Partyflock
 

ID&T en ADE onthullen volledige ADE Green programma

gepubliceerd door , op
ID&T en ADE onthullen volledige ADE Green programma
19 september 2014
Na een uiterst succesvolle eerste ADE Green editie, kondigen ID&T en Amsterdam Dance Event (ADE) gezamenlijk aan dat de tweede editie een uitgebreider programma omvat, en verhuist naar een nieuwe locatie, namelijk de Brakke Grond. Eergisteren maakte ADE de gevarieerde lijst met sprekers uit de line-up bekend. Muziekicoon en ondernemer Michael Lang – medeoprichter en organisator van het originele Woodstock festival in 1969 – Phil Cumming – corporate sustainability manager voor de Olympische Spelen in Londen - Nicky Romero – internationaal top DJ en ambassadeur voor 10,000 HOURS – en andere experts zullen hun verhaal delen op het podium.

Inspirerende paneldiscussie en waardevolle toespraken
Vertegenwoordigers van bekende festivals, dance events en toonaangevende merken, waaronder Lightning in a Bottle Arts and Music Festival 🇺🇸, Shambala Festival 🇬🇧, Mysteryland 🇳🇱, Welcome to the Future Festival 🇳🇱, Rapanui Clothing Ltd 🇬🇧 G-Star 🇳🇱, hebben hun deelname aan het debat al toegezegd. Maar ook sociaal activiste Polly Higgings (SCO) en Paul Schurink van Green Events Nederland 🇳🇱 zijn bevestigde namen. Alle deelnemers ambiëren samen het realiseren van een wereldwijde groene dance beweging. We sluiten de dag af met een netwerkborrel om samen te proosten op de toekomst. Voor meer informatie over de line-up en de panels kun je kijken op www.amsterdam-dance-event.nl/ade-green/events/.

EE MUSIC Festival Training
Festival producers die dieper in willen gaan op energie-innovatie op festivals kunnen zich aanmelden voor de EE MUSIC Festival Training bij ADE Green. De training omvat de belangrijkste aspecten van energie-innovatie, waaronder het begrijpen en controleren van energieverbruik, planning, efficiëntie en levering. Verder komt aan bod welke maatregelen je kunt nemen om het energieverbruik te verminderen, en duurzamere energiebronnen aan te wenden. Bovendien zullen ze hun, speciaal op muziekevenementen afgestemde, kosteloze carbon calculator set - the EE MUSIC IG Tools - presenteren. Als je geïnteresseerd bent in een uitnodiging, stuur dan een email met je motivatie naar adegreen@amsterdam-dance-event.nl.

ADE Green opent haar deuren
Een geweldige eerste conferentie deed ADE Green besluiten om naar een grotere locatie te verhuizen. Dit betekent dat de conferentie niet alleen toegankelijk is voor mensen met 1- of 5-daagse tickets, maar dat je ook een ticket kunt bemachtigen voor € 20,- via amsterdam-dance-event.nl.

Over ADE Green
ADE Green is een samenwerkingsproject van ID&T en ADE, gesteund door EE Music, GO Group Green Music Initiative en Julie's Bicycle. Zij geloven in de kracht van duurzame vernieuwing, en zullen met het organiseren van ADE Green voor de tweede keer de handen ineenslaan. Deze unieke samenwerking tussen wereldwijd evenementenorganisator ID&T en ADE, en Europa's toonaangevende denktanks binnen de muziekindustrie, is gebrand op het realiseren van een wereldwijde Groene Dance beweging door pioniers op het gebied van duurzaamheid, werelds meest vooruitstrevende denkers en de elektronische muziekgemeenschap met elkaar te verbinden.