Partyflock
 
Nieuws · september 2011
Het kan niemand ontgaan zijn dat Matrixx dit najaar haar tiende verjaardag viert. De regelmatig tot beste club van Nederland verkozen danceclub geeft ter ere van deze mijlpaal vijf fantastische feesten.
Behind the Mask
vrijdag 30 september 2011
De organisatie Exceptionnel presenteert de tweede editie 'Behind the Mask'! Dit alles mooi verpakt, verborgen achter een masker in een adembenemende ambiance! Behind the Mask is een concept dat afscheid neemt van alle traditionele kaders en normen. Ontmoet verleiding en verbeelding met verwondering!
Jubileummaand Ekko
donderdag 29 september 2011
In oktober bestaat EKKO 25 jaar. Vandaar dat de hele maand oktober in het teken staat van speciale optredens in het kader van het jubileum.
Thunderdome · Toxic Hotel check-in
woensdag 28 september 2011
Zaterdag 17 december breekt een noodlottige dag aan voor vele duizenden hardcore freaks. Van 22.00 tot 07.00 uur zal het Toxic Hotel eenmalig haar deuren openen in de Jaarbeurs. Hotel hostess from hell, evil bellboys en room service waar Rob Geus niet vrolijk van wordt, zijn slechts enkele kenmerken van dit 0 sterren hotel. Het Toxic Hotel verwelkomt haar eerste gasten: Nosferatu vs Endymion!
Op 30 september en 1 oktober 2011 krijgt Haarlem een eigen variant van Oktoberfest. In een grote biertent op het Klokhuisplein op het terras van Brasserie van Beinum zal een groot feest losbarsten in de van oorsprong Duitse traditie.
Nacht der Clubs
woensdag 28 september 2011
"Frankfurt calling" – als de Nacht der Clubs roept, maken zich ook dit jaar 20 compleet verschillende locaties op voor een grote Nightlife-Happening. Op vrijdag 21 oktober laat de jaarlijkse partymarathon zien dat Frankfurt niet alleen een internationaal bekend financieel centrum is want tussen de wolkenkrabbers heeft zich een spannende club- en concert-scene ontwikkeld die het ontdekken waard is. Voor eenmalig € 12,- kunnen partygangers en nieuwsgierigen Frankfurts uitgaansleven in een nacht verkennen, Shuttlebussen inclusief.
Dj Rob's Oldschool Gangsters
woensdag 28 september 2011
De 'R' is in de maand en dat brengt kou maar ook weer het gezellige van een warme bak chocolademelk, een open haard, dikke warme jassen, rode wangetjes en heel veel meer. En dat het meer en gezellig gaat worden in Waterfront Rotterdam is waar de Oldschool Gangsters zeker hun best voor gaan doen.
Zojuist maakte Armin van Buuren in het programma 'Evers Staat Op' bekend, dat hij zijn contract bij 538 met twee jaar heeft verlengd! Speciaal om dit te vieren is er vrijdag aanstaande een bijzondere editie van zijn radioprogramma 'A State Of Trance'. Na de reguliere show op vrijdagavond van 22.00 tot 00.00 uur, zendt 538 een exclusieve vier uur durend set van hem uit in Club Space op Ibiza. Onder de titel: 'A State Of Trance presents: Universal Religion, from Space Ibiza'.
De Outlaws maken zich langzaam aan op voor hun protest. Over ruim 2 weken, op zaterdag 8 oktober, zullen de Outlaws bij elkaar komen in het Sportpaleis van Ahoy Rotterdam om te laten zien wat zij waard zijn. Terwijl de Outlaws zich intensief voorbereiden om alles op tijd gereed te hebben, kun jij je al helemaal voorbereiden met de timetable èn alle belangrijke info nog één keer op een rij.
Wat bij de eerste aankondiging nog oneindig leek te duren, komt nu dan toch behoorlijk dichtbij, want over twee weken is het dan eindelijk zover: 'It's Decisions time again!' Op 8 oktober aanstaande verzamelt iedereen zich weer in de North Sea Venue voor de leukste after summer reunion party van het jaar!
Zaterdag 1 oktober vindt de eerste editie plaats van T-raw. Na een lange afwezigheid is hardcore daarmee terug in Bergen op Zoom. Het is inmiddels immers alweer vijf jaar geleden dat de laatste Bergse editie van Bassrulers plaatsvond. Met de komst van het nieuwe poppodium Gebouw-T dit jaar diende volgens organisator 2K Music dan ook eindelijk de mogelijkheid zich aan om hardcore weer op de kaart te zetten in Bergen op Zoom. Gebouw-T kenmerkt zich door haar industriële uitstraling en, belangrijker nog, een indrukwekkende geluidsset.
Smaakvol in Gebouw T
zondag 25 september 2011
Op vrijdag 18 november 2011 van 21:30 tot in de late uurtjes organiseert stichting D-Fusion de tweede editie van Smaakvol. Stichting D-Fusion heeft onder andere niemand minder dan Daniel Sanchez weten te strikken voor 'SmaakVol.2'!
Carousel of Bass
zaterdag 24 september 2011
Op kermismaandag 26 september 2011 draait Kaoz Events helemaal door in de nieuwe zaal van Café de Brouwer: Area #17. Verschillende dj's zullen plaatsnemen achter de draaitafels en cd spelers van de helse Carousel Of Bass! Een nieuw initiatief voor de kermis te Weert.
Op 22 oktober barst de volgende editie van The Others los! Om net iets anders te zijn dan al die anderen, vieren The Others hun drieënhalfjarig bestaan. En dan natuurlijk in de club met het vetste geluid: Club Organza. Zoals altijd bij The Others, draaien alle dj's uiteraard de gehele avond alleen met platen.
Boss
vrijdag 23 september 2011
Op zaterdag 1 oktober presenteert Boss; Grab the Mic karaoke special in Paradiso Amsterdam. Deze 'Grab the Mic' super special is de opvolger van de 'Yo Dress Oldskool' special waarbij Boss eveneens alles uit de kast haalde en ook nog eens twee vliegtickets weggaf aan de persoon die zich het best aan de dresscode hield.
Impulse meets Glow
vrijdag 23 september 2011
Onder de naam Impulse boekt Willem Twee Poppodium de beste dj's en local hero's. Vele danceliefhebbers hebben de eerste Impulse-editie dan ook een fantastisch feest gehad met o.a. Bart Skils en Rick Angel achter de draaitafels. Impulse en Glow presenteren 8 oktober samen een spectaculair dubstep/breaks & electro/nu-disco feest in de Willem Twee.
Op 14 oktober wordt in bijzijn van speciale genodigden, pers en bekend Nederland de grote winnares van de Elite Model Look 2011 gekozen. Een bijzondere avond met een speciale afsluiting, want na afloop presenteert Elite Model Look samen met NL Confidential:
Quality Time in Enschede
donderdag 22 september 2011
Op 8 oktober 2011 is het zover, de eerste editie van Quality Time bij Fellini staat vast. Quality Time is een maandelijks terugkerend evenement met als locatie Fellini in Enschede. Deze avonden kunt u dan ook niets anders verwachten dan de beste club, house, electro en alles wat daar tussen zit. Residents zijn niemand minder dan de mannen van Dirtcaps. Zij zullen worden aangevuld door twee dj's die iedereen kent uit het clubcircuit. Voor de eerste editie zijn Tony Cha Cha en Praia del Sol uitgenodigd. Om het geheel nog meer mee te geven, zijn er candygirls, VJ's, lasershows, MC's en nog veel meer.
R&B
woensdag 21 september 2011
Yes, yes! Zaterdag 24 september R&B de lekkerste muzieksoort in de Rain te Amsterdam met de beste deejays. Het concept spreekt voor zich, alleen maar de tunes waar jij van houdt, all night long! Drie heren van de crew zijn jarig, dus hij gaat extra gezellig worden!
Circoloco richt pijlen opnieuw op ADE
woensdag 21 september 2011
Vorige maand stonden de jongens van Circoloco, het meest beruchte concept van Ibiza, nog in een zo goed als uitverkocht Woodstock 69. Vandaag wordt een nieuwe Nederlandse halte op hun Next Level tour aangekondigd: het Amsterdam Dance Event. Op 20 oktober zit Circoloco namelijk in WesterUnie tijdens een van de belangrijkste bijeenkomsten in de elektronische muziekscène. ADE beslaat meer dan 44 clubs, ruim 700 artiesten en lokt maar liefst 100.000 bezoekers naar de hoofdstad. Het iconische concept uit de Balearen neemt zo voor de tweede maal op rij deel aan ADE.
Green Room
dinsdag 20 september 2011
Na een indrukwekkende eerste editie met een line-up die bestond uit niemand minder dan Kuedo, Kavsrave, Clouds, Kristof en Juha zijn alle ogen nu gericht op 24 september. Dan vindt de tweede editie plaats van Green Room in één van de meest innovatieve en progressieve clubs van Amsterdam; Studio/K.
Bla Bla invites Tale of us
dinsdag 20 september 2011
It is the start of a new season! Na een nogal natte zomer vol weggeregende festivals, blubber en de nodige ziektekiemen. Is het tijd om weer lekker warm de clubscene te betreden. Bla Bla trapt het nieuwe clubseizoen af met zeer speciale gasten die een ieder een warm gevoel zullen brengen.
Future Focus
dinsdag 20 september 2011
Voor danceliefhebbers die door de bomen het bos niet meer kunnen zien tijdens de komende Amsterdam Dance Event, betekent het Future Focus pres. Jam DJ Management & Assured Artists in de Escape Lounge en Studio Amsterdam het einde van een zoektocht naar een speld in de hooiberg.
Decade 1990-2000
maandag 19 september 2011
Op 19 november zullen de echte classics, oldschool en early hardcore weer op hun vertrouwde locatie te horen zijn. In ARE48 Hemkade 48 Zaandam zullen Buzz Fuzz, Pavo, Champ-e-on, The Masochist, Skorp, Dennis R en Raoul - D.K.C. de beste oldschool en early hardcore platen ten gehore brengen. Samen met MC Da Mouth of Madness en MC Damian wordt dit een knaller als van ouds. In de tweede zaal zullen Marty, Xani-B, D-Rob, Skuffa, B-artistix, U-P en Addict voor de gouwe ouwe classics zorgen.
Het Vrijbuiters Go Berlin Underground Festival is alweer aan haar vierde jaargang toe. En hoe. VGBU Fest heeft zich de voorbije edities bewezen als het pareltje binnen de ADE programmering en heeft wederom kosten nog moeite gespaard voor een wervelend programma. Op zaterdag 22 oktober staat er een eigenwijze en zeer dansbare editie op het affiche in het avontuurlijke pand van Studio/K.
B.I.T.C.H. online uitverkocht
zaterdag 17 september 2011
B.I.T.C.H gaat steeds sneller uitverkocht. Nu, dik twee weken van te voren, zijn de tickets online uitverkocht. En dat terwijl er een grote tent extra bij de Hemkade bijgebouwd is. Speciaal voor de mensen die echt nog een ticket willen kopen zijn er nog enkele fetish voorverkoopwinkels die kaarten te koop hebben.
Hell's Basement
zaterdag 17 september 2011
Op deze editie van Hell's Basement wat op vrijdag 23 september zal plaatsvinden, zullen vooral de harde, en duistere beats centraal staan, en zullen de muziekstijlen hardcore en darkcore te horen worden gebracht. Voor deze editie heeft de organisatie dan ook een aantal toppers geboekt die garant staan voor het nodige muzikale geweld.
Hardnoize concept breidt zich uit
zaterdag 17 september 2011
Vanaf oktober wordt Hardnoize een maandelijks terugkerend concept in N201 met het beste wat er momenteel op hardstyle gebied te krijgen is. Natuurlijk zijn steevast de resident DJ's Jor-D uit Kudelstaart, Rosko uit Hoofddorp en Thosba uit Amstelveen achter de dj-booth te vinden, regelmatig vergezeld door topartiesten uit de Nederlandse hardstyle scene.
Bel AIR
zaterdag 17 september 2011
Wat gebeurt er als je vijf vervelende neefjes in je mooie club laat optreden? Juist: een indoor Block Party! Veel te veel mooie vrouwen, live optredens, al je vrienden en al hun vrienden. Hits, hits, hits en op de muur bonkende buren vanwege de banging boombox! Welkom in Bel AIR.
Een nieuwe locatie voor een nieuw soort feest The First Kinky Festival in The The Sand van Ball Bizarre, Kinky Dreamz, Unique, Erotic New Years Vibe. Een van de mooiste locaties van Noord Holland met z'n hoge plafond, een warehouse-achtige omgeving aan de rand van Amsterdam. Op vele verzoeken van het publiek hebben Little Sins en Nachtboetiek besloten om een groot kinky feest neer te zetten in The The Sand.
8Bahn opent haar eigen terrein
vrijdag 16 september 2011
8Bahn heeft in samenwerking met Gemeente Ede een compleet terrein onder haar hoede genomen: 8Bahn Area. De 8Bahn Area ligt op het voormalig Defensie terrein, ligt centraal naast Arnhem en is omringd door Neerlands oudste en mooiste natuurgebied; de Veluwe.
Check de trailer van NightoftheDJ's
vrijdag 16 september 2011
De zomer is voorbij. Als het goed is ben je al weer helemaal in beland in de dagelijkse realiteit en werk of studeer je je weer helemaal de pleuris. Hoe leuk is het dan ook om met de kick-off van een heel nieuw seizoen Night of the dj's héél eventjes aan de alledaagse realiteit te ontsnappen.
Al één heel jaar zondagse hakdag
vrijdag 16 september 2011
Woensdag gehaktdag? Dacht het niet! Al ruim een jaar lang laat Crystal Venue zien dat je ook heel goed met geHAKt uit de voeten kan op zondag. Bloody Sunday heeft al meer dan eens gezorgd voor uitpuilende daken, overwerkte dakdekkers en versleten dansvloeren. Het zouden uitverkochte feesten zijn geweest... als je ervoor had moeten betalen. Maar nee, doe eens gewoon gek en maak het gratis!
Golden
donderdag 15 september 2011
Door het grote succes van de voorgaande Golden edities is besloten een extra Golden in te plannen! De zomer loopt aan zijn einde maar op 16 september zullen er in de Escape Club weer tropische temperaturen geregistreerd worden! Golden staat bekend om haar sterke programmering en heeft in de laatste edities al grote artiesten als ROOG, Gregory, Real El Canario, D-Rashid en Dennis van der Geest mogen presenteren. Op 16 september komen er maar liefst 16 DJ's en liveacts in actie en beloofd het wederom een gouden spektakel te worden.
Crazyland is altijd aan het vernieuwen. Dat is belangrijk, want de organisatie staat er om bekend om het publiek elke keer weer te verrassen. Nu komt Crazyland dit keer met iets bijzonders; een hosting van grote klasse. Iedereen heeft wel eens van Scantraxx gehoord. Het bekende Nederlands platenlabel waar alle grote spelers de platen op uitbrengen.
Green Room
woensdag 14 september 2011
Na een indrukwekkende eerste editie met een line-up die bestond uit niemand minder dan Kuedo, Kavsrave, Clouds, Kristof en Juha zijn alle ogen nu gericht op 24 september. Dan vindt de tweede editie plaats van Green Room in één van de meest innovatieve en progressieve clubs van Amsterdam; Studio/K.
Absoluut House
dinsdag 13 september 2011
Zoals voorgaande jaren mag er tijdens de kermis in Sint Michielsgestel natuurlijk geen dance muziek ontbreken. Daarom organiseert Absoluut op vrijdag 23 september alweer de vijfde editie van Absoluut House! Degene die er al eerder bij waren weten dat dit misschien wel één van de gezelligste avonden tijdens de kermis in Sint Michielsgestel is.
De Afdeling
dinsdag 13 september 2011
De Afdeling is een nieuw uitgaansconcept dat diverse muziekgenres, dj's en bezoekers bij elkaar brengt. Elke twee maanden vindt er een editie plaats in dezelfde intieme locatie (met dik geluid!), met dezelfde ongedwongen sfeer, met dezelfde bezoekers en door dezelfde mensen. maar met een ander muzikaal thema. Zo weet je wat je kan verwachten van een avond, maar is het toch afwisselend.
Modern Hippies veroveren Arnhem
dinsdag 13 september 2011
Zaterdag 24 september zal Max Brothers Arnhem het toneel zijn voor 'a lifestyle of exclusive clubbin'. Een nieuwe clubavond waar ontspanning, genot, beleving en plezier samenkomen. Modern Hippies is een vernieuwd concept voor de jongvolwassen levensgenieters.
Oldschool Gangsters
dinsdag 13 september 2011
Op 1 oktober zal er een nieuwe editie Oldschool Gangsters plaatsvinden in Waterfront Rotterdam. Omdat Oldschool Gangsters zich weet te onderscheiden van andere events door het gezellige, het gewone 'ons kent ons gevoel', is het altijd weer een hele beleving wanneer de datum dichterbij komt. En dat maakt dit concept zo bijzonder met onder andere hun organiserende resident dj Rob en de jarige, jawel de jarige, MC Joe! (vergeet de cadeaus niet)
Full Moon 19 november
maandag 12 september 2011
Ongelooflijk maar waar; de allerlaatste super early bird kaarten voor Full Moon zijn verkocht! Alle 300 tickets zijn in twee weken tijd in een razend tempo uitverkocht. The Full Moon party is een hot feest en dit bewijst het! Om iedereen na alle dure festivals toch nog een kans te geven om voordelig naar dit fantastisch feest te gaan, zijn er nog 150 extra vroegboekkortingkaarten beschikbaar gesteld van €39,50 voor €29,50!
Happy Wonderland
maandag 12 september 2011
Op 5 november 2011 is het tijd om de oude happy hardcore tijd opnieuw te beleven. Confusion Events organiseert het happy hardcore feest 'Happy Wonderland'. Speciaal voor deze avond hebben ze een greep van de beste happy hardcore artiesten gekozen om de oude klassiekers ten gehore te brengen.
Unity festival
vrijdag 9 september 2011
Het alcohol en drugsvoorlichtingsproject Unity is al 15 jaar een begrip in de Nederlandse dance-scene. Om dit te vieren organiseert Unity op vrijdag 30 september een 'kennis-festival' bij creatieve vrijplaats Roest in Amsterdam. Verwacht interessante sprekers, muziek, exposities, poëzie, creatieve uitspattingen en theater. Allemaal geïnspireerd door het thema alcohol- en drugsgebruik.
Frequence
donderdag 8 september 2011
Op zaterdag 17 september 2011 sluit First Vision het festivalseizoen af met de wedergeboorte van Frequence aan het strand van Aquabest.
Cocoon ADE special in nieuwe locatie
donderdag 8 september 2011
Het Amsterdam Dance Event komt er weer aan en traditioneel presenteert Cocoon dan een heerlijk avondje techno. Dat gebeurt met een ganz geile line-up in de nieuwe locatie Muzyq in de hoofdstad. Dit splinternieuwe gebouw is ontworpen om concertorkesten te huisvesten maar wordt voor het ADE omgevormd tot technobox.
Zondag 18 september sluit Nopeisdope een fantastisch zomerseizoen af. Buiten de zeer geslaagde Summertour in het buitenland is de tijd nu ook aangebroken om Nopeisdope at the beach voor 2011 af te sluiten. Dit zullen we niet stilletjes en ongemerkt voorbij laten gaan maar na een lang zomerseizoen met alleen maar succesvolle en drukke edities in de welbekende Beachclub Vroeger, zal Nopeisdope deze keer extra uitpakken met een knaller van een party.
Waar was jij deze zomer? Zat je in een ronkende bus op weg naar Loret de Mar om flink uit je plaat te gaan in de talloze clubs? Heb je het vliegtuig gepakt naar 'Oh oh Cherso' Kreta? Of zat je gewoon met tien kratjes bier voor de tent op 'good old' camping Appelhof op Terschelling?
Ovum Recordings meets Pokerflat
zaterdag 3 september 2011
Vrijdag de 21e oktober staat er met de collaboratie van twee van de grootste merken uit de industrie een van de heetste ADE specials op het programma: Ovum Recordings Meets Pokerflat.
Zaterdag 29 oktober vindt voor de allereerste keer het indoor Halloween Festival Monsters Ball plaats in de Brabanthallen, Den Bosch.
Het aftellen is begonnen. Over ruim 2 weken is het zover. Zaterdag 17 september brengt First2Dance de zomer weer tot leven met een sprankelende vijfde editie van het Summerlake Outdoor Festival. Een jubileum dus extra feest!
30 september 2011
Matrixx viert 10-jarig bestaan met Laidback Luke
Behind the Mask
29 september 2011
Jubileummaand Ekko
28 september 2011
Thunderdome · Toxic Hotel check-in
Oktoberfest Haarlem in grote biertent op Klokhuisplein
Nacht der Clubs
Dj Rob's Oldschool Gangsters
Armin van Buuren verlengt contract bij Radio 538
27 september 2011
Beatloverz maakt timetable en mystery guest bekend
Decisions is still your biggest night out
T-raw brengt hardcore terug naar Bergen op Zoom
25 september 2011
Smaakvol in Gebouw T
24 september 2011
Carousel of Bass
The Others go back to black op 22 oktober 2011
23 september 2011
Boss
Impulse meets Glow
22 september 2011
Icons by Elite Model Look & NL Confidential
Quality Time in Enschede
21 september 2011
R&B
Circoloco richt pijlen opnieuw op ADE
20 september 2011
Green Room
Bla Bla invites Tale of us
Future Focus
19 september 2011
Decade 1990-2000
18 september 2011
Vrijbuiters go Berlin Underground Festival
17 september 2011
B.I.T.C.H. online uitverkocht
Hell's Basement
Hardnoize concept breidt zich uit
Bel AIR
16 september 2011
Beperkt aantal early birds voor eerste Kinky festival in Sand
8Bahn opent haar eigen terrein
Check de trailer van NightoftheDJ's
Al één heel jaar zondagse hakdag
15 september 2011
Golden
14 september 2011
Crazyland komt met Scantraxx Freestyle hosting
Green Room
13 september 2011
Absoluut House
De Afdeling
Modern Hippies veroveren Arnhem
Oldschool Gangsters
12 september 2011
Full Moon 19 november
Happy Wonderland
9 september 2011
Unity festival
8 september 2011
Frequence
Cocoon ADE special in nieuwe locatie
Nopeisdope presents the official closing party
3 september 2011
Het nieuwe seizoen in het vernieuwde Sans Souci Berlikum
Ovum Recordings meets Pokerflat
2 september 2011
Monsters Ball maakt volledige line-up bekend
1 september 2011
Speciale ticketactie Summerlake Outdoor Festival 2011