Partyflock
 
Nieuws · september 2010
Rituals naar Amsterdam
donderdag 30 september 2010
Amsterdam mag zich verheugen op een bijzondere nacht. Want op veler verzoek komt Rituals na twee succesvolle edities in Utrecht naar Amsterdam. Vrijdag 1 oktober van 23.00 tot 05.00 uur staat de eerste editie van 'Rituals' in AIR op het programma.
Cadenza Showcase
donderdag 30 september 2010
Vrijdag 8 oktober presenteert Cadenza Records i.s.m. Sound Architecture een speciale Cadenza Records showcase in Club Poema RAW te Utrecht. Als grote trekpleister zal Reboot zijn gruwelijke live kunsten vertonen. Voor degene die zich nog de Never on Tuesday editie vorig jaar december in Watt Rotterdam kunnen herinneren met Reboot live en Len Faki die weten dan ook dat Reboot die nacht door overmacht (en een doorgebrande computer) niet live kon optreden maar desalniettemin wel die nacht het dak eraf knalde met een mega dikke deejay set.
D-Rashid rockt multimediaal
woensdag 29 september 2010
D-Rashid, de kracht achter het Latin Village Festival en producer van de bekende hit “Latin Brutality”, is uitgegroeid tot een nationale trots! Met zijn nieuwste single release en videoclip 'In my zone', die hij samen met Mitch Crown en de Amerikaanse zanger/rapper Notch maakte, is hij klaar om de wereld te veroveren met zijn sound. Er is nog meer; zo komt ‘Brutal TV' met een mooie weergave van zijn drukke zomer, mixed D-Rashid de nieuwste Nope is Dope CD en heeft hij een eigen Brutal compilatie CD. D-Rashid slaat dan ook geen kanaal over, bij het tegemoetkomen van de muziekliefhebber.
Djpromotion reunion
woensdag 29 september 2010
Zaterdagavond 16 oktober geeft Ummet Ozcan voor het eerst een exclusief interview afgeven op het alom bekende radiostation Slam FM Clubbin' wat geproduceerd word door Eric van Kleef.
Zaterdag 2 oktober nadert en dan staat de Rotterdamse superclub Factory 010 toneel voor de Jubileum editie van Grotesque. Alles wijst erop dat dit evenement torenhoog favoriet is in de agenda's van uitgaand Nederland. De kaartverkoop voor 2 oktober gaat hard en dus stevent PT af op wederom een hele drukke editie.
Luminosity Christmas special
dinsdag 28 september 2010
Een eerste kerstdag zal zelden zo warm worden. Voor het eerst in hun geschiedenis zet Luminosity een feest neer op eerste kerstdag. Alle gelegenheid om het ronde buikje van eerste kerstdag er snel vanaf te dansen.
SuperRauw
zaterdag 25 september 2010
Voordat Rauw de Melkweg verlaat en een nieuwe thuis basis vindt in TrouwAmsterdam in Amsterdam wordt er tijdens het A.D.E met een knalfeest afscheid genomen van de locatie waar Rauw bijna 3 jaar lang de boel op stelten heeft gezet. In samenwerking met het Engelse top boekingsbureau Decked Out en het Berlijnse platenlabel Boys Noize Records heeft Rauw een rij artiesten geboekt voor de twee zalen waar je terecht U tegen kan zeggen.
Fusion of Dance Festival gaat indoor
zaterdag 25 september 2010
De kerstvakantie begint dit jaar in stijl; Fusion of Dance Indoor is een feit. Na twee succesvolle outdoor edities, wordt het gehele concept op zaterdag 18 december opgepakt, uitgebreid en verplaatst naar de IJsselhallen Zwolle. Het feest gaat los om 22.00 en sluit als de zon weer opkomt en de vogeltjes weer fluiten want de deuren sluiten pas om 07.00 's ochtends!
Synergy
vrijdag 24 september 2010
Tijdens de Amsterdam Dance Event vindt in de ‘Passenger Terminal Amsterdam' een van de meest schitterende locaties die Amsterdam rijk is, een groots event plaats met een ongekende line-up.
Nog maar een paar dagen tot het nieuwe mysterieuze feest Dance Factory in de spiksplinternieuwe Crystal Venue losbarst! De grand opening van deze mooie club in de meest centrale provincie Utrecht. De organisatie heeft er zin en jullie ook! Dat blijkt wel uit alle geweldige reacties! Daarom gaan ze wat extra's doen voor de eerste 250 bezoekers....
Het indoor dance-festival Fabulous werd de afgelopen drie jaar in samenwerking georganiseerd door evenement organisatoren Extrema Network en Art of Dance. Voor de aanstaande en volgende edities van Fabulous geldt echter dat Art of Dance de organisatie, programmering en de communicatie rondom Fabulous geheel voor eigen rekening neemt.
Club Owano nieuw concept in Pakhuis 15
donderdag 23 september 2010
Het Rotterdamse boekingskantoor en platenmaatschappij Owano Music komt met een nieuw concept genaamd Club Owano. Club Owano is een dance avond welke op 16 oktober 2010 zal plaatsvinden in Pakhuis 15, de trendy club gevestigd op het Westelijk Handelsterrein te Rotterdam. De toegang voor de avond is gratis en zal starten om 22:00. Club Owano zal zich volledig richten op het ondersteunen van lokaal Rotterdams dj talent.
Zoals iedereen langzamerhand wel weet gaat het Midtown filiaal aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam per 30 oktober 2010 dicht vanwege de concurrentie van (illegale) downloads en het feit dat de releases van vinyl en CD sterk terug gelopen zijn. Alle artikelen die momenteel nog in de winkel staan worden tegen 50% van de geprijsde waarde verkocht. Alle apparatuur gaat ook weg voor 50% van de prijs, evenals koptelefoons, platen – en cd tassen et cetera!
Strategy
woensdag 22 september 2010
Op 13 november 2010 zal P3 Purmerend weer in het teken staan van hardstyle! Na lange afwezigheid is de hardstyle eindelijk weer terug met een geheel nieuw concept. Strategy!
LadyKillers is the talk of the town! Het is nieuw, het is sexy en houdt de aankomende maand de gemoederen bezig. Your Republic presenteert met gepaste trots haar 2 jarige concept LadyKillers! Women are in charge tonight!
De temperaturen dalen, de slippers zijn alweer verruild voor sneakers en menig schoorsteen puft alweer de nodige rook uit. Het zomerseizoen is nu echt ten einde. De hoogste tijd om de hete clubs weer af te gaan en waar kan dat beter dan bij Absolutely Fresh in Atak Enschede. Sinds 2003 zet Absolutely Fresh zich in voor de hedendaagse dancescene.
Bla Bla's beginning of the new season
dinsdag 21 september 2010
Na afscheid genomen te hebben van wederom een onvergetelijke zomer is het tijd om weer de warmte en gezelligheid van een club op te zoeken. Na een korte zomerstop is Bla Bla terug en zij trappen af met een echte Bla Bla waardige line-up.
Smackdown
vrijdag 17 september 2010
Een nieuw seizoen, een nieuwe Smackdown. Met als titel "A New Beginning" legt Smackdown een statement voor de toekomst neer. Smackdown strijkt vanaf heden jaarlijks 2 maal neer in Doornroosje en pakt dus 2 keer per jaar flink uit. Het uitgangspunt blijft uiteraard de kwaliteit. Voor deze eerste editie is wederom gekozen voor een opsplitsing van twee zalen.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 15 september 2010
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers, nieuwsberichten uit de scene en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
Databass
woensdag 15 september 2010
Op zaterdag 2 oktober zullen er verschillende primeurs staan te wachten voor liefhebbers van de hardere dancestijlen uit Boxtel en omstreken! DARE Events organiseert dan namelijk een gloednieuw concept: Databass – Turns the past into the present!
Trouw op zondagmiddag
woensdag 15 september 2010
Na de lange zomermaanden, kan je vanaf eind september weer uitslapen op de laatste zondag van de maand. Trouw op Zondag verhuist namelijk van de ochtenden weer naar de middag. Op 26 september kan je vanaf 16.00 terecht in de club aan de Wibautstraat waar Ben Klock 🇩🇪, Benny Rodrigues en Darko Esser op het programma staan. Het devies is nog steeds ‘zolang de voorraad strekt' dus de sluitingstijd kan weleens makkelijk de nacht in glijden.
Strangerz is back en hoe
woensdag 15 september 2010
Na een zomerbreak van het concept Strangerz, is Yu'R - Events terug met maarliefst drie edities!

Strangerz - Minimal / Techno The Contest
Op vrijdag 17 en 24 september zal er voor het eerst Minimal en Techno uit de speakers pompen. Na een spannende voorronde van Strangerz The Contest, zullen de winnaars het live tegen elkaar opnemen. De volgende DJ’s zullen, verdeeld over twee avonden, strijden om die felbegeerde titels als resident van het concept Strangerz:
Alice in Crazyland
woensdag 15 september 2010
De zomer en Ibiza, Zuid-Frankrijk of Kreta zijn een prachtige, maar steeds verder vervagende herinnering geworden. De 'r' in de maand is veel sneller gekomen dan je wilde, je eerste week met verkouden loopneus heb je overleefd. Tijd voor een ontsnapping aan deze treurigheid! Je oog viel op een poster met aanbiedingen voor tickets naar een betere wereld....
Dames ,op vrijdag 1 oktober a.s. mogen jullie alle ondeugende trucs uit de kast halen om je vriend het hoofd op hol te brengen tijdens Bi – T.U.F.F., een nieuw prikkelgeil concept. Op deze dag worden jullie namelijk in de gelegenheid gesteld je bi-schierige en/of bi-sensuele gevoelens en fantasieën te verwezenlijken in een speciale “Women Only Area” terwijl je vriend zich brandend van verlangen zal afvragen wat zich daar in die ruimte toch allemaal afspeelt terwijl jullie je lekker laten verwennen. Inderdaad heren, een heerlijk avondje uit inclusief een zeer uitgebreid warm-en koud buffet om je vingers bij af te likken en alle denkbare luxe en ingrediënten om dit feest tot een perfecte blijvende herinnering te maken. Bijna perfect dan, want deze avond hebben mannen nagenoeg geen rechten. Deze avond draait het allemaal om haar! The Ultimate Femme Fatale.
N201 heeft de afgelopen editie bewezen dat het klaar is voor harde feesten. 31 juli was daarom een dag om nooit te vergeten. Daarom organiseert N201 op 25 september aanstaande een nieuwe editie van Hardnoize, en gaat nog een stapje verder…N201 heeft de missie om de vorige editie van Hardnoize te overtreffen.
Access Live Festival 2010
zondag 12 september 2010
Venhuizen maakt zich dit jaar op voor alweer de 14de editie van het pop/rock/dance Access live festival, het meest veelzijdige festival van West-Friesland. Op zaterdag 18 en zondag 19 september kan er twee dagen achter elkaar flink gedanst worden.
Op 16 september aanstaande presenteert Red Bull met gepaste trots de Red Bull BPM Player, de dj app voor iPhone, iPad en iPod Touch. Deze app stelt clubbers wereldwijd in staat om te dj'en, waar en wanneer dan ook. De lancering vindt plaats in TrouwAmsterdam met iPad en iPhone sets van een aantal artiesten van de buitencategorie, waaronder Modeselektor, Joris Voorn, Darko Esser, Nuno dos Santos en Brutuzz.
Helaas zitten eind september alle outdoor festivals er weer op. Maar wees niet getreurd. Op zaterdag 25 september staat er namelijk weer een bijzondere editie van Yum Yum voor de deur. Ten eerste gaan we deze editie weer door tot 05.00 uur. Daarnaast is er voor de eerste keer in 5 jaar staat er een buitenlandse artiest op Yum Yum geboekt. De organisatie is dan ook trots om aan te kondigen dat niemand minder dan Gabriel Ananda naar Yum Yum komt.
Latin Flavazz
vrijdag 10 september 2010
Op 11 september zal er op één van de nieuwste hotspots van Nederland een heerlijk vernieuwend Latin House feest worden gelanceerd genaamd ‘Latin Flavazz'. Voor een feest als Latin Flavazz is de aangewezen locatie ‘Crystal Venue' te Culemborg.
Back in the days
vrijdag 10 september 2010
Deze Back in the days editie is natuurlijk weer extra speciaal en beloofd weer super druk te worden! Met trots presenteert de organisatie verdeeld over 2 verdiepingen de beste classics DJ's die Nederland rijk is. Verwacht hier weer de lekkerste pop, hip-hop, rock, R&B classics en een snufje swingbeats voor de liefhebber! Wat jij kan verwachten vind je hieronder, Lets get ready to party!
Op zaterdag 11 september zal de eerste editie van Lost Boys, een nieuw feest van de Amsterdamse house dj's Olff, MJ, Maarten Bloem en Bob Nagel in samenwerking met het Dekmantel collectief, plaatsvinden in een nieuwe lokatie genaamd VLLA. Er is een programma samengesteld van 16u 's middags to 6u 's ochtends (maar liefst 14 uur lang) met de uit Parijs afkomstige beatwizzard Onra van het All City label (samen met zijn vrienden Buddy Sativa & en Walter Mecca) en Amsterdams fenomeen Steven de Peven onder zijn Awanto 3 alter ego als speciale gasten.
Royal Espuma Sins
donderdag 9 september 2010
Ja! Dat lees je goed! De toegang tot Royal Espuma Sins is inderdaad helemaal gratis!Little Sins doet wat geen enkele andere organisatie ooit heeft gedaan, door haar trouwe gasten een gratis feest aan te bieden! Zij nodigen je uit om zaterdag a.s. te komen feesten bij de allerlaatste beachparty van 2010, Royal Espuma Sins
FestyLand
woensdag 8 september 2010
FestyLand, hét driedaagse cross-over festival der zuidelijke Nederlanden, komt er weer aan. Afgelopen jaren organiseerde Par-T met veel succes de dance area en daarom is dit jaar de samenwerking verstevigd. Verwacht een Par-T sausje: totale sfeer, vette aankleding en de beste acts. Maarliefst drie dagen lang in Volkel/Uden! Na een drukke zomer met hele mooie festivals in binnen- en buitenland is FestyLand dé afsluiter van een geweldig festivalseizoen!
Monza invites Shermanology
dinsdag 7 september 2010
Het nieuwe clubseizoen is begonnen in Monza Utrecht, wat direct inhoudt dat het maandelijkse succesvolle event ‘Monza Invites' terug is. Voor de opening editie is niemand minder dan dan Shermanology uitgenodigd. Zaterdag 11 september zal dit muzikale house trio Monza aandoen en laten zien waarom zij de sensatie van de Nederlandse housescene zijn.
Amsterdam viert 30 oktober Halloween
dinsdag 7 september 2010
Zaterdag 30 oktober kan Amsterdam weer massaal Halloween vieren in de WesterUnie op het Amsterdamse Westergasfabriekterrein. Net als vorig jaar dreigt dit feest weer het Halloween feest van Nederland te worden. Althans: dat mag toch verwacht worden met dit feest, deze locatie en met ingrediënten als Nôze, Joost van Bellen en een 100% verkleed publiek. De organisatoren hebben een uitgekiende line-up samengesteld die staat als een huis en waarbij slechts één argument doorslaggevend was voor het boeken van de artiesten: het vermogen om feest te maken! In twee zalen (WesterUnie en WesterLiefde) kan er gruwelijk los gegaan worden.
GrotesQue
dinsdag 7 september 2010
Zaterdag 2 oktober presenteert PT Events haar zevende GrotesQue. Met recht een jubileumeditie, aangezien op 2 oktober 2009 de eerste gelanceerd werd. Bij een jubileum hoort natuurlijk een feest dat alle verwachtingen kan overtreffen. PT kennende en zo ook de indrukwekkende line-up, zal dit evenement in de Rotterdamse Factory 010 weer volledig aansluiten op de wensen van al haar bezoekers.
Nog enkele dagen scheiden ons van een unieke, vijf uur durende set van dj ROOG tijdens de Prince of Prince of Persia bij BLM9! Alle voorbereidingen worden getroffen om de locatie een gedaanteverwisseling te laten ondergaan en een Perzisch uiterlijk te geven. Je bent uiteraard van harte welkom in jouw eigen Perzische outfit, maar een verplichting is dat absoluut niet. Om 16.00 uur openen de deuren en tot middernacht krijgen jullie de beste house/soul/funk en discobeats te horen!
The 90´s are back
maandag 6 september 2010
Zaterdag 18 september zijn The 90's are back terug van een lange zomerstop. In de zomer hebben de heren niet stil gezeten. Zo vond er tijdens de Sneekweek een fantastische speciale editie van The 90's are back plaats. Met een zomerzon in de lucht en de vele bezoekers kan de organisatie terug kijken op een zeer geslaagd evenement.
Pussy Lounge opnieuw in 013 Tilburg
maandag 6 september 2010
Op zaterdag 13 november keert het erotische concept Pussy lounge terug naar poppodium 013 in Tilburg. De zomer is voorbij, maar b2s heeft uiteraard ondeugende plannen om er een zwoele en vooral knallende editie van te maken. Voor het eerst in Tilburg zijn er twee area's geprogrammeerd; dus twee keer zoveel geiligheid en stamplezier!
Sneakerz Festival breidt uit
zondag 5 september 2010
De invulling van de zes podia met meer dan zestig artiesten tijdens de zesde Sneakerz Festival editie zaterdag 18 september op Aquabest is al even bekend. Maar er zijn wat bijzondere aanvullingen te melden! Zo zijn er twee extra area's op het terrein: de Smirnoff Be There Cube en de Dikke Drama Drive-in Show.
Thursday's Finest
zondag 5 september 2010
Vergeet je aankomende academische zorgen en trakteer jezelf op een losgeslagen nacht slapeloze rust, want op donderdag 9 september is het de hoogste tijd voor alweer de derde editie van Rotterdams meest synergetische studentenavond in de ondergrondse club Catwalk. Welkom terug bij Tunnelvisie.
Latin Lovers keert terug in Club Rex
vrijdag 3 september 2010
Goed nieuws voor de trouwe Latin Lovers fans en voor iedereen die van intieme feestjes houdt! Latin Lovers keert na de eerste succesvolle editie met de gehele Latijnse Karavaan terug in Club Rex in Hilversum.
Metz neemt je mee naar Ibiza
vrijdag 3 september 2010
Op Zondag 19 september keert Metz terug op zijn vaste locatie het Prinses Theater te Rotterdam. Deze avond is dan ook het startsein voor weer een aantal spetterende Metz Edities in het Rotterdamse!
Doe//rak Events bestaat in oktober twee jaar en dat wordt groots gevierd. In het Utrechtse uitgaansleven heeft de organisatie inmiddels een maandelijkse host tijdens donderdagavond Kranck (Gouden Kabouter Winnaar), een maandelijkse vrijdagavond in het knusse Café Lust en meerdere malen per jaar sturen zij uitbundige feestgangers tijdens clubavonden in de Poema RAW tevreden naar huis.
Aanpassing Club r_AW line-up
vrijdag 3 september 2010
Een uitvaller. Maar Club r_AW zou Club r_AW niet zijn als een vervanger niet binnen een handomdraai gevonden zou zijn. De nieuwe toevoeging op de al bekende line-up van 25 september met Rude Awakening, Simon Underground, Daniela Haverbeck, Matt Green, N-Vitral en Mindustries is: Switch Technique. Een exclusieve aanvulling op een nacht muzikaal kapot gaan.
Het Amsterdam Dance Event, beter bekend als Ade en dit jaar groter dan ooit, staat met een kloppend hart voor de deur van Amsterdam. Aanleiding voor Click om met een speciale Ade editie te komen om dit event van de toon te voorzien die het verdient. Click bundelt de krachten op vrijdag 22 oktober met het Berlijnse Get Physical label, Terminal M, AD Bookings, Hey! en Exprezz. Dat levert een selectie aan artiesten op die Amsterdam nog lang zal doen nasidderen.
Smeerboel
donderdag 2 september 2010
De kaartverkoop gaat als een speer! Het gaat er om spannen, maar de verwachting is dat het event nog in de voorverkoop uitverkocht gaan. Wil je dus zeker zijn dat je erbij bent, bestel dan je kaartje via Paylogic.nl of koop hem bij de Primera.
010 Classics presenteert solo artiest
woensdag 1 september 2010
Vorige week is de line-up bekend gemaakt van de eerste twee areas van 010 Classics. Uiteraard bleef nog de vraag staan wie deze keer de oldschoolheld is die een set van zes uur gaat verzorgen in de solo area. Bij deze maakt de organisatie bekend dat DJ Lars de nacht zal vullen in de derde area van 010 Classics.
Escape in september
woensdag 1 september 2010
Overstromingen, regen, hoosbuien. hoog tijd om de clubs weer in te duiken! In Escape vind je alle juiste ingrediënten voor een heerlijk droog samenzijn: lekker eten in Escape Caffe, top cocktails in de Escape Lounge en de beste dj's van donderdag tot en met zondag in Escape Club. Je kan dus met een gerust hart vanaf donderdag komen schuilen vanaf 17.00 om te genieten van een drankje, erna een uitstekend diner en een tropische cocktail erna, om pas 05.00 na heerlijk gedanst te hebben weer in de regen te duiken!
Swipe
woensdag 1 september 2010
Op 10 september vindt in Tivoli de Helling de eerste editie van Swipe plaats. Swipe is een nieuwe moderne elektronische dansavond, geïnspireerd door de scene rondom de Amerikaanse producer Flying Lotus en de Engelse post-dubstep underground. Swipe staat voor leftfield, electronisch, laag, diep en origineel. Swipe doet liever niet aan hokjes maar voor wie toch duiding wil: Swipe is dubstep, glitch-hop, 8-bits-psychedelica, uk funky, hiphop en alles wat daartussen ligt.
30 september 2010
Rituals naar Amsterdam
Cadenza Showcase
29 september 2010
D-Rashid rockt multimediaal
Djpromotion reunion
28 september 2010
Factory 010 maakt zich klaar voor jubileum GrotesQue
Luminosity Christmas special
25 september 2010
SuperRauw
Fusion of Dance Festival gaat indoor
24 september 2010
Synergy
Gratis extacy bij DanceFactory deze zaterdag
23 september 2010
Extrema draagt volledige organisatie Fabulous over aan Art of Dance
Club Owano nieuw concept in Pakhuis 15
Midtown Binnenweg breidt uitverkoopactie uit
22 september 2010
Strategy
LadyKillers met allstar line-up in Escape
21 september 2010
Sunnery James & Ryan Marciano zijn Absolutely Fresh
Bla Bla's beginning of the new season
17 september 2010
Smackdown
15 september 2010
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Databass
Trouw op zondagmiddag
Strangerz is back en hoe
Alice in Crazyland
14 september 2010
Beheers jij de kunst van het verleiden?
12 september 2010
Hardnoize tovert N201 om tot een ware beuktempel
Access Live Festival 2010
Win kaarten voor het Red Bull BPM Launch Event
11 september 2010
Yum Yum opent het winterseizoen knallend
10 september 2010
Latin Flavazz
Back in the days
Amsterdamse nieuwe generatie dj's bundelt krachten voor Lost Boys
9 september 2010
Royal Espuma Sins
8 september 2010
FestyLand
7 september 2010
Monza invites Shermanology
Amsterdam viert 30 oktober Halloween
GrotesQue
6 september 2010
Timetable en laatste informatie Roog solo
The 90´s are back
Pussy Lounge opnieuw in 013 Tilburg
5 september 2010
Sneakerz Festival breidt uit
Thursday's Finest
3 september 2010
Latin Lovers keert terug in Club Rex
Metz neemt je mee naar Ibiza
Verjaardag van Doe//rak met grootse technoproductie
Aanpassing Club r_AW line-up
2 september 2010
Click ADE 2010 zal gaan vlammen in Westerunie
Smeerboel
1 september 2010
010 Classics presenteert solo artiest
Escape in september
Swipe