Partyflock
 

Reactor keert terug met een nieuwe sound!

gepubliceerd door , op
Reactor keert terug met een nieuwe sound!
5 september 2014
Reactor gooit het roer om. Laat je, in positieve zin, besmetten met het aanstekelijke virus van de Reactor sounds. Heeft het virus om zich heen gegrepen, dan laat het je niet meer los. REACT, OR dare to think different. Want, tijdens Reactor worden de hokjes weggevaagd. Het virus waarmee je besmet wordt, bestaat uit een mooie mix van Techno, Subground, Hard Dance en Electro.

Op zaterdag 1 november organiseert b2s een verfrissende editie van Reactor .Laat je in een rauwe, stoere omgeving meevoeren door pompende Techno, word betoverd door aanstekelijke Subground beats en ga los op heerlijke Hard Dance en Electro. Een mengelmoes van deze stijlen loopt als een rode draad door de avond. Reactor vindt plaats op een locatie die perfect bij het concept past, Factory 010 in Rotterdam. Op de tiende etage van de karakteristieke Graansilo aan de Maashaven, sluit de locatie met een industriële uitstraling naadloos aan op het concept.

Op Decibel Outdoor outdoor festival 2014 konden bezoekers van Reactor en het Heineken vlot deze mix van stijlen al meemaken. Nu is het jouw beurt! Benieuwd wat het vernieuwde Reactor voor je in petto heeft? Check dan de trailer. En welke DJ's gaan je besmetten met het Reactor virus?



Line-up
A.Paul: Eigenaar en oprichter van het label Naked Lunch. Hij staat garant voor peaktime Techno van de bovenste plank. Deze Portugees heeft zijn sporen dik verdiend in de scene.

Mightyfools: Dit DJ-duo heeft met vele optredens in binnen- en buitenland hun naam inmiddels gevestigd. Hokjes? Die kennen ze niet. Verwacht een strakke combinatie van Electro, Trap, Rave en Bass.

Red Delicious: Deze held draait al een tijdje mee. Na enkele jaren in de luwte keerde hij terug als vaste gast bij onder andere back2school. Zijn wortels liggen diep in de Oldschool, maar tegenwoordig draait hij vooral lekkere, dreunende Techno. En dus mag hij niet ontbreken op Reactor.

Geck-o: Een naam waar je niet omheen kunt als het gaat om de Subground sound. Geck-o is één van de grondleggers van deze muziekstroming. Bij de liefhebbers immens populair. Laat jij je ook verrassen?

Donnie Darko: Welke muziek draait deze gemaskerde man eigenlijk? Electro? Rave? Techno? Een combinatie van deze stijlen? Er valt geen etiket op zijn stijl te plakken. Kortom, erbij zijn is meemaken!

Argy: Deze Welshman draait een energieke combinatie van Hard Dance, Subground en Electro. Stilstaan is verboden, maar ook onmogelijk.

stranger: Deze lokale held warmt de avond stevig op met heerlijke Techno.

Muziekstijlen
Subground is een stijl die twee jaar geleden ontstond om een crossover te creëren tussen Electro House en Hardstyle. Deze muziekstijl wordt met de dag populairder en is ondertussen op veel festivals te vinden. Techno heeft de afgelopen tijd weer een flinke boost gekregen, mede doordat het geluid weer lekker rauw is en teruggrijpt naar de begintijd. Electro-Rave is een combinatie van Rave uit de begindagen, Electro, EDM, Trap en Techno. Kortom, de combinatie van deze stijlen zorgt voor een perfecte mix! b2s kijkt er dan ook erg naar uit om de vernieuwde versie van Reactor aan jullie te presenteren.

Ben je ondertussen benieuwd geworden naar de nieuwe Reactor sound? Je kunt hier de eerste promomix checken. Er volgen er nog meer, dus houd de b2s website en social media kanalen goed in de gaten voor de release hiervan.

Wil jij deel uitmaken van deze revolutie? Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar via de b2s ticketshop. Voor meer informatie over het evenement check je de Reactor website.

8 opmerkingen

Geck-e:, Ik las of hoorde ergens dat hij alleen nog maar onder zijn O alias zou draaien ?
Uitspraak van Pepsi. op vrijdag 5 september 2014 om 11:18:
Geck-e:, Ik las of hoorde ergens dat hij alleen nog maar onder zijn O alias zou draaien


Draait hij onder Geck-O niet alleen maar hardstyle, en alle 'Subground' en Qult onder Geck-E?
Ten minste zo dacht ik dat het zat :/

Maar de 2 aliassen worden volgens mij ook door organisaties willekeurig gebruikt heb ik het idee :s
laatste aanpassing
Uitspraak van ArtStyle op vrijdag 5 september 2014 om 11:28:
Draait hij onder Geck-O niet alleen maar hardstyle, en alle 'Subground' en Qult onder Geck-E?
Ten minste zo dacht ik dat het zat :/

Maar de 2 aliassen worden volgens mij ook door organisaties willekeurig gebruikt heb ik het idee :s


Nee hij wilde geen verwarring meer veroorzaken ofzo en niet in hokjes denken iets in die geest. kan het niet terug vinden/lezen
Uitspraak van Pepsi. op vrijdag 5 september 2014 om 11:32:
Nee hij wilde geen verwarring meer veroorzaken ofzo en niet in hokjes denken iets in die geest. kan het niet terug vinden/lezen


Aah oke, niks van gehoord. Ben wel inderdaad benieuwd naar hoe en wat dan?
laatste aanpassing
Stranger heeft de crossover tussen oldschool en techno wat mij betreft opnieuw uitgevonden en zou midden op de nacht moeten draaien. Check Soundcloud maar, liefhebbers :)