Partyflock
 
Nieuws · november 2007
December is altijd de maand waar de harde techno centraal staat bij Heroes of Techno. Afgelopen keren waren onder andere Marco Remus, Sven Wittekind & Robert Natus, PETDuo en Frank Kvitta van de partij. Maar zaterdag 8 december is de line up van Heroes nog nooit zo heftig geweest op hardtechno gebied!
Zenith sluit het jaar 2007 knallend af
donderdag 29 november 2007
Zenith is back, de agenda spreekt voor zich! 2007 loopt ten einde, maar bij Zenith is het jaar nog lang niet voorbij want Zenith heeft een drukke partyagenda. Wat te denken van: Friends***; Myths of Music; WOW; Playerz, & Sexy Motherf*cker waar alleen de beste artiesten hun kunsten vertonen. Als klap op de vuurpijl organiseert Zenith: New Year’s Eve Ritmo. Voor een knallende afsluiting van 2007. Kaarten kan je nu al bestellen op thezenith.nl. Check out Partyflock for free Tickets.
Kinky Dreams is back
maandag 26 november 2007
Het wachten duurde lang maar na een half jaar voorbereiden is het op zaterdag 22 december opnieuw tijd voor één van de meest exclusieve fetish feesten van Nederland, Kinky Dreams. Het feest waar je stoutste dromen tot werkelijkheid worden en je alle remmen los kunt gooien. Natuurlijk weer in de vertrouwde lokatie, de Lexion Venue in Westzaan.
It’s here! Organisatie Phonic Industr3 heeft de timetable bekend gemaakt van het hardste en absurdste feest van 2007; met meer dan 150 dj’s & live acts, 13 uur lang, verdeelt over 7 verschillende zalen, 1 jarige en vele duizenden liefhebbers van de hardste dance stijlen uit heel Europa. Dit jaar met Sinterklaas geen taaie taaitaai poppen, maar een traktatie op een keiharde mix van de hardste muziekstijlen voor de echte diehards. Kijk snel naar de volledige indeling van het evenement.
Op 15 december kan iedereen 2007 weer helemaal los gaan met alweer de negende editie van Hard Nature in de Effenaar in Eindhoven. De verwachtingen zijn hoog na de vooraf uitverkochte editie van 20 oktober, dus voor degene die het de vorige keer hebben moeten missen is dit weer een nieuwe kans. Natuurlijk wordt de Effenaar weer omgetoverd tot een oogverblindend decor zodat de ultieme Hard Nature sfeer optimaal aanwezig is. Daarbij komt nog eens kijken dat er weer een dikke line-up is geprogrammeerd met de beste hardstyle dj's en de beste upcoming talents. Kaarten zijn te koop op de nieuwe website hardnature.nl en kosten € 17,50. The natural silence is over on the 15th of December 2007, are you there?
Intuition
zondag 25 november 2007
Kom op zaterdag 22 december naar de Panama in Amsterdam en sluit het jaar in stijl af met de lekkerste trance en progressive sound!!! Op deze datum brengt Intuition Events de deejays Giuseppe Ottaviani, Stoneface & Terminal, Roger Shah, Progression, Menno de Jong, Marcus Schössow en Fine Taste naar Amsterdam tijdens het Intuition Winter Event!
Chop chop till you drop
zondag 25 november 2007
In april 2007 vond de eerste editie van Chop Chop Till You Drop in Club Zes plaats, de insteek; een eenvoudig verjaardagsfeest van Dj Nudy Rudy (resident van Club Zes). Het idee was om met een stel collega dj’s een gezellige avond te vieren, en gezellig werd het. Het bleek een succes formule te zijn! 2 area’s bomvol, super sfeer en mensen die er nu nog over praten. Dat heeft de organisatie aan het denken gezet.
Line-up Cocoon NYE nu compleet
zondag 25 november 2007
De kaartverkoop gaat sneller dan ooit voor een Cocoon feest in Nederland en uit de meest onverwachte hoeken komen enthousiaste reacties. Het is duidelijk dat Cocoon NYE geen puur Rotterdams onderonsje wordt maar dat vanuit het gehele land (en zelfs het buitenland) de bezoekers naar de Maasstad zullen trekken. Vanaf 22.30 uur staat daar namelijk Sven Väth achter de draaitafels in de grote zaal. De Duitse technokeizer deelt met zijn trouwste fans de laatste platen van het jaar en knalt natuurlijk het nieuwe jaar in!
Vierjarig bestaan Absolutely Fresh
zaterdag 24 november 2007
Zoals elk jaar wil Absolutely Fresh ook haar vierde verjaardag niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom zal er op maandag 3 december aanstaande in Paddy's te Enschede wederom voor heel clublievend Enschede en omstreken en uiteraard voor iedereen die zin heeft in een gezellig feestje een avond worden georganiseerd waarbij sfeer, goede muziek en het “ons kent ons” gevoel de boventoon zullen voeren.
Tijdens de 'Gold Member' zondagavonden op elke eerste (Koop)zondag van de maand in het centrum van Breda, is het elke maand weer extra lang van je weekeinde genieten onder het genot van fingerfood en een heerlijke cocktail.
Andy Warhol Club
zaterdag 24 november 2007
Meubel Stukken organiseert in nauwe samenwerking met het Stedelijk Museum op wisselende lokaties en data Andy Warhol Club The Party. Na een aflevering waarbij de jaren ’60 in de Factory werden hervierd focust de Andy Warhol Club zich nu op eind jaren ’70 – begin jaren ‘80.
Je wordt vol op de mond gekust, en haar warme tong is even voelbaar. Maar wie is ze eigenlijk? Hey, het is niet voor niets een Bal Masque - Exxellent’s exclusieve New Years Eve Party! Figure it out. En aangezien je oudjaar maar 1 X per jaar viert, doe het dan in goed gezelschap met een aantal Goden der House in The Matrixx op 31 december - onder wie.... Kevin Saunderson! En in zijn kielzog treden Fedde le Grand, Funkerman, Sidney Samson, Skitzofrenix, Brian S. en El Mundo aan. Bijgestaan door Costar live on sax & Norman Soares live on percussion all night long….. This is Exxellent Bal Masque NYE 2007-2008.
Timetable Dirty Dutch 2007 bekend
donderdag 22 november 2007
Aankomende zaterdag is het dan eindelijk zover, Dirty Dutch in een volgepakte Heineken Music Hall! Om er voor te zorgen dat jij niks van je favoriete artiesten mist, maakt de organisatie alvast de timetable bekend:
Tijd vliegt als je lol hebt, zo ook voor Zuipclub, de organisatie voor stampfeestjes in de Amsterdamse binnenstad. Alhoewel het voor de organisatie lijkt alsof ze maar net begonnen is, is er intussen al wel (bijna) een jaar verstreken, en dat moet natuurlijk gevierd worden! Op 23 november zal het verjaardagsfeest losknallen in club LA.
Madnezz // A New Generation
donderdag 22 november 2007
Aller eerst willen de heren van Confused Events al hun party people en artiesten bedanken voor de top avond van de afgelopen Confusion op 2 november! Het twee jaarlijkse evenement van Confused Events, één van de toon aangevende organisaties in Zeeland was weer als altijd een geslaagde avond! Alle deejay’s draaide top, en de dansvloer stond vanaf begin van de nacht tot het laatste uurtje weer lekker vol. Men kan niet wachten tot dat de volgende editie weer is, en natuurlijk zal dit in het tweede kwartaal van 2008 zijn.
Hou je agenda bij de hand want The Club is terug en hoe! Locatiehouder Daan Kahn uit Enkhuizen laat er in ieder geval geen gras over groeien. Na ruim een jaar hard werken, beginnen zijn inspanningen eindelijk hun vruchten af te werpen. Het begint weer ouderwets druk en gezellig te worden en je kan wel zeggen dat er voor jong tot ouder uitgaanspubliek wel wat wils is. Van urban tot hardstyle, van club tot lekkere commerciële dansmuziek.
Op 2 februari veranderd de Waerdse Tempel in een groot gekkenhuis!Er is eindelijk een plek gevonden voor alle metaal gestoorde hardcore en hardstyle liefhebbers. De Waerdse Tempel opent zijn deuren op 2 februari om tijdens Reng Deng Deng-The Hardcore Asylum geestelijke steun te vinden bij 3000 gelijk gestemde. De line up liegt er niet om en de dj's zullen de onbedwingbare honger naar harde beats van de Reng Deng Deng patiënten proberen te stillen........
Love for People weer goed op gang
woensdag 21 november 2007
Het jaar is weer als een sneltrein voorbij gegaan, december staat alweer voor de deur. Maar het jaar is pas voorbij als ook de laatste twee feesten van Love for People een feit zijn. En dat zijn niet de minste feesten! Met dj’s waar je in een grotere club al snel flink wat meer voor kwijt bent dan in de Palazz. En dan natuurlijk met alle speciale extra’s die je gewend bent van de gezelligste club van midden Nederland. Wat heeft de laatste Love for People van dit jaar allemaal in petto? Je leest het hieronder.
Amsterdam is een nieuwe club rijker
dinsdag 20 november 2007
De Nieuwezijds Voorburgwal krijgt een nieuwe club erbij vanaf woensdag 28 november. De club genaamd: Club Chi zal helemaal in teken staan van continent Azië. Het woord Chi betekent Innerlijke kracht. Deze innerlijke kracht van diverse mensen vindt je dan ook in het uiterlijk van de club en straks ook met de sfeer van de evenementen.
R&B Diamonds
maandag 19 november 2007
Het is nu inmiddels 6 jaar geleden dat de gelederen van The Partysquad en Supreme team zich pal tegenover elkaar op een feestje opstelden. Vanuit een echte boxring in het centrum van Gent 🇧🇪 wisten beide teams zich d.m.v. het om en om spelen van ‘club bangers’ te ‘represent’-en bij de onstuimige crowd. Het was een feest waar velen nog met weemoed naar terug kijken.
De Schillenhut #5, een ondergronds reizend party circus wat op onverwachtse plekken in Amsterdam opduikt, ontving van het management van Jan Smit en zijn liefje Yolanthe een mail omtrent het geschonden portretrecht van de twee BN-ers op de flyer van het feest op vrijdag 16 november. Hierin wordt dringend verzocht het portret van mevrouw Cabau van Kasbergen en J. Smit per direct van de flyer te verwijderen op de website, alsmede alle mogelijke andere plekken waar haar portret is ingezet.
Na zomerse avonturen in de kelders van een groot flatgebouw aan de ringweg en in een feesttent op het 10 jarig Meubel Stukken festival waar de haringen uit de grond sprongen van opwinding is Club Filth eindelijk weer in vol ornaat terug in het centrum van Amsterdam. En het belooft een knalfuif te gaan worden, de creatieve ploegen van Gsus en Meubel Stukken gooien dan ook alles in strijd om het een onvergetelijk feest te maken.
b2s zoekt nieuw DJ talent
vrijdag 16 november 2007
Show your skills @ b2s rookie nights 2008
In het begin van 2008 start B2S weer met de rookie nights. Heb jij geweldige dj-skills maar nog nooit de kans gehad dit te tonen aan echt publiek? Dan is dit je kans! Vanaf januari staat er iedere maand een B2S Rookie Night op planning in de studio van Outland te Rotterdam.
Nightlife Awards 2007 uitgereikt
donderdag 15 november 2007
Gisteravond werden in de Nijmegense club Matrixx de Nightlife Awards 2007 uitgereikt. Medewerkers van verschillende lokaties roepen om het hardst dat het vriendjespolitiek en doorgestoken kaart is, dat de stemmen gebaseerd zijn op geldklopperij en de ‘Mystery Guest’ altijd op ongunstige tijdstippen meent langs te moeten komen. Echter, de Matrixx stond vol met dik 2500 van deze mensen, dus ergens zal er toch een strijdersmentaliteit zijn die waarde hecht aan het prijzenfestijn.
Benny dr Klaar mee?
donderdag 15 november 2007
22 november is er weer een nieuw feest van Kant & Klaar in Groningen. Kant & Klaar organiseert feesten gevarieerd van minimal en techno tot house en electro. Het feest luidt: Ben dr klaar mee. Ben je klaar met je tentamens? Ben je klaar met je klotebaan? Ben je klaar met je zeurende vent/chick? Ben je klaar met je baas? Ben je klaar met altijd te dure feestjes? Of ben je klaar met wat dan ook, kom dan de 22ste gewoon lekker mee housen in Huize Maas en vergeet het even.
Wijziging line-up Pumpin techno 5
woensdag 14 november 2007
Nadat een illegaal techno feest werd afgelast door de politie, hebben Wes-live en Chandima het initiatief genomen om het feest te verplaatsen. Het feest werd verplaats van de Dierenkliniek naar het Esche Pumpke, en Pumpin techno was geboren! Om niet teveel in de schaduw van grotere organisaties te staan heeft Pumpin techno ervoor gekozen om het feest eens op een zondag te organiseren. Niemand had verwacht dat het aan zou slaan, en daarom heeft de organisatie besloten om ditmaal een speciale editie organiseren, voor het trouwe publiek!
Back to the energy
woensdag 14 november 2007
Iedereen kent het nog wel, de goeie ouwe tijd, de kale koppen en aussie’s en niet te vergeten de gabbers. De tijd waarmee het allemaal is begonnen met de oldschool, hardcore, happy hardcore. De tijd waarin namen zoals Buzz Fuzz, Paul, Dano, Weirdo, The Prophet bijna niet op een feest te missen waren, de opkomst van een tijdperk die nog steeds voort leeft en uitgegroeit is tot een ware scène, waar ieder houseliefhebber nog wekelijks de deur voor uit gaat. We hebben het hier over niks minder dan de “hardcore-scène”.
Twisted cultures
woensdag 14 november 2007
Twisted Cultures is geen vaste sound, maar een ervaring van muzikaal genot, van variatie, een avond met durf en kwaliteit. Twisted Cultures zit nu bijna een jaar in de Winkel van Sinkel in Utrecht na een aantal jaar rondzwerven als succesvol evenement. Sindsdien programmeert Twisted Cultures breed, anders en gedurfd, maar altijd met passie. Zo waren er op het eerste oog de vreemde programmeringen met Baggi Begovic, Miss Monica en Darko Esser op een avond, of de avond met Remy en Marco Bailey, de Utrecht editie met locale helden, met Kevin Saunderson en Nuno dos Santos.
één3
woensdag 14 november 2007
Hard a tech is een jonge organisatie met voornamelijk Hard Techno als concept. Het doel is middels dit concept de dancescene een nieuwe impuls te geven en naast gevestigde namen ook jonge talenten een kans te geven om te draaien, zich te promoten en te profileren in de scene. Vanuit de organisatie laat Hard a tech zien dat naast de commerciële stromingen deze muziek een diepere inhoud heeft. Het hebben van een underground imago valt dan ook onder het streven.
Rush Rotterdam
woensdag 14 november 2007
Aanstaande vrijdag 16 november staat Benny Rodrigues op Rush in de Off_Corso! De populaire mixmeester draait die avond in Rotterdam met onder andere Raw Urben Sexy House dj’s als Funkerman en Jaziah. In de lounge van de OC vindt er dezelfde avond een battle plaats tussen de Monkey Crew en de The Freshest Kidz. Daarnaast zijn de artiesten van ‘W R Creative’ de hele avond op Rush aanwezig om jouw (?) kapsel totaal te freaken!
Mood Elevator 14th floor
dinsdag 13 november 2007
Mood Elevator heeft de afgelopen jaren een heleboel leuks gedaan. Clubfeestjes op maat met toffe deejays uit binnen en buitenland. Een platform voor aanstormend talent en vaandeldrager voor muzikale diversiteit. Met een geweldige vaste achterban trekt het circus door het land. Onder het motto, Oost, west, house best, kan er worden gerockt op de voltallige Mood Elevator bemanning.....
Sonic Warfare
dinsdag 13 november 2007
Op zondag 23 december viert Sonic Warfare, de dubstep-avond van de Melkweg, haar eenjarig bestaan. Met deze nieuwe avond gaf de Melkweg een jaar geleden een podium aan de snel opkomende, nieuwe undergroundstroming dubstep. Sindsdien is er veel gebeurd: het diepe, bijzonder dansbare geluid van dubstep is doorgedrongen in Nederland en veel andere Europese landen. In thuisland UK neemt de dubstephype steeds grotere vormen aan. De Melkweg heeft met vier toonaangevende avonden een centrale positie in het internationale dubstep-landschap ingenomen; zo werd de laatste editie, de Deep Medi labelnight, verkozen tot één na beste internationale event van 2007 door het dubstepforum.
‘Er is er een jarig!’
dinsdag 13 november 2007
Lucien Foort viert op Zondag 9 December 2007 zijn verjaardag in het middelpunt van Amsterdam in het exclusieve Krasnapolsky Hotel. Naast cadeaus wordt er nog veel meer uitgepakt op deze nu al onvergetelijke avond.
Het was een heerlijk en uitverkocht gekkenhuis, de laatste Bi-Rotic op 21 oktober. En nu is het dan alweer tijd voor de allerlaatste Bi-Rotic. Van 2007 dan, want natuurlijk komt het volgend jaar weer helemaal terug!
Het zou eigenlijk verboden moeten worden, zo goed ziet het plaatje eruit op 1 december. De Duitse koning van de ondergrond André Galluzzi neemt vanaf 2 uur plaats achter de draaitafels in de ondergrondse club en begint dan aan een muzikale reis die tot minstens 8 uur ’s ochtends duurt. En mochten er dan nog genoeg reizigers aan boord zijn dan volgt misschien nog wel een kleine etappe.
Latin Lovers goes Utrecht
zaterdag 10 november 2007
Latin Lovers goes Utrecht! Jaja mensen...Latin Lovers is ready to rock! Naast Thalia, Jamm Beach, Paard en Club Vie hebben we er weer een dikke vette locatie bij! Namelijk op vrijdag 30 november staat Latin Lovers centraal in het centrum van ons land: Winkel van Sinkel in Utrecht! Deze supervette locatie in het hartje van Utrecht is echt de huiskamer van iedere Utrechtste stapper! De Winkel van Sinkel heeft een hele gave uitstraling, en als Latin Lovers komt dan maken we er nog iets mooiers van! Met de superhelden van de nacht Baggi Begovic, Madskillz, Chris Rox, Jip Deluxe, Jasper Clash, MC Arun en Cherokee on percussion zijn we klaar om ook Utrecht te veroveren met onze latin tunes!
“Outside In Weekend”
woensdag 7 november 2007
Er staat een “Outside In Weekend” voor de deur. In het weekend van 16 en 17 november is Stalker namelijk het toneel van een Ghetto straatfeest. Het interieur van Stalker wordt omgetoverd tot een ghetto achterbuurt waar je eigenlijk niet veilig kan rondlopen.
Sneakerz in 't Paard van Troje
woensdag 7 november 2007
In december is het dubbel feest voor alle Sneakerz fans! Met maar liefst twee feesten knalt de populairste zondagavond van Den Haag en omstreken het jaar uit… Op zondag 30 december kan je genieten van een ongekend heftige line-up bestaande uit heel veel Sneakerz all stars zoals o.a. Erick E, Lucien Foort, Baggi Begovic, Funkerman en natuurlijk Shagspeare.
Ice2Ice
woensdag 7 november 2007
To be or not to be a part of a fabulous life called Ice2Ice
Aanstaande zaterdag 10 november 2007 is het eindelijk zover voor Ice2Ice: Enjoy your luxurious life! Na een succesvolle eerste editie, zal deze tweede editie alle verwachtingen overtreffen
F*ckers!
dinsdag 6 november 2007
Op Zaterdag 8 December zal F*CKERS! wederom terugkeren naar Rotterdam. Daar waar de laatste editie op 27 oktober nog geheel in het teken stond van freaky taferelen, gaan we nu terug in de tijd; want vroeger was alles beter, toch!? Zaterdag 8 December zal Outland worden omgetoverd in hét Retro paleis van Rotterdam. Nieuwe wijn in oude zakken dus; That’s the way F*CKERS likes it!
Met de teller al over de 1400 op Partyflock en een net zo hard als vorig jaar lopende kaartverkoop voor 17 november kan dit eerste jubileum van Xtra Xtra Large al niet meer stuk.
b2s presents back2school X-mass
maandag 5 november 2007
Ook dit jaar vindt er traditiegetrouw een back2school plaats op kerstavond, en wel voor de 8e keer! Back2school vindt op maandag 24 december plaats in Outland te Rotterdam, een locatie waar back2school geheel tot zijn recht komt. Iedere keer weer gaat een bomvolle Outland los op de meest lekkerste oldschool en early rave klappers. Oftewel, ideaal om je kerstdagen in te luiden.
Villa Achterdeur
zaterdag 3 november 2007
Heb jij het er in december ook zo ontzettend moeilijk mee? Wat moet je aan tijdens pakjesavond? Een jutte zak heeft Sinterklaas zelf al. Oh shit, het is alweer bijna kerst, geen idee wat ik aan moet naar mijn schoonouders. Fuck, Oud en Nieuw staat voor de deur. Die party-outfit van 2e kerstdag kan echt niet meer! Om een handje te helpen bij het maken van je kledingkeuze zal de novembereditie van Villa Achterdeur dan ook geheel in het teken staan van “fashion”. Met een avond vol hilarisch en vooral hysterisch vermaak presenteert Nederlands gezelligste gay(minded)feestje vol trots: Project Catwalk.
Club Sensual
zaterdag 3 november 2007
Het is alweer bijna 2 jaar geleden dat een verfrissend nieuw feestconcept met de naam Club Sensual werd gelanceerd, waar waarden als vrouwvriendelijkheid, passie en vooral uitvoerig genieten hoog in het vaandel staan en nagestreeft zouden worden. Club Sensual – A naughty party for females & couples. Inmiddels is dit concept in deze korte tijd uitgegroeid tot een begrip in clubland. Club Sensual is een gevoel geworden gecreëerd door de bezoekers zelf. Een gevoel van respect naar elkaar, een plek waar iedereen zichzelf kan en mag zijn…kortom een gevoel van thuiskomen! Club Sensual is a feeling !
De wintertijd is ingegaan en het daglicht laat zich steeds verder verdringen door de kou. Hoogste tijd dus om het winteroffensief in te zetten. En waar kan dat beter dan in Eindhovens ouderwets gezellige Stroomhuis? Op 10 november zit je er dan ook warmpjes bij in het Stroomhuis als Zodiak Commune, Metatron en Adapter hun krachten bundelen. Nou ja, zitten... Stilstaan is er simpelweg niet bij als deze drie Eindhovense underground organisaties de handen ineen slaan om van Trinity een feest te maken waar de stoom van af komt.
Playboy club party
vrijdag 2 november 2007
De titel van het bericht spreekt boekdelen natuurlijk. Zaterdag 17 november strijkt de Playboy karavaan neer in de Winkel van Sinkel in Utrecht om Nederland weer eens kennis te laten maken met een sexy avond. Kwaliteit, klasse, sensualiteit, entertainment, muziek en communicatie zijn de speerpunten van deze Playboy club party in het monumentenpand aan de Utrechtse oudegracht midden in het centrum.
Head 2 Head Project dat gehouden word ter ere van het 10 jarig bestaan van DJ Headbanger word flink onderhanden genomen. Het spektakel wat gepland stond op 10 november 2007 word namelijk positief veranderd en dat zal niet onopgemerkt blijven.
Fabulous uur langer geopend
donderdag 1 november 2007
Fabulous heeft de sluitingstijd met een uur verlaat. Het dance-evenement zal op zaterdag 1 december voor de eerste keer plaatsvinden en nu tot 7 uur ’s ochtends duren. De voorbereidingen voor het gloednieuwe Fabulous zijn in volle gang bij Extrema Network en Art of Dance. Tijd voor een update dus!
Twisted Arthouse
donderdag 1 november 2007
Twisted Arthouse staat weer op de agenda voor zaterdag 10 november in de schitterende Odeon in Amsterdam. De singel 460 is the place to be voor alle housefans in Amsterdam die gek zijn op een stukje kwaliteit in de kuip. Iedereen roept altijd maar naar de gevestigde grote orde in de housescene, terwijl Nederland jonge grootheden meer dan voldoende heeft. Twisted Arthouse zet deze jonge kunstenaars met grote regelmaat in de schijnwerpers.
Beatbox viert 1 jarig bestaan
donderdag 1 november 2007
Een jaar geleden ging het Amsterdamse partyconcept Beatbox van start. Ingrediënten: moddervette tunes door dikke deejays en live acts, dope gasten, chicks met ballen en vooral veel pret. Vrijdag 23 november van 22.00 tot 04.00 uur, locatie: Panama Amsterdam, voor de gelegenheid omgetoverd tot speeltuin voor volwassenen. Een verjaardagspartijtje om niet te missen.
30 november 2007
Heroes of Techno weer hard in december
29 november 2007
Zenith sluit het jaar 2007 knallend af
26 november 2007
Kinky Dreams is back
Bekendmaking timetable Myths of Music
Hard Nature wederom met spetterende lineup
25 november 2007
Intuition
Chop chop till you drop
Line-up Cocoon NYE nu compleet
24 november 2007
Vierjarig bestaan Absolutely Fresh
Gold Members afteren na de koopzondag in Breda
Andy Warhol Club
23 november 2007
Mysterie en Saunderson tijdens Exxellent NYE
22 november 2007
Timetable Dirty Dutch 2007 bekend
Zuipclub bestaat 1 jaar - "Strength of Unity"
Madnezz // A New Generation
21 november 2007
The Club uit Enkhuizen is back on track!
Reng Deng deng vindt plaats in gekkenhuis
Love for People weer goed op gang
20 november 2007
Amsterdam is een nieuwe club rijker
19 november 2007
R&B Diamonds
16 november 2007
Jan Smit en Yolanthe dreigen met juridische stappen jegens De Schillenhut
Club Filth: Texas Delhi Wedding Party
b2s zoekt nieuw DJ talent
15 november 2007
Nightlife Awards 2007 uitgereikt
Benny dr Klaar mee?
14 november 2007
Wijziging line-up Pumpin techno 5
Back to the energy
Twisted cultures
één3
Rush Rotterdam
13 november 2007
Mood Elevator 14th floor
Sonic Warfare
‘Er is er een jarig!’
12 november 2007
De laatste Bi-Rotic van het jaar maakt het knus en intiem
11 november 2007
Andre Galluzzi tekent voor monsterset op Tomorrow
10 november 2007
Latin Lovers goes Utrecht
7 november 2007
“Outside In Weekend”
Sneakerz in 't Paard van Troje
Ice2Ice
6 november 2007
F*ckers!
5 november 2007
Deze zaterdag 17 november Xtra Xtra Large 5 Year Reunion
b2s presents back2school X-mass
3 november 2007
Villa Achterdeur
Club Sensual
Begin het winteroffensief met ‘Trinity’ in het Stroomhuis
2 november 2007
Playboy club party
BKJN events & Rige presenteren: Head 2 Head project
1 november 2007
Fabulous uur langer geopend
Twisted Arthouse
Beatbox viert 1 jarig bestaan