Partyflock
 

LOS! & Click presenteren LOS! In De Loods

gepubliceerd door , op
LOS! in de Loods 2.0
13 februari 2015
Het kan nog in Amsterdam. Technodansen op een geheime locatie, een onbewandeld pad, nog door niemand voorgegaan. Op zaterdag 14 maart slaan twee winnaars van het nachtleven de handen ineen voor een regelrechte rave in een loods op nog geen tien minuten fietsen verwijderd van Amsterdam CS. LOS! en Click halen dan namelijk het absolute onderste uit een nieuwe kan van hun organisatietalent. Achter de decks de puntjes op de elektronische í door Gabriel Ananda, Nuno dos Santos, Arjuna Schiks, Patrice Bäumel en Miss Melera.

Op deze zaterdag gaat het dan letterlijk LOS! In de Loods. Vanaf het schone middaguur vier tot vier uur na middernacht leggen bewezen LOS! en Click kampioenen platen neer in een door het nachtleven nog onontdekte locatie. Gabriel Ananda komt uit Duitsland, waar hij met zijn renaissance deep-tech-house de scepter zwaait in het Roergebied en vanuit daar zijn geluid de hele wereld over brengt. Een vaak en graag geziene gastartiest tijdens Click, waar hij met zijn live sets de zaal als een kolkende massa in beweging houdt. Eveneens live en daarmee een muzikale tovenaar is Arjuna Schiks. Arjuna's live sets zijn organisch en stimulerend, onontkoombaar los gaan tot een absolute release. House wizard van het eerste uur Nuno dos Santos, underground held Patrice Bäumel en de zwoele Miss Melera zijn de hete saus op dit malse rave-avontuur van LOS! en Click.

LOS! is de organisatie van lekker los gaan op fruitige locaties. Click van inmiddels heel veel, maar vooral als de meest vriendelijke techno organisatie van het land. Beide organisaties staan te trappelen hun eerste editie samen in een ware loods 2.0 op te bouwen. LOS! In de Loods 2.0 zal het begrip underground technodansen in Amsterdam naar onbegaan terrein tillen. En dat terwijl de feesten van beide organisaties editie op editie steevast altijd uitverkocht zijn. Volle zalen, van heel intiem, tot groots en meeslepend, van onder industriële daken tot in de zilte, zomerse kustbuitenlucht, gevuld met leuke types. Leuke types die maar één ding voor ogen hebben: los gaan. LOS! in de Loods 2.0!

Tickets bestel je bij koop tickets. Meer dan 75% van de tickets zijn inmiddels al verkocht so be on time!