Partyflock
 

Boel op stelten nodigt Daniel Sanchez uit in Huize Maas

gepubliceerd door , op
Boel op stelten
20 maart 2012
FeestBoel op stelten · Invites Daniel Sanchez
Datumdonderdag 12 april 2012
WinactieBoel op stelten actiegesloten
LocatieHuize Maas Site
Met gepaste trots presenteert Lokaal Talent Producties op donderdag 12 april 2012 Boel op Stelten @ Huize Maas met het beste uit het Westen! Daniel 'Bla Bla' Sanchez, Specker, Milan Meyberg en host van de avond MC Bom zullen jullie wederom in vervoering brengen met de heetste tunes van dit moment.

Daniel Sanchez is inmiddels niet meer weg te denken uit de hedendaagse house scene en geniet grote bekendheid in Nederland en daar buiten. Na het succes van de welbekende zomerhit 'Mumbling Yeah' (met Kabale und Liebe) in 2007 is Daniel Sanchez zijn dj carrière in een stroomversnelling terecht gekomen. Hij draaide al op grote festivals zoals Nature One, Time Warp, A Day At The Park en Welcome To The Future, en was organisator van de legendarische Mr. Stubnitz boot. Zijn Bla Bla en Rotzooii feesten zijn tegenwoordig steevast uitverkocht. Daarnaast runt Daniel Sanchez ook nog zijn Bla Bla label wat al 5 jaar garant staat voor het beste op tech- en deep-house gebied.



2011 was een topjaar voor het Amsterdamse duo Specker, maar in 2012 gaan echt alle remmen los. Ze traden al op in de AIR, Melkweg, Studio 80 en ook op Awakenings Festival draaiden ze de pannen van het dak. Specker (Max Coppens en Kalle Liefferink) heeft naast een indrukwekkende dj carrière vooral indruk gemaakt met hun verfrissende producties. Ze werden benaderd door meerdere labels en hun producties gaan als warme broodjes over de toonbank.



Boel op Stelten's resident van het eerste moment, Milan Meyberg, mag deze keer natuurlijk niet ontbreken. Hoewel hij in Amsterdam woont, waar hij zijn vaste avond in Studio 80 heeft, komt hij speciaal voor Boel op Stelten deze keer weer terug naar het hoge Noorden om te laten zien dat hij Groningen nog lang niet vergeten is!



Huize Maas opent haar deuren om 23.00 uur. Kaarten kosten €5,-, maar kom je voor 00.00 uur dan betaal je helemaal niets! Wees er dus vroeg bij en mis geen minuut van deze Boel op Stelten invites Daniel Sanchez.

Line up:
Daniel Sanchez
Specker
Milan Meyberg
Bom