Partyflock
 
Nieuws · april 2012
R&B meets House
zondag 29 april 2012
Future of House presenteert 30 april de R&B meets house QueensDay Edition @ The Villa in Zaandam! Zoals de afgelopen succesvolle editie van 31 maart belooft dit weer een heus spektakel te worden.
Pacha festival
zaterdag 28 april 2012
De line-up van de wereldprimeur van het Pacha Festival in Amsterdam is enthousiast ontvangen en liefhebbers kijken reikhalzend uit naar zaterdag 19 mei 2012. De dag dat wereldsterren als Luciano, Pete Tong, Bob Sinclar, GoldFish, Sunnery James & Ryan Marciano, Carl Craig & Dennis Ferrer naar het Amsterdamse Java Eiland afreizen.
Outdoor Stereo dj-contest
zaterdag 28 april 2012
Is het jouw droom om deze zomer op een groot festival te draaien, tussen alle sterren en voor een publiek van duizenden? Dat kan! Het Julianapark in Hoorn wordt op 28 juli 2012 voor de zesde keer omgetoverd tot de plek waar het Outdoor Stereo Festival 2012 plaatsvindt en deze keer wordt er in samenwerking met Hoorn deze Week ook een DJ-contest georganiseerd.
Mazzo is weer even terug
donderdag 26 april 2012
Bekend met namen als Manic Monday, Lucid Interval, Per's Paradise, Choice, The Gathering en/of Sex, Love & Motion? Dan heb je ooit een tijd in Mazzo rondgehangen. De legendarische nachtclub aan de Rozengracht in Amsterdam is niet meer, maar voor de echte liefhebber is er zaterdag 19 mei een onvervalst avondje Mazzo in Studio 80.
Beat the Bridge
donderdag 26 april 2012
De dagen worden afgeteld naar het tweeluik van het grootste outdoor hardstyle event van Nederland op Koninginnenacht & -dag: Beat the Bridge. Twee dagen lang de beste hardstyle, meer dan twintig ongekende topartiesten, een unieke locatie, geen geluidslimieten, een zinderende lasershow en als afsluiting een groots vuurwerk op Koninginnedag!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 25 april 2012
Deze week lees je meer over nieuw beleid in albums mbt spam, brengt Trimbos je kennis op peil met betrekking tot alcoholvergiftiging (comazuipen), kun je virtueel stappen in Stalker en uiteraard weer grappige filmpjes, een foto van de week en je maakt weer kans op eeuwige roem èn prijzen in 'Ontdekje Plekje' en 'Ten seconds of sound'.
Dominator · Cast of Catastrophe
woensdag 25 april 2012
Authentic fanatics long for it: this new rude, colossal and shattering blockbuster premieres this July. The most advanced performers have been screened, check the trailer here.
Aanstaande maandag is het zover, het is weer Koninginnedag! Daarom is het hoog tijd om jullie op de hoogte te brengen van de wie, wat waars voor deze veelzijdige middag!
Queensday 2012
woensdag 25 april 2012
Nog een kleine week en dan is het eindelijk weer tijd voor de gezelligste dag van het jaar, Koninginnedag! Dit jaar vier je die het hardst op 'Queensday 2012' waarbij het Oderkerkpark in Etten-Leur van 12:00 tot 23:00 helemaal oranje zal kleuren.
Op zondag 29 april en maandag 30 april is het weer zover. Dan is het Rodetorenplein wederom dé hotspot van Zwolle. High Energy Events organiseert in samenwerking met Las Rosas een knallende editie van Queendance Zwolle!. Waar vorig jaar iedereen compleet los ging op de vetste beats, hoopt de organisatie dit maximaal met jullie over te doen.
Dance Valley is blij en trots dat de hardstyle area zal worden gehost door Hardstyle.com met een line-up waar je niet omheen kunt! Om het nog leuker te maken, is in samenwerking met Hardstyle.com een hardstyle producer contest in het leven geroepen.
Deejay Joey Seraos (Jazzlyn Soares) is winnaar geworden van de 1e editie van de contest 'Beste DJ van Nederland. Het was afgelopen vrijdagavond zoals verwacht een zinderende finale in discotheek De Bij Lampe in Raalte (Ov). De DJ's kregen elk 25 minuten om de jury en het publiek te overtuigen van hun muzikale creativiteit.
Koninginnenacht in Studio 80 belooft weer één groot feest te worden: voor één van de meest bijzondere verjaardagen van het jaar heeft de 80 de Duitse vriend Gregor Tresher en zijn label Break New Soil uitgenodigd! Speciaal voor deze gelegenheid neemt hij Marco Effe en Romano Alfieri mee.
Hard-Aholic
zondag 22 april 2012
Het is nog een eindje weg en voor die tijd heeft Hardest Dreams nog een feest geplant staan maar KimSize staat te trappelen om de line up bekent te maken.
Eerste editie Rotterdam Bar Week
zaterdag 21 april 2012
Om mensen kennis te laten maken met onbekende of bijzondere horeca en hospitality hotspots die Rotterdam te bieden heeft, wordt van 25 tot en met 29 juni 2012 de Rotterdam Bar Week georganiseerd.
AIR bestaat op koninginnenacht precies twee jaar en dit wordt groots gevierd met een speciale Defected in the House op koninginnenacht. De grote Defected artiesten zullen deze keer natuurlijk ook niet ontbreken!
Het is lente! Hoog tijd om weer eens de voetjes van de vloer te gooien! En waar kan dat beter dan in het Haarlemse Patronaat zaterdag 28 april? Het 80's Verantwoord circus strijkt hier zaterdag weer neer voor een vervroegde Koninginnenacht zodat je op Koninginnedag weer fris voor de dag kan komen!
Undertone with Sascha Funke
donderdag 19 april 2012
Nog nagenietend van een overweldigende en betoverende avond met Minilogue, kijkt Undertone al rustig vooruit naar de volgende editie op zaterdag 26 mei. Niemand minder dan Sascha Funke is deze avond te gast
De gemeente heeft sinds deze week besloten dat alle Koninginnedagfeesten met kaartverkoop alleen nog maar kaarten in de voorverkoop mogen doen en niet meer aan de deur op de dag zelf. Dit uit angst voor partygangers die massaal op drift zouden gaan op zoek naar toegang tot feesten.
Na Nina Kraviz, Miss Kittin en Maya Jane Coles komen op vrijdag 4 mei weer twee vrouwelijke underground-sterren naar Amsterdam. Dit keer is het de beurt aan de Canadese Heidi en de Duitse tINI om de Studio 80 te rocken.
Erik Arbores, de veertienjarige dj die al twee EP's uitbracht bij Armada Music, heeft een contract getekend bij Universal Music Publishing. Dat liet Arbores, die eigenlijk Erik van den Boom heet, dinsdag weten. Hij is de jongste artiest die een contract heeft bij de uitgeverij.
QDAY t.e.a.b.
dinsdag 17 april 2012
Koninginnedag op de NDSM-Werf in Amsterdam Noord is geniaal gestoord, met bizar vermaak en een te gekke programmering. Van kunst tot kitsch, van vintage tot rommel, van dj's tot bands: het hele NDSM-Werf terrein bruist met muziek, theater en entertainment!
Goed nieuws voor de Rotterdamse Koninginnennacht-aanhangers. Op 29 april heropent Heidegger haar deuren met een spectaculaire koninginnennacht-editie van Snoozebar. Dit oer-Rotterdamse feest is hét antwoord op de zoektocht naar de ultieme koninginnennacht party.
De flessen rosé staan al koud, het paviljoen staat klaar en Lucien Foort heeft zijn platentas vol om als 'hero' onthaald te worden aanstaande zondag! Verwacht een avond waar niets aan zal ontbreken en waar house beats de boventoon zullen voeren!
Ultrasonic Festival, het nieuwe knallende dance festival op de Maarsseveense Plassen, maakt haar line-up bekend! House, eclectic, trance, progressive, hardstyle en techno: niets is te gek en alles komt voorbij!
Het programma van het jaarlijkse Koninginnenachtfestival in de Effenaar is rond en is smaakvol as ever!
Ook in 2012 pakt de Effenaar groots uit tijdens Koninginnenacht. Na afloop van het concert van Balthazar kun je los op onder meer de bizar vette live show van Boemklatsch Equalizer, de rauwe techno van Nima Tahmasebi / NT89 en DR'OP!
Beukgevaar V
zaterdag 14 april 2012
Het is weer tijd voor een nieuwe maar ook gelijk de laatste editie van Beukgevaar. BML Events gaat weg bij de Bazart om feesten neer te zetten op grotere locaties voor een wijder bereik van haar publiek. Het feest Beukgevaar verdwijnt dan ook in het archief van de organisatie.
Tijdens QULT #2, 5 mei aanstaande in de WesterUnie, zal Activator zijn subground sound ten gehore brengen. QULT stelde Activator wat vragen over zijn nieuwe sound. Luister hier een subground set terwijl je het interview leest....
Bloody Sunday
donderdag 12 april 2012
Aanstaande zondag geen verveling voor de Early liefhebber! Vanaf 17:00 wordt het letterlijk ouderwets hakkuh en zagen in de Crystal Venue. Deze editie van Bloody Sunday zal namelijk grotendeels in het teken staan van de early hardcore. De sounds van tien jaar hardcore brengen veel herinneringen naar boven.
Terwijl de lente zich schoorvoetend laat zien, brengt Festival deBeschaving de eerste namen van haar dancepodium. En zoals de rijzende ster onder de zomerfestivals betaamd staan ook hier de meest opvallende acts, van extravagante live shows tot DJ's uit de eigen ondergrond.
Drum 'n bass staat in 2012 in het teken van 10 Years of Major League. Op vrijdag 11 mei viert het bekendste drum 'n bass feest van Nederland dit met een exclusief optreden van Andy C: Alive.
Voor de mensen die geen genoeg kan krijgen van onze Koningin zet Boel op Stelten een knallende Queensday After neer op maandag 30 april 2012. Speciaal voor de mensen die gelijk door willen na een hele dag gelopen te hebben, zal Huize Maas haar deuren al om 21.00 u openen.
Nog vier dagen totdat Beachclub Vroeger los gaat met Hardwell, Funkerman, Dannic, Dyro en JoeySuki tijdens Hardwell zijn eigen labelmiddag/avond. Zondag 15 april staat alles in het teken van Hardwell's eigen platenlabel Revealed.
Na een succesvolle en uitverkochte eerste editie in 2011 vindt dit jaar op vrijdag 6 en zaterdag 7 juli in Cultuurpark Westergasfabriek de tweede editie van Pitch plaats. Vandaag worden elf nieuwe acts voor het festival bekendgemaakt.
Na een landelijke zegetocht beleeft Citymoves nu ook in Den Bosch haar eerste jubileum. De vijfde editie van het openlucht dancefeest is dit jaar daarom gratis te bezoeken en wordt een spektakel zoals die nog nooit is opgevoerd. De organisatie van Citymoves meldt met trots de line-up, waarop ondermeer Sunnery James & Ryan Marciano, Hardwell en Partysquad prijken.
House the 90s on tour
maandag 9 april 2012
Zoals eerder aangekondigd breidt House the 90s on tour zich door de toenemende interesse van diverse horeca zich in 2012 uit naar meerdere locaties. De tweede House the 90s on tour van het voorjaar vindt plaats op zaterdag 14 april a.s. in De De 2 Gemeenten te Jirnsum, met niemand minder dan de enige echte The Darkraver! De Bacardi wordt alvast koud gezet.
Mollepop 2012
maandag 9 april 2012
De eerste zomerkriebels beginnen alweer te komen bij het zien van de strak blauwe lucht, het lekkere zonnetje, de vogeltjes buiten en alle mensen die naar buiten komen. Bij deze zomerkriebels hoort natuurlijk ook een festival! De nieuwe organisatie Re:Events pakt uit met een zomers festival in Gilze. Mollepop & Re:Events present to you: Mollepop 2012 – Re:Charged!
Op zaterdag 21 april zorgt WeMusic Company, bekend van Red Carpet, er met Wethouse at the Beach voor dat jullie vanaf 14.00 uur los kunnen gaan op keiharde beats!
Bmkltsch Rcrds zal samen met DJBroadcast, tussen 12 en 15 juli op een van de grootste festivals van Europa een stage hosten, waarbij o.a. Baskerville, Boemklatsch, Mike Mago, RipTide, TWR72, Nima Tahmasebi / NT89 en Pretty Young Trouble zullen optreden.
Maandag 30 april is het, zoals jullie allen weten, Koninginnedag en om deze dag nog specialer te maken, is er in Club &ZO te Groningen de Koninklijke editie van Soixante Neuf 050. Aangezien Soixante Neuf constant wil blijven verrassen, vindt deze editie plaats in een voor de organisatie nieuwe en verfrissende locatie, waardoor het gegarandeerd weer een wervelende uitverkochte editie zal worden.
Bright is de nieuwe clubavond van Tropique in samenwerking met Poppodium EKKO in Utrecht. Bright laat als antwoord op vaak donkere Dubstep en Techno avonden een aantal frisse geluiden op een laagdrempelige manier samenkomen. Na een knaller van een eerste editie, een volle bak en een geweldige twee uur durende set van Addison Groove, is Bright op 25 mei terug met niemand minder dan Jam City en Presk.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 4 april 2012
Naast OJP nu een nieuw (raad)spelletje waar je aan kunt deelnemen! Ook is de evolutie van de gummiknuppel in één afbeelding gevat. Daarnaast verklaart de 'Goed fout' van deze week waarom de Friesland Bank niet zelfstandig kan opereren. Verder natuurlijk de standaard onderdelen als 'Filmpje!', de Foto van de week, de spotlight, In de spotlight: Serotinessa, Goed fout (y) en anekdotes uit onze contactsectie!
Royal Splash komt eraan en dat mag je niet zomaar aan je voorbij laten gaan. Het is het ultieme feest waar nog lang over na gesproken zal worden. Een zwembadfeest waar je niet per se in zwembroek of bikini moet, maar het is oh zo leuk om toch met je voeten in het water te staan en te genieten van de heerlijke beats die door de speakers zullen klinken.
Op verzoek van veel jongeren uit Breda en omstreken is het dan weer zover! Samen met Jms Events organiseert Hardstation.Fm het terugkerende hardstyle concept: Hardstyle Identity, met de bijpassende subtitel 'Noise Invasion B-Day Bash'. Op zaterdag 17 november zal de reeds bekende locatie 't Vermaeck in Rijen weer worden omgetoverd tot een ware hardstyle arena met een groot scala van artiesten, licht- en geluidseffecten!
Met gepaste trots presenteert Lokaal Talent Producties op donderdag 12 april 2012 Boel op Stelten @ Huize Maas met het beste uit het Westen! Daniel 'Bla Bla' Sanchez, Specker, Milan Meyberg en host van de avond MC Bom zullen jullie wederom in vervoering brengen met de heetste tunes van dit moment.
Nog even en dan is het zo ver. De eerste editie van H4RD.COR3 zal het licht zien met een dikke line-up, een oorverdovend geluidssysteem en te gekke lichtshows! Tevens is er ook een anthem gemaakt, een spetterende live act en nog veel meer leuke weetjes. Lees snel verder in dit bericht over alles wat je nog moet weten.
Aanstaande zaterdag 7 april 2012 is het dan eindelijk tijd voor Slaves to the Rave! Deze 'Factory of Freaks' editie wordt gehouden in één van de toplocaties voor hardcore die Nederland rijk is, namelijk; Factory 010 te Rotterdam. De oude fabriek, op de tiende verdieping van de Maassilo, biedt plaats aan bijna 2000 partyfreaks en heeft, heel belangrijk!, geen geluidslimiet!
Festivaart
dinsdag 3 april 2012
Nederland kent de Achterhoek vaak van de Zwarte Cross. Met 150.000 bezoekers is dit een van de weinige grootschalige evenementen die de Achterhoek rijk is. Daar is sinds Hemelvaartsdag 2011 verandering in gekomen met de komst van een nieuw, uniek en onovertroffen dancefestival: Festivaart!
Gatecrasher meets TWSTD
maandag 2 april 2012
Iedereen die Koninginnenacht in stijl wil afsluiten of de hele Koninginnedag echt feestend wil vieren, is tussen 12:00 en 20:00 uur van harte uitgenodigd bij 'God save the Queen' aan de Spaarndammerdijk, de goddelijke samenwerking tussen TWSTd en Gatecrasher.
Na het overweldigend succes van Refresh in het Haarlemse Patronaat brengt Prosperity productions Refresh nu naar het strand van Bloemendaal aan Zee! Ze kunnen met trots melden dat Refresh gehouden gaat worden in de mooiste beach club van Bloemendaal, namelijk Fuel
29 april 2012
R&B meets House
28 april 2012
Pacha festival
Outdoor Stereo dj-contest
26 april 2012
Mazzo is weer even terug
Beat the Bridge
25 april 2012
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Dominator · Cast of Catastrophe
Timetable en laatste informatie omtrent Queensbass
Queensday 2012
24 april 2012
Koninginnenacht en Koninginnedag vier je in Zwolle
Dance Valley competitie voor hardstyle producers
23 april 2012
Joey Seraos gekozen tot beste dj van Nederland
Koninginnenacht: Gregor Tresher presents Break New Soil
22 april 2012
Hard-Aholic
21 april 2012
Eerste editie Rotterdam Bar Week
Speciale editie Defected in the House op koninginnenacht
20 april 2012
Haarlem viert een vroege Koninginnenacht
19 april 2012
Undertone with Sascha Funke
Amsterdam is bang voor dance-dolheid
18 april 2012
Heidi presents the Jackathon in Amsterdam
Erik Arbores (14) tekent bij Universal
17 april 2012
QDAY t.e.a.b.
Heidegger Rotterdam heropent met Snoozebar
Zondag Lucien Foort & Shermanology in Bloomingdale tijdens Heroes of Housemusic
16 april 2012
Ultrasonic Festival presenteert volledige line-up
15 april 2012
Koninginnenachtfestival met Boemklatsch Equalizer
14 april 2012
Beukgevaar V
13 april 2012
QULT interviewt Activator over zijn subground sound
12 april 2012
Bloody Sunday
Festival deBeschaving presenteert eerste dance acts
Drum n Bass nacht Major League viert tienjarig bestaan
Boel op Stelten presents Bla Bla Queensday after
Aanstaande zondag drie uur lang Hardwell bij Beachclub Vroeger
11 april 2012
Nieuwe toevoegingen programma Pitch Festival
Bijzondere editie Citymoves Den Bosch
9 april 2012
House the 90s on tour
Mollepop 2012
Wethouse at the Beach in Beachclub Vroeger
6 april 2012
Bmkltsch Rcrds presenteert podium op Exit Festival
Soixante Neuf Queensday edition in &ZO Groningen
5 april 2012
Tweede editie Bright met Jamcity en Presk
4 april 2012
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Ooit wel eens een bommetje gemaakt op een feest?
Hardstyle Identity presenteert met trots Sasha F
3 april 2012
Boel op stelten nodigt Daniel Sanchez uit in Huize Maas
Het eerste H4RD.COR3 staat in haar startblokken
Tiende verdieping Maassilo gaat zaterdag los
Festivaart
2 april 2012
Gatecrasher meets TWSTD
Refresh on the beach in beachclub Fuel