Partyflock
 
­ Nederland

Mechanism

gepubliceerd door , op
Drie maanden geleden hebben sommigen onder jullie weer even mogen ervaren waar Mechanism voor staat. Oude stevige techno in een donker benedenruim van een schip met mensen die twee dingen delen, namelijk; liefde voor dikke oude muziek en die ongeijkte vibe! Over een aantal dagen worden er 's nachts in Amsterdam Westpoort de bloemetjes buiten gezet onder de naam Mechanism [nachtfestival]! Zoals normaliter geen poespas, muziek zal de boventoon voeren in een underground setting. Bij vermoedelijk shitweer hebben ze de optie het feest naar binnen te verplaatsen! Join in for a special night like back in the days!

Het duurt zolang het duurt, Minder is meer, Leven laten raven, Liever rauw dan gaar, Clubmoeheid is een feit, Liever los dan moe, Beter groen dan blauw

Line-up [all oldschool minded techno sets]
Tim Wolff [Awakenings, Wolfskuil//Amsterdam]
Met talloze dikke gigs achter zijn naam op o.a. Awakenings, Rockit, Dave Clarke Invites en last but not least de vrienden van Underground Sessions, kent deze man het klappen van de zweep. Op het komende nachtfestival van Mechanism zal hij genadeloze oldschool tracks gaan draaien voor een klein publiek! Don't miss out

Ritzi Lee + 909 (live) [Tresor, Theory UK//Amsterdam]
Een gevestigde oude rot die zijn liefde voor muziek nog elk weekend promoot op elke dansvloer waar dan ook. Zijn kenmerkende stevige sound in combinatie met het geratel van zijn 909 maken hem tot een act uit de scherpe hoek. Met gigs op Awakenings, Aquasella maar ook op kleinere feesten op bijvoorbeeld Ruigoord maken hem tot een dj van elk level. Speciaal voor Mechanism trekt hij zijn muzikale registers open gericht op die oude sound met een heerlijke funksaus erover, dit gaat bruut worden!

Stroef [Mechanism//Amsterdam]
Voor de tweede keer op Mechanism staat, Stroef! Zijn brute oldschool set in de bunker onder de brug van de Ceintuurbaan staat bij vele liefhebbers nog dik in bovenkamer gegrift. Zijn liefde voor muziek en passie voor vinyl is groot, met meer dan 3000 ep's en14000 digitale tracks is hij de man die je doet verrassen in een technoset. Beïnvloed door Jeff Mills & Surgeon weet je waar hij voor staat, techno! 23/08 zal hij wederom achter de tafels kruipen om je mee te nemen in zijn verhaal.

Rob Belleville [aka Elusan//Matrix Records Detroit]
Met hoogwaardige producties op verschillende platenlabels zoals o.a. Matrix Records (Detroit) staat deze man garant voor een sound die de bodem zal leggen voor deze nacht. Verwacht oude funky tracks met vleugen Detroit diepte om de temperatuur op te voeren. Wees op tijd want het zou onverantwoordelijk zijn om koud aan de startlijn te verschijnen.

Tickets bestel je bij koop tickets.