Partyflock
 
Nieuws · december 2007
Dynamo G.B.B.R. gaat knallen in 2008
maandag 31 december 2007
De GBBR-agenda van het eerste deel van 2008 is bekend, het zal een snoeihard en knallend jaar worden!.
Agenda:
- GBBR – Bring the Noize (Ophidian, Peaky Pounder, Sandy Warez)
- GBBR – Nieuwe helden (J.D.A., The Viper, Evil Activities, Negative A)
- Queensdaycore 2008 (Vince, Neophyte, Stanton, Pita)
Ze gaan flink knallen in 2008 en daar nodigen ze jullie allen voor uit!
Final info New Years Eve into 2008
zaterdag 29 december 2007
Wat vliegt de tijd, 2007 is alweer bijna voorbij en iedereen krijgt steeds meer de kriebels en is zich al aan het afvragen van hoe laat zijn of haar favo dj zal draaien.
BliSS Deluxe NYE
vrijdag 28 december 2007
Nog een paar nachtjes en het jaar 2007 is alweer ten einde!! Op 31 december rockt HappydayZZ met Bliss Deluxe Newyears Eve het jaar 2008 in. Met een dikke line-up zal de tempel tot maar liefst zes uur geopend zijn. Met Basti Lourenz, Bruze, Eugenio Ricci, Fabian Gulzar, Gomer, Marc Benjamin en Oz Romita zal Bliss Deluxe Newyears Eve het meest knallende vuurwerkspektakel van de nacht zijn.
X-Tase organiseert dit jaar de eerste editie van de X-tase - New Years Eve. Een Oud en Nieuw-avond met alle ingrediënten die bij een geslaagd X-Tase-concept horen. Eigenzinnige muziek, live-acts en DJ’s wisselen elkaar af. Het geheel wordt ondersteund door een VJ en de entree is honderd procent gratis. Eindelijk weer een oud en nieuw initiatief voor de Bergse jeugd dus!
Soigné
donderdag 27 december 2007
Uitgaan is gezelligheid. Uitgaan is dansen. Uitgaan is verleiden, versieren en uitnodigend! With your Friends having a lot of Fun. Zaterdag 29 december komt de vrienden groep onder de noemer The Champagne Society weer bijeen in The Zebra voor Soigné.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 26 december 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Return To Forever
maandag 24 december 2007
Een gloednieuw jaar gaat gepaard met goede voornemens. Reden genoeg dus om eens met exclusief nieuws voor de dag te komen. Op vrijdag 15 februari 2008 zal namelijk een feest plaatsvinden wat voor een bepaalde doelgroep niet snel genoeg het licht kan zien.
Orkapot
zondag 23 december 2007
Het nieuwe jaar begint voor velen met goede voornemens. Voornemens waarvan een groot deel al in de eerste uren na middernacht sneuvelen. Voor degenen die het wat langer volhouden wordt het eerste weekend na Oud & Nieuw de volgende beproeving, want in het weekend mag er doorgaans schijnbaar wel een beetje gezondigd worden. Zo ook op 5 januari 2008, wanneer in Dynamo Eindhoven de eerste editie van Orkapot in dit nieuwe jaar plaats vindt. Voor degenen die zich hadden voorgenomen om het in 2008 iets rustiger aan te doen, zal Orkapot de verleiding wel weer erg groot maken om zich binnen vijf dagen al weer in het feestgedruis te mengen.
Dit jaar heeft X-travel een X-treem uitgebreid aanbod. Naast de altijd knallende strandvakanties, het uitgebreide campingaanbod en de beste prijzen, heeft X-travel ook speciaal voor de sportievelingen een aantal nieuwe reizen samengesteld.
En jij kunt een reis voor 2 personen winnen. Geen prijsvraag, alleen een vinkje zetten in je profiel!
Het jaar 2008 begint goed in Dordrecht met op 12 januari het feest Oldschool Heroes wat wordt gehouden in Eventcenter Amigo's te Dordrecht. NRG Events zorgt ook deze keer voor extra geluid, licht en lasers zodat er deze avond niks zal ontbreken. Oldschool Heroes wordt het één na laatste feest in Amigo's en het wordt zeker het laatste Oldschool feest ooit in Eventcenter Amigo's.
Pokke-Kerst-Herrie 2007
vrijdag 21 december 2007
Nog een kleine week en Pokke-Kerst-Herrie is een feit. De voorbereidingen zijn in volle gang en nu kunnen de laatste ontwikkelingen bekend gemaakt worden. Bij velen staat het optreden van Masters of Ceremony in 2006 in het geheugen gegrift. Daarom is aan de heren gevraagd of dit jaar weer zo’n geweldige act zal worden. Lees verder voor alle info voor het feest en het interview met Masters of Ceremony.
EYE4Dance 2.08
vrijdag 21 december 2007
Ten eerste wil EYE4Dance iedereen van Partyflock een hele Fijne Kerst & heel veel goeds voor 2008 toewensen. Terugblikkend kan EYE4Dance zeggen dat 2007 een geweldig jaar is geweest. Denk nog even terug aan de succesvolle edities van Lipstick, DancePark, Jumpmasters en F*cking Niet Normaal en de nieuwe concepten Sunday Sessions, HARD69 en ICE2ICE. Terwijl jullie nog nagenieten van al dit moois, is EYE4Dance alweer hard aan het plannen voor volgend jaar!
Buikje vol, cadeautjes uitgepakt en klaar om je Kerst 2007 af te sluiten. De laatste Boulevard van 2007 zal 26 december plaatsvinden in The The Power Zone, met een pittige line-up. o.a Hardwell, Rishi Romero, Marc Benjamin, Quintino, Bassjackers zullen acte de presence geven.. Ook de Italiaans Dj Cris Cuoghi zal komen om The Boulevard in 2007 spectaculair af te sluiten.
Sneakerz in 't Paard van Troje
donderdag 20 december 2007
Aanstaande zondag 30 december kan je voor de laatste keer in 2007 genieten van een ongekend heftige line-up bestaande uit heel veel Sneakerz all stars! Met een line-up om U tegen te zeggen zal dit feestje van begin tot eind knallen als nooit te voren. Ben je klaar voor de line-up? Here we go: Lucien Foort, Funkerman, Madskillz, Skitzofrenix, Baggi Begovic, Erick E, Shagspeare, Original, Irwan en natuurlijk de twee vaste Sneakerz mc’s Gee en Lady Bee! Een paar van deze fantastische artiesten zullen we wat nader onder de aandacht brengen.
De kerstdagen zijn voor veel mensen de gezelligste dagen van het jaar. Lekker oliebollen eten en kadootjes onder de kerstboom. En wie weet krijgen we weer eens een witte kerst. Het is ook een tijd dat iedereen terug denkt aan het afgelopen jaar want 2007 was een bewogen jaar, zeker voor Crazyland!
Zoals je wellicht al weet zal Awakenings voor het eerst in haar geschiedenis Eindhoven op z'n kop gaan zetten. De muzikale indeling van de timetable in de drie area's is nu bekend.
Wordt het lekker naborrelen op de bank met “Knallen met Kurken” op de buis, of wordt het na middernacht knallen met Zodiak Commune en Adapter in het Eindhovense jongerencentrum Dynamo? Voor de doorgewinterde Acid-freak en Techno-head zal de keuze niet moeilijk zijn, want Dynamo is met Oud Op Nieuw het kloppend hart van underground Eindhoven.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 19 december 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Chocolatin
woensdag 19 december 2007
Zaterdag 26 januari keert Chocolatin met haar sweet ear candy weer terug naar 013 te Tilburg. Na de succesvolle, uitverkochte 1e editie nu met het toepasselijk winterthema Chocolatin presents Hot Choco! Met een line-up van Ricky Rivaro, Sidney Samson, D-Rashid, Funkerman, Bassjackers, Rockz en MC Spyder zal ook deze Chocolatin zeker zo heet worden gegeten als ‘ie wordt opgediend.....
back2school X-mass edition
woensdag 19 december 2007
Aanstaande maandag 24 december 2007 staat alweer de 8e back2school X-mass edition op de agenda. Zoals ieder jaar traditiegetrouw op kerstavond. Vanaf 22.00 uur zijn de deuren van Outland open om de kerstdagen alvast goed in te luiden. En we gaan door tot 06.00 uur in de ochtend!
De Schillenhut
dinsdag 18 december 2007
Voel jij je ook vaak teleurgesteld de dag na oud en nieuw? Zo’n feest kost altijd (te) veel geld, duurt meestal tot slechts 4 of 5 in de ochtend en je krijgt meestal weinig waar voor je zuurverdiende knaken. Je had eigenlijk helemaal geen zin in een massaal en onpersoonlijk feest met VIP tafels voor 500 euro, verplichte outfits en andere regeltjes. Wat je eigenlijk met oudjaar wilt is de sfeer van thuis meenemen naar een goed feest zonder fratsen, met veel bekenden, relaxte sfeer en dope beats op een originele underground locatie die eindelijk eens écht steengoed is. En dat komt goed uit, want De Schillenhut, het ondergronds reizend party circus dat op onverwachte plekken in Amsterdam opduikt, organiseert ook tijdens Oud & Nieuw een vuige fuif te Amsterdam en wel op een nieuwe onontdekte boot van 22.00 tot minimaal 07.00!
Hed Kandi 5 jaar in Nederland
dinsdag 18 december 2007
Hed Kandi,‘s werelds meest stijlvolle clubmerk, bestaat 5 jaar in Nederland en dat wordt groots gevierd! Op zaterdag 22 december treden 9 DJs & 4 live-acts op in 3 area’s van Arena.
Hypnotiq
maandag 17 december 2007
De editie van 24 november was een daverend succes! The The Level was speciaal voor Hypnotiq onherkenbaar gerestyled. Met een sfeervolle aankleding, designmeubels en een bijzonder ontvangst zette Hypnotiq de toon van de avond. Op zaterdag 22 december is het daarom weer tijd om het dak eraf te blazen in The The Level in Arnhem.
Mid-Town verzet haar bakens in 2008
maandag 17 december 2007
Mid-Town Records zal, met het oog op de toekomst, per 1 januari 2008 twee van haar overbekende dance speciaalzaken sluiten. Momenteel bezit Mid-Town Records in totaal zes filialen in de steden Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Utrecht. Per 1 januari a.s. zullen de shops in Rotterdam Zuid en Utrecht hun deuren sluiten en wordt het aantal shops teruggebracht naar vier.
Laidback Luke rockt hem het jaar 2008 in en gaat onverstoord door. Maar… first things first! Mocht je Luke deze maand nog eens tegen het lijf lopen, dan is het verstandig om lief voor hem te zijn. Misschien is er nog wel een plekje vrij in de auto die hem met NYE door het land rijdt. Het belooft namelijk een groot feest te worden!
Angerfist – The Mutilate concert
zondag 16 december 2007
Angerfist, Art of Dance vindt dat deze iconen van de present hardcore wel eens extra in het zonnetje gezet mogen worden, en heeft het drietal daarom uitverkoren om de centrale artiesten te zijn van het jaarlijks terugkerende event dat helemaal om één act draait. Met grote trots maakt Art of Dance daarom bekend dat op 29 maart 2008 het Eindhovense Beursgebouw van 22.00 uur tot 07.00 uur geheel in het teken staat van Angerfist:
Planet V.I.P.
zondag 16 december 2007
Na veel erover gezegd te hebben en erover te hebben geschreven is het komende zaterdag dan eindelijk tijd voor de muziek, de beleving en de ongekende gezelligheid van Planet V.I.P. Zoals gezegd èn geschreven, geen gewone Planet V.I.P. maar een Planet V.I.P. die in het teken zal staan van de goede oude tijd waarin de oldschool en early rave zoals wij het nu noemen nog haar hoogtijdagen vierde. Voor menig Leeuwarder staan befaamde feesten als Thunderdome in de Friesland Hallen en het legendarische The Dreamteam nog in ieders geheugen gegrift.
Na een bewogen en succesvol jaar heeft Piekup toch nog de tijd gevonden om te zorgen voor een lekker intiem feestje op de geroemde Blommendal op de NDSM Werf in Noord om het jaar af te sluiten in stijl. Tijdens Oud & Nieuw wordt het schip vol geladen met 300 zeerovers en piraten, om vervolgens van 21:30 tot 08:00 een stevig potje te roven. Ooglappen op, gouden tanden in en klaar om te housen!
The BeatClub in Doornroosje met Kerst
zaterdag 15 december 2007
Het klassieke house-circus The BeatClub host dit jaar de hotste nacht van het jaar in Nijmegen. HOUSE CLASSICS, traditioneel gezien HET feest in Nijmegen met Kerst heeft de primeur om The BeatClub voor het eerst in het Oosten des lands te mogen ontvangen. House veteraan DJ Per opent speciaal hiervoor zijn archieven en neemt onder andere Mazzo icoon DJ Cellie met zich mee.
Nachtwacht invites: Nuno dos Santos!
zaterdag 15 december 2007
Al in de 16e eeuw organiseerden burgers zich in burgerwachten om in tijden van oorlog of oproer in actie te komen om de veiligheid van de jonge en vernieuwende republiek te kunnen waarborgen, samen stonden we sterk!
In de loop der tijd verloor de wacht haar oorspronkelijke functie, wat echter overbleef waren ceremoniële gezelschappen die een niet onaanzienlijke invloed op het land hadden.. De Nachtwacht!
E-Fect – the Saga Continues –
zaterdag 15 december 2007
Nog een paar dagen het boek wordt geopend voor een nieuwe editie van het grootste hardstyle event van het Oosten. E-Fect is back!!
MondayManiacz
vrijdag 14 december 2007
Maandagavond, je zit lekker je bordje boerenkool met worst weg te vreten achter de TV maar denkt ‘eigenlijk heb ik best wel zin om een potje goed hard te raggen en te beuken’. Maar jah, feestjes zijn toch meer voor het weekend, toch? Niet dus. Want Zuipclub haalt voor kerstavond weer een oude bekende van stal.
Op zaterdag 26 januari 2008 viert Rockit alweer haar vierde verjaardag en vanzelfsprekend pakt FCA groots uit om dat te vieren! Met twee zalen, een keur aan multimedia, theater en designkunstenaars en een line-up om werkelijk je vingers bij af te likken, is het vrijwel zeker dat het verjaardagsfeest de boeken in zal gaan als een eentje om nooit meer te vergeten
Ter ere van haar 3-jarig bestaan lanceert party organisatie Wicked Soundz op 26 januari 2008 een gloednieuw oldschool & early rave concept onder de naam Legendz!
Happy Hardcore met de helden van toen
woensdag 12 december 2007
Wonderfull days, Burning love, Tears don’t lie, Your smile en Life is like a Dance. Wie kent ze niet? Die heerlijke happy nummers uit de jaren ’90 die een tijd lang de Nederlandse hitlijsten veroverden. Menig persoon is ermee opgegroeid en heden ten dage blijven het lekkere platen om weer eens terug te horen. En dat kan nu!
Erotic Sensitive
woensdag 12 december 2007
Het nieuwe jaar inluiden is een kunst die we allemaal beheersen, maar een echt goed begin is het halve werk. Waarom zou je de eerste dag van het jaar niet als voorbeeld nemen voor de rest van de dagen? Heerlijke house, alle luxe van de wereld, de leukste en mooiste mensen en onderste zintuigprikkelende entertainment...
Na bergen werk, veel zweet en een boel geregel is het eindelijk weer zo ver. I like this style gooit voor de tweede keer alles los. Ditmaal in het volledig vernieuwde Haarschut in het kleine Kloosterhaar. Na een toch wel geslaagde eerste keer is het de 19e januari van 2008 alweer tijd voor de tweede editie, oftewel: “The 2008 Edition”. De organisatie en ook het bestuur van de locatie sloegen opnieuw de handen ineen om ook na de succesvolle verbouwing het jaar 2008 weer goed in te luiden.
Bliss Deluxe N.Y.E.
dinsdag 11 december 2007
Het afgelopen jaar was je glas soms halfleeg en soms halfvol. Bij Bliss Deluxe New Years Eve zul je dat probleem niet tegenkomen, wij drinken namelijk uit de fles! Sommige van ons tellen af tot 12 uur om het nieuwe jaar in te luiden en anderen zullen aftellen om er zeker van te zijn dat het afgelopen jaar echt eindelijk klaar is......
Vrijdag 14 december is het zover, Vloerbedekking een verfrissend nieuw minimal/tech-house feestje in de Happydayzz. Snertjong, bij sommige bekend van het concept Klub Kolonie zal samen met HappydayZZ Events het feest Vloerbedekking organiseren.
Particle invites Technique
maandag 10 december 2007
Met nog een paar partydagen voor de jaarwisseling te gaan, heeft Particle het wederom voor elkaar gekregen om een uitdagende en diverse line-up neer te zetten. Bovendien zal wederom een buitenlandse artiest in NL gaan debuteren. Op zaterdag 15 december leent de Escape Studio zich voor een vernieuwende ‘f*ck music labeling’ party (anders gezegd: wat is nou eigenlijk het verschil tussen house, minimal en techno?).
Kerstactie Ik Ben Je Bitch Niet
maandag 10 december 2007
Op 22 december 2007 zullen Orange Events & HappydayZZ Events alles uit de kast trekken om weer een dikke editie van ‘Ik Ben Je Bitch Niet!’ neer te zetten. Omdat deze editie helemaal in het teken staat van de kerst mogen de vele kerstacties ook zeker niet ontbreken…
Underground Beats
zondag 9 december 2007
De rookwolken van de vorige Underground Beats editie zijn nog maar nauwelijks opgetrokken en er staat 15 december al weer een nieuwe editie voor de deur. Met zijn respectabele leeftijd van 8,5 jaar is Underground Beats één van de oudste techno organisaties in Nederland. Wars van alle hypes kun je bij Underground Beats nog genieten van een ouderwetse techno avond in zijn puurste vorm die doet terug denken aan hoe het ooit begon. Toen Underground Beats begon was het lange tijd het enige elektronische dansfeest in het Kasteel en de organisatie is er dan ook trots op dat dit tegenwoordig veranderd is.
Delicious Christmas
zondag 9 december 2007
De 1e kerstdag, 25 december 2007, gaan we met zijn alleen het laatste stapje zetten naar het jaar 2008. In plaats van cadeautjes onder de kerstboom, wordt je in de HappydayZZ getrakteerd en verwend met één van die dingen waarmee we niet zonder kunnen in ons leven: muziek. Maar dan niet zomaar muziek. Verwend door dj’s met naam en faam, krijg je de heerlijkste en sensueelste trance, hardtrance, groove en house tunes van het heden, verleden en de toekomst te horen.
LatinVillage
vrijdag 7 december 2007
Het toonaangevende latin festival LatinVillage werd voor het eerst gehouden in de zomer van 2005; na drie succesvolle openlucht-edities in de zomer is het nu tijd voor een tweedaagse indoor editie. Daarom strijkt LatinVillage op zaterdag 1 en zondag 2 maart 2008 neer op het terrein van de Amsterdamse WesterGasfabriek. Zaterdag van 22:00 tot 06:00 uur en zondag van 16:00 tot 0:00 uur.
Nobody likes house
donderdag 6 december 2007
Klup Koel is al nu exact een jaar lang elke maand het gezicht geweest van clubbin Enschede op de inmiddels bekende lokatie Le Monde. Omdat Klup Koel zich kan voorstellen dat mensen house een beetje zat worden is er een nieuw concept bedacht. Een concept voor alle mensen die niet van House of Techno houden. Nobody Likes House/Techno is de naam van dit feest waar je door te komen je standpunt maakt dat je niet van House/Techno houdt.
Vier gaat ondergronds in Nijmegen
dinsdag 4 december 2007
Een koude maand maar een warm feest! Vier, het nieuwste concept in de Nijmeegse uitgaansscène zal deze stad eens lekker opwarmen voor de koude winter! Hier zijn geen sjalen of mutsen voor nodig, maar een potje heerlijke elektronische muziek!
Unique Sexycity deze zaterdag 8 december in HappydayZZ! Het gaat een feest worden dat zo uniek is dat je de hele HappydayZZ niet meer terugherkent.
Stockholm syndroom
zondag 2 december 2007
Quote,

Aangenomen wordt dat het ‘Stockholm syndroom’ tot ontwikkeling kan komen in een omstandigheid waar de gijzelnemer Matt HomeLess absolute controle over de gegijzelde kan uitoefenen en binnen die absolute controle voorziet in de basisbehoefte van het slachtoffer, bijvoorbeeld door het geven van Scandinavische suicidal beats, verontrustende live acts, perverse visuals en onmisbare Amsterdamse ingrediënten”.
(bron; wappipedia 2007)
Big Time Festival 2008
zondag 2 december 2007
Heeft Sint je dit jaar al iets moois gebracht?
Hier alvast een vooruitzicht op 2008

Treasure Big Time Festival speciaal op jouw gericht!
Lees alle extra’s en voordeeltjes in het volgende gedicht.

Je krijgt bijvoorbeeld een kaartje gratis van de Sint,
Kijk maar ’s wat je van deze aktie vindt…
GirlsLoveDJ's
zaterdag 1 december 2007
Op zaterdag 8 december gaan we weer ouderwetse knallen in Arena. GirlsLoveDJ's zal dan de één na laatste editie neerzetten van 2007. En omdat we willen dat iedereen zich er extra thuis voelt hebben we alle residents en bekende Amsterdamse vrienden opgetrommeld om hun favoriete platen te komen draaien.
31 december 2007
Dynamo G.B.B.R. gaat knallen in 2008
29 december 2007
Final info New Years Eve into 2008
28 december 2007
BliSS Deluxe NYE
Jongerenorganisatie X-tase organiseert gratis New Years Eve.
27 december 2007
Soigné
26 december 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
24 december 2007
Return To Forever
23 december 2007
Orkapot
21 december 2007
X-travel is helemaal klaar voor de zomer van 2008! Jij ook?
Oldschool Heroes in Eventcenter Amigo’s, Dordrecht
Pokke-Kerst-Herrie 2007
EYE4Dance 2.08
Laatste Boulevard 2007 @ The Powerzone
20 december 2007
Sneakerz in 't Paard van Troje
De Gouden Kooi komt langs op de Hemkade 1 januari
Awakenings opent 2008 met perfecte timetable
Oud Op Nieuw met Zodiak Commune en Adapter in Dynamo
19 december 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Chocolatin
back2school X-mass edition
18 december 2007
De Schillenhut
Hed Kandi 5 jaar in Nederland
17 december 2007
Hypnotiq
Mid-Town verzet haar bakens in 2008
Laidback Luke’s Roadtrip tijdens NYE
16 december 2007
Angerfist – The Mutilate concert
Planet V.I.P.
Linke S( L )oep: dé intieme afsluiter van 2007 op de M.S. Blommendal
15 december 2007
The BeatClub in Doornroosje met Kerst
Nachtwacht invites: Nuno dos Santos!
E-Fect – the Saga Continues –
14 december 2007
MondayManiacz
4 Jaar Rockit in de Central Studio’s Utrecht
12 december 2007
Legendz – het oldschool en early rave event van het zuiden
Happy Hardcore met de helden van toen
Erotic Sensitive
11 december 2007
Total Disorder Events presenteert tweede editie I like this style
Bliss Deluxe N.Y.E.
10 december 2007
Voetjes van de vloer op ‘’Vloerbedekking’’
Particle invites Technique
Kerstactie Ik Ben Je Bitch Niet
9 december 2007
Underground Beats
Delicious Christmas
7 december 2007
LatinVillage
6 december 2007
Nobody likes house
4 december 2007
Vier gaat ondergronds in Nijmegen
3 december 2007
Grote verbouwing in Happy Dayzz voor Unique deze zaterdag 8 december
2 december 2007
Stockholm syndroom
Big Time Festival 2008
1 december 2007
GirlsLoveDJ's