Partyflock
 
­ Nederland

Impulse meets Glow

gepubliceerd door , op
W2 meets Glow
15 september 2011
Onder de naam Impulse boekt Willem Twee Poppodium de beste dj's en local hero's. Vele danceliefhebbers hebben de eerste Impulse-editie dan ook een fantastisch feest gehad met o.a. Bart Skils en Rick Angel achter de draaitafels. Impulse en Glow presenteren 8 oktober samen een spectaculair dubstep/breaks & electro/nu-disco feest in de Willem Twee.

Hekkla geeft deze avond het startschot. Dit aanstormend talent uit Tilburg is waarschijnlijk bij de meeste liefhebbers van Glow bekend. Vervolgens neemt Gomes, onder andere bekend van het organiseren van de Oi!-avonden in Amsterdam, de draaitafels over. Deze dubsteppionier heeft zijn eigen label (Oi! records) en stond onder andere al op Lowlands, Mysteryland en Solar Festival achter de decks.

Als afsluiter van deze avond betreedt niemand minder dan Dj Walsh het podium. Deze dj wordt vanuit Londen overgevlogen en draait op events over de wereld. Hij is een graag geziene gast bij de radio shows Rinse, Kiss en BBC Radio 1. In 2010 is hij zijn eigen label Biscuit factory gestart. Zijn label heeft releases van o.a. Benga, N-Type, Tes La Rok, Biome, Matt-U en Benton. Dat wordt een flinke dosis deep and dark bass!

In de foyer slaan electrobeats de toon. Lokaal opkomend talent laat zich hier van hun beste kant zien. Oscar Peters en Peter Hagelaars zijn twee Dj's/Producers onder de naam Mozaïque. Deze twee enthousiaste talentvolle jongens vonden in elkaar de ideale muzikale partner voor hun denderende back-to-back mix van knetterende electro. Verder heeft Disko Matique een mix van Nu-disco, funk en electro voor ons in petto.

2 opmerkingen

impulse meets G-Low. 8)