Partyflock
 
Nieuws · oktober 2003
Eclips - 8 november
vrijdag 31 oktober 2003
Het grote housefeest dat 8 november in de voormalige Cobercofabriek zou worden gehouden gaat niet door. De eigenaar van de fabriek geeft geen toestemming.
Alive And Kicking
vrijdag 31 oktober 2003
Terwijl Amsterdam zich opmaakt voor het Amsterdam Dance Event, zullen de echte diehards toch naar Utrecht moeten.
Groove Connection Recordstore
donderdag 30 oktober 2003
For the Amsterdam Dance Event Groove Connection Record store will have some of the hard dance scenes most respected djs in the store to meet, greet and spin some tunes.
3 Years Bridge
woensdag 29 oktober 2003
Aankomend weekend, vrijdag 31 oktober en zaterdag 1 november, staat geheel in het teken van het alweer 3-jarig bestaan van de megaclub 'the Bridge'.
2H4U?
woensdag 29 oktober 2003
Op zaterdag 1 november 2003 is iedereen weer van harte welkom in Leeuwarden. In ’t uitgaanscentrum ruiterskwartier zal namelijk de 3e editie van 2H4U? plaats vinden.
T-Time-events !
dinsdag 28 oktober 2003
Na een succesvolle tijd in de Subway werd het tijd voor een reorganisatie het volgende is er uit gekomen.
Geen Gratis tickets Impulz
maandag 27 oktober 2003
Op zaterdag 6 december organiseert UDC voor de elfde maal het megadancespektakel Impulz. De afgelopen tijd doen diverse geruchten, onterecht, de ronde dat er op grote schaal tickets weggegeven zouden worden.
Club Risk @ de Winkel van Sinkel
zaterdag 25 oktober 2003
6 Jaar geleden Club Risk bracht Club Risk een extra dimensie in het uitgaansleven in Utrecht.
Na veel reacties en aanvragen heeft organisatie Thepartyorganizer besloten om nog twee extra dj’s toe te voegen aan de line up voor het evenement Serenity vs Lords of Terror in de Rietzoom te Kropswolde.
Back 2 School - X-Mass edition
donderdag 23 oktober 2003
Traditioneel is er op kerstavond 24 December weer een back2school. Dit feest staat aan de basis van onze organisatie B2S Events.
Rush your Sunday at Panama
donderdag 23 oktober 2003
Aanstaande zondag van 17.00u tot 00.00u organiseert R.U.S.H. een feestje in het prachtige Panama: Rush your Sunday!
Time Table Free Festival
donderdag 23 oktober 2003
Na het grote outdoor succes van het Free Festival deze zomer in Almere is het nu tijd voor de indoor editie.
Hardstyles in Doetinchem
woensdag 22 oktober 2003
Op 15 november 2003 zal in BogyZ Doetinchem de eerste editie van Hardstyles gehouden worden.
ON - The Night of Motorcity Detroit
woensdag 22 oktober 2003
Stacey Pullen groeide op in Detroit tijdens de opkomst van de elektronische dansmuziek. Hij werd hierdoor geinspireerd, en begon al snel te draaien in lokale clubs en locaties.
Hardcore Generation
woensdag 22 oktober 2003
Op vrijdag 12 december zal Clockwise Events haar eerste hardcore feest organiseren in de Rockefeller te Schaijk.
Posteractie
dinsdag 21 oktober 2003
Vrijdag 24 oktober adviseren wij de bezoekers van Qontroler om hun kledingkast in te duiken en hun meest mooie outfit aan te trekken want dan kun je foto’s laten maken als je wilt...
Op donderdag 27 November aanstaande komt (ex) porno ster Ilona Staller, beter bekend als Cicciolina naar Amsterdam. Zij is uitgenodigd door TV duo 'De Broertjes' (Gijs en Ruud van de Wint).
Het was weer een knallende avond op 3 oktober! In een volledig uitverkocht Las Palmas, bouwden Dave Clarke en Oscar Mulero een gigantisch feest, met als klap op de vuurpijl een hiphop/ electro toegift van een uur (!) door Dave Clarke.
Die-hard weekend
maandag 20 oktober 2003
Het die-hard weekend, wat rond m.o.h. vs hellraiser wordt georganiseerd, is bijna uitverkocht. Zoals al eerder gezegd is loopt het aantal aanmeldingen zeer hard.
Burgemeester Tjerk Bruinsma heeft terecht besloten de Vlaardingse uitgaansgelegenheid Maddox voor een jaar te sluiten. Dat heeft de Rotterdamse voorzieningenrechter vanochtend bepaald.
Hardcore Revolution
vrijdag 17 oktober 2003
Op 2e Kerstdag, vrijdag 26 december aanstaande, zal Locomotion in Zoetermeer voor het eerst in meer dan een jaar weer in het teken staan van datgene waar het ooit bekend om was: Hardcore!
Club Pepper
vrijdag 17 oktober 2003
Club Pepper is een nieuwe maandelijkse club avond in Groningen! Muzikaal wordt de avond ingevuld van pompende UK/US garage tot deep/tech-house.
D-Energy
donderdag 16 oktober 2003
Vrijdag 24 oktober organiseert Secret Sound weer een D-Energy in Starlight. De sfeer zal weer ouderwets zijn, de beleving optimaal !!!
New Soil
donderdag 16 oktober 2003
New Soil is een nieuwe underground organisatie en geeft sinds vorig jaar feesten op diverse locaties in Nederland. Op zaterdag 25 oktober gaan wij los in “De Kelder” in Amersfoort.
Dance Records & dj-Equipment Fair
woensdag 15 oktober 2003
Zaterdag 1 november vindt in de Melkweg te Amsterdam de vierde Dance Records & dj-Equipment Fair plaats.
Unique, grand opening
woensdag 15 oktober 2003
Vrijdag 14 november is de grand opening van een nieuw concept genaamd Unique. Unique is de "ultimate erotic experience" begeleid door de beste club DJ's van Nederland.
Laatste nieuws HHGEN
maandag 13 oktober 2003
Aankomende donderdag gaat het allemaal gebeuren... alweer de 6e editie van Hardhouse Generation. Ditmaal in The Challenge te Hoofddorp. Mocht je willen komen raden we je aan een kaartje in de vooverkoop te halen.
Het begon allemaal in Vlaardingen. House werd gecombineerd met erotiek. Heel Nederland liep warm voor deze feesten.
No Breaks III
zondag 12 oktober 2003
Op 29 november 2003 zal vanaf 23.00 uur de derde editie van de succesvolle No Breaks evenementen plaats gaan vinden in de Boerderij, Zoetermeer.
Trip 2 Dreamland in Erotic City
zondag 12 oktober 2003
Erotic City werd in juni 1993 voor het eerst gehouden in de Vechtsebanen. Het was een berucht thema onder de partygangers, er was namelijk nooit eerder een erotisch getint feest van dit formaat gegeven.
Website van Bas&Ram!!
vrijdag 10 oktober 2003
Eindelijk daar is ie dan: de eerste officiële website van het bekende hardtrance duo Bas&Ram!!
FOR Promotersfeest
vrijdag 10 oktober 2003
Op Zaterdag 8 November zal DIS Events in samenwerking met FOR voor de tweede maal een promotersfeest organiseren. Dit keer in de Waakzaamheid te Koog aan de Zaan.
Betty Ford Clinic
vrijdag 10 oktober 2003
Op zondag 28 september gingen de deuren van de Betty Ford Clinic voor de eerste maal open. Gezien het succesvolle verloop, de prima opkomst en de fantastische dj sets.
Op 18 oktober 2003 is het tijd voor de 3e Frequency georganiseerd door Dutch Dance Events. Dit keer hebben we niet voor een lokatie gekozen in Gouda maar zijn we uitgeweken naar Stolwijk.
Qontroller
vrijdag 10 oktober 2003
Vrijdag 24 oktober ’03 is het weer tijd voor een nieuwe editie van Qontroller en ditmaal met een bijzondere (foto/poster)actie, lees hier meer over onderaan dit nieuwsbericht.
Pussy Lounge
vrijdag 10 oktober 2003
Op zaterdag 8 november viert de gekste DJ van ons land zijn verjaardag, The Darkraver. Deze zal bol staan van alles wat met de Darkraver te maken heeft en dan hebben we het over Sex, Vrouwen, drank & stevige muziek.
Dj Pita's Birthday Party
vrijdag 10 oktober 2003
Vrijdag 24 Oktober aanstaande is het weer zover: DJ Pita wordt weer een jaartje ouder. En dat moet natuurlijk gevierd worden ! Aangezien het dit jaar zijn 25e verjaardag is wordt er goed uitgepakt.
Oldschool Madness 5 jaar!!!
vrijdag 10 oktober 2003
Ja, ja, Het is alweer 5 jaar geleden dat Eastside Underground zijn eerste Oldschool madness feestje gaf! En dat moet natuurlijk gevierd worden! De organisatie komt dan dan ook met héél iets nieuws wat nog nooit eerder is getoond in de Hardcore scene.
Intenze
donderdag 9 oktober 2003
Na een lange hete zomer vol fantastische buitenfeesten is de herfst terug in ons land. Voor wie denkt dat het dan afgelopen is met vette feesten, die heeft het mis!
Love2Party Sessions
donderdag 9 oktober 2003
Na de succesvolle feesten op het strand van ’s Gravenzande, gaat dancesite Love2Party overwinteren in Nighttown.
Disturbed
donderdag 9 oktober 2003
De week is al aan het einde en er wordt alweer uitgekeken naar ’t weekeinde! A.s. vrijdag is namelijk de 1e editie van ‘Disturbed’.
Hard Beatz
woensdag 8 oktober 2003
Zaterdag 8 November organiseert The Hard Way samen met Diversion Events 'Hard Beatz' in de Schoudermantel in Odijk.
Sound Architecture
zondag 5 oktober 2003
Op 17 oktober 2003 kan Rotterdam zich weer opmaken voor een unieke gebeurtenis. Binnen een jaar draait namelijk één van de bekendste techno dj’s ter wereld voor de tweede keer in Off Corso. Zijn naam, Sven Väth!
Multigroove News
zaterdag 4 oktober 2003
Nog een kleine 6 weken te gaan voor de laatste Multigroove in de Hemkade dit jaar. De animo is verschrikkelijk groot, wat eigenlijk ook niet anders kan met zo`n strakke line-up.
11 oktober zou Extase plaatsvinden in Maddox te Vlaardingen. Wegens een inval zal Maddox het komende jaar gesloten blijven en stonden we als organisator X-Sound twee weken voor hun eerste feest Extase zonder locatie.
DJ Contest
donderdag 2 oktober 2003
Het is een bekend probleem voor beginnende deejays: hoe en waar krijgt hij de gelegenheid om zijn draaikunsten ten gehore te brengen.
All Dance Bookings
woensdag 1 oktober 2003
Er is weer nieuws uit de stal van All dance. Naast de bekende feesten die ze organiseren beschikt de organisatie nu ook over een eigen website.
Per 1 oktober gaat Winkel van Sinkel (Utrecht) op zaterdagavond een uurtje eerder open, n.l. om 23.00 uur (i.p.v. 00.00 uur).
Club Bizarre @ The Sound Haarlem
woensdag 1 oktober 2003
Het is bijna zover! Vrijdag 10 october zal in de Haarlemse discotheek The Sound de eerste editie van Club Bizarre plaatsvinden, georganiseerd door Flexcited.
Op vrijdag 17 oktober verwelkomd Extrema Exclusive de Duitse dj en producer Monika Kruse voor een exclusieve dj set in Las Palmas in Rotterdam.
31 oktober 2003
Eclips - 8 november
Alive And Kicking
30 oktober 2003
Groove Connection Recordstore
29 oktober 2003
3 Years Bridge
2H4U?
28 oktober 2003
T-Time-events !
27 oktober 2003
Geen Gratis tickets Impulz
25 oktober 2003
Club Risk @ de Winkel van Sinkel
24 oktober 2003
Aanpassingen Line-up Serenity vs Lords of Terror
23 oktober 2003
Back 2 School - X-Mass edition
Rush your Sunday at Panama
Time Table Free Festival
22 oktober 2003
Hardstyles in Doetinchem
ON - The Night of Motorcity Detroit
Hardcore Generation
21 oktober 2003
Posteractie
20 oktober 2003
Cicciolina met De Broertjes op Ex Porn Star
Chris Liebing Solo @ Xcess Profiles
Die-hard weekend
17 oktober 2003
Rechter: Maddox werd terecht gesloten
Hardcore Revolution
Club Pepper
16 oktober 2003
D-Energy
New Soil
15 oktober 2003
Dance Records & dj-Equipment Fair
Unique, grand opening
13 oktober 2003
Laatste nieuws HHGEN
Plastic fantastic viert 5 jarig bestaan
12 oktober 2003
No Breaks III
Trip 2 Dreamland in Erotic City
10 oktober 2003
Website van Bas&Ram!!
FOR Promotersfeest
Betty Ford Clinic
Dutch Dance Events presenteert Frequency
Qontroller
Pussy Lounge
Dj Pita's Birthday Party
Oldschool Madness 5 jaar!!!
9 oktober 2003
Intenze
Love2Party Sessions
Disturbed
8 oktober 2003
Hard Beatz
5 oktober 2003
Sound Architecture
4 oktober 2003
Multigroove News
3 oktober 2003
Extase verplaatst naar Hardbeat Cafe Rotterdam
2 oktober 2003
DJ Contest
1 oktober 2003
All Dance Bookings
Nieuwe openingstijden Winkel van Sinkel
Club Bizarre @ The Sound Haarlem
DJ Monika Kruse exclusief in Rotterdam