Partyflock
 

Planet V.I.P.
Uzi & The Hitsquad

anoniem gepubliceerd op
Planet V.I.P.
16 december 2007
FeestPlanet V.I.P. · Uzi & The Hitsquad
Datumzaterdag 22 december 2007
LocatieTDF
Na veel erover gezegd te hebben en erover te hebben geschreven is het komende zaterdag dan eindelijk tijd voor de muziek, de beleving en de ongekende gezelligheid van Planet V.I.P. Zoals gezegd èn geschreven, geen gewone Planet V.I.P. maar een Planet V.I.P. die in het teken zal staan van de goede oude tijd waarin de oldschool en early rave zoals wij het nu noemen nog haar hoogtijdagen vierde. Voor menig Leeuwarder staan befaamde feesten als Thunderdome in de Friesland Hallen en het legendarische The Dreamteam nog in ieders geheugen gegrift.

De gemoedelijke en gebroederlijke sfeer van toen zal zich aanstaande zaterdag nog eenmaal herhalen met het ‘Dreamteam’ van Leeuwarder bodem die in diezelfde periode haar successen kende. Planet V.I.P. presenteert namelijk als afsluiter van het jaar een avond die enkel en alleen in het teken zal staan van niemand minder dan UZI, The Hitsquad, Marlin en de ongekroonde Koning van de microfoon: MC Da Mouth of Madness!

Komende weekend zal net als ‘toen’ gegarandeerd nog lang in ieders geheugen blijven. Niet alleen om de geweldige muziek die er gedraaid zal worden maar deze avond zal tevens de laatste avond in de buurt van zijn thuisstad Leeuwarden zijn dat MC Da Mouth of Madness met UZI en de rest van deze club gabbers van het eerste uur een optreden zal verzorgen. Voor de fans van het eerste uur de laatste kans om deze ongekroonde Koning van de microfoon nog een keer live mee te maken in deze setting! ‘Sietse’ en zijn crew hebben dan ook aangegeven enorm veel zin te hebben aan dit feest. Helemaal omdat veel feestgangers uit die tijd hebben aangegeven speciaal voor deze avond ook weer eens ouderwets te gaan housen!

Rabies & Alian zullen als residents van Planet VIP laten zien dat zij de juiste DJ’s zijn om een avond te openen. Veel DJ’s van tegenwoordig onderschatten de kunst van het openen en geven maar direct vol gas maar deze twee DJ’s zullen laten zien dat het openen een vak apart is. Met de muziekkennis en platenkeuze zal de toon gezet worden voor de rest van de avond.

Om klokslag 00:00 uur zal het eerste bekende dj team van de ‘movement’ gaan zorgen voor een anderhalf uur nostalgie: The Hitsquad! Het Hitsquad DJ Team is voor deze gelegenheid uitgebreid met DJ Ruiz. Samen met The Outrage en Sly Dog zal hun DJ set afgewisseld worden met live materiaal. The Hitsquad tracks zullen tijdens de DJ set live gespeeld worden op de Roland TB 303, Roland 909 en de Akai MPC 1000. Niet alleen oude tracks van Dwarf en Babyboom records maar ook niet uitgebracht materiaal!

Hierna is het tijd voor de man die samen met Mouth of Madness aan de wieg stond van een groot aantal housefeesten vanaf ‘94 in en om Leeuwarden, DJ Marlin. Door de vele feesten die hij heeft georganiseerd en de vele grote feesten waar hij heef mogen staan kent DJ Marlin zijn en jouw klassiekers en zal hij laten horen waarom zoveel mensen zulke goede herinneringen hebben aan de Oldschool periode.

De afsluiting van de avond zal op weergaloze wijze worden verzorgd door het meest illustere duo uit Leeuwarden: UZI & The Mouth of Madness. Bekend van zo’n beetje alle grote feesten uit de early hardcore tijd zullen zij voor deze speciale gelegenheid alles uit de kast halen en samen met het publiek terug gaan naar begin jaren ’90. Klassiekers, emotie en pure energie is het devies met aan het einde natuurlijk een serie weledele toegiften!

Deuren zullen geopend zijn van 23:00 tot 03:00 uur en de laatste plaat zal omstreeks 05:00 uur worden gedraaid. Met een entree van slechts 5 euro is er geen excuus om niet te komen! Trek je deze avond het originele UZI & The Hitsquad bomberjack aan, dan is de entree zelfs gratis. Check www.tdf-berlikum.nl voor bustijden en adresgegevens. De verzoekjes stromen al weken binnen, de ‘gouwe ouwe’ platen zijn afgestoft en oude vriendenclubjes van vroeger zijn weer herenigd. Het is tijd voor de laatste speciale Planet V.I.P. van dit jaar, het is tijd voor ‘The Return of a Movement!’

9 opmerkingen

 
Uitspraak van M1EKSTE op zondag 16 december 2007 om 17:07:
toch maar weer eens in TDF kijken

laten ze het AUB gewoon weer in Leeuwarden organiseren :P
Timetable is:

23:00-00:00 Rabies & Alian
00:00-01:30 Hitsquad Dj-Team (semi-live)
01:30-03:00 Marlin
03:00-04:45 Uzi & Da Mouth of Madness

:respect:
 
miss toch maar even kijkje nemen......:bounce:
Artiest {SHOWLIST artist 3144, 46647, 122324}
Echt zin in :-)
Zker van de partij!

Uitspraak van Da Mouth Of Madness op zondag 16 december 2007 om 19:42:
Echt zin in

Je was gister ook weer super @ Thunderdome , topper :respect: (Y)
laatste aanpassing
Hier heb ik echt zin in, als dit niet bijzonder wordt!!!