni gaat het dan eidelijk gebeuren: de battles van dj Smurf. Dit word een avond om niet te vergeten met de waanzinnigste battles, de vetste live acts, de gruwelijkste shows en het hardste van het hardste geluid. Voluit knallen dus!
Ramblaz Café terug van weggeweest
donderdag 28 februari 2008
Sommige vaste bezoekers kennen de Ramblaz café nog uit het verleden. Eerdere edities staan bij bezoekers nog in hun geheugen gegrift en gaan de geschiedenis in als legendarisch. Na het afstoten van Club Next kwam er ruimte vrij op de vrijdagen en dit bracht de vrijwilligers op de gedachten om de Ramblaz café weer tot leven te wekken.
Junkie XL albumrelease in Melkweg
donderdag 28 februari 2008
Junkie XL is een producer die nooit stil zit. Als hij niet met een nieuw album bezig is of voor grote zalen in het buitenland speelt, dan is hij wel bezig met muziek voor een nieuwe game of speelfilm. Op 10 maart komt het nieuwe album ‘Booming Back At You’ uit. Op Paaszondag, 23 maart staat presenteert Junkie XL zijn nieuwe album aan het Nederlandse publiek in de Amsterdamse Melkweg.
The energy of the core
woensdag 27 februari 2008
‘Quatre bras’ een woord uit het Frans dat betekend voor 4 armen, wat ook wel gebruikt word voor een kruispunt. In het Friese plaatsje Noordbergum ligt dit kruispunt genaamd “Quatrebras”, gelegen tussen Bergum, Veenwouden, Hardegarijp en Noordbergum wat dit alles met mekaar kruist. Op dit Franse kruispunt bevind zich ook de overbekende dancing discotheek Quatrebras, waar elk weekend in 3 zalen weer groot feest word gehouden.
Op zaterdag 8 maart komt niemand minder dan techno grondlegger Derrick May naar Amsterdam voor een exclusieve dj-set. Bijzonder aan deze boeking is dat Derrick zijn vetste houseclassics aller tijden meeneemt voor een ouderwets nachtje raven.
Pure Pleasure
maandag 25 februari 2008
Vrijdag 7 maart presenteert Pure Pleasure Events trots het lang verwachtte part II van "Pure Pleasure" waarbij fun, peace, love and good music voorop staat. Diverse top of the line Dj's en Mc's versterken dat laatste gedeelte van het concept tot in de kleinste puntjes.
WTF?
zaterdag 23 februari 2008
Na een jaar lang vol knallende feesten viert hét feestconcept van Rotterdam en omstreken zijn 1-year anniversary feest. WTF?, ontstaan in maart 2007, was van begin af aan hét concept waar niets onmogelijk en alles gek was. Elke maand stond er weer een line-up met de smaakmakers van het moment en werd er gezorgd voor een funky, modern en crazy entertainment. Dit zorgde keer op keer voor een 'explosie' in het centrum van Rotterdam.
Chivas Regal presents Astoria Lounge
zaterdag 23 februari 2008
Op vrijdag 7 maart 2008 presenteert Chivas Regal het exclusieve evenement “Astoria Lounge”. Deze eerste editie zal plaatsvinden in de unieke ambiance van de Laurenskerk in Rotterdam, met als thema : ”HOUSE meets BACH & BEETHOVEN”.
Dance Valley Festival 2008
vrijdag 22 februari 2008
Zaterdag 12 juli 2008 is de dag dat Dance Valley haar veertiende editie gaat beleven. Een editie die een hoop verrassingen voor haar bezoekers in petto heeft! Dance Valley wordt een muzikale ontdekkingstocht langs nieuwe wegen, spannende aftakkingen en hele nieuwe terreinen.
Addicted
donderdag 21 februari 2008
Iedere eerste zaterdag van de maand in club Panama brengt het feest Addicted internationale deep house voor grown-ups. Minimum leeftijd is 21 jaar. De volgende editie, zaterdag 1 maart van 22.00 tot 04.00 uur, belooft wederom een bijzondere te worden.
M'Toko
donderdag 21 februari 2008
Zebra Lounge in teken van goed doel Fight2bChild. Een feestje is leuk, maar helaas gebeuren er ook dingen in dit land waar we niet op trots op zijn... of ons voor moeten schamen... namelijk Kindermishandeling!
Bleeep!
woensdag 20 februari 2008
Zaterdag 22 maart is het zover, dan vindt de kick off plaats van de eerste editie van Bleeep! in Club Tropicana te Rotterdam.
Kinky on the Beach Grand Edition
woensdag 20 februari 2008
Na vier eerdere succesvolle versies van Kinky on the Beach in Den Haag is het de beurt aan Amsterdam om dit geweldige feest te gaan beleven. Kinky on the Beach is te gast in één van Europa's mooiste clubs met een geweldig geluidssysteem, de legendarische Club Marcanti Amsterdam.
Bruut! Festival 2008
dinsdag 19 februari 2008
Wie last heeft van de volgende symptomen: een jeukend gevoel, kwijlende mondhoeken, moeite met stilzitten en de sensatie van peper in de anus, hoeft niet direct een afspraak te maken bij de plaatselijke SOA-kliniek. Hoogstwaarschijnlijk betreft het een geval van Acute Festivalkriebels. Hier lang mee rondlopen is echter niet meer nodig, aangezien een aantal organisaties het perfecte medicijn ontwikkelde: Bruut! Festival.
ReFresh
zondag 17 februari 2008
Na een geslaagde eerste editie in oktober is het tijd voor een knallend vervolg. Zaterdag 23 februari zal de tweede editie van ReFresh gehouden worden in de opgefriste zaal van De Paal te Erp. Van wat? Ja, van De Paal. Nee, dit is geen oude stripclub waar Xtressure nieuw leven in wil blazen, maar een te gekke nieuwe zaal waar het leven al in geblazen is. En dat in het hart van bruisend Erp, wat willen we nog meer?
In Qontrol 2008
zaterdag 16 februari 2008
In Qontrol – The Last City On Earth staat voor een muzikale metropool die op 19 april zal verrijzen in de hoofdstedelijke Rai. De vier districten die deze overdekte monsterstad vormen, staan symbool voor de beste harde stijlen binnen de dance. Lees het volledige bericht voor de lineup.
Hed Kandi - The Winter Ball
zaterdag 16 februari 2008
The time is now! Na een fenomenale 5 YRS editie zal Arena op zaterdag 23 februari weer het toneel zijn van het meest funky & stijlvolle clubmerk ter wereld: Hed Kandi. Tijdens deze speciale ‘Winter Ball’ editie zullen de uit de UK ingevlogen Hed Kandi DJ kopstukken het Heerlijke Hed Kandi gevoel feilloos weergeven. Nog nooit is het hartje winter zo warm geweest in Amsterdam!
Dikke Dubstep
zaterdag 16 februari 2008
Op zaterdag 1 maart is de kleine zaal van Patronaat het terrein van de rollende zware bassen. Op deze datum presenteren Dub Infusions en Patronaat een nieuwe editie van Dikke Dubstep. Voor deze keer zijn met de groots mogelijke zorg enkele platendraaiers van het allerhoogste niveau gestrikt om hun kunsten te laten horen. De Engelse Rusko 🇬🇧, de Deense Ruf 🇩🇰 en Gomes uit ons eigen kikkerlandje staan klaar om de geluidssyteem eens stevig op de proef te stellen.
Magnifique
vrijdag 15 februari 2008
Na even weg te zijn geweest, zijn we terug. Magnifique gaat de eerste editie groot uitpakken. Het feest zal zich voor het eerst aandienen in een van de grootste clubs in Amsterdam. Op 15 februari 2008 zal de Escape Club het toneel vormen voor de eerste editie van dit jaar. Daar zullen de organisatie, de DJ’s, de live saxo en de MC zorgen voor een nieuwe, exclusieve party met uitstraling.
Schmoov
donderdag 14 februari 2008
It’s all about that phat house beat! Op zaterdag 23 februari 2008 zal ook Groningen kunnen beleven wat dat precies betekent. House organisatie Schmoov strijkt dan voor het eerst neer in Groningen en wel in Pand48!
GZG Matinée
woensdag 13 februari 2008
Zondag 9 maart zullen de GZG Amsterdam wederom een zondagsshow opvoeren in het Zonnehuis in Amsterdam Noord. Van 13:00 tot 22:00 zal het oude theater op het Zonneplein volledig worden omgetoverd tot een zondagswereld, een wereld volgens de wetten en regels van de GZG Amsterdam.
Contrasts vindt voor de 15e keer plaats en dat viert X-Tase! De succesvolle drum&bass party kan op steeds meer aanhang rekenen en dat verdient een extra speciale editie. Drieëntwintig februari is er een liveact waar heel de muziekwereld het over heeft. Het is de meest spraakmakende liveact van dit moment: WiiJ Timski!
Proud 2 be Hardcore
woensdag 13 februari 2008
Na de zeer geslaagde eerste editie van Proud2Behardcore vorig jaar September 2007 in de club Megaparc te Weilerswist kwamen er talloze reacties binnen met de vraag wanneer UHM in deze locatie opnieuw een evenement zou organiseren. De organisatie kan nu melden dat het de bedoeling is om jaarlijks minimaal tweemaal een UHM evenement in deze locatie te presenteren.
Rockit (FCA) en Click (Exprezz) bundelen de krachten en gaan een samenwerking aan in een van de mooiste locaties in Amsterdam, de WesterUnie.
Beatbox
dinsdag 12 februari 2008
Beatbox (inclusief onWheels rollerdisco): iedere eerste vrijdag van de maand in Escape Club aan het Rembrandplein in Amsterdam. De volgende editie vindt plaats op vrijdag 7 maart, van 21.00 tot 05.00 uur. Met het thema ‘Hollands Glorie’ blijven ze deze maand dicht bij huis. Oost, West, Beatbox Best!
Reuselcityfeest
maandag 11 februari 2008
Reuselcity.nl alweer haar achtste verjaardag in de Valk in Reusel, en doet dat in de vorm van alweer het achtste Reuselcityfeest! Stichting Reuselcity wil je via deze weg graag informeren over alle dingen die je op het feest tegen zult komen.
Fantasy Island
maandag 11 februari 2008
11 Mei, eerste Pinksterdag, is het tijd voor het eerste grote outdoor festival van 2008. Een in totaal achttien uur durend muziek spektakel zal op deze dag het festival seizoen inluiden. Vandaag maakt Fantasy Island haar line-up bekend, meer dan 75 artiesten & acts zullen deze dag & nacht de revue passeren.
Pas op, Dee-Day komt eraan!
maandag 11 februari 2008
Op vrijdag 11 april staat de Oude Zaal van de Melkweg (met de nadruk op oud) geheel in het teken van de Amerikaanse DJ wiens waanzinnige levensstijl inmiddels al vele muzikale slachtoffers heeft geëist! The Third Movement en Industrial Strength presenteren: Dee-Day. Lenny Dee. 40 jaar in het leven!
UW-XP
vrijdag 8 februari 2008
De kwaliteitorganisatie UW-XP brengt op 08 maart 2008 een geweldig spektakel. Naast supertalenten als Basti Lourenz, Eugenio Ricci, d'Jorivo, en Olivio D'Eclipse, brengen ze natuurlijk ook weer gearriveerde toppers zoals.... Jochen Miller en Randy Katana.
Lovin L’ectro verlegt zijn grenzen! Na 2,5 jaar succes in het Leidse LVC zal het welbekende party-concept uit de Sleutelstad in 2008 voor het eerst neerstrijken in Den Haag. Op vrijdag 15 februari is het de beurt aan het Paard om kennis te maken met de onderhand geruchtmakende Lovin L’ectro -gekte, ditmaal in de vorm van een heus Valentijn-concept, oftewel Lovin L’ectro’s ‘Guide to Happiness’!
De winterslaap is over. Anticlub ontwaakt en gaat er eens rustig voor zitten. Rustig? Nee, dat is nergens goed voor, het ware Anticlub-hart klopt techno en wat doe je dan? Juist, tijd voor een feestje, of twee! Binnen acht dagen kun je Anticlubben in Tilburg en Eindhoven. Zaterdag 9 februari host Anticlub de kleine zaal van 013 alwaar City Sounds plaats vindt. En een week later, op zaterdag 16 februari wordt er een reguliere editie in de Rechter gehouden, alwaar de Madrileense techno diva Pelacha wat Spaanse warmte komt brengen.
Nightmare in Rotterdam
vrijdag 8 februari 2008
Win een VIP arrangement met Hummer Limo, hotelovernachting en meer....En de nieuwe website staat online!

In verband met een storing zijn alle inschrijvingen van voor zaterdag 9 februari 16:00 uur helaas verloren gegaan. Schrijf je opnieuw in als je voor deze tijd aan deze prijsvraag hebt meegedaan.
Eigenwijs
vrijdag 8 februari 2008
Nog even bijkomen van de decembermaand en dan.. mogen jullie met z’n allen weer flink Eigenwijs! komen doen! Zaterdag 16 februari staat de eerste editie van Eigenwijs van 2008 op het programma en zal de P3 in Purmerend wederom haar deuren openen voor alle partyfreaks en fashion-styled dance-addicts om een avond lang uit je dak te gaan op de meest dirty, sleazy eclectic house. Watch out.. only true party people invited!
Angerfist: The Mutilate Concert
vrijdag 8 februari 2008
Op 29 maart zal het Beursgebouw in Eindhoven trillen op zijn grondvesten! In het laatste weekend van maart zal Angerfist daar de gastheer zijn van een ongekend hardcore evenement; The Mutilate Concert. De beste deejays van dit moment zijn aanwezig en zullen Angerfist bijstaan met onderlinge battles.
Awakenings maakt timetable bekend
vrijdag 8 februari 2008
Awakenings is jarig tijdens Pasen en dit zal weer zeer heftig gevierd worden met een driedaagse in de Gashouder te Amsterdam. De show zal zelfs nog intenser worden dan vorig jaar, zo belooft Awakenings.

Op 3 en 4 oktober keert Awakenings pas weer terug naar de Gashouder. Zoals de laatste tijd bouwt Awakenings de feesten in de Gashouder muzikaal op van 125 BPM in het begin tot ruim 140 BPM aan het einde van de nacht.
F*cking niet normaal
vrijdag 8 februari 2008
De Noord-Brabantse organisatie EYE4Dance, de laatste jaren uitgegroeid tot meest bedrijvige organisatie uit het Zuiden van Nederland, en het Belgische online magazine Rage-Online wisten Kristof aan wal te krijgen voor zijn exclusieve Birthday Party op zaterdag 12 april 2008 in discotheek Zalinaz te Etten-Leur 🇳🇱.
Beatloverz
donderdag 7 februari 2008
Beatloverz, het evenement dat Rotterdam eens flink wakker gaat schudden, zal op Zaterdag 29 maart 2008 in de Maassilo Rotterdam van start gaan. Een jaar geleden zijn de oprichters van Beatloverz, Gerben Roos en Rico Dentro, begonnen met een onderzoek naar wat het uitgaanspubliek van Rotterdam en omstreken nou echt mist tijdens het uitgaan. Uit hun onderzoek kwam naar voren dat veel mensen genoeg begonnen te krijgen van kleine organisaties die veel geld vragen voor feesten waarbij het ontbrak aan een vette line-up en waarbij het entertainment danwel niet aanwezig of van zeer slechte kwaliteit was.
Nouveau Riche
donderdag 7 februari 2008
Sinners is al één jaar lang het exclusieve podium voor Nouveau Riche en dat gaan we vieren ook! Op 16 februari zal het dak tijdens het éénjarig bestaan er af gaan in Sinners. Het wordt absoluut een avond waar iedereen naar uit kan kijken.
Oldstyle Phantoms
donderdag 7 februari 2008
Your Dance Company heeft naar eigen zeggen de beste mensen voor de beste visuals in huis. Speciaal voor Oldstyle Phantoms zijn de boys van de bewegende beelden nachten de virtuele wereld ingedoken, de wereld van "het fantoom". Met iets minder dan een maand te gaan rammelt deze geest non-stop op de deuren van HappydayZZ in Culemborg en probeert zichzelf een weg naar binnen te verkrijgen.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 6 februari 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Gabber…, iedereen kent het wel, de tijd waarin hardcore, oldschool en happy hardcore een hype was in Nederland. Kale koppen, aussies, cavello’s, nikies, zonnebrillen, je kunt het zo gek niet bedenken. Dat alles stamt uit de goeie ouwe tijd, die in een sneltrein voort is gezet, en het nu tot alles heeft gemaakt waar het nu voor staat. Mensen kijken er regelmatig op terug en word er wel gezegd van hoe de goed de feesten toen waren, maar aan alles komt een eind natuurlijk. hardcore leeft nog steeds en dat is in dezer tijd nog steeds te zien, alleen de buitenkant van deze hype is genormaliseerd. Maar bij velen zit het gabber gevoel er nog in, je hebt het, het leeft in je bloed.
Season Style - Spring
dinsdag 5 februari 2008
Haarlem staat aan de start van een nieuw event, waarbij de organisatie zich richt op de seizoenen. Voor deze Grand Opening laten ze de kou van de winter achter zich en storten zich in een heerlijke warme lente. Met een indrukwekkende line-up waar onder andere Dj Jean en Marnix hun opwachting maken, wil je na dit event niets liever dan dat de lente begint!
23 februari presenteert Goed rauw IV haar derde editie, net als de voorgaande edities zal ook deze bol staan van doordenderende bassen. De naam zegt het al; goed en rauw. Inmiddels heeft Ramblaz al een uitstekende naam opgebouwd als het gaat om kwaliteit, gezelligheid, betaalbare prijzen, goed geluid en hele dikke dj’s.
BLVD
maandag 4 februari 2008
De Maasboulevard zal eindelijk de internationale allure krijgen die zij verdient. Vrijdagavond zal voortaan in het teken staan van de sexy en stoere avond Blvd. Zien en gezien worden, dansen en sjansen, verleiden en flaneren, de avond krijgt een tintje zoals past op een echte boulevard.
Funky 'n' Freaky Fairground
zondag 3 februari 2008
De oud bekende, maar bijna vergeten, term 'Bergen op Zoom, kermisstad' komt weer bovendrijven op een nieuwe editie van D-Fusion #26. Deze wordt gehouden op zaterdag 16 februari in het CKB Underground. Geheel op een Funky’n’Freaky stijl. Kom ook en zet je schrap voor deze rollercoaster!
Sensation Black, dat op vrijdag 25 april 2008 voor de tweede maal zal plaatsvinden in het Antwerpse Sportpaleis, kiest in navolging van de zeer geslaagde Nederlandse editie, dit jaar qua programmering voor een stevigere koers.
Zie IBJBN als een appeltaart. Je hebt alle ingrediënten nodig voor een geslaagd beuk festijn. Suiker (het hardste geluid), boter (de vetste artiesten), meel bind alles bij elkaar (Orange Events & HappydayZZ Events) en de eieren (de vette lichtshows en acts) maken het bijna af. Even goed kneden, maar dan nog ben je er niet. Gooi het deeg in de bakvorm (HappydayZZ Venue), en strooi de appels in de bakvorm (het publiek). Even in de oven, en klaar. Alle ingrediënten smelten samen en alles vormt één geheel, de appeltaart, ofwel Ik Ben Je Bitch Niet!.
Morgenavond is het eindelijk zover, de Dirty Dutch Aftershock in The Sand Amsterdam. Voor de tweede keer in korte tijd heeft Chuckie het voor elkaar gekregen om zijn paradepaardje weken van te voren uit te verkopen. Er zal geen deurverkoop zijn, omdat The Sand helemaal volgepakt is. Hierbij alvast de laatste informatie, om morgen goed voorbereid op pad te gaan.
29 februari 2008
Los
Pump up that stereo & Miss Monica's birthday bash
Destroyed
28 februari 2008
Ramblaz Café terug van weggeweest
Junkie XL albumrelease in Melkweg
27 februari 2008
The energy of the core
26 februari 2008
Derrick May komt naar NL voor exclusieve houseclassics set
25 februari 2008
Pure Pleasure
23 februari 2008
WTF?
Chivas Regal presents Astoria Lounge
22 februari 2008
Dance Valley Festival 2008
21 februari 2008
Addicted
M'Toko
20 februari 2008
Bleeep!
Kinky on the Beach Grand Edition
19 februari 2008
Bruut! Festival 2008
17 februari 2008
ReFresh
16 februari 2008
In Qontrol 2008
Hed Kandi - The Winter Ball
Dikke Dubstep
15 februari 2008
Magnifique
14 februari 2008
Schmoov
13 februari 2008
GZG Matinée
Specatuclaire live-act WiiJ Timski @ Contrasts
Proud 2 be Hardcore
Vrijdag 15 februari: Rockit vs Click in de Westerunie
12 februari 2008
Beatbox
11 februari 2008
Reuselcityfeest
Fantasy Island
Pas op, Dee-Day komt eraan!
8 februari 2008
UW-XP
Lovin L’ectro’s ‘Guide to Happiness’
Anticlub doet Tilburg en Eindhoven aan
Nightmare in Rotterdam
Eigenwijs
Angerfist: The Mutilate Concert
Awakenings maakt timetable bekend
F*cking niet normaal
7 februari 2008
Beatloverz
Nouveau Riche
Oldstyle Phantoms
6 februari 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
5 februari 2008
The Energy Events lanceerd nieuw concept
Season Style - Spring
4 februari 2008
Goed Rauw haalt Sorgenkint in huis.
BLVD
3 februari 2008
Funky 'n' Freaky Fairground
1 februari 2008
Black - 25 April 2008 - Sportpaleis Antwerpen
Ik Ben Je Bitch Niet – Smack My Bitch Up
Laatste info Dirty Dutch Aftershock