Partyflock
 
­ Nederland

Zijn jullie klaar voor de nieuwe Rush?

gepubliceerd door , op
Latin Rush
9 september 2014
Na een eerste epische editie, is het tijd voor de tweede Latin Rush op zondag 21 september. De organisatie heeft zijn best gedaan om een nieuw 5 sterren evenement in Amsterdam te creëren. De positieve reacties omtrent de eerste editie waren overweldigend. Het enige commentaar was, dat men te lang moest wachten op de volgende editie, maar het wachten zit er bijna op… Zondag 21 september is het tijd om te dansen zoals je dat nog nooit tevoren hebt gedaan in de Arena.

Welkom bij Latin Rush, Amsterdams gloednieuwe 5 sterren evenement. Latin Rush is de plaats waar de muziekstromingen Latin, Kizomba en Urban elkaar ontmoeten. We mikken op de sterren! Alleen de beste nationale en internationale deejays, een high class locatie en een fantastische sfeer zullen er op deze avond geleverd worden. Sluit je bij ons aan en we beloven dat je zult verlangen naar de volgende editie.

Dames en heren, zorg ervoor dat je er op en top uit ziet, want de rest zal dat zeker doen! Latin Rush heeft de beste deejays uit de verschillende scenes bij elkaar gevoegd. De mooie hostesses staan klaar om je een warm welkom te heten, de photobooth staat klaar om de gekste kant van je vast te leggen en de dansvloer is klaar om al die mooie hakjes te ontvangen. Dames en heren Latin Rush is het evenement dat je nooit wilt missen.

De nationale en internationale sterren die je door de Latin Rush zullen leiden op zondag 21 september zijn:



Latin Rush is erop gebrand om er een onvergetelijke avond van te maken. Verschillende party fotografen zullen de hoogtepunten van de avond vastleggen. Zorg er dus voor dat je er meer dan top uit ziet. Het wordt een High End evenement, dus we gaan ervan uit dat je er ook zo uit ziet. Dames, leg die jurkjes alvast klaar en heren dress to impress!