Partyflock
 

Funky-Friday’s at Club Doubler

anoniem gepubliceerd op
Funky-Friday’s at Club Doubler
4 april 2003
LocatieDoubler
Na een succesvol half jaar in Noordwijk werd het tijd om het Funky Fridays concept uit te breiden. Vanaf 4 april Opent Club Doubler haar deuren om het publiek te vermaken van nog meer “Real house music and Entertainment”. De in Hillegom gelegen Club Doubler biedt vele voordelen zoals de latere openingstijden van 23:00 – 05:00 en een volledig inpandig restaurant die de hele avond geopend is.

Funky Friday’s

Funky Friday’s staat voor Real-House music met live artiesten gecombineerd met quality entertainment. De muziek wordt verzorgd door onze resident Dj’s samen met de live artiesten (o.a. percussionisten, saxofonisten, toetsenisten en mc’s). Meer informatie over onze residents en live-artiesten kunt u vinden op de site van DanceDreams Booking Agency: www.dd-agency.com. Bekende DJ’s die voorkomen in onze programmeringen zijn [dj]43[/dj], [dj]499[/dj], [dj]74[/dj], [dj]44[/dj], etc. Naast de muziek gaat het ook vooral om de show en entertainment, het publiek moet vermaakt worden. Wij geloven dat het principe van alleen een DJ laten draaien achterhaald is, verwacht daarom veel show op het podium.

Club Doubler

Het wekelijkse feest zal plaatsvinden in Club Doubler te Hillegom, de enige club tussen Leiden en Haarlem die tot 05.00 geopend mag zijn. De beneden verdieping ziet er chique en stijlvol uit en boven bevind zich een restaurant die de gehele avond het publiek voorziet van funky gerechten. De ideale mogelijkheid om tijdens het uitgaan een “midnight snack” te nemen zonder iets van het feest te hoeven missen. Minimum leeftijd is 18 jaar en met sportkleding wordt je geweigerd. Dress to Impress

De gehele nacht rijdt er een bus tussen Noordwijk, Lisse en Club Doubler, voor bustijden en een routekaart kijk op: www.funkyfridays.nl

4 –April Opening Night

Vrijdag 4 April komt iedereen gratis binnen. Niemand minder dan de DD-Allstars zullen de gehele avond de muziek verzorgen. De DD-Allstars bestaan uit DJ “Dunca de la funk” (FFWD Dance Parade, Waakzaamheid, Sinners), Norman Soares (Percussie – Sinners, Hemkade, Marcanti), Costar [Saxofoon – Sinners, Dance Valley (mainstage), Speedfreax] en de Soulhustlers (Escape). Zorg dus dat je erbij bent.

SEEING IS BELIEVING!

Meer info: www.funkyfridays.nl

14 opmerkingen

kan iemand mij vertellen wat voor muziek dit is??
vriendin van me moet daar dansen vanavond en wil dat ik mee ga..maar zit erg te twijfelen...please help :D
 
Funkie muziek...

:)
Klote muziek is het!!
ladysushi>> helemaal meee EENS 8) wat een herrie..heb me boven in t bar gedeelte meer vermaakt met een neger die swingende liedjes aan t zingen was, we hebben wel een in een deuk gelegen maar zeker niet voor herhaling vatbaar...voor mij geen club doubler meer!!:S
ja echt drama muziek... Ben blij dat het weg is uit Noordwijk!!!
 
ladysushi>> helemaal meee EENS wat een herrie..heb me boven in t bar gedeelte meer vermaakt met een neger die swingende liedjes aan t zingen was, we hebben wel een in een deuk gelegen maar zeker niet voor herhaling vatbaar...voor mij geen club doubler meer!!


Was het Expornstar?
 
Die muziek is echt zum kotsen... :vaag:
Ik ben er 2 keer geweest, ff kijken of het nog wat was, vroeger was de Bob op vrijdag nog wel aardig. Nou, laat maar... Hopelijk wordt het nu weer beter. Opdonderen met die arrogante Duncan en zijn kornuiten. :kots:

We gaan weer op zondagavond stampen bij mijn grote vriend Frank Kok, dat beukt tenminste lekker. Helemaal sinds hij weer mag draaien wat hij wil! (y)

:bounce:
Timmer, jij snapt het (Y)!!! Die Duncan denkt idd heel wat... Hij heeft mijn oud en nieuw verkloot met die klote funky muziek!! Nu is de Bob tenminste weer knalluh op vrijdag!
hebben jullie niks beters te doen Timmer en Lady sushi???, erg zielig hoor, als jullie het niks vinden dan hoeven jullie ook niet te komen... Funky house is kennelijk niet voor iedereen weggelegd, maar dat betekent niet dat jullie Duncan hoeven te dissen....

Timmer, als je problemen met Duncan hebt..kom dan maar is bij mij langs.....
laatste aanpassing
 
Kvin het ook niks die funky muziek.. ja het is misschien voor even gezellig maarehh.. Nee.. gewoon NEE! :D
 
hebben jullie niks beters te doen Timmer en Lady sushi???, erg zielig hoor, als jullie het niks vinden dan hoeven jullie ook niet te komen...

Ik kom ook niet, had liever gezien dat er echte muziek werd gedraaid. Ik kraak Duncan niet, ik veroordeel alleen zijn gedrag.

Funky house is kennelijk niet voor iedereen weggelegd, maar dat betekent niet dat jullie Duncan hoeven te dissen....

Inderdaad en zie boven...

Timmer, als je problemen met Duncan hebt..kom dan maar is bij mij langs.....

Je hoeft niet gelijk zo tof lopen te doen hoor maat, via mijn zeer betrouwbare bronnen heb ik vernomen dat jij zijn broertje bent, heeft Duncan niemand anders om zijn gedrag te verdedigen? :D
 
Maar goed, uiteindelijk komen we hier voor de lol en gezelligheid en iedereen houdt er uiteraard zijn eigen smaak op na. Ik denk dat dat wel het einde van het verhaal is. Peace people! (y)
 
Grooves: ook peace? Een discussie dien je hier niet in PM's te doen, die doe je gewoon op het forum. Gewoon iedereen zijn eigen ding, jij het jouwe, ik het mijne. Niks om opgefokt over te zijn.
heheheh leuk..
duncan heeft geen broertje :-)