Partyflock
 
Nieuws · augustus 2014
'Hold tight all the mandem in the place right now that wanna just Skank'. Op 27 september is dit weer een feit tijdens de tweede editie van Skank! Lekker los op Grime, Garage en aanverwante sounds.
In het weekend van Amsterdam Dance Event, van 16 t/m 19 oktober 2014, zendt Q-dance voor de 2e keer de Harder Styles Top1000 uit op Q-dance Radio.
Na een mooie zomer met als hoogtepunt de stage op Ultrasonic Festival is H!pster weer back op vrijdag 17 oktober in de Winkel van Sinkel! Precies een jaar geleden startte H!pster met een nieuwe clubavond in de Utrechtse Domstad en dat moet uiteraard gevierd worden! Het zal een feest worden dat het afgelopen jaar zal samenvatten in een overweldigende editie.
Wie nog twijfelde kan nu met een gerust hart tickets halen voor Full Moon on the Beach op 6 september! De vooruitzichten zijn super, met een heerlijk zomerse dag vol zon en 22 graden. Ideaal weer voor een super strandfeest. De allerlaatste kaarten zijn nu verkrijgbaar bij de ticketshops, wees er snel bij want met deze verwachting wil iedereen naar het strand.
Na ondertussen 4 succesvolle edities van Elements Festival, die telkens op duizenden feestlustige bezoekers konden rekenen, strijkt het festival dit jaar op zaterdag 27 september 2014 neer in Brugge, België. Tientallen topdj's verspreid over zeven podia, een overweldigende sfeer, een imponerende licht- en lasershow, pompende beats... Tijdens Elements Festival kunnen bezoekers genieten van muziekgenres zoals electro, house, drum&bass, dubstep, hardtechno, hardcore, dance, hiphop, r&b en reggae.
Komende zaterdag, 30 augustus, wordt het Stadhuisplein in Eindhoven weer volledig op haar kop gezet tijdens het gratis toegankelijke dancefeest Sneakerz in de Stad. De meest dikke en vette beats, gedraaid door de crème de la crème, vliegen je tussen 15.00 en 01:00 om de oren. De frisse en smakelijke line-up, met onder andere FeestDJRuud, Vato Gonzalez, The The Darkraver en La Fuente, zorgen voor een onvergetelijk feestje in de gekste stad van Nederland!
Club Knijn, het nieuwe discobowlen
donderdag 28 augustus 2014
Nostalgisch bowlingcentrum Knijn wordt op 26 september in een clubjasje gestoken: Club Knijn, het nieuwe discobowlen. Sfeerlichten, rookmachines, spiegelbollen en lekkere house-‐ en discoplaatjes. Maar natuurlijk wel met die ouderwetse schoentjes.
SaturdayClub is terug van weggeweest! Na een korte zomerstop staat de crew van SaturdayClub weer te popelen om haar publiek een fantastische avond te bezorgen op zaterdag 6 september. Deze keer met een iets andere line-up dan je van SaturdayClub gewend bent. Naast haar vaste house & r&b dj's heeft zij namelijk een paar verdomd goeie live artiesten weten te boeken.
Komende zaterdag zal de 8e editie van het Lakeside Festival plaatsvinden. Na een geslaagde eerste editie (31 mei) van het jaar word je komende zaterdag verwend met een wel zeer indrukwekkende line-up. Met drie podia en drie verschillende muziekstijlen worden alle festivalgangers op hun wenken bediend.
Op Lowlands werden in totaal 119 bezoekers opgepakt met drugs in het bezit, en de methode waarop zij werden gestraft deugt niet, aldus strafrechtadvocaat Juriaan de Vries. Veel van de aangehouden bezoekers worden ter plekke naar een soort backstagestraat geloodst waar het Openbaar Ministerie direct een boete oplegt, met als gevolg ook een strafblad. "En daar wringt de schoen, want dat heeft vaak veel hogere consequenties dan een bezoeker denkt", aldus De Vries in 3voor12 Radio. Maar hoe moet het dan wel?
Aanstaande zaterdag 30 augustus is beachclub Fuel het domein voor de raw hardstyle liefhebbers. Met deze Delete Showcase wordt alles uit de kast getrokken, want er komen maar liefst tien artiesten en die zijn gedreven tot op het bot. Tijdens deze showcase zullen er talloze nieuwe tracks worden gedraaid dus mis deze speciale dag met Delete niet!
Iedereen kent Steve en Steve kent iedereen. Al 25 jaar is de Haagse dokter in de plezierkunde een begrip in de dancescene. Niet alleen zijn eindeloos vermogen om te feesten, maar ook zijn fabuleuze draaiskills maken hem tot een levende legende. Vrijwel net zo lang als hij bekend is, viert hij elk jaar zijn verjaardag. Dit is elk jaar weer een explosie van Baco's, vrouwen en lekkere beats!
Tryfecta Events presenteert Drumcage
dinsdag 26 augustus 2014
Op 19 september aanstaande zal Tryfecta Events aantreden met de eerste editie van Drumcage, dit nieuwe concept zal ten tonele verschijnen in de grootste uitgaansstad van noord Nederland. Drumcage is een duister concept in vergelijking met de andere evenementen in de stad Groningen, Tryfecta Events heeft een feest neergezet met drum&bass/crossbreed en industrial hardcore.
Op 11 oktober wordt een nieuwe editie van Oldschool Gangsters georganiseerd in S.U.R. (Social Underground Rotterdam). Met voor deze editie, iconen als, Pat Krimson, Panic, Stanton, Ricky da Dragon en Rob & MC Joe kun je er bijna zeker van zijn dat ze jullie weer een geweldige avond gaan bezorgen.
Hardcore Germany
dinsdag 26 augustus 2014
Op vrijdag 24 oktober 2014 van 21:00 tot 06:00 uur viert de groep Hardcore Germany in samenwerking met de de Duitse partygigant Maddox Events bekend van onder andere Ruhr in Love en Radiate's B-Day Party zijn tweejarig bestaan in Dortmund. De club bestaat al meer dan twintig jaar is high-tech ingericht en ligt op nog geen 5 minuten lopen van Centraal Station van de stad Dortmund.
Guess who's back on Friday the 5th of September? Na enige tijd uit de stad weg geweest te zijn, is Soixante Neuf eindelijk weer terug in Utrecht! De Winkel van Sinkel is de nieuwe thuishaven van het internationale concept. Ondanks dat Soixante Neuf even uit Utrecht is geweest, heeft zij zeker niet stil gezeten. Met edities in Amsterdam, Hengelo, Breda, Groningen en Leeuwarden viert Soixante Neuf gedurende de maand september alweer haar twaalfjarig bestaan!
Na een uitverkochte R&B Sunday Outdoor bij De De IJzeren Man Eindhoven, hosten ze op hetzelfde terrein een fuckin' harde Dejavu Events Stage op het Another Culture Festival!
Ook in 2014 trekt Breakfast Club tijdens ADE alle registers open en presenteert het op zaterdag 18 oktober het grootste ochtend indoor-festival van Amsterdam. Met een internationaal georiënteerd programma belooft het wederom een legendarische dag te worden, want voor veel liefhebbers was de memorabele editie van vorig jaar hét hoogtepunt van ADE. Ook dit jaar is er een exclusief programma in de drie zalen van de Melkweg.
Nu is het aftellen echt begonnen en Opende maakt zich klaar voor het hardste en meest diverse festival van het Noorden, Kings of Core Festival. Vier stages, een hele dikke line-up met oa Angerfist, Partyraiser, Dr. Peacock, Frantic Freak, DaY-már en Bass-D en een prachtige natuurrijke locatie zijn enkele hoofdingrediënten. Hierbij alle info om deze dag gesmeerd te laten verlopen.
Op vrijdag 10 oktober en zaterdag 11 oktober vindt de zevende editie van FestyLand plaats op de nieuwe locatie recreatiepark BillyBird Park Hemelrijk in Volkel. De 3.000 Early Bird Tickets waren in no-time uitverkocht. De normale kaartverkoop start op donderdag 21 augustus om 19.00 uur. De eerste klinkende namen zijn inmiddels bekend.
Vanaf 1 september 2014 heeft Fuddle Dance Radio een vernieuwde programmering. Een programmering waar Nederland trots op kan zijn! Namen als Laidback Luke, Chuckie, R3HAB, Michael Woods, Paul van Dyk, maar ook technohelden als UMEK en Chris Liebing kiezen voor het Nederlandse station om hun kunsten te vertonen. Het radiostation is te beluisteren via de bekende radio portals en uiteraard op hun eigen website www.fuddle.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A28046
Van 22 tot en met 24 augustus zijn er verschillende (muzikale) activiteiten in een speciale Feesttent Aan de Koeberg. De vrijdag is volledig ingeruimd voor dance met de volgende line-up: Ruud Peeters, The BeatBrotherz, Girls Love DJs, Vato Gonzalez & MC Tjen en Thera.
Armada Music blaast met nieuwe logo's en nieuw labelartwork nieuw leven in twee oude labels en introduceert in de vorm van Armada Deep een nieuw label. De eerste releases op de labels zullen 1 september verschijnen.
Weekend Packages voor Q-BASE 2014
maandag 18 augustus 2014
Speciaal voor alle Q-BASE bezoekers die op zoek zijn naar een heel weekend feest zonder zorgen, biedt Q-dance een tweetal Weekend Packages aan. Verblijf met al je vrienden vlakbij het festivalterrein en kies voor een vakantiehuis of appartement.
Het zal niet lang meer duren voor de bladeren bruin worden, de korte broeken de kast in verdwijnen en we met weemoed zullen zeggen dat de zomer nu toch echt voorbij is. Maar in plaats van een sip gezicht te trekken, maak je je alweer op voor een nieuwe, spetterende editie van een van de vetste indoor feesten van het jaar: Herfstkriebels in Central Studios op zaterdag 11 oktober!
Major League
maandag 18 augustus 2014
Met de zomereditie nog vers in het geheugen staat de volgende Major League alweer voor deur. Op 3 oktober staat de Virus crew exclusief op Major League met onder andere Ed Rush, Optical, Optiv en BTK achter de decks. Maak je klaar voor een legendarische avond.
Na groot succes op Lowlands en Appelsap, zal Typhoon op zondag 24 augustus ook op de Magneetbar te zien zijn op Magneet Festival. Aankomende weekenden staat Magneet Festival weer voor de deur. Op 22, 23, 24 en 29, 30, 31 augustus is het Oostpunt op het Amsterdamse Zeeburg een culturele vrijplaats en vindt het festival plaats.
De line-up van de allergrootste reünie voor jongeren in Nederland is bekend.
Stichting 10,000 HOURS organiseert woensdag 20 augustus een vrijwilligersdag in dak- en thuislozencentrum Makom, een onderdeel van de Regenboog Groep. De DJ's Boris Werner en Elias Mazian bereiden, samen met chef-kok Michiel van der Eerde van BAUT, met veel liefde een heerlijke maaltijd.
Over een hele dikke week gaat het los op een van de mooiste locaties van het Noorden, recreatiegebied Strandheem te Opende. Kings of Core Festival heeft meer dan 40 artiesten verdeeld over vier stages waar de beste mainstream hardcore, industrial, early rave en raw hardstyle uit de speakers gaat knallen.
Nieuwe editie Mysterious in Maassilo
vrijdag 15 augustus 2014
Na een superdikke outdoor editie in De Kuip vindt op zaterdag 13 september 2014 de nieuwe indoor editie van Mysterious plaats in Maassilo Rotterdam. Deze editie is omgedoopt tot Mysterious 'We will never forget where we came from' en is het eerste, grote indoorfeest na het zomerseizoen in de Maassilo!
Na maandenlang wachten is het zaterdag 1 november dan eindelijk zo ver: het tweede, grootste, indoor event van Bass Events vindt dit jaar plaats in het Antwerpse Sportpaleis! Dit jaar neemt Bassleader je naar 'The battleground of elemental, musical force' waarbij de vijf elementen, bestaande uit 22 dj's en acts het tegen elkaar opnemen tijdens een spectaculaire show van begin tot eind!
Timetable Noisekick's Ontbindingsdrang
donderdag 14 augustus 2014
Op 23 augustus is het tijd voor Hollands hardste terror party: Noisekick's Ontbindingsdrang. Dat deze rasechte Fries weet hoe je een birthday party moet omtoveren tot het beste terrorfeest op Nederlandse bodem heeft hij in het verleden meer dan eens bewezen. De beste artiesten uit de scene zijn uitgenodigd om hier hun steentje aan bij te dragen en het dak eraf te blazen.
De afgelopen keren dat Sandeep de tunnel een nacht lang onder zijn hoede nam, mondden allen uit in onvergetelijke avonden! Vrijdag 15 augustus zal dit niet anders zijn en mag je je weer gaan opmaken voor een zeven uur durende muzikale reis in het diepe.
Eindelijk freestyle in Gebouw T
woensdag 13 augustus 2014
Focus Events slaat de handen ineen met freestyle-koning Dr. Rude! Club Freestyle staat voor staat voor een knettergezellig, exclusief en beestachtig sexy feest. De beste freestyle dj's en helden uit het hele land zullen je op een doldwaze reis nemen door de geschiedenis van de dance.
Mechanism
dinsdag 12 augustus 2014
Drie maanden geleden hebben sommigen onder jullie weer even mogen ervaren waar Mechanism voor staat. Oude stevige techno in een donker benedenruim van een schip met mensen die twee dingen delen, namelijk; liefde voor dikke oude muziek en die ongeijkte vibe! Over een aantal dagen worden er 's nachts in Amsterdam Westpoort de bloemetjes buiten gezet onder de naam Mechanism [nachtfestival]!
En daar gaan we dan! Iedereen die van een geweldig strandfeest houdt is inmiddels al dik aan het aftellen, want aanstaande zaterdag ga je naar Decisions on the Beach! Een keur van de lekkerste dj's in de dikste beachparty-club van Nederland. Tijd voor Bloemendaal aan Zee, tijd voor Beachclub Vroeger, tijd voor Decisions! Het mooiste feest met een oosterse knipoog op de westerse stranden van de Noord Hollandse kust.
Na enkele jaren succesvolle evenementen georganiseerd te hebben, nemen de jonge ondernemers Martin Lucas Ruben (23) en Pieter Bertram (21) een nieuwe uitdaging aan. Vanaf heden zullen ze nog nadrukkelijker hun stempel op het Amsterdamse nachtleven gaan drukken, nu ze de trotse eigenaren van een nieuwe nachtclub zijn.
Amsterdam heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een ongekend diverse en toonaangevende uitgaansstad. Tien vooraanstaande Amsterdamse clubs slaan nu de handen ineen en hosten een eigen area tijdens de Uitmarkt.
Bavaria organiseert op zaterdag 20 september de derde editie van het Zo. Festival in haar eigen achtertuin. De Brabantse brouwer heeft inmiddels een traditie hoog te houden als het gaat om muziekspektakel en verrassende acts op het brouwerijterrein. Dit jaar zullen topartiesten als Yellow Claw, Kraantje Pappie, Shermanology, Watermät, Egbert Live, Benny Rodrigues, Mr. Polska en FeestDJRuud XXL het podium betreden.
Final info The Qontinent
vrijdag 8 augustus 2014
Met vandaag de start van een weekend The Qontinent wordt het tijd dat je op de hoogte gebracht wordt van wat er gaande is tijdens het Wild Wild Weekend! Ben je klaar!?
Op zaterdag 11 oktober kunnen alle hardtechno/schranz liefhebbers in Huize Maas weer terug naar hun vertrouwde roze wolk genaamd Cloud9! Er is vanuit Cloud9 enige tijd wat radiostilte geweest maar 11 oktober 2014 is het concept weer terug en wordt er weer gekozen voor de ouderwetse aanpak: een muzikale opbouw vanuit de acid-techno richting hardtechno/schranz en uiteindelijk eindigend met een goede pot industrial.
Armin van Buuren heeft in de Verenigde Staten goud behaald met zijn nummer This Is What it Feels Like. Dat betekent dat er ten minste vijfhonderdduizend exemplaren van de single, die vorig jaar verscheen, over de toonbank zijn gegaan.
De organisatie van Nordic Delight Festival brengt op donderdag 16 oktober het beste van het beste van de elektronische scene uit Kopenhagen samen op één avond in Sugar Factory in Amsterdam. Tijdens het officiële Amsterdam Dance Event programma zijn er optredens van Bottled in Engeland, Den Sorte Skole en Sekuoia.
Het thema van de FOX Amsterdam Halloween Parade & Party is dit jaar: "Dia de los Muertos". De nacht van de doden: de Mexicaanse viering van Allerzielen en Halloween. Een thema dat perfect aansluit bij de datum van de Halloween-viering van dit jaar: zaterdag 1 november 2014.
Click at the beach
maandag 4 augustus 2014
Click staat standaard garant voor een topfeest en de Click at the Beach edities vormen de kroon op dansbaar vertier aan zee. Onafgebroken seizoen op seizoen knallen op met liefde geselecteerd elektronisch feestgeluid. The Advent live in het holst van de zomer aan de kust achter de decks van Woodstock is inmiddels een jaarlijkse traditie.
Eindelijk, het leukste weekend van jouw zomer staat voor de deur! De opbouw van het festival, bestaande uit maar liefst 15 stages, is inmiddels in volle gang. Er wordt dag en nacht gewerkt om het terrein volledig in Decibel-stijl aan te kleden. Met nog twee weken te gaan is het tijd geworden om jezelf voor te bereiden op Decibel outdoor festival 2014. Lees deze laatste praktische informatie goed door, zodat je op 16 augustus niet voor verrassingen komt te staan.
Van 8 tot en met 11 augustus vertrekt Thuishaven Amsterdam naar Klooster Graefenthal in Goch met muzikanten, circus-acts, DJ's en creatieve bouwers. Ze bouwen daar een droomwereld op en vieren vier dagen lang feest met oude en nieuwe vrienden.
Spinnin' Sessions wordt een van de blikvangers van het Amsterdam Dance Event 2014. Het event, dat eind juni nog voor een uitverkochte AIR zijn Nederlandse debuut beleefde, neemt op vrijdag 17 oktober de Heineken Music Hall (capaciteit 5.500) over.
Op zaterdag 9 augustus mag Toffler de Siberische technomuze Nina Kraviz in de tunnel ontvangen! Als zangeres, producer en dj is ze een van de meest invloedrijke verschijningen binnen de hedendaagse underground scene.
31 augustus 2014
Progressive Intelligence presents Skank
30 augustus 2014
Q-dance presents The Harder Styles Top1000
29 augustus 2014
H!pster viert eenjarig bestaan op vrijdag 17 oktober in de Winkel van Sinkel
Zaterdag 6 september: Volop zon en 22 graden bij Full Moon on the Beach, mis het niet!
Elements Festival blaast 5 kaarsjes uit
28 augustus 2014
Sneakerz in de Stad final info & timetable
Club Knijn, het nieuwe discobowlen
Spraakmakend muziektrio zet dansvloer SaturdayClub op zijn kop
Spectaculaire lineup Lakeside Festival aanstaande zaterdag
27 augustus 2014
Strafrechtadvocaat: 'Drugscontrole op festivals deugt niet'
Delete · Showcase zaterdag 30 augustus bij beachclub Fuel
The Darkraver viert verjaardag in thuisstad Den Haag tijdens Baco & Bitches
26 augustus 2014
Tryfecta Events presenteert Drumcage
Oldschool Gangsters met Omerta Edizione op zaterdag 11 oktober
Hardcore Germany
Soixante Neuf viert twaalfjarig bestaan in Winkel van Sinkel
22 augustus 2014
Dejavu Events host stage op Another Culture Festival
Breakfast Club presenteert ADE-programma
21 augustus 2014
Kings of Core Festival: vier stages met meer dan 40 artiesten · Final update
FestyLand maakt eerste namen bekend en start kaartverkoop vanavond
Fuddle Dance Radio start 1 september met nieuw uitzendschema
20 augustus 2014
Parkfeesten Helden met dance op vrijdag
19 augustus 2014
Armada lanceert nieuwe labelstructuur
18 augustus 2014
Weekend Packages voor Q-BASE 2014
Herfstkriebels 2014 presenteert wederom een knallende line-up
Major League
Typhoon aankomende zondag op het Magneet Festival
Line up Totally Summer Reunion bekend
16 augustus 2014
DJ's koken voor daklozen tijdens vrijwilligersspecial 10,000 HOURS
15 augustus 2014
23-08 Kings of Core Festival met o.a. Angerfist, Partyraiser, Dr. Peacock, Frantic Freak, Bass D en Thera
Nieuwe editie Mysterious in Maassilo
14 augustus 2014
Bassleader 2014 voorverkoop en line-up informatie
Timetable Noisekick's Ontbindingsdrang
Sandeep neemt morgen Toffler nacht lang onder zijn hoede
13 augustus 2014
Eindelijk freestyle in Gebouw T
12 augustus 2014
Mechanism
Aanstaande zaterdag Decisions in Beachclub Vroeger met after in Eindelijk Weer
10 augustus 2014
Oprichters van Jongens van de Wereld openen nachtclub in Amsterdam
9 augustus 2014
Amsterdamse clubs verenigen zich voor Club Silencio
8 augustus 2014
Derde editie Zo. Festival boordevol topartiesten en bier-beleving
Final info The Qontinent
6 augustus 2014
Cloud9 in oktober terug van weggeweest
Armin van Buuren behaalt gouden plaat in Verenigde Staten
Nordic Delight brengt Deense avond tijdens Amsterdam Dance Event
5 augustus 2014
Thema en datum FOX Amsterdam Halloween 2014 bekend
4 augustus 2014
Click at the beach
Decibel festival 2014 timetable & latest info
2 augustus 2014
Thuishaven op reis naar magisch Kloster Graefenthal
1 augustus 2014
Spinnin' Sessions blikvanger op Amsterdam Dance Event 2014
Siberische technomuze Nina Kraviz naar Toffler