Partyflock
 

Bleeep!
Club Tropicana, Rotterdam

published by , on
Bleeep!
20 Februar 2008
Zaterdag 22 maart is het zover, dan vindt de kick off plaats van de eerste editie van Bleeep! in Club Tropicana te Rotterdam. De organisatie van dit feest is in handen van Pippi Events. Deze locatie aan de Maas, bij iedereen wellicht bekend, heeft een historische achtergrond gezien de feesten die hier reeds allemaal hebben plaatsgevonden, reden te meer dus om deze vette electro/house/club avond niet missen.

De line-up van deze avond liegt er niet om en deze twaalf dj’s, waaronder diverse locale helden, zullen hun gevoel met muziek met jullie delen en die bekende chemistry op jullie overbrengen en het belooft dan ook een super avond te worden.
Dj’s als Sidney “beatsz of Mr.” Samson zal, zoals jullie van hem gewend zijn, voor een geweldige set gaan zorgen. Ook zullen acte de présence geven Marc MacRowland die menig feest van o.a. “I Love House Music” op zijn naam heeft staan, Bryan Dalton, bekend van diverse remixen waaronder ook voor Peter Gelderblom, Robbie Taylor die het volgende statement gaf `Met muziek breng je mensen bij elkaar, vier je feest en het is een uitlaatklep voor al je emoties en gevoelens... en de vrouwelijke diva uit Rotterdam en tevens de ambassadrice van Lacity ང, DJ Helene di Firenzi. Lacity ང is een gedurfd project van Rotterdam die de feminiene aspecten van de stad belicht. Van 14 juni t/m 12 juli presenteert Rotterdam haar vrouwelijke, verleidelijke, intellectuele, interculturele en gastvrije aanbod.
Naast al deze helden zullen ook de volgende toppers van zich laten horen zoals Michael Man en Le Ber, de residents van o.a. Cinéma en de Pippi Party´s: Josip, Louis Fortes de resident van Club Revolution, Oscar Allgood known from Studio Le Bateau, Mike West and Miss Hayes. De avond zal gehost worden door de caribian queen MC De La Rua.

Prijs
Voorverkoop: € 15,00 Deur: € 20,00

Kaartverkoop
De kaartverkoop loopt momenteel en indien je nog niet in het bezit bent van een ticket kun je deze te bemachtigen via o.a. de volgende vvk-adressen: Via www.ticketbox.nl of www.pippievents.com.

Auto & Parkeren
Tropicana is per auto uitstekend te bereiken en er is een bewaakte parking aanwezig rond het gebouw.

2 comments

 
Works for Bi-Rotic
What the fuck, miss hayes hier?ik ben er zeker bij...
 
vrouwke het gaat echt de goeie kant op!!!

dikke kus