Partyflock
 

Breakfast Club presenteert ADE-programma

gepubliceerd door , op
Breakfast Club
21 augustus 2014
Ook in 2014 trekt Breakfast Club tijdens ADE alle registers open en presenteert het op zaterdag 18 oktober het grootste ochtend indoor-festival van Amsterdam. Met een internationaal georiënteerd programma belooft het wederom een legendarische dag te worden, want voor veel liefhebbers was de memorabele editie van vorig jaar hét hoogtepunt van ADE. Waar vorig jaar zwaargewichten als Minilogue, Third Side, Abdulla Rashim, Mr Ties en Fred P de revue passeerden, brengt de organisatie ook dit jaar een exclusief programma naar de drie zalen van de Melkweg.

Zo staan er speciale live-optredens van Paranoid London, The Persuader (Jesper Dahlbäck) en Mathew Jonson naast extra lange dj-sets van Prosumer & Murat Tepeli, Levon Vincent, Delta Funktionen, Jay Daniel, Vakula en Chicago-legende Rahaan geprogrammeerd. Ook de fijnproever komt aan zijn trekken, want met optredens van de Deense Echocord-baas Kenneth Christiansen, allesdraaier Volcov, en de Nederlandse disco helden Dollkraut en Ferdi Blankena & Sense Unique is er aan uitgesproken geluiden geen gebrek. Als kers op de taart toont Conforce een speciale AV-show samen met de Zweedse 'Current Current' in de Melkweg Cinema.

Breakfast Club organiseert hedonistische feesten die vroeg in de ochtend beginnen. De organisatie bestaat uit vier warme persoonlijkheden met een sterke liefde voor underground house en techno. Sinds 2010 geven zij hun eigen draai aan de Amsterdamse afterhour-cultuur en organiseren ze legendarische feesten op verschillende locaties. De warme, open sfeer en het fijne publiek worden alom geprezen.

Traditiegetrouw start Breakfast Club tijdens ADE om 7 uur 's ochtends en gaat het door tot diep in de middag. Zoals altijd is er een grandioos vers ontbijt-buffet dat bij de prijs is inbegrepen. Kaarten zijn vanaf vrijdagmorgen 10:00u te koop en kosten €26,00 (excl. servicekosten). Voor meer informatie over de line-up en tickets kijk je op www.breakfastclub.nu.

Mathew Jonson (live) / Paranoid London (live) / Prosumer & Murat Tepeli / Levon Vincent / The Persuader (live) / Delta Funktionen / Vakula / Jay Daniel / Rahaan / Volcov // Conforce - live A/V show / Kenneth Christiansen / Dollkraut / Ferdi Blankena & Sense Unique