Partyflock
 

Dans je warm in Escape in februari

gepubliceerd door , op
Brainwash
30 januari 2015
Buiten is het aardig fris en daarom is Escape 2015 erg stevig gestart. Het vijfjarig bestaan van Reveal was een klapper en Laidback Luke knalde 23 januari het nieuwe jaar in! Escape is daarnaast altijd aan het vernieuwen en sinds NYE zijn er speciale verhoogde VIP skyboxes aan de zijkanten van de club aanwezig. Dus wil je een zeer bijzondere clubervaring mail dan VIP@escape.nl voor reserveringen. Wees er op tijd bij als je op 6 maart Erick Morillo vanaf het VIP balkon wilt meemaken!

Reveal: dé donderdagavond van Amsterdam
Als je op donderdag uit wil is er eigenlijk maar één plek waar je weet dat het los gaat: Reveal in Escape! Deze studentenavond bestond onlangs 5 jaar en dat werd uitbundig gevierd met The Partysquad. Resident Marc Benjamin nodigt elke week vers DJ en producer talent uit en deze avond is altijd gratis toegankelijk voor alle studenten die in Nederland op school zitten. Ben je geen student dan betaal je slechts €10,- om binnen te komen als je 18 jaar of ouder bent. De bierprijs is op Reveal standaard 2 euro!

Vrijdag: (deep)house en classics op HouseRules
Ben je fan van house(classics), techhouse en deephouse dan zit je bij Escape goed ieder weekend: HouseRules brengt je deze maand o.a. Mell Tiera, Gabriel & Castellon, Jeroenski, Soul Cartel en Bryan Dalton. Samen met resident Troj wordt dit oldskool genieten van de beste house van toen en nu!

Zaterdag: Bigroom Beats bij Brainwash
Brainwash frontman Raymundo heeft wederom een mooie line-up samengesteld. O.a. Marc MacRowland, Praia del Sol, Frederik Abas en Oliver Twizt zijn in februari van de partij. Samen met VJ Joury Gijzen die de visuals verzorgt kan je elke zaterdag in twee zalen genieten van de beste bigroom house en urban tunes. Check Raymundo's nieuwste tracks:



Newsflash: Erick Morillo op vrijdag 6 maart te gast
Zet 6 maart met een dikke stift in je agenda want dan is Erick Morillo te gast in Escape! Sinds één decennium is Erick één van de meest herkenbare DJ's ter wereld. Na de warme lange zomer van 2014 is hij helemaal opgeladen en klaar om te knallen. In Londen's Ministery of Sound heeft Erick recentelijk een fantastische all night long set neer gezet en in zijn planning staan op dit moment shows in New York, Miami, LA en zoals we nu weten zal ook Amsterdam aan deze lijst worden toegevoegd. Escape zal gevuld zijn met geweldige special effects, fantastische visuals en vele extra's!

Escape algemeen
Entree bij Escape is vanaf 21 jaar en ouder op vrijdag en zaterdag en 18 jaar en ouder op donderdag. Voorverkoop en deurverkoop 16,- bij Brainwash en HouseRules. Op www.escape.nl, Facebook en Twitter vind je meer informatie over Brainwash, HouseRules, Reveal en Like plus foto's, dj sets, filmpjes & line-ups. Als je meer wilt dan een gewoon bezoek aan Escape koop dat een Diner & Dance ticket of een eigen tafel in één van de VIP-ruimtes. Voor 300 euro (4 personen) of 400 euro (4 personen) of 500 euro (4 personen) krijg je dan versnelde entree middels de VIP ingang, een tafel voor vier personen, een fles Champagne of een fles sterke drank naar keuze met acht softdrinks / vijf Red Bulls en een persoonlijke Escape bediende die de hele avond voor je zal zorgen.
VIP arrangementen eventueel met diner:
• VIP Main Stage Skybox
• VIP Main Stage (podium)
• VIP Main Floor (zaal), ook exclusief beschikbaar voor grotere groepen
• VIP Top Floor (Escape deLux – eclectic)
Neem voor meer info contact op met vip@escape.nl