Partyflock
 

Circoloco richt pijlen opnieuw op ADE

gepubliceerd door , op
Circoloco ADE
2 september 2011
FeestCircoloco ADE · The Next Level
Datumdonderdag 20 oktober 2011
LocatieWesterUnie Site
Vorige maand stonden de jongens van Circoloco, het meest beruchte concept van Ibiza, nog in een zo goed als uitverkocht Woodstock 69. Vandaag wordt een nieuwe Nederlandse halte op hun Next Level tour aangekondigd: het Amsterdam Dance Event. Op 20 oktober zit Circoloco namelijk in WesterUnie tijdens een van de belangrijkste bijeenkomsten in de elektronische muziekscène. ADE beslaat meer dan 44 clubs, ruim 700 artiesten en lokt maar liefst 100.000 bezoekers naar de hoofdstad. Het iconische concept uit de Balearen neemt zo voor de tweede maal op rij deel aan ADE.

Labyrinth Productions, verantwoordelijk voor Circoloco On Tour in Nederland en België, zorgt op 20 oktober voor de invulling van maar liefst drie verschillende area's. In WesterUnie strijken de meest beruchte Circoloco-residents neer die ongetwijfeld de typische Ibiza vibe naar Amsterdam zullen brengen. De line-up wordt van over de hele wereld naar de Nederlandse hoofdstad overgevlogen en bestaat uit: Matthias Tanzmann 🇩🇪 vs Davide Squillace 🇮🇹, Seth Troxler 🇺🇸, Tale Of Us 🇮🇹, Dan Ghenacia 🇫🇷 vs Dyed Soundorom 🇫🇷, Ellen Allien 🇩🇪 en Boris Werner 🇳🇱 vs D'Julz 🇫🇷.

Op het Westergasterras, kan je kennismaken met een selectie Labyrinth-talenten. Je krijgt er zowel lokale als internationale artiesten voorgeschoteld: Lilith vs Deltano (Monique Musique/ Rockets & Ponies, 🇳🇱/🇧🇪), Tofke vs Ugur Yurt (La Factoria/La Factoria, 🇧🇪), Ultrasone (Visionquest/Hot Creations, 🇧🇪), Hermanez vs Massimo Girardi (Aella Music/Rawthentic, 🇧🇪)

Bekijk ook het filmpje van Circoloco in Woodstock 69 (Bloemendaal) deze zomer:



Labyrinth Productions wist doorheen de laatste jaren in een recordtempo een sterke naam en dito reputatie op te bouwen in de underground dancescene. Ze verdienden hun sporen met succesvolle concepten zoals Cocoon, Cadenza, Circoloco en Manifest in Café d'Anvers. In 2011 koos Extrema Network Nederland, Labyrinth bovendien als hun Belgische partner voor de realisatie van de eerste Belgische editie van Extrema Outdoor.

Daarnaast fungeert Labyrinth ook als bookings agency en biedt het een zeer sterke selectie van opkomend talent in de underground dancescene. Meer informatie op: www.labyrinthproductions.be en www.labyrinthbookings.com

5 opmerkingen

Zo, superwrede line-up zeg! :kwijl:
Idd erg dik! Jammer dat Seth en Ellen tegelijk draaien. Tale of Us! (H)
Artiest Mizla
Vet filmpje van Woodstock, ik was erbij en het was top!

In de Westerunie uiteraard ook bij, hoe kan het ook anders met zon line-up.
Uitspraak van Sandwell op woensdag 21 september 2011 om 15:40:
Idd erg dik! Jammer dat Seth en Ellen tegelijk draaien. Tale of Us! (H)


ze spelen beiden 2h dus je kan wat heen en weer lopen! :D
Uitspraak van Passion 4 music!!! op donderdag 22 september 2011 om 13:13:
ze spelen beiden 2h dus je kan wat heen en weer lopen!


Precies wat ik van plan was. See you there!