Partyflock
 
Nieuws · april 2003
het op 29 april geplande Equinoxe in het Patronaat te Haarlem is afgelast!
De organisatie van het Bloemendaalse strandfeest Beachbop heeft twee van de geplande edities afgelast. In plaats van de voorgenomen vier afleveringen, zullen nu maar twee van de immens populaire dansfeesten aan het strand worden gehouden.
Op zaterdag 26 juli zal nabij Stratford-Upon Avon in Engeland het festival "Godskitchen Global Gathering" plaatsvinden. Dit festival van de bekende Engelse club Godskitchen was de voorgaande edities een groot succes.
Nog maar enkele dagen wachten en het is tijd voor I Love Hardhouse, Queensnight Edition. De tijdstippen waarop de dj’s draaien zijn bekend.
Ook de lang verwachte timetable van Multigroove's Queensnight Rave is dan eindelijk bekend.
Grand Opening Q-Beach op 3 mei
vrijdag 25 april 2003
Op zaterdag 3 mei zal Q-beach officieel zijn deuren open. Vanaf 12:00 uur ’s ochtends tot 24:00 uur ’s avonds is iedereen welkom om dè nieuwe dagelijkse ‘Dance-hangout’ op het strand van Bloemendaal in te wijden
Draaitijden Qontact en Qt17
vrijdag 25 april 2003
Q-Dance heeft de draaitijden van haar drie evenementen tijdens koninginnenacht bekend gemaakt.
Met de zinderende en beukende technobeats van Samuel L. Session en Tony Thomas nog vers in het geheugen, maakt Maintage zich voor zaterdag 26 april op voor de twee dj legendes Kenny Larkin en Dimitri.
Na de eerdere stevige techno avonden van Dave Clarke en Luke Slater staat de volgende editie van Xcess-Profiles op 6 juni in het teken van Electro.
I Love Funky @ Atak
donderdag 24 april 2003
Deze nieuwe avonden inde Atak zullen muzikaal doordrenkt zijn van alle funky dance-varianten. Ze zullen het gat opvullen tussen de andere BasicGrooves avonden met allerlei vrolijke funky muziek (van breakbeat tot deephouse!).
Op 29 april organiseert Rewind Events "Goeie Koninginnenacht" in Het Noord-Hollandse Grootebroek. On stage de hardtrance queen van Nederland: Secret Simba.
HARD! Een nieuwe sound uit de 020
woensdag 23 april 2003
Op vrijdag 16 mei lanceert club 020 in Amsterdam een nieuw concept dat vooral de echte hardliners en liefhebbers zal aanspreken. Bij HARD! gaat het dan ook maar om één ding… precies! Toppers uit de Nederlandse hard style scene zullen dat deze eerste editie nog eens haarfijn uitleggen achter de turntables.
Volgende maand bestaat Y-Catch Agency 1 jaar. Om dit te vieren organiseert Y-Catch i.s.m. Addictive Events op zaterdag 3 mei a.s. Y-Catchers.
eXeption
dinsdag 22 april 2003
Op Zondag 11 mei a.s zal er in discotheek iT te Amsterdam een hoogwaardige clubavond geboren worden. Op deze zwoele avond zal organisator Majestic events, in samenwerking met Dommelsch Ice, het startschot geven voor een uniek en spraakmakend evenement.
Multigroove Queensnight
zaterdag 19 april 2003
Multigroove uitverkocht bij Ticketservice! Ja, je hoort het goed, Ticketservice is door zijn Multigroove “Queensnight” kaarten heen! Maar niet getreurd......
Kort nieuws
vrijdag 18 april 2003
Time-table E-Fect bekend -- Bloomingdale vanaf dit weekend open -- Las Palmas -- Tiësto in Concert uitverkocht
CLEO - Come Love Each Other
donderdag 17 april 2003
Na het succes van de eerste editie CLEO zal op vrijdag 25 april The Thalia Lounge aan de Kruiskade in Rotterdam van 23.00 tot 05.00 uur wederom in het teken staan van Come Love Each Other.
Kremlin
donderdag 17 april 2003
Het aftellen is begonnen: nog slechts twee weken en Kremlin viert groots haar comeback met 2 Days Of Kaos.
Agenda Club Risk/Winkel van Sinkel
donderdag 17 april 2003
Hierbij de Agenda Club Risk/Winkel van Sinkel, bijgewerkt tot heden.
T.y.p #3
donderdag 17 april 2003
Voor vrijdag 18 april heeft TYP weer een sfeervolle maar vooral zeer brede progressive line-up samengesteld op hun lokatie in Hengelo.
Hardhouse Generation
donderdag 17 april 2003
De komende weken organiseert Clockwise Events een hoop hardstyle evenementen onder de naam Hardhouse Generation.
XL verhuist
donderdag 17 april 2003
Na een turbulente periode met veel onduidelijkheden en veel veranderingen is besloten om de Xtralarge avonden aan de Jan van Galenstraat met onmiddellijke ingang stop te zetten.
ItaliXX @ The Matrixx
donderdag 17 april 2003
Op zaterdag 3 mei presenteert The Matrixx in Nijmegen het Italixx feest. Dit Italian Event is een dance-party met louter Italiaanse dj’s in de hoofdrollen.
Fake @ The Q
donderdag 17 april 2003
Zaterdag 19 April is er weer een FAKE - for real people only- @ Club Q. Cross, Emjay en Quintin zullen deze avond weer een vette sound laten horen met de beste en vetste platen die voorhanden zijn.
Easternight bij XL
woensdag 16 april 2003
De nacht voor pasen, zaterdag 19 april, zullen de organisatoren van Easternight garant staan voor een goed feest bij XL aan de Jan van Galenstraat 6-10 in Amsterdam.
Line-up Impulz Outdoor
woensdag 16 april 2003
De festivalgangers kunnen hun hartje weer ophalen. Na de line-ups van Nature One en Awakenings Festival is nu ook de line-up van Impulz Outdoor bekend gemaakt.
Queenscruise
dinsdag 15 april 2003
Op koninginnedag 30 april zal achter het Centraal Station van Amsterdam bij Steiger 14 zuid om 10.00 uur een boot aangemeerd liggen om tot 18.00 uur een spetterend feest te laten plaatsvinden.
Planet Joy
dinsdag 15 april 2003
Na een afwezigheid van zes maanden komt er op vrijdag 16 mei weer een editie van Planet Joy.
De Pf-meeting op Qlimax om 01.00 uur is van lokatie gewijzigd. De oorspronkelijke plek is niet toegankelijk.
De wel bekende dj Pavo zal zondag in de Sub-Way/Fantasy zijn beste platen laten horen. Pavo zal dit keer gewoon op tijd komen en niet als het licht al aangaat.
Kremlin breidt uit
vrijdag 11 april 2003
KREMLIN is expanding its activities way outside of Amsterdam. While propaganda material for 2 DAYS OF KAOS is being distributed all over the Netherlands, KGB headquarters have set up some special projects for the months May and July.
MAW presents Sundayz
vrijdag 11 april 2003
Eind mei 2002 ging MAW Sundayz van start met een fantastisch optreden van DJ Rush uit Chicago. Op zondagavond 25 mei is 's werelds populairste techno-dj weer terug in Rotterdam.
Reactor
vrijdag 11 april 2003
Reactor is ontstaan uit Techno. Uit Reactor ontstaat met ingang van 2 mei de wekelijkse Creator avond.
Kort nieuws
donderdag 10 april 2003
Qlimax live op ID&T Radio -- Busvervoer Krank Im Kopf -- Website Secret Simba totaal vernieuwd -- Voorverkoop DJ Rush @ Winkel van Sinkel van start
Eclips zal op 9 mei een special edition party geven in Luxor Plaza te Deventer. Eclips zal namelijk Sound Architecture uitnodigen om het club ON gevoel over te brengen in Deventer.
Hard 4 U
woensdag 9 april 2003
Op vrijdag 2 mei zal de kick-off zijn van de nieuwe maandelijkse harddance-avond in Club U te Zaandam.
Op 26 april zal Inside Events haar eerste feest organiseren in Sans Souci/The Zone te Berlikum in Friesland.
Lexion: Jean Solo
maandag 7 april 2003
Op zaterdag 12 april zal niemand minder dan dj Jean een maar liefst 6 uur durende set komen weggeven in de Lexion.
Trip 2 Dreamland - The Return
zaterdag 5 april 2003
Zaterdag 7 juni aanstaande organiseert Dancenation een groots indoor dance evenement in de Vechtsebanen te Utrecht: The Return. Het evenement zal om 22.00 uur van start gaan en doorgaan tot de volgende ochtend 07.00 uur.
The Sessions @ Club Q
vrijdag 4 april 2003
Op zaterdag 12 april is niemand minder dan Chris Fortier te gast bij The Sessions @ Club Q.
Na een succesvol half jaar in Noordwijk werd het tijd om het Funky Fridays concept uit te breiden. Vanaf 4 april opent Club Doubler haar deuren om het publiek te vermaken van nog meer “Real house music and Entertainment”.
Draaitijden Qlimax
donderdag 3 april 2003
Q-dance heeft de draaitijden van Qlimax bekend gemaakt.
Seduction @ 013
donderdag 3 april 2003
Zaterdag 19 april wordt in de 013 te Tilburg Seduction gehouden. Met onder andere Johan Gielen.
Now&Wow heeft de gesprekken met de Van Nelle Ontwerpfabriek afgebroken. De club gaat zich nu volledig concentreren op een overstap naar een voormalige graansilo op Rotterdam-Zuid.
BASzLine Outdoor
woensdag 2 april 2003
Zaterdag 10 mei vindt op het terrein aan de Krimpenerbosweg in Krimpen aan den IJssel BASzLINE Outdoor plaats.
Back In Time is een nieuw concept dat zich zal richten op de harde house van de jaren ’90. Het moet een maandelijks concept worden waarbij elke maand een andere periode uitgewerkt zal worden.
Extranza presents E-Fect
woensdag 2 april 2003
Op zaterdag 19 april aanstaande organiseert Extranza het Hardstyle evenement "E-Fect". Een uniek concept in het oosten van het land op deze schaal.
Kremlin compilatie CD
woensdag 2 april 2003
De lang verwachte terugkeer van Kremlin is eindelijk een feit. Black Hole Recordings heeft nu de krachten met Kremlin gebundeld en ondersteunt Kremlin door het uitbrengen van de eerste officiële Kremlin compilatie CD, die geheel in het teken van 2 Days of Kaos (29 en 30 april) staat.
The Beginning @ de Lichtfabriek
woensdag 2 april 2003
De Lichtfabriek zou op 5 oktober de opening van de nieuwe zaal vieren. Na zeven maanden is het op 12 april dan eindelijk zo ver.
Op 12 april vindt de derde editie van 'Industrial, a techno minded party' plaats. Deze technoparty wil nu en in de toekomst de technohelden van binnen- en buitenland presenteren.
28 april 2003
Equinoxe strictly techno afgelast
Beachbop schrapt twee strandfeesten 29 juni en 13 juli
27 april 2003
Busreis Godskitchen Global Gathering
26 april 2003
I Love Hardhouse Queensnight Edition
25 april 2003
Draaitijden Multigroove Queensnight
Grand Opening Q-Beach op 3 mei
Draaitijden Qontact en Qt17
24 april 2003
Mainstage-editie april met Kenny Larkin & Dimitri
Xcess-Profiles gaat op de Electro-toer
I Love Funky @ Atak
23 april 2003
Rewind Events presents Goeie Koninginnenacht
HARD! Een nieuwe sound uit de 020
22 april 2003
Y-Catch Agency viert 1-jarig bestaan
eXeption
19 april 2003
Multigroove Queensnight
18 april 2003
Kort nieuws
17 april 2003
CLEO - Come Love Each Other
Kremlin
Agenda Club Risk/Winkel van Sinkel
T.y.p #3
Hardhouse Generation
XL verhuist
ItaliXX @ The Matrixx
Fake @ The Q
16 april 2003
Easternight bij XL
Line-up Impulz Outdoor
15 april 2003
Queenscruise
Planet Joy
11 april 2003
Lokatie Pf-meeting Qlimax gewijzigd
NRG-Productions presents Tea-Time
Kremlin breidt uit
MAW presents Sundayz
Reactor
10 april 2003
Kort nieuws
9 april 2003
Eclips Invites Sound Architecture & Dutch Quality
Hard 4 U
Inside Events presents Hardstyle Inside
7 april 2003
Lexion: Jean Solo
5 april 2003
Trip 2 Dreamland - The Return
4 april 2003
The Sessions @ Club Q
Funky-Friday’s at Club Doubler
3 april 2003
Draaitijden Qlimax
Seduction @ 013
Now&Wow definitief niet naar Van Nelle
2 april 2003
BASzLine Outdoor
Co-productions presents Back In Time
Extranza presents E-Fect
Kremlin compilatie CD
The Beginning @ de Lichtfabriek
1 april 2003
Industrial, a techno minded party