Partyflock
 

Win kaarten voor het Red Bull BPM Launch Event

gepubliceerd door , op
Op 16 september aanstaande presenteert Red Bull met gepaste trots de Red Bull BPM Player, de dj app voor iPhone, iPad en iPod Touch. Deze app stelt clubbers wereldwijd in staat om te dj'en, waar en wanneer dan ook. De lancering vindt plaats in TrouwAmsterdam met iPad en iPhone sets van een aantal artiesten van de buitencategorie, waaronder Modeselektor, Joris Voorn, Darko Esser, Nuno dos Santos en Brutuzz.

Kaarten zijn gratis en kunnen worden gewonnen via www.redbullbpmlaunchevent.com De Red Bull BPM Player wordt geïntroduceerd om muziekliefhebbers te stimuleren om zelf te gaan dj'en. Verder wordt hen de mogelijkheid geboden om te battlen tijdens de Red Bull BPM Open Deck Nights, die vanaf oktober wereldwijd zullen worden georganiseerd. De app verschijnt in drie versies: Compact, Pro en HD. De Compact uitvoering is voor muziekliefhebbers die hun eerste stapjes op dj gebied zetten en willen battlen tijdens Red Bull Open Deck avonden of het leuk vinden om voor vrienden tijdens een huisfeestje of barbecue plaatjes te draaien.

Met de de Pro versie komt Red Bull de serieuze dj tegemoet. Dit is een volledige, dj set-up in pocket formaat, waarmee dj's van elk niveau uit de voeten kunnen. Enkele unieke features zijn ‘pre-fader listening' (het voorluisteren van de volgende track) door gebruik te maken van blue tooth, wifi of split cables, en het feit dat alle audioformaten worden ondersteund in een zeer hoge geluidskwaliteit (32 bit). De Red Bull BPM HD Player tenslotte is speciaal ontwikkeld voor het grotere scherm van de iPad en is ook van alle denkbare dj features voorzien. Alle versies zijn vanaf 17 september verkrijgbaar
in de iTunes store.

Win kaarten
Wil jij in aanmerking komen voor een vrijkaart voor het Red Bull BPM Launch Event? Ga dan naar www.redbullbpmlaunchevent.com en laat je gegevens achter. Je ontvangt dan snel bericht of je hebt gewonnen!

4 opmerkingen

zo ik heb mijn ticket! :D
heb er zin in
Ik nog niet, baal ervan!
Artiest {SHOWLIST artist 77665, 57342}
Is er iemand die zijn ticket niet gaat gebruiken? Ik heb nog een vriend die graag meewilt, zou erg chill zijn!
Idem ditto, nog iemand die er eentje over heeft? Ik wil mn bezoek graag meenemen :)