Partyflock
 

Major League kondigt twee nieuwe avonden aan in de Melkweg

gepubliceerd door , op
Major League
9 februari 2015
Op 3 april is de line-up weer om je vingers bij af te likken. Deze editie heeft Major League het Engelse label Viper uitgenodigd voor een exclusieve show met hun beste artiesten. Matrix & Futurebound maken hun debuut op Major League. Dit tweetal heeft een aantal hele dikke drum 'n bass nummers op hun naam staan, maar werken ook voor andere grote artiesten binnen de pop en dance. De invloed van deze verschillende stijlen op hun muziek maakt hen een van de meest populaire artiesten van afgelopen jaar. Behalve de Engelse artiesten Brookes Brothers en Prolix, staat ook de top van de Nederlandse drum 'n bass scene op het podium deze editie. Maduk & Nymfo draaien voor het eerst samen een set op Major League. June Miller en Pamb & Harsh maken de line-up compleet. Een ding is zeker, deze Major League zal zowel de doorgewinterde drum 'n bass fan als de Newbie helemaal los gaan!

Line-up Major League 3 april 2015
Matrix & Futurebound + MC Rhymestar (Viper Recordings, 🇬🇧)
Brookes Brothers (Viper Recordings, 🇬🇧)
Maduk & Nymfo (Viper Recordings, Hospital Records, 🇳🇱)
June Miller (RAM Records, 🇳🇱)
Prolix (Viper Recordings, Trendkill, 🇬🇧)
Pamb & Harsh (Major League, 🇳🇱)
Hosted by MC Dapper



Ram Records is een van de meest toonaangevende drum 'n bass labels ter wereld en wordt geleid door Andy C. De eerste release op Ram Records komt uit 1992 (!), toen jungle, hardcore rave en drum 'n bass nog hand in hand gingen. Anno 2015, meer dan twintig jaar later, zijn de invloeden uit deze periode weer helemaal terug. Ram lanceerde afgelopen jaren tientallen topartiesten zoals Noisia, Chase & Status, Loadstar en vele anderen. Niet alleen het label, maar ook de Ram avonden die ooit gestart zijn in de Londense club The End zijn legendarisch. Sindsdien tourt Ram de wereld rond met een showcase van artiesten uit eigen stal.

Major League en Ram hebben deze keer alles uit de kast gehaald om een heel dikke editie neer te zetten. Wilkinson is een van de meest gevraagde drum 'n bass namen op dit moment. Niet alleen is hij wereldwijd een publieksfavoriet als DJ, ook als producer is hij vorig jaar definitief doorgebroken na zijn hit 'Afterglow'. Op 5 juni draait hij samen met twee Ram artiesten die hun debut maken op Major League: Teddy Killerz en Mind Vortex. Op veler verzoek zijn Frankee en June Miller opnieuw van de partij. Support is er van Pamb & Harsh. De avond wordt gehost door MC Adapt en Dart. Mis het niet!

Line-up Major League 5 juni 2015
Wilkinson (Ram Records 🇬🇧)
Teddy Killerz (OWSLA, Bad Taste Recordings, 🇬🇧)
Frankee (Ram Records, 🇬🇧)
Mind Vortex (Ram Records,🇬🇧)
June Miller (Ram Records, 🇳🇱).Pamb & Harsh (Major League, 🇳🇱).
MC Adapt & MC Dart