Partyflock
 

QDAY t.e.a.b.

gepubliceerd door , op
Qday t.e.a.b.
27 april 2012
Koninginnedag op de NDSM-Werf in Amsterdam Noord is geniaal gestoord, met bizar vermaak en een te gekke programmering. Van kunst tot kitsch, van vintage tot rommel, van dj's tot bands: het hele NDSM-Werf terrein bruist met muziek, theater en entertainment!

Qday t.e.a.b.: vintagemarkt, entertainment en muziek
Onder kraan 7 hosten THT, Flexcitement & Wise Man Entertainment de QDAY t.e.a.b. stage! Voor alle sjacheraars en handelslieden die hun, al dan niet bedrieglijke, waar van waarde aan willen bieden op een vintage markt. Tegen Elk Aannemelijk Bod uiteraard.

Op de NDSM-Werf wordt van 12.00-14.00 voor de juiste sfeer gezorgd met muziek door het Disco Bingo DJ team. Verwacht een ouderwetse bingo maar dan met disco liedjes! Iedereen is een winnaar bij dit muzikale spel. Check www.disco-bingo.com maar eens. Daarnaast krijgt iedereen zijn eigen square feet om zijn of haar vintage koopwaar aan te kunnen bieden. Op het einde van de dag kun je alles per opbod (of gratis) weggeven bij de iedereen-prijs-bingo. Ook de line-up is te gek: van disco naar house, verleden naar heden. Van 14.00-20.00 treden de volgende house helden voor je op:

-Rauwkost (live) (Get Physical)
-Joeno (12InchCity, Graefenthal)
-2 Man en 1 Paardenkop (Bungalup/Trackershut)
-Tettero (FLOAT festival)
-Camiel Daamen (live) (Cartel)

Vintage markt & veiling: altijd prijs!
Op de NDSM Vrijhaven is ook een vlooienmarkt incroyable waar je je alleen maar kunt laten verrassen door de juiste sfeer, de lekkere muziek en het goede eten. Komt allen naar de NDSM-Werf met jullie tweedehandse hoed, vijfdehandse vintage bank of grootmoeders koekoeksklok en breng je vrienden mee!
Wil je nog meedoen aan de vintage markt, mail dan je gegevens en wat je wilt verkopen naar teab@indept.nl

Het feest begint trouwens al dankzij 12Inch City op de gratis ilovenoord pont vanaf de Houthavens / Tasmanstraat!

2 opmerkingen

Werkzaam bij Flexcitement
Artiest {SHOWLIST artist 65881, 42701, 33818, 23740, 48315, 31524}
Hét alternatief voor het overvolle centrum van Amsterdam, gratis én ideaal gelegen bij de uitstapplek van de pont vanaf Houthavens!
laatste aanpassing