Partyflock
 

ON - The Night of Motorcity Detroit

gepubliceerd door , op
ON - The Night of Motorcity Detroit
22 oktober 2003
FeestON · The Night of Motorcity Detroit
Datumzaterdag 25 oktober 2003
WinactieON actiegesloten
LocatieOff_Corso Site
Komende zaterdag staat Stacey Pullen met een zeer exclusieve 5-uur set op ON in de Off_Corso.

Stacey Pullen groeide op in Detroit tijdens de opkomst van de elektronische dansmuziek. Hij werd hierdoor geinspireerd, en begon al snel te draaien in lokale clubs en locaties.

Een aantal jaar later ging hij ook produceren en inmiddels heeft hij tracks gereleased op labels als KMS Records, Eclipse Records, Virgin & Transmat Records. Op het moment houdt hij zich vooral bezig met zijn eigen label Blackflag Recordings. Hierop wordt de muziek op een culturele wijze benaderd door kunst en muziek te combineren. Tijdens zijn DJ sets staat Stacey Pullen bekend om zijn zeer energieke platenkeuze waarin hij het combineren van verschillende muziekstijlen zeker niet uit de weg gaat. Inmiddels staat hij bekend als een van de mensen die aan de wieg heeft gestaan bij het ontstaan van de Detroit Technok, en wordt hij internationaal als een dance-legende beschouwd.

5 opmerkingen

 
Legende, Top !
Werkzaam bij Klub Tilt
Artiest {SHOWLIST artist 7273, 36976}
jammer dat ik er niet bij kan zijn, derrick may komt binnenkort ook:D
 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1648, 1817}
Artiest Barabas
wanneer ????????????????????­??????????????????


:D
aanwezig...:D
erg jammer dat ik er niet bij kan zijn :( maar wel super hoor......hoop dat als derrick may komt het op een vrijdag is zodat ik ook kan komen :)
laatste aanpassing