Partyflock
 
­ Nederland

Sneakerz in de Stad final info & timetable

gepubliceerd door , op
Komende zaterdag, 30 augustus, wordt het Stadhuisplein in Eindhoven weer volledig op haar kop gezet tijdens het gratis toegankelijke dancefeest Sneakerz in de Stad. De meest dikke en vette beats, gedraaid door de crème de la crème, vliegen je tussen 15.00 en 01:00 om de oren. De frisse en smakelijke line-up, met onder andere FeestDJRuud, Vato Gonzalez, The The Darkraver en La Fuente, zorgen voor een onvergetelijk feestje in de gekste stad van Nederland!

Timetable


Gratis toegang en guarantee tickets
Sneakerz in de Stad is gratis toegankelijk voor bezoekers vanaf 18 jaar. Het wordt aangeraden om vroeg naar het Stadhuisplein te komen vanwege de mogelijke drukte. Om die reden werkt First Vision ook dit jaar weer met guarantee tickets. Een guarantee ticket brengt vele voordelen met zich mee; gegarandeerd toegang tot het evenement, 5 drankmunten, een aparte ingang en een coole gift. Een guarantee ticket kost maar €10,- (ex fee) en is verkrijgbaar via firstvision.nl/tickets en koop tickets.

Het weer
Tot dusver zien de voorspellingen er prima uit, 20 graden en weinig kans op regen. Neem voor de zekerheid echter een vestje of trui mee, het kan savonds afkoelen. Helaas zullen er geen kluisjes aanwezig zijn op het Stadhuisplein, houdt hier dus rekening mee.

Afterparty Café Thomas in Eindhoven
Nog geen zin om naar huis te gaan na Sneakerz in de stad? Kom dan naar de officiële Sneakerz in de Stad afterparty in Café Thomas in hartje Eindhoven. D-wayne neemt samen met MC Iceman Café Thomas flink onder handen en gaan tot in de vroege uurtjes door. Tot 04:00 uur staan de speakers vol open en gaan we met zijn allen nog lekker niet naar huis. De toegang tot de afterparty is gratis.