Partyflock
 
Nieuws · september 2014
Zaterdag 22 november is 'Alles naar de Klote!' terug in Rotterdam! De locatie voor de keiharde terugkeer is S.U.R. (Social Underground Rotterdam). De underground locatie, gelegen aan de voet van de Willemsbrug, en voorheen bekend als Waterfront Rotterdam, is helemaal klaar voor een invasie van hardcore liefhebbers! S.U.R. heeft twee vette en ruime zalen die het domein worden van de beste hardcore, early hardcore, millenium en harder! No sound limits, so be repared!
Vijf verschillende organisaties zorgen van woensdag tot en met zondag voor een eclectische mix van hiphop, R&B, UK, house, disco, future vintage en Surinaamse poku. Alle avonden zijn gratis toegankelijk en er zal een aangepast ADE menu zijn.
Evenementenlocatie The The Sand, waar in de nacht van vrijdag op zaterdag een dodelijk schietincident plaatsvond, wordt op last van burgemeester Eberhard van der Laan voor onbepaalde tijd gesloten.
De politie is zaterdag op zoek naar iemand die eerder in de nacht een man heeft doodgeschoten tijdens een dancefeest met tweeduizend bezoekers in Amsterdam. De identiteit van het slachtoffer en de dader zijn nog onduidelijk.
. Met bijzondere acts die ter plaatse muziek produceren, onderscheidt deze programmering zich van alle andere clubavonden die draaien om de mixtechniek en platenkeus van de dj. Van trippy dubstep tot electro en disco, de uitgesproken keuze van Sugar Factory om dagelijks met live acts de diepte in te gaan is uniek.
15 t/m 19 Oktober 2014, zal alweer het 9e jaar worden dat Studio 80 deelneemt aan ADE. Belangrijk voor het nieuwe team van Studio 80 - bestaande uit Tessa Nijdam, Pieter Willems en Xander Koster - is dit jaar vooral dat het ADE-programma duidelijk weergeeft waar de club nu voor staat. De focus ligt op een breed scala aan labels, die gezamenlijk een goed beeld geven van de nieuwe richting die Studio 80 is ingeslagen. Vijf dagen, zes evenementen, tien labels en een nieuwe Studio 80 koers.
Herrie & Co invites Ninth Circle
donderdag 25 september 2014
Het aantal saaie vrijdagen in Sliedrecht gaat omlaag! Vanaf 24 oktober zal er in Club Havana maandelijks een editie van Herrie & Co plaatsvinden. Herrie & Co blikt terug met de flashback edities, kijkt vooruit met de New-raves en nodigt bekende organisaties uit om een feest in het feestelijke Sliedrecht te doen.
4 Oktober Madness in de Maassilo
woensdag 24 september 2014
Op zaterdag 4 oktober 2014 gaat de tweede editie van Madness in de Maassilo plaatsvinden! Deze editie is een samenwerking tussen de Maassilo en Third Floor, ook bekend van het enorm populaire concept Mysterious. Met deze editie zal ook het 10-jarig bestaan van de Maassilo gevierd worden en dit vraagt natuurlijk om groots uitpakken! Een dikke internationale line-up, enorme shows en een volle Maassilo zullen zorgen voor een avond om niet snel te vergeten!
Dvars Amsterdam verwoest door brand
dinsdag 23 september 2014
Dvars in de Reguliersdwarsstraat in Amsterdam is verwoest door brand. Dit meldt het horecabedrijf op haar Facebook-pagina, geïllustreerd met foto's van een zwart geblakerd interieur. Er raakten geen personen gewond.
Rotterdam krijgt wellicht binnen afzienbare tijd weer een multifunctioneel muziekpodium voor drieduizend bezoekers. Enkele private investeerders zijn bereid om het pakhuis Katoenveem in Delfshaven voor 3 miljoen euro te verbouwen.
De Nederlandse danceproducer Sander van Dijck wordt aangeklaagd door Disney, omdat zijn artiestennaam teveel zou lijken op die van een personage uit de speelfilmreeks Star Wars. Van Dijck brengt producties uit onder de naam San Holo. Volgens Disney schendt de producer uit Zoetermeer het copyright van Star Wars, waarin een van de karakters Han Solo heet.
Amsterdam geheel in het teken van een van 's werelds grootste elektronische muziek festivals: Amsterdam Dance Event. Jongens van de Wereld mag uiteraard niet ontbreken en heeft daarom drie verschillende avonden op het programma staan: Klear, Klamme Handjes en een Warp x LuckyME showcase.
Apenkooi bestaat tien jaar en viert dit met een bijzondere line-up. Voor deze jubileum editie nodigt Apenkooi: De Sluwe Vos en Benny Rodrigues uit voor een drie uur durende b2b set. Hiermee heeft Apenkooi een primeur te pakken.
Het is nu drie jaar geleden dat Coone en zijn beruchte gang voor het laatst gezien werden in Antwerpen. Bij een welgeplande actie van de overheid, wist de politie de in de volksmond genaamde 'Public Enemies' op te sluiten. Coone, die wordt beschouwd als het mastermind van de bende, heeft de voorbije jaren zitten broeden op een ontsnappingsplan. En dat wil hij in uitvoering brengen in de nacht van Oud op Nieuw.
Op 17, 18 en 19 oktober beleeft Acceleration 2014 haar finale op het TT circuit in Assen. Dit internationale race- en muziekfestival heeft daarmee zeven rondes gehad in haar eerste seizoen. Gericht op families, brengt Acceleration drie dagen van spannende races en muziekoptredens, met de Amerikaanse acteur David Hasselhoff als presentator van de vrijdagavond.
Toffler presents Kadir Pelit
zondag 21 september 2014
De Rotterdamse grondlegger van Undertone met Turkse roots komt zaterdag 18 oktober naar de tunnel een 'all night long' editie! Als geen ander weet Kadir Pelit hoe hij het publiek moet bespelen en ze geven hem dan ook graag de ruimte in Toffler om een 7-uur set neer te zetten.
Na een uiterst succesvolle eerste ADE Green editie, kondigen ID&T en Amsterdam Dance Event (ADE) gezamenlijk aan dat de tweede editie een uitgebreider programma omvat, en verhuist naar een nieuwe locatie, namelijk de Brakke Grond. Eergisteren maakte ADE de gevarieerde lijst met sprekers uit de line-up bekend.
Heb je een e-ticket over voor een bepaald feest, dan kan je die dus nu via deze website verkopen. Als een feest niet is uitverkocht mag de gevraagde prijs niet boven de officiële ticketprijs zijn. Als het festival wel is uitverkocht mag er wel meer gevraagd worden dan de officiële ticketprijs. Er worden aan de koper en verkoper geen kosten berekend!
Complete line-up Beatloverz
vrijdag 19 september 2014
Zie jij het ook zitten, om een avond even los te komen van alle realiteit? Om compleet opgenomen te worden door de muziek en alles wat er dagelijks in je leven afspeelt, even te kunnen vergeten. Of het nu je zeurende baas is, of je claimende partner, misschien wel de ellelange files die je dagelijks richting je baan moet trotseren? Beatloverz 'Escape from Reality', maakt het voor je mogelijk om toe te treden in een extra dimensie, waar al deze zorgen en irritaties even niets meer voorstellen.
Nieuwe editie van We Love Ibeatza
vrijdag 19 september 2014
De tweede editie van de Ibeatza Indoor Pool Party is in aantocht. Op zaterdag 11 oktober 2014 delen we weer de liefde voor Ibiza en het positieve leven. In Zwembad De Trits in Baarn kun je dansen, drinken, eten, lachen en genieten bij tropische temperaturen op een ongekende wijze. Na een zeer geslaagde eerste editie eerder dit jaar staat intimiteit deze editie nog centraler onder het motto: samen delen, samen dansen, samen eten, samen Ibeatza!
Op vrijdag 26 september worden 'bass editors' vanuit alle windstreken naar Doetinchem gehaald om 'the hardcore sound' te laten knallen uit 12.000 watt MACH speakers. Speciaal hiervoor zal No Bass No Glory een van dé industrial producers binnen de hardcore scène vanuit Frankrijk laten overvliegen; dj Tieum.
Velen van jullie zal het niet ontgaan zijn. Het welbekende poppodium van Nijmegen krijgt een nieuwe locatie. Woensdag 1 oktober is hiervan de officiële opening. Maar X-Factor Events heeft samen met Neophyte de primeur om hier de kickoff te geven met flink wat beukwerk op zaterdag 27 september. Daarom zal Neophyte speciaal voor deze avond een vier uur durende set gaan doen, hierbij kun je genieten van het oude en het nieuwe beukwerk.
Nominaties DJ Awards bekend
donderdag 18 september 2014
Sinds 1998 worden in Pacha Ibiza de DJ Awards uitgereikt tijdens de 'closing week' op het Spaanse eiland. De awards worden niet echt gezien als een competitie, maar meer als viering van de ontwikkeling van de dance industrie. Op 22 september worden er weer prijzen uitgereikt en inmiddels zijn voor deze 2014 editie de nominaties bekend gemaakt. Deze shortlist is op basis van stemmen die vanaf juli konden worden uitgebracht. De uiteindelijk winnaars zullen gekozen worden door een speciaal, uit de industrie afkomstige, panel.
De komende editie van Donald Duck staat in het teken van dj Ferry Corsten, die door de striptekenaars is omgedoopt tot Curry Worsten. Bovendien start de digitale radiozender Duckstad FM. Voor deze gelegenheid ontving Ferry Corsten woensdag alvast de muzikale Donald Duck - Sterren in Duckstad die vanaf vrijdag in de winkels ligt.
Een toestand van regeringsloosheid, een situatie te beschrijven die men ook chaos kan noemen. Verwacht totale Anarchy op 20 september. Voor alle anarchisten die nog nooit op deze brute locatie zijn geweest hebben hier wat oud materiaal uit de archieven weten te ontfutselen...
Op 15 november is Chateau Techno terug met de derde La Fabrique editie in de Taets hallen! Ze hebben alles op alles gezet om een fantastische ervaring te creëren. Met een nieuwe area, meer showelementen en de beste line-up in de geschiedenis van Chateau zijn ze ervan overtuigd dat dit wel zal lukken! Samen met Derrick May, Ben Sims, Surgeon, Luke Slater, Henning Baer, Marek Hemmann en vele anderen wordt het een nacht om nooit te vergeten.
HEMQADE · A Q-dance Reunion
maandag 15 september 2014
1991 -1992, HouseQlassics en Qlubtempo. Het zijn de feesten die Q-dance op de kaart hebben gezet. Het was van 1999 tot 2005 dat Q-dance een grote groeiperiode meemaakte in de oudste en misschien wel bekendste stamptempel van Nederland; de Hemkade in Zaandam.
Pussy lounge is inmiddels aardig bekend geworden in België. De hosting op beide zondagen tijdens Tomorrowland zorgde ervoor dat deze tent één van de drukst bezochte en gezelligste tenten van het festival was!
Het Nederlandse boekingskantoor Make You Dance Bookings heeft door de jaren heen nauw samengewerkt met nationale en internationale artiesten. Samen met ADE (Amsterdam Dance Event) presenteren zij op 17 oktober een selectie van hun uitgebreide artiestenroster in Desmet Studio's. Deze sfeervolle locatie, gelegen in het centrum van Amsterdam, is de perfecte locatie om te genieten van deze acts tijdens 's werelds grootste elektronische muziek festival.
Het is zo ver. Op zaterdag 25 oktober gaat Metz XXL. Een van de meest langstlopende concepten van Nederland gaat tijdens zijn oktober editie weer groots uitpakken. Metz is normaal altijd On Sunday, maar voor deze XXL editie wijkt 'The Real House Event' graag even uit naar de zaterdag. Wie herinnert zich het 15 jarig bestaan niet en ook deze keer zal er op zeer hoog niveau worden uitgepakt in wederom een nieuwe locatie voor Metz in Rotterdam: het WTC.
Op zaterdag 18 oktober opent de Hedon opnieuw haar deuren voor alle RAW Hardstyle liefhebbers in Nederland. It's time for RAWdefinition - Part #2! High Energy Events organiseerde in maart dit jaar de eerste editie van dit concept en met groot succes. Radical Redemption, Thera en Deetox waren o.a. de artiesten die ervoor zorgden dat iedereen knetterhard uit z'n plaat ging en de vernieuwde Hedon in Zwolle werd omarmd door de bezoekers. Reden genoeg om de 2de editie in het leven te roepen!
Schwung meets [In]cognito
donderdag 11 september 2014
Underground techno organisaties Schwung. en [IN]COGNITO slaan tijdens Amsterdam Dance Event de handen ineen voor een toonaangevend techno-event met maar liefst 11 internationale artiesten. Zij verwelkomen onder andere Surgeon, Cari Lekebusch, Octave One live, Pär Grindvik, Alex Bau en Anthony Parasole. Op zaterdag 18 oktober zorgen deze zwaargewichten voor een techno-nacht van kwaliteit in Amsterdam Studio's, die doorgaat tot maar liefst 8.00 uur.
aterdag 15 november vindt Indicator plaats in een van de beste evenementenlocaties van het Noorden, Martiniplaza te Groningen. Na het ontstaan in 2009 en uitverkochte edities in Huize Maas werd in 2011 de overstap gemaakt naar Sportcentrum Kardinge. Inmiddels hebben duizenden hardstyle liefhebbers kennis gemaakt met het grootste indoor hardstyle event van het Noorden. En nu is het tijd voor de volgende stap.
Als de nachten langer en de dagen korter worden, duikt Neon Knights samen met Diep weer Backstage Almere in voor een nieuwe editie van Lume. Na een geslaagde editie op 8 maart, waar Juan Sanchez verantwoordelijk was voor het spetterende slotstuk, hebben de twee Almeerse organisaties weer een veelbelovende Lume voor hun bezoekers in petto.
Al vier jaar lang werken Red Bull en Mysteryland samen om muzikale talenten aan legendes uit de vaderlandse scene te koppelen. Dit jaar selecteerde Duncan Stutterheim, geestelijk vader van ID&T, drie grootheden voor het project: Joris Voorn, Dimitri en 2000 and One. De oude meesters kozen op hun beurt een talent om mee samen te werken.
Valrave gluurt in Ariel's dirty mind voor de komende editie. Op zaterdag 27 september knalt Valrave terug naar toen in de WesterUnie met Eelke Kleijn, Bram Fidder, Stefano Richettta en Ruttenbergs. We gaan diep in de zee met gouwe ouwe Disney figuren met een twist.
Na een eerste epische editie, is het tijd voor de tweede Latin Rush op zondag 21 september. De organisatie heeft zijn best gedaan om een nieuw 5 sterren evenement in Amsterdam te creëren. De positieve reacties omtrent de eerste editie waren overweldigend.
Succesvol DJ, producer en labeleigenaar van Voyage Direct komt naar Toffler voor een 'all night long' editie. Dan gaat het over niemand minder dan Tom Trago! Met zijn diverse stijl van mixen bestrijkt hij het hele spectrum van disco tot house en techno en zal hij 7 uur lang de tunnel onder handen gaan nemen.
Art of Dance brengt Pacha naar China
zaterdag 6 september 2014
Met 'Pacha On Tour' in Beijing introduceert Art of Dance in september 2014 het wereldberoemde house-merk Pacha in het Chinese uitgaansleven. Art of Dance is één van Nederlands grootste organisatoren van dance-events en bouwt met, onder andere, dit Spaanse merk aan een groeiende positie binnen de Chinese dance-scene.
Reactor gooit het roer om. Laat je, in positieve zin, besmetten met het aanstekelijke virus van de Reactor sounds. Heeft het virus om zich heen gegrepen, dan laat het je niet meer los. REACT, OR dare to think different. Want, tijdens Reactor worden de hokjes weggevaagd. Het virus waarmee je besmet wordt, bestaat uit een mooie mix van Techno, Subground, Hard Dance en Electro.
't Gooi meets Ibiza, zaterdag 27 september bij C in Huizen is Thé Ibiza closing party van 2014 waar je bij wil zijn! Deze mooiste indoor arena van Nederland is ontworpen naar de sfeer van de film Avatar met spannende hoekjes en watervallen. Even weg in een andere wereld, de wereld van 't Gooi Meets Ibiza. Net als vorige keer zal deze sprookjesachtige locatie het decor zijn van één van de heerlijkste feesten van het jaar.
Zaterdag 6 september keert Benny Rodrigues terug in de tunnel met zijn befaamde 'Benny Rodrigues 4U' avond! Ook dit keer doet de grootmeester een exclusieve 5-uur durende set zoals jullie niet anders van hem gewend zijn.
Op zaterdag 18 oktober komen progressive house liefhebbers aan hun trekken in Panama Amsterdam.
Terwijl het Amsterdam Dance Event volop begint te leven presenteren JAM & Above All Records hun ADE event. Vrijdag 17 oktober zal voor de eerste keer Trance Academy plaats vinden in Club Lite, Amsterdam. Met Trance Academy kun je all-in: maak kennis met nieuw talent en geniet van de beats van wereldwijd bekende DJ's.
End of Summer weekender
woensdag 3 september 2014
Sinds de maand juli is Club La Mer in Noordwijk een nieuwe richting op gegaan en na de maand augustus trekt de locatie deze lijn gewoon door in september. Iedere vrijdag en zaterdag vindt er nu een nieuw concept plaats in deze exclusieve club in Noordwijk!
Inmiddels mag Breek zich al 5 jaar lang het leukste drum & bass feestje van Eindhoven noemen, maar hoe vier je dat nou eigenlijk?
Na het afsluiten van de Club r_AW avonden is de hoogste tijd daar voor The Third Movement om een nieuw hoofdstuk op papier te zetten. De insteek is zo eenvoudig dat hij geniaal is, de muziek gaat letterlijk door waar het toen gestopt is. Hop, tempo erop en gaan! Uptempo hardcore, hard en harder. Muziek waar je toch minimaal wel een beetje maf voor moet zijn.
Op zondag 21 september is The Real House Event na een spectaculair zomerseizoen weer terug in haar nieuwe Rotterdamse thuisbasis: Blender! Deze avond start Metz on Sunday vertrouwd om 19.00 uur en gaat deze unieke dansavond door tot 01.00 uur. Met opnieuw een heerlijke line-up en het beste publiek zal dit concept op deze datum opnieuw zichzelf gaan bewijzen waarom dit het leukste feest op de zondag is!
R&B Sunday · Back to School
maandag 1 september 2014
Bijna drie jaar lekker gaan in, voor Dejavu Events inmiddels tweede hometown, Breda met R&B Sunday! Met op 7 september: Tenko, DirtyDice, Naviday & MC Nas-T.
30 september 2014
Alles naar de Klote!! is terug in Rotterdam
28 september 2014
Nieuwe tropische hotspot Waterkant presenteert tijdens ADE gevarieerd en kwalitatief muziekprogramma
27 september 2014
Burgemeester sluit The Sand na dodelijke schietpartij
Man doodgeschoten bij dancefeest in Amsterdam
Dagelijks elektronische live acts in Sugarfactory tijdens Amsterdam Dance Event
26 september 2014
ADE-programma Studio 80 geeft weer waar de club voor staat
25 september 2014
Herrie & Co invites Ninth Circle
24 september 2014
4 Oktober Madness in de Maassilo
23 september 2014
Dvars Amsterdam verwoest door brand
Oud pakhuis moet nieuwe Rotterdamse poptempel worden
Disney klaagt Nederlandse producer San Holo aan om artiestennaam
22 september 2014
Drie avonden voor Jongens v/d Wereld op ADE 2014
Benny Rodrigues en De Sluwe Vos voor het eerst b2b tijdens Apenkooi
Bass Events presenteert Coone & The Gang · Escape on NYE
Seizoensfinale Acceleration 2014 op TT Circuit Assen
21 september 2014
Toffler presents Kadir Pelit
20 september 2014
ID&T en ADE onthullen volledige ADE Green programma
Gratis kopen en verkopen van tweedehands e-tickets via Eticketbeurs.nl
19 september 2014
Complete line-up Beatloverz
Nieuwe editie van We Love Ibeatza
NBNG haalt Franse hardcore specialist Tieum naar club 22-24
Neophyte vier uur solo in Doornroosje te Nijmegen
18 september 2014
Nominaties DJ Awards bekend
17 september 2014
Ferry Corsten als personage in Donald Duck
Zaterdag 20 september gaat gemarkeerd worden in de Haarlemse geschiedenis
15 september 2014
Chateau Techno is terug met de derde La Fabrique editie op 15 november
HEMQADE · A Q-dance Reunion
Het Pussy lounge Freestyle circus komt naar België!
ADE'14 Showcase with Digital Punk, Audiotricz, Outbreak, Kasparov and more….
12 september 2014
Metz start Earlybird Actie voor XXL editie in Beurs World Trade Center Rotterdam
11 september 2014
Bruut muzikaal geweld zet Poppodium Hedon op z'n kop
Schwung meets [In]cognito
10 september 2014
Indicator doorbreekt 12 jaar stilte in Martiniplaza te Groningen met de beste hardstyle
Grote technonamen komend weekend in Almere
Mysteryland lanceert minidocu over oude meesters en jong talent
9 september 2014
Valrave presenteert een nacht vol Dirty Disney
Zijn jullie klaar voor de nieuwe Rush?
8 september 2014
Toffler presents Tom Trago all night long
6 september 2014
Art of Dance brengt Pacha naar China
5 september 2014
Reactor keert terug met een nieuwe sound!
4 september 2014
't Gooi meets Ibiza superfeest in sprookjesachtige locatie
Exclusieve 5 uurs set van Benny Rodriques
Hernan Cattaneo, Nick Warren en Olivier Weiter op de zaterdag van ADE
JAM & Above All Records presenteren Trance Academy
3 september 2014
End of Summer weekender
Breek viert 5-jarig bestaan met familie, vrienden en jou
2 september 2014
PHR3AK, dé opvolger van het legendarische Club r_AW concept!
Metz keert op 21 september terug naar Rotterdam
1 september 2014
R&B Sunday · Back to School