Partyflock
 

Factory 010 maakt zich klaar voor jubileum GrotesQue

gepubliceerd door , op
GrotesQue
7 juli 2010
FeestGrotesQue · Jubileum Party Site
Datumzaterdag 2 oktober 2010
LocatieFactory 010
Zaterdag 2 oktober nadert en dan staat de Rotterdamse superclub Factory 010 toneel voor de Jubileum editie van Grotesque. Alles wijst erop dat dit evenement torenhoog favoriet is in de agenda's van uitgaand Nederland. De kaartverkoop voor 2 oktober gaat hard en dus stevent PT af op wederom een hele drukke editie. Het is geen geheim, het eenjarig bestaan van GrotesQue wordt spectaculair gevierd en dus haalt PT alles uit de kast!

PT is al weer weken druk met de voorbereiding. Deze editie moet al zijn voorgangers overtreffen en dat is, gezien het succes van de voorgaande events zo simpel nog niet. ,,Toch gaat het gebeuren”, aldus Patrick Pijnenburg van PT. De line-up is lekker divers en zeker indrukwekkend te noemen. Het huzarenstukje komt absoluut op naam van de headliners Richard Durand en Ron van den Beuken. Zeker Ron van den Beuken zal met de bloedmooie violiste Daniela G een optreden verzorgen dat op voorhand al de boeken in kan. Het live element van deze act zal al rond de klok van elf uur plaats vinden, dus iedereen die dit niet wil missen, zal op tijd in de factory aanwezig moeten zijn.

Met het oog op de tijdtafel ziet men dat Richard Durand het stokje van Van den Beuken overneemt en dus zal de sfeer er al vroeg in zitten. Dat Richard wel raad weet met dit tijdstip blijkt wel uit zijn set op de Oceandiva waar hij ook vroeg startte, maar het publiek geen seconde verveelde. ,,We willen graag dat iedereen optimaal van het jubileum van Grotesque geniet. Van ons mag het dak er vanaf minuut één af”, aldus Patrick van PT.

PT Events Presents
De line up in de main area zal buiten deze 2 bijzondere artiesten worden aangevuld met; “The man on fire” Jochen Miller! Met zijn wereldwijd scorende hits een absolute meerwaarde voor deze avond! Residents RAM en Artento Divini staan zoals iedereen van hun gewend is weer garant voor een ijzersterke performance en niet te vergeten Adam Seller, een echte entertainer wiens naam de laatste maanden steeds vaker in beeld komt..

Time Table
22.00 – 23.00 Adam Seller
23.00 – 00.30 Ron van den Beuken, with Daniela G (Violiste)
00.30 – 02.15 Richard Durand
02.15 – 03.30 Jochen Miller
03.30 – 04.45 Artento Divini
04.45 – 06.00 RAM

Nieuw! Speciale House Area!
Na de editie in de Panama komt PT opnieuw met een tweede zaal om een breder geluid te bieden. PT wil zich namelijk niet alleen op trancegerelateerde bezoekers richten. Met het openen van de speciale house area in Factory 010 presenteert Grotesque zich overduidelijk aan een veel grotere groep liefhebbers, waardoor een ideale mix aan bezoekers ontstaat. In deze area nemen niemand minder dan José en Santito het voortouw en worden zij bij gestaan door Je'Freak, Ravanue en Marky Mark. Allen hebben hun kunsten al lang en breed bewezen aan PT in eerdere edities, dus ook hier is de kwaliteit weer gewaarborgd. De time table van deze area zal in een later stadium bekend gemaakt worden.

Live Broadcasting AfterHoursFM
De samenwerking met AfterHoursFM krijgt na de vorige live broadcasting een vervolg. Ook de jubileum editie is dus vanuit je woonkamer te volgen. Voor zij die echt niet kunnen is het een schrale, maar opwindende troost. De reacties van luisterende thuisblijvers zijn vaak al tijdens de uitzending terug te vinden op diverse media, wat het bewijs levert van een nuttige toevoeging aan het complete concept van PT.

5 opmerkingen

 
Van ons mag het dak er vanaf minuut één af”, aldus Patrick van PT.

Dat gaat ook zeker gebeuren met deze line-up.
En dan RAM als afsluiter :bounce:
 
Aftellen is begonnen....:cheer:
Kan bij deze editie helaas niet aanwezig zijn,ga weer terug naar ibiza!!
Uitspraak van maffioso op dinsdag 28 september 2010 om 21:46:
Kan bij deze editie helaas niet aanwezig zijn,ga weer terug naar ibiza!!

Dat is nou vervelend :P zon lekker warme zon daar in ibiza, kan je beter in het koude weer zitten in nederland ;)