Partyflock
 

Rush your Sunday at Panama

gepubliceerd door , op
Rush your Sunday at Panama
23 oktober 2003
Aanstaande zondag van 17.00u tot 00.00u organiseert R.U.S.H. een feestje in het prachtige Panama: Rush your Sunday! Een middag- en avondprogramma met verrassend, stijlvol entertainment en de bekende R.U.S.H.-sound. Uiteraard aangepast aan dag en tijdstip.

Het gaat goed met R.U.S.H.! Tijdens de zomer tourde het concept van Chemistry met veel succes langs de Nederlandse stranden en festivals als Mystery Land, FFWD, Gay Pride Amsterdam en Beachbop. En natuurlijk elke donderdag een afgeladen en uitzinnige Escape. Ook tijdens de donkere dagen staat er weer veel op het programma: R.U.S.H. tijdens het Amsterdam Dance Event, hosting van de House-zaal tijdens Innercity en niet te vergeten kerst en oud&nieuw.

Maar dus eerst Rush your Sunday op 26 oktober aanstaande in club Panama! Degenen die gebruik willen maken van een diner, kunnen bellen met de reserveringslijn van Panama op 020 311 8686. R.U.S.H., you’re rocking with the best!!!

Rush your Sunday
Victor Coral, Brian S en Nickie Nicole
26 oktober 2003 // 17.00 – 00.00u
Toegangsprijs 10 euro
Panama // Oostelijke Handelskade 4 // Amsterdam

4 opmerkingen

pfff ik MOET echt snel eens een R.U.S.H avond bezoeken in A.dam!!

En als ik naar Innercity ga neem ik zeker een kijkje in de zaal van RUSH :jaja:
moet je cker doen Mathys

(k)
Dat geldt ook voor mij... ben er nog nooit geweest. *schaam*
 
jah de rush was op Mystery land ook super!! Ik ga ook na innercity duzz ga er ook zeker een kijkje nemen... En kom zeker ook een keer naar a'dam toe op de zondag middag