Partyflock
 

MondayManiacz
Jingle all the base

anoniem gepubliceerd op
MondayManiacz
14 december 2007
FeestMondayManiacz · Jingle all the base
Datummaandag 24 december 2007
LocatieLA
Maandagavond, je zit lekker je bordje boerenkool met worst weg te vreten achter de TV maar denkt ‘eigenlijk heb ik best wel zin om een potje goed hard te raggen en te beuken’. Maar jah, feestjes zijn toch meer voor het weekend, toch? Niet dus. Want Zuipclub haalt voor kerstavond weer een oude bekende van stal.

Waar in het verleden cafe TWSTd zorgde voor een ravelounge, zal Zuipclub in club LA MondayManiacz weer terugbrengen op het hoogste niveau; de hardste maandag van Amsterdam. Op 24 december zijn de maniakken weer terug op maandag om even een heel ander kerstgeluid te laten horen dan waar je normaliter mee lastig gevallen wordt. Geen ‘wish you a merry christmas’, geen ‘all I want for christmas’ maar een partij audiogeweld is wat de trommelvliezen plezier doet. Dit jaar zal Zuipclub de kerst-mis leiden met MondayManiacz - Jingle all the base. Zodat je tijdens het diner de dag daarna tenminste wel met een glimlach de jaarlijkse kerstmaaltijd kan verorberen.

Koster Elector zal openen met de (early) hardstyle, en de stal voorzien van een fijne warming-up zodat de spieren vast gerekt kunnen worden. Dominee The Irritainer zal vervolgens een stevige hardstyle/hardcore preek geven om de massa niet al te stil te laten staan bij kerst. Gast-schriftlezer The Spinner zal vervolgens de schaapjes voorzien van wat heilige klassiekers. Bisschop Apac zal daarna veel platen uit het land van het vaticaan en wat nodig industrieel werk prediken. De tweede schriftlezer van de avond, DoubleD, zal deze mis verder voorzitten met wat oudere liederen. Koorknaap Xqruciator zal geen toontje lager gaan zingen, meer kan nog niet verklapt worden over de hardcore alias van Dequ. Organist Kaycie zal de avond afsluiten met de nodige duistere industriële klanken en (orgel)terreur.

Vanwege het gemeentelijk beleid kan club LA helaas niet om 4 uur sluiten doordeweeks, daarom zal op deze kerst-mis de preek losbarsten om 21:00, en eindigen om 03:00 (maar ook beslist niet vroeger).

Zuipclub kondigt tevens hierbij aan dat vrijdag 25 januari een nieuwe locatie omgetoverd zal worden tot raghok. Om ook diversiteit te bieden in de hardere stijlen zal de organisatie in 2008 meer variatie aan brengen, en ook zeker meer van zich laten horen. Maar eerst de laatste editie van 2007, MondayManiacz.

Zuipclub wenst iedereen een raggende kerst en een beukend nieuw jaar!

MondayManiacz – Jingle all the base 24 december, 21:00 @ Club LA, kerkstraat 52 Entrance: 3.50 (gratis wcs & garderobe!)

2 opmerkingen

Erg leuk verhaal!!Gaat weer gezellig worden!Kerstavond:cheer:
raggende kerst en een beukend nieuw jaar!

Raggende kerst ?? dat zal idd wel 8)
beukend nieuwjaar ?? cker wel op qrime time ja :jaja:

tot de 24e :bye: