Partyflock
 
Nieuws · februari 2015
Het centrum van Groningen zal ook dit jaar weer tijdens Koningsnacht- en dag het epicentrum zijn voor alle liefhebbers van hardere stijlen. Sinds 2013 biedt Shock de uitkomst tijdens deze feestdagen voor deze liefhebbers uit het Noorden en dat wordt gewaardeerd. Zowel tijdens de eerste editie in 2013 en in 2014 was de maximum oplopende capaciteit namelijk nagenoeg bereikt. De verwachting is dat het dit jaar niet anders zal zijn want zoals gewend is Shock wederom helemaal gratis te bezoeken!
Nederlandse horecaondernemers houden zich steeds beter aan het rookverbod. Bij restaurants, cafetaria's, sportkantines, hotels en centra voor kunst en cultuur is de naleving inmiddels bijna 100%. Cafés en discotheken blijven met 74% nog steeds achter, maar ook daar wordt het rookverbod de afgelopen jaren steeds beter nageleefd.
Op zaterdag 30 mei zal De Berendonck worden omgetoverd tot het machtige en spirituele Japanse rijk. Verdeeld over 9 stages met klinkende namen als Samurai, Koi, Yakuza, Sumo en Bonsai Garden zullen de grootste artiesten uit binnen- en buitenland alle verschillende stijlen binnen de dance ten gehore brengen. Matrixx presenteert daarom met trots de line-up van Emporium – Land of the Rising Sun.
Na eerdere succesvolle edities van Supersized RAW, zoals de editie in december die ruim van te voren uitverkocht was, staat de volgende editie alweer op het programma op 11 april.. Dit keer wordt de Maassilo in Rotterdam omgetoverd tot een beukparadijs voor iedere raw hardstyle liefhebber.
Latest info Reverze · Illumination
dinsdag 24 februari 2015
Aanstaande zaterdag vindt in het Anwerpse Sportpaleis en Lotto Arena de tiende editie plaats van Reverze: België's grootste harder styles event. Reverze, met dit jaar als thema 'Illumination', is voor het tiende jaar op rij volledig uitverkocht, er kunnen dus geen tickets meer gekocht worden aan de inkom. Als bezoeker is het handig om deze belangrijke laatste informatie door te nemen als je dit weekend afzakt naar België.
Op dit moment zijn er al een groot aantal tranceliefhebbers in de zevende hemel. Deze Global family members zijn namelijk al in het bezit van een ticket voor Trance Nation Global Family op 23 mei aanstaande in de HMH te Amsterdam. Vanwege het feit dat er zo'n run was op de eerste en tweede ronde early bird tickets en de VIP inmiddels ook uitverkocht is, wil de organisatie ervoor zorgen dat er geen trouwe fans naast een ticket grijpen, vandaar deze wake-up call!
Van 21 t/m 23 augustus vindt op evenemententerrein Walibi Holland in Biddinghuizen de drieëntwintigste editie van 'A Campingflight to Lowlands Paradise' plaats. Vandaag worden tweeëntwintig nieuwe muziekacts bekendgemaakt.
Hardcore4life · latest info
maandag 23 februari 2015
Alles wat hardcore te bieden heeft vind je aanstaande zaterdag in de Maassilo. Hardcore, Hardcore classics, Hardcore4ladies en Darkcore & harder: voor iedere liefhebber wat wils! De grootste namen, afgewisseld door nieuw talent zullen het beste van de hedendaagse Hardcore scene aan je presenteren. Er zijn nog wel een aantal praktische zaken die handig zijn om vooraf te weten. Al deze belangrijke laatste informatie die je als bezoeker dient te weten voordat je zaterdag naar Rotterdam afreist, vind je hieronder.
Beachboom · 100% Pure Winter Party
maandag 23 februari 2015
100% Winter Party. 100% Beachboom. Dit mag dan wel de wintereditie zijn, maar ze beloven je een avond waar je het warm van krijgt! De DJ's hebben één doel: Sportcentrum Westerschouwen op haar grondvesten laten trillen. Met een mooie mix van nationale en internationale namen belooft Beachboom Winter een feest te worden waar je bij wilt zijn!
Partydrugs worden steeds zwaarder en ze worden vaker geslikt. Ook vinden jongeren in de leeftijden van 16 tot 24 jaar het steeds normaler om partydrugs zoals xtc te gebruiken als ze uitgaan. Dat blijkt maandag uit onderzoek van het Trimbos-instituut. Volgens het instituut worden de risico's van de partydrugs steeds groter.
Vrijdag 27 februari komt Klockworks labelbaas Ben Klock eindelijk naar de tunnel en om maar met de deur in huis te vallen, maakt hij er meteen een 'all night long' editie van! Als dit geen legendarische nacht belooft te worden, weet de organisatie het ook niet meer.
Het eerste Koningsdag festival van Utrecht stijgt op in de imposante Jaarbeurs: de plek waar we ons gaan onderdompelen in gekmakende house en eclectic beats bij twee dikke in- en outdoor stages! Vandaag is de line-up bekend gemaakt. Benieuwd wie er gaat knallen op de mainstage of vanaf de stage hosted by Hipster!? Check snel de teaser!
Nieuw 16+ evenement in Utrecht
vrijdag 20 februari 2015
Het blijft de gemoederen bezig houden: Jongeren & Alcohol. Een jarenlange discussie bij de Nederlandse regering leidde uiteindelijk tot de wijziging van de alcoholwet op 1 januari 2014. Een positieve stap richting de preventie van alcoholgebruik onder jongeren, maar wel één met een negatieve nasmaak ten aanzien van het culturele vertier voor 16- en 17-jarigen. Sinds de wetswijziging is het aantal evenementen voor jongeren van 16 en 17 jaar namelijk drastisch geslonken.
Absolutely Kingsnight heeft zich de afgelopen jaren stormachtig ontwikkeld tot een evenement dat tot een van de grootste in het land mag worden gerekend. Het oranje spektakel vindt ook dit jaar weer plaats op het Van Heekplein in Enschede. Daarnaast is Bevrijdingsdag Enschede qua datum natuurlijk geen nieuws, qua inhoud des te meer want er staat een spectaculair programma in de planning dat ervoor zal zorgen dat Enschede een bolwerk zal zijn dat massaal haar vrijheid viert!
Een memorabele nacht gaat het zeker worden aankomende zaterdag. Vanuit maar liefst 14 landen zal een invasie van echte hardstyle-kenners en -liefhebbers richting het topsportcentrum in Almere komen. De primeur waar al jaren om gesmeekt en naar uitgekeken wordt gaat tijdens Hardclassics gebeuren: de officiële terugkeer van de ongekroonde hardstyle-koningin Lady Dana.
16 Mei vindt Harder Than Ever voor de derde keer plaats. Na twee uitverkochte edities wordt ook deze editie gegarandeerd volle bak! Met zo'n enorme line-up en een geweldige locatie kan dat ook niet anders! Met een aantal exclusieve live acts, de populairste raw hardstyle artiesten en een flinke hardcore afsluiter is de line-up compleet. Gekeken naar de showelementen en de kracht van het te produceren geluid zijn alle ingrediënten voor hét ultieme harddance event aanwezig!
Extrema Outdoor Belgium viert op 22, 23 en 24 mei het vijfjarige jubileum met een indrukwekkende muziekprogrammatie. 'XOBE' stond al bekend om haar kwalitatieve line-up en komende editie bevestigt deze reputatie alleszins.
Ready to be Reckless
donderdag 19 februari 2015
Met CRAFT Festival 2015 in het vooruitzicht, zou je haast vergeten dat het eerdaags weer de Hoogste Tijd is voor een editie van Reckless. De Kdanz wordt weer omgebouwd tot een hardstyle-walhalla waar je in twee zalen kunt knallen op de tracks die het 'm doen, gepresenteerd door de artiesten die de toon aangeven op dit moment. Net als bij de voorgaande editie in januari zal Reckless naar een keiharde raw hardstyle avond toewerken. De tweede zaal zal in het teken staan van de toekomst.
Carry On Regardless! Het gesprek van de dag wat door de underground scène zal denderen. In de Tolhuistuin (Paradiso Noord) zal 3 april van 22:00 tot 6:00 namelijk een nieuw concept plaatsvinden genaamd Carry on Regardless. Met een line-up van internationale allure lijkt het er op dat er geen halve maatregelen worden genomen. Met gevestigde namen als Darren Emerson, Dave Seaman, Remy Unger, Per, JP, Moritz, Lone Striker, Paul Hazendonk, David Hülsken (Live), Rubzman vs Lady Ace, C-Jay en Niels Marieé belooft dit een memorabele nacht te worden.
Zaterdag 7 maart presenteren Click, Kombination Research en AD Bookings in de hoofdstedelijke WesterUnie de Kombination Research Label Night XL. Het label van The Advent. Achter de decks een ware slag der technotitanen. The Advent en Industrialyzer gaan live tegen elkaar in het harnas. Marco Bailey, Cari Lekebusch, Sterac, Remy en Wouter de Moor gaan volle gas op hun piekfijne dj-kunsten.
Tunnelvision presents Felix Jaehn
dinsdag 17 februari 2015
Voor degenen die nog niet van Felix Jaehn hebben gehoord, zal één blik op zijn Soundcloudprofiel het volgende duidelijk maken. De populariteit van de muziek van deze jonge, opkomende artiest is in korte tijd met een verschrikkelijke vaart gegroeid en heeft inmiddels alle randen van de wereld bereikt. Binnenkort komt hij naar Rotterdam!
Het zwarte pand gelegen aan de Beesdseweg wat bekend is geworden door discotheek HappydayZZ wordt aangepast tot een multifunctionele evenementenlocatie. Een drietal ondernemers (bekend uit de horeca- en evenementenbranche) hebben het initiatief genomen om de voormalige discotheek in te zetten voor onder andere dance- en themafeesten, concerten, beurzen, congressen, bedrijfspresentaties, recepties, bruiloften et cetera.
1992 is 4 you! In het voorjaar van 2015 brengt b2s een nieuw festival naar Rotterdam. Op zaterdag 23 mei wordt een nieuw aangelegd evenemententerrein in de Eendragtspolder het toneel voor een ode aan de opkomst van de elektronische dancemuziek, die we tegenwoordig kennen als House classics. Diverse Rotterdamse clubs en artiesten speelden hier een legendarische rol, denk aan Parkzicht, Nighttown, Carrera. En denk aan de artiesten die hierbij een grote rol hebben gespeeld en daarmee bepalend zijn geweest voor de basis van de House in Nederland.
Het kan nog in Amsterdam. Technodansen op een geheime locatie, een onbewandeld pad, nog door niemand voorgegaan. Op zaterdag 14 maart slaan twee winnaars van het nachtleven de handen ineen voor een regelrechte rave in een loods op nog geen tien minuten fietsen verwijderd van Amsterdam CS. Achter de decks de puntjes op de elektronische í door Gabriel Ananda, Nuno dos Santos, Arjuna Schiks, Patrice Bäumel en Miss Melera.
Sexy by Nature is terug met een weekender! Sunnery James & Ryan Marciano zijn tijdens het paasweekend met Sexy by Nature te zien op zaterdag 4 april 2015 in de Undercurrent in Amsterdam en op zondag 5 april 2015 in de Cruise Terminal in Rotterdam. Het DJ duo staat wereldwijd bekend om hun energieke en opzwepende house sound en hun interactie met het publiek. In combinatie met deze speciale locaties belooft dit een super intieme editie te worden.
Rocket Science x Spherials
vrijdag 13 februari 2015
Rotterdam- Liefhebbers van diepe bassen en hard hitting drums opgelet. Vrijdag 13 februari is Rocket Science × Spherials terug in BIRD en trakteert mobile-app Spherials op een wel heel bijzondere special guest. De nummer elf van de Resident Advisor Top 100 van 2014!
De eerste editie van MIND op 30 januari zorgde voor een uitverkochte RADION. Dit vraagt om een vervolg. Curator Reza Athar en RADION slaan op zaterdag 7 maart opnieuw de handen ineen. Dit keer met een Eigenwijs en onnavolgbare Ier en een Franse enfant terrible. Een avond met duistere club muziek, maar met een zonnige nasmaak.
Eén van de grootste legendes uit de house scene keert eindelijk weer terug in Amsterdam. Erick Morillo zal op vrijdag 6 maart op volledig eigen wijze Escape op zijn kop zetten. 'Als je de club niet warm en bezweet verlaat dan heb ik mijn werk niet goed gedaan' is immers het motto van deze held. Voeg zijn sexy, groovy house muziek, een internationaal hoogstaande club als Escape en alle party people van Amsterdam bij elkaar en dan weet je stiekem wel wat er gaat gebeuren..
Ontsnap aan de drukte van de binnenstad van Amsterdam en waan je in de kleurrijke en rauwe omgeving van de NDSM-Werf. NDSM Vrijhaven presenteert 365 dagen NDSM in één dag!
Ieder jaar in maart vindt in Miami 🇺🇸 de Winter Music Conference plaats met daar omheen ook de Miami Music Week. En natuurlijk ook de International Dance Music Awards (IDMA). Met ruim twee miljoen stemmen en een geschiedenis van 29 eerdere edities belangrijke prijzen in de dance-industrie.
Major League kondigt niet één, maar twee nieuwe avonden aan in de Melkweg. Na de uitverkochte februari editie vindt op 3 april Major League presents Viper Live plaats met onder andere Matrix & Futurebound, Brookes Brothers en van Nederlandse bodem onder andere Maduk & Nymfo. Op 5 juni zal de Melkweg wederom een bolwerk zijn van drum 'n bass met Major League presents RAM met Wilkinson, Teddy Killerz en van eigen bodem de rising stars June Miller en meer!
Eind volgende maand is het zover: Masters of Hardcore – 20 years of rebellion in de Brabanthallen in Den Bosch. Na negentien eerdere edities belooft deze twintigste editie de grootste en meest uitbundige editie ooit te worden. Voor deze speciale 20e editie wil Masters of Hardcore de hele hardcorewereld meenemen terug in de tijd. Terug in de laatste 20 jaar waarin Masters of Hardcore is uitgegroeid tot wat het vandaag is. Daarom lanceren zij vandaag de campagne #MOHments.
Mysteryland wordt weekendfestival
dinsdag 10 februari 2015
ID&T maakt vandaag met trots bekend dat fans van Mysteryland dit jaar een weekend lang kunnen feesten in Haarlemmermeer. Het festival geeft de bezoeker hiermee meer tijd en ruimte om te genieten van het gigantische aanbod muziek, kunst en cultuur. Om de beleving compleet te maken, kunnen bezoekers ook blijven slapen op een camping naast het festivalterrein. Mysteryland belooft op zaterdag 29 en zondag 30 augustus alles uit de kast te trekken om deze bijzondere stap te vieren. Het festival dat steevast uitverkoopt, start op zaterdag 7 maart om 10 uur met de kaartverkoop.
Afgelopen weken heeft Hardshock Festival al vier van de vijf area's met bijbehorende line-up aangekondigd en daar komt vandaag de Drum'n Bass/Crossbreed Area bij. Met o.a. Deathmachine, The DJ Producer, Innominate (I:gor vs Igneon System) en Thrasher is stilstaan in deze area ook écht géén optie! Check hieronder de complete line-up van Hardshock Festival 2015 en doe mee met de speciale win-actie!
De single 'Outlines' van Nederlandse DJ/producer Mike Mago is deze week één van de hoogste nieuwe binnenkomers in de officiële UK Top 40. In de eerste week van release bestormt de single meteen de Top 10 en komt op nummer 8 van de Britse hitlijst binnen. 'Outlines' is een samenwerking met de zangeres van de Canadese band Dragonette.
The Magic Tree of House
maandag 9 februari 2015
Op zaterdag 14 maart brengt 'The Magic Tree of House' de oude sfeer weer tot leven met een aantal oude dj's die in de beginjaren al actief bezig waren in de wereld van de electronische muziek. Ze vertegenwoordigen samen alle facetten van de housescene van de jaren 1992 tot en met 1999. Met een '100% vinyl only' set zal Pat C,voormalig resident dj van Parkzicht (Rotterdam), je twee uur lang meenemen op zijn muzikale reis door het verleden.
Tiësto heeft zondag een Grammy in de wacht gesleept. Hij won de prestigieuze prijs in de categorie best remix voor zijn versie van John Legends hit All Of Me.
Hoewel het éénjarig bestaan van KLEAR nog gevierd moet worden, heeft het Amsterdamse concept 'KLEAR Live' in het leven geroepen: een concertachtige setting waarin vernieuwende live acts het podium vullen. De befaamde The Gaslamp Killer is de grote naam voor de eerste editie, die plaatsvindt op vrijdag 20 maart, in de De Marktkantine.
Na een uitermate geslaagde en uitverkochte 90's edition in de WesterUnie, viert Klamme Handjes op 3 april haar derde verjaardag. De laatste editie voor Klamme Handjes Festival vindt wederom plaats in de welbekende fabriekshal. Tijdens de derde verjaardag worden bezoekers mee op reis genomen richting de tropen.
Geïnspireerd door platforms zoals Finq, Majestic Casual en A British Rain presenteren Beat 'm Up & KINGZ exclusives een geheel nieuwe clubavond 'The PLUG'. The PLUG is een concept met een internationaal karakter die zijn wortels zal vestigen in één van Rotterdams meest intieme lounges Number 14.
Electic Mansion, jouw oplossing voor de volgende uitgaansproblemen: je wil graag met je broer/zus gaan stappen, een leuke collega of met een goede vriend🇮🇳. Omdat jullie muziekvoorkeur enorm verschilt, zit een gezellige avond stappen met z'n allen er vaak niet in. Een ander voorkomend probleem is dat men niet de hele avond R&B of House wil horen, maar op zoek is naar de juiste balans tussen deze twee muziekstromen.
Uitgaansicoon Brothers in Bunnik stopt per 1 maart als vaste clublocatie en gaat zich verder richten op het organiseren van grote evenementen. Volgens het management is het wekelijks bezoeken van een club niet meer van deze tijd.
Dans je warm in Escape in februari
woensdag 4 februari 2015
Buiten is het aardig fris en daarom is Escape 2015 erg stevig gestart. Het vijfjarig bestaan van Reveal was een klapper en Laidback Luke knalde 23 januari het nieuwe jaar in! Escape is daarnaast altijd aan het vernieuwen en sinds NYE zijn er speciale verhoogde VIP skyboxes aan de zijkanten van de club aanwezig. Dus wil je een zeer bijzondere clubervaring mail dan <VIP@escape.nl> voor reserveringen. Wees er op tijd bij als je op 6 maart Erick Morillo vanaf het VIP balkon wilt meemaken!
Distortion & RTSier in de Duycker
woensdag 4 februari 2015
'OK partypeople, it's...Party kicking time'. Met deze legendarische woorden gaat Duycker 7 februari terug naar de gloriedagen van de houseparty's. Speciaal voor dit evenement hebben ze in de historie van hardcore lopen graven om een weer een speciale act neer te zetten. En kwamen deze keer uit bij de mannen van Rotterdam Terror Corps.
J'Adore Monday Vaganza
dinsdag 3 februari 2015
Op 23 februari 2015 staat Club Vie Rotterdam weer in het teken van het meest populaire evenement van de maandag: J'Adore Monday Vaganza!
Het wintersportseizoen is nog in volle gang. Heerlijk al die sneeuw- en ijspret. Intussen is het GO! Après Ski 2015 team druk bezig met de voorbereidingen zoals de line-up. De eerste namen zijn sinds vandaag bekend. Zowel Jan Smit, Lawineboys, Wolter Kroes en Snollebollekes zullen het feestpodium van GO! Après Ski op zaterdag 11 april 2015 onveilig gaan maken!
Flirtation · Winter edition
dinsdag 3 februari 2015
Op zaterdag 7 februari gaat het dak eraf tijdens de famous Women only Flirtation Winter Edtion in de Amsterdamse Club Panama. Ruim 800 vrouwen dansen, feesten, drinken, keten en flirten met elkaar op de de heerlijke beats van een fantastische line-up; DJ T'Amore, Cat Carpenters, MC Choral, Elegance Depth & Covergirl Sunny
Welke innovaties moeten we nú aanpakken om in 2020 een succesvol evenement te organiseren? Het platform Open House is opgericht om die innovatieve ideeën op te sporen en tot succesvolle business te maken. Reden voor de VVEM om een partnership aan te gaan.
Afrojack, Armin van Buuren, Fedde le Grand, Hardwell, Nicky Romero, Oliver Heldens, Showtek, Sunnery James & Ryan Marciano, W&W en Yellow Claw. 's Werelds beste DJ's van Nederlandse bodem komen op 30 mei samen tijdens de eerste editie van het open air dance festival 'The Flying Dutch' dat op 3 verschillende locaties tegelijkertijd plaatsvindt: in het Olympisch Stadion in Amsterdam, in Ahoy Buiten in Rotterdam en op Strijp-S in Eindhoven.
27 februari 2015
26 & 27 April gratis beuken tijdens Shock in hartje Groningen
26 februari 2015
Rookverbod horeca steeds beter nageleefd
25 februari 2015
Matrixx presenteert line-up Emporium · Land of the Rising Sun
Nieuwe editie Supersized RAW Special in de Maassilo te Rotterdam
24 februari 2015
Latest info Reverze · Illumination
Trance Nation · Global Family wake-up call
23 februari 2015
Tweeëntwintig nieuwe bevestigingen voor Lowlands
Hardcore4life · latest info
Beachboom · 100% Pure Winter Party
Flinke toename in gebruik 'partydrugs'
21 februari 2015
Toffler presents Ben Klock all night long
20 februari 2015
Kingshouse Festival presenteert line-up
Nieuw 16+ evenement in Utrecht
Bekendmaking line up Absolutely Kingsnight & Bevrijdingsdag Enschede
19 februari 2015
Final info & timetable HardClassics Holland vs Italia
Harder than Ever presents The Underground met een huge line-up
Extrema Outdoor Belgium pakt uit met indrukwekkende DJ line-up
Ready to be Reckless
Nieuw underground event Carry On Regardless maakt line-up bekend
17 februari 2015
Click presents Kombination Research XL Label Night
Tunnelvision presents Felix Jaehn
16 februari 2015
Nieuwe evenementenlocatie in Culemborg
Ode aan Nighttown, Parkzicht & Carrera met het 1992 is 4 you! festival
15 februari 2015
LOS! & Click presenteren LOS! In De Loods
13 februari 2015
Sunnery James & Ryan Marciano presenteren Sexy by Nature Weekender
Rocket Science x Spherials
11 februari 2015
MIND nodigt Franse enfant terrible Ivan Smagghe uit
Erick Morillo in maart naar Escape Club
NDSM-Vrijhaven viert haar vijfjarig jubileum
10 februari 2015
Genomineerden International Dance Music Awards bekend
Major League kondigt twee nieuwe avonden aan in de Melkweg
Masters of Hardcore lanceert campagne 'MOHments' ter ere van 20e verjaardag
Mysteryland wordt weekendfestival
9 februari 2015
Full line-up release Hardshock Festival 2015
Mike Mago bestormt Britse hitlijsten
The Magic Tree of House
Tiësto wint Grammy voor remix All Of Me
8 februari 2015
KLEAR introduceert KLEAR Live met The Gaslamp Killer
7 februari 2015
Klamme Handjes viert driejarig bestaan
6 februari 2015
The Plug · een avond waar producers en djs elkaar ontmoeten
Eclectic Mansion: topavond met verleidelijke mix van muziek en publiek
4 februari 2015
Brothers stopt met club en gaat verder als eventorganisator.
Dans je warm in Escape in februari
Distortion & RTSier in de Duycker
3 februari 2015
J'Adore Monday Vaganza
Eerste line-up namen GO! Après Ski 2015 bekend
Flirtation · Winter edition
VVEM en Open House gaan samenwerken om innovatie in evenementenbranche te bevorderen
2 februari 2015
The Flying Dutch: 1 festival, 3 locaties, 10 van de beste Nederlandse DJ's