Partyflock
 

Chop chop till you drop

gepubliceerd door , op
Chop chop till you drop
25 november 2007
In april 2007 vond de eerste editie van Chop Chop Till You Drop in Club Zes plaats, de insteek; een eenvoudig verjaardagsfeest van Dj Nudy Rudy (resident van Club Zes).

Het idee was om met een stel collega dj’s een gezellige avond te vieren, en gezellig werd het. Het bleek een succes formule te zijn! 2 area’s bomvol, super sfeer en mensen die er nu nog over praten. Dat heeft de organisatie aan het denken gezet.

Nu, 6 maanden later staat, de 2e editie voor de deur. 30 November gaat het gebeuren, alleen nu gaan we een stapje verder. De collega dj’s komen weer op bezoek, echter nodigen we nu ook “dj’s met faam” uit. Met de nodige decoratieve aanpassingen wordt in Club Zes het echte ChopChop gevoel gecreëerd. Dit in combinatie met de eclectic & house sound in de “Chop Room” en urban & rauwe hiphop in de “Drop Room” zorgt voor een nieuwe dimensie in het uitgaansleven van Venlo. Dit bestaat namelijk hoofdzakelijk uit aanbod van bruine cafés waar het biertje heffen nog het uitgaan inhoudt. Met dit concept willen we de mensen geven waar ze al langer om schreeuwen: “Iets nieuws, niet standaard en vooral lekker los kunnen gaan”.

Dj’s met faamHitmeister D (o.a. Mysteryland, Ex Porn Star), Jeremaine S (o.a. Dirty Dutch, Sappig!) en “Nope Is Dope” resident Quintino hebben we weten te strikken voor deze editie, samen met lokals “Minimum to the maximum” choppen zij er op los. In deze ruimte zal het ChopChop gevoel mede gecreëerd worden door de nodige decoratieve aanpassingen. De “Chop Room” wordt aangekleed met hoofdzakelijk de kleuren wit en groen. Veel meer aanpassingen heeft het ook niet nodig want Club Zes is al heel stijlvol, niet bruin, ingericht.

In “Zes Boven” kun je royaal gaan Droppen met de Venloosche bazen Ghetto, Chopstick en Rode Bietjes. Zij hebben al menig feestje in Venlo op zijn kop weten te zetten met hun eigentijdse rauwe hiphop platen. Je zag de eerste editie ook wel wat hun optreden te weeg bracht, een bomvolle “DropRoom” waar iedereen stond te springen en te feesten.

De organisatie, Dj Nudy Rudy en Club Zes, verwachten dan ook veel van dit feest. Dit moet de “afsluiter” van het jaar in Venlo worden en het begin van een reeks nieuwe feesten in Venlo. De plannen liggen al klaar en de contacten met “Dj’s met faam” zijn gelegd voor de volgende editie.

Voor deze editie van Chop Chop Till You Drop zijn een beperkt aantal kaarten te verkrijgen a €7,50 per stuk (Deurverkoop: 10 Euro). Deze zijn in eerste instantie alleen via de Venloosche dj’s of de organisatie, Nudy Rudy en Club Zes, te koop.

Wil je op de hoogte blijven over de laatste ontwikkelingen of voor de volgende feesten, check binnenkort de website www.chopchoptillyoudrop.nl.

1 opmerking

VET!! Zeker erbij!!! :D
laatste aanpassing