Partyflock
 

Pump up that stereo & Miss Monica's birthday bash

gepubliceerd door , op
Pump up that stereo & Miss Monica's birthday bash
29 februari 2008
FeestPump up that Stereo · Miss Monica's Birthday Bash
Datumzaterdag 22 maart 2008
WinactiePump up that Stereo actiegesloten
LocatieOutland Site
De nieuwe avond van Miss Monica is een feit! Zaterdag 22 maart is Outland het podium voor het nieuwste event van Rotterdam: Pump Up That Stereo! Niemand minder dan Holland's Leading Female DJ Miss Monica zal deze avond hosten op de manier waarop je van haar gewend bent! Het is tijd voor een echt feest in Rotterdam en daarom vieren we de komst van het nieuwe Pump Up That Stereo en ook de verjaardag van Miss Monica, want ze is alweer 25 jaar geworden! Met haar party electro-house en tech-house geflankeerd door haar vaste MC Miss Bunty, laat zij letterlijk de bom ontploffen op de dansvloer op deze nieuwe, volwassen avond met een nieuw gezicht, waarbij muziek en vooral feest centraal staan!

In de "Stereo Room" zullen de “Stereo Divas” Miss Monica en Miss Bunty, deze nacht niet alleen de VU-meters van het mengpaneel laten knallen, maar ook een fantastische show geven waar dit dynamische duo juist zo bekend om is!

Natuurlijk zijn er op deze Kick-off en Birthday Bash ook een aantal speciale gasten geselecteerd! Mister "rocking with the best" Laidback Luke is op dit moment echt on fire! Met zijn solo producties en zijn samenwerking met de Zweedse maffia superstars Angello, Ingrosso & Axwell gooit hij in de studio en dus ook in zijn sets vanuit de dj booth letterlijk met bakstenen als beats! Ook zijn laatste cd in samenwerking met Roger Sanchez, Afterdark schiet over de toonbank! Laidback Luke zal de tent echt afbreken met zijn overdonderende rauwe maar dikke set! Ook Chris Rox zal de vloer van Outland laten trillen met zijn performance! Deze drukke ras Rotterdammer vestigt zich door het hele land, draait de gehele winter iedere week in de Franse Alpen van Val Thorens en staat door zijn vibe en diversiteit aan house sets zelfs geprogrammeerd op het uitverkochte Trance Energy! Rox staat garant voor stomende dansvloeren en dat is ook exact wat hij met de Stereo Room zal gaan doen!

De "Mono Room" huisvest zich in deze eerste editie met een Nederlandse top producer die over de hele wereld draait! Van Singapore, Melbourne en Miami naar Barcelona, Glasgow en Wenen...wees blij en geniet ervan dat hij een zaterdag in Nederland is! We hebben het natuurlijk over René Amesz! Zijn producties worden door alle grote DJ’s wereldwijd gedraaid en zijn aanvragen voor remixen schieten als een raket de lucht in! Een andere Rotterdammer die ook keihard gaat is Leroy Styles! Leroy had in 2007 een groot jaar en voor 2008 zal het ook storm lopen! Grote namen als Dennis Ferrer en Kerri Chandler draaien zijn producties en met zijn eigen sound staat hij terecht op Pump Up That Stereo! Jasper Clash gaat ineens als een komeet! Met zijn veelzijdige en wereldwijde house sound zal hij in de Mono Room een krachtige set afvuren en je meenemen in een muzikale trip! Het vrouwelijke Rotterdamse talent DJ Desiray maakt met haar warme en funky house sounds de line up voor meer dan 300% compleet!

Pump Up That Stereo wordt een avond waarbij alles vooral compleet zal zijn! Het geluid, de locatie, de artiesten, de entourage, de sfeer en vooral de muziek zullen centraal staan voor het fantastische publiek dat op deze nieuwe avond in Outland af zal komen! Rotterdam is klaar om te pompen, jij ook?

4 opmerkingen

:respect: Monica, Rene Amesz & Laidback Luke! Toppertje!!!!!
Artiest Awi
ziet er moooi uit
Rene, Luke op Monika's feestje IN Rotterdam...en ik heb zelf al een gig :-\
Balen!