Partyflock
 

SuperRauw
ADE

gepubliceerd door , op
SuperRauw
17 juli 2007
Voordat Rauw de Melkweg verlaat en een nieuwe thuis basis vindt in TrouwAmsterdam in Amsterdam wordt er tijdens het A.D.E met een knalfeest afscheid genomen van de locatie waar Rauw bijna 3 jaar lang de boel op stelten heeft gezet. In samenwerking met het Engelse top boekingsbureau Decked Out en het Berlijnse platenlabel Boys Noize Records heeft Rauw een rij artiesten geboekt voor de twee zalen waar je terecht U tegen kan zeggen.

In de Max Zaal opent de Nederlander Bart B More die een knaller van een hit uit heeft op Boys Noize Records genaamd Brap! Er is zelfs een Brap! iPhone App. verschenen, waar je zelf de meest idiote versies van dit onderhuidse lawaai nummer kan maken. Housemeister 🇩🇪 is het enfant terrible van het Berlijnse label: zijn sets zijn keihard en meedogenloos. Boys Noize 🇩🇪 zelf draait de hoofdmoot: innovatief, verrassend en een lust voor het oor. Boys Noize 🇩🇪 is ooit op Rauw begonnen als onbekende dj, maar is inmiddels een van de top dj's ter wereld. Afsluiter is wonderkind Djedjotronic 🇫🇷 uit Parijs, die als geen ander de brug weet te slaan tussen electro, techno en pure house. Zijn producties slaan in als een bom, zijn dj sets zijn van wereld klasse.

In de Oude Zaal gaat het er een stuk zwoeler aan toe, het is hier cosmic, italo en indie disco wat de klok slaat. Grootmeester, Rauw circus directeur en host van de nacht Joost van Bellen opent de boel met de nieuwe disco sound die zijn tweede liefde is geworden. Het Belgische duo Villa van het nieuwe sensationele platenlabel Abracada staat wereldwijd op doorbreken. Hun remixen kennen geen grenzen, grootse disco vertalingen van nummers van Brian Ferry tot Anita Meyer zuigen je mee in een geluidsmuur van epische proporties. Aeroplane 🇧🇪 is de hoofdgast in deze zaal, Vito Aeroplane's 🇧🇪 album We Can't Fly is een van de mooiste van het jaar, en zijn sets zijn ongeëvenaard goed. Tiger Sushi label baas Joakim zal zorgen voor de muzikale eindspurt, altijd verrassend en origineel en immer van top niveau.

Kortom: een line up om je vingers bij af te likken en een feest om niet te missen.

3 opmerkingen

Lekker lekker!
jahoor! Zijn we bij! :D

ticket al in de pocket! :hyper:
boys noize! :respect: elke keer weer kippenvel