Partyflock
 
­ Nederland

Smaakvol in Gebouw T

gepubliceerd door , op
Smaakvol
23 september 2011
Op vrijdag 18 november 2011 van 21:30 tot in de late uurtjes organiseert stichting D-Fusion de tweede editie van Smaakvol. Stichting D-Fusion heeft onder andere niemand minder dan Daniel Sanchez weten te strikken voor 'SmaakVol.2'! Daniel Sanchez draaide afgelopen juli nog in de Johan Cruijff ArenA voor Sensation InnerSpace en doet dit kunstje in oktober in Kopenhagen en Barcelona opnieuw om de Denen en Spanjaarden te laten genieten van de grote show Sensation!

De avond zal sfeervol worden geopend met de album presentatie 'Into Void' van Djordje Petrovic alias Satori. Into Void is in alle opzichten een opvallend debuutalbum van deze veelzijdige producer. Naar verluidt is het album 'diep, gevoelig en werelds, maar vooral meeslepend en van een ongelofelijke schoonheid.' De Bergse DJ/producer JJE zal SmaakVol.2 inluiden met zijn heerlijke en warme progressive beats. Onlangs was JJE nog te horen in het populaire radio programma Clubbin' op dance-station SLAM!FM. Hierna zal de talentvolle DJ Doktor Know het stokje overnemen om het publiek klaar te stomen voor de headliner van de avond: Daniel Sanchez!

Daniel Sanchez staat bekend om zijn knallende technosets met climaxen waar je U tegen zegt. Na vele jaren actief te zijn geweest in het Amsterdamse nachtleven, investeert Daniel Sanchez in het buitenland en met succes! Vliegend van Spanje naar P3RU en van Duitsland naar Miami is Daniel Sanchez een drukbezette DJ. Op 18 november daalt deze gewaardeerde artiest neer in Bergen op Zoom op SmaakVol.2.

Afsluitend komen LucaCulo & Dave Laville in actie. Na muzikale schade te hebben aangericht in Cocoon-Café d'Anvers en de Underground Westergasfabriek, barstte Gebouw-T bijna uit zijn voegen door dit energieke duo de afgelopen editie! Deze heren, van de wekelijkse radioshow D-Fusion On Air, sluiten SmaakVol.2 knallend af tot diep in de nacht.

Smaakvol Smaakvol biedt de lekkerste beats die bij iedereen in de smaak zullen vallen! De hoofdingrediënten voor dit feest zijn: Progressive, Minimal en Techno. Smaakvol staat garant voor toegankelijke exclusiviteit. Met andere woorden, een compleet feest met een luxe uitstraling voor een schappelijke toegangsprijs. Talentvolle DJ's staan naast gerenommeerde DJ's en krijgen de kans te schitteren op het Bergs poppodium.

Stichting D-Fusion De feesten van stichting D-Fusion staan bekend om de geweldige licht- en full colour lasershows afgestemd met spectaculaire visuals en effecten! Stichting D-Fusion biedt tevens een platform voor regionale talenten die interesse hebben in de dance- en entertainment industrie. Binnen stichting D-Fusion krijgen deze talenten de kans om zichzelf verder te ontwikkelen en te ontplooien. Door de samenwerking van professionals uit het werkveld met enthousiaste participanten, zet stichting D-Fusion volwaardige en complete feesten neer voor elke danceliefhebber.

SmaakVol.2: hét feest van dit jaar in Gebouw –T!

2 opmerkingen

Jammer dat ik er niet bij kan zijn! :S

Dit verdient een mooie avond te worden met Daniel Sanchez! :yes:
Dit zou zomaar eens mijn eerste bezoekje aan gebouw-T kunnen gaan worden.