Partyflock
 

Y-Catch Agency viert 1-jarig bestaan

anoniem gepubliceerd op
Y-Catch Agency viert 1-jarig bestaan
22 april 2003
Volgende maand bestaat Y-Catch Agency 1 jaar. Om dit te vieren organiseert Y-Catch in samenwerking met Addictive Events op zaterdag 3 mei a.s. Y-Catchers. Tevens is er een ‘open avond’ voor organisaties. Lokatie voor deze feestelijke avond is Huize Maas in Groningen. De line-up zal bestaan uit een selectie van dj’s die bij Y-Catch Agency zijn onder gebracht.

Net als Y-Catch zelf, zal de muziek tijdens Y-Catchers veelzijdig worden. We beginnen de avond met onvervalste club en trance om uiteindelijk via de nodige techno bij de harddance uit te komen. Iedere dj zal de voor hem kenmerkende stijl laten horen. De volgende dj’s zullen tijdens Y-Catchers te horen (en te zien) zijn:
* JOOP (Trance Energy / Mysteryland)
* [dj=72]{Artiest met ID 72 bestaat niet!} (Civilization / Massive)
* Antiphus (Above & Beyond / Accelerator)
* Maarten Schippers (Serenity / Above & Beyond)
* Ralph May (Qlubtempo / Tatort)

De visuele aspecten worden verzorgd door Pierre Mansire, een van de pioniers op het gebied van vj-ing. Deze uit Frankrijk afkomstige lichtkunstenaar deed in het verleden al shows op Thunderdome en voor artiesten als Junkie XL. Daarnaast deed hij shows in o.a. New York en Parijs. Zijn optreden tijdens Y-Catchers zal een waar spectakel worden en zal menig bezoeker in extase brengen. Expect the unexpected!! Overigens kan Pierre Mansire ook via Y-Catch Agency geboekt worden.

De deuren van Huize Maas zijn open van 23.00 uur tot 6.00 uur. Kaarten zijn alleen aan de deur verkrijgbaar en kosten € 10,- (met flyer is de entree € 8,-). Meer informatie kun je vinden op www.addictive-events.nl.

5 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 169295, 55694, 50902, 511}
Vetjes hoor ! wij komen ook !!
leuk concept!!!

Tof dat er voor de Noordelijke DJ's zo veel word gedaan(Y) Keep up the good work!!!
Flyers and posters available in stores near you! ;)
 
Ik ben van de party :D