Partyflock
 

Wethouse at the Beach in Beachclub Vroeger

gepubliceerd door , op
Wethouse
1 april 2012
Op zaterdag 21 april zorgt WeMusic Company, bekend van Red Carpet, er met Wethouse at the Beach voor dat jullie vanaf 14.00 uur los kunnen gaan op keiharde beats!

Organisator WeMusic Company reikt hiermee opnieuw de hand uit naar Beachclub Vroeger, die onlangs nog de 'Nightlife Award' won. Met deze publieksprijs mag Vroeger zich met recht de populairste beachclub van heel Nederland noemen. In de gezamenlijke ruimten is een capaciteit van 3500 personen aanwezig en de voorverkoop op de entree heeft na het succesvolle Red Carpet at the Beach van 25 maart jongstleden (ook in Beachclub Vroeger) een ware run genomen.

De Wethouse feesten gingen in 2009 knallend van start op het luxe schip The Pure Liner en ook tijdens de ADE2011 waren er de hele week Wethouse Clubnights in Strand West in Amsterdam.

De complete line-up voor Wethouse at the Beach bestaat uit de dj's Baggi Begovic, Michael Mendoza, Wolffman, Asino di Medico, Amade, Brammez, en M!ndless Behavior. Ook Dj Binou zal wederom aanwezig zijn, na zijn geweldige deephouse set met een flink portie knallen heeft deze dj zich keihard bewezen op Red Carpet. De host van de dag is MC Libidosa en de heerlijke beachvocals worden gezongen door Melanie Eden. Alle spectaculaire graphics op de schermen zijn in de creatieve handen van VJ Yzco & No Panic. Om de dag compleet te maken werken Wethouse en Fajah Lourens achter de schermen aan een exclusief Wethouse dj-optreden.

Tickets
De regular tickets zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor € 15,00 (ex fee) bij alle Primera winkels, de Free Record Shop of online via Ticketscript.com, Paylogic en natuurlijk via Wethouse.fm. Tickets aan de deur zullen te koop zijn voor € 20,00.

Bekijk hier de trailer


'Get Soaked at Wethouse!'

3 opmerkingen

 
Gaat vast en zeker een heerlijk feestje worden .. laat het strand seizoen maar komen
Artiest Yzco
RedCarpet was te gek, dit word ook vast een klapper, leuk :D