Partyflock
 
Nieuws · mei 2010
Click at the beach
maandag 31 mei 2010
Voeten in het zand en je handen in de verse blauwe zeelucht! Op zondag 6 juni strijkt het Click circus wederom neer aan de Bloemendaalse kust. Maak je klaar voor een ware Duitse invasie. Nee, geen strand vol met kuilen, maar een podium met twee toppers uit Duitsland en vier Nederlandse technobelhamels. Kortom: gezelligheid aan het Hollandse strand bij het ongedwongen Woodstock 69.
Het label Scantraxx is al vanaf het prille begin van dit decennium toonaangevend voor alles en iedereen die ook maar een beetje hardstyle bloed door de aderen heeft lopen. Grondlegger Dov Elkabas, natuurlijk luisterend naar de naam The Prophet, heeft ervoor gezorgd Scantraxx terecht een label is geworden dat het meest pure en beste binnen de hedendaagse hardstyle vertegenwoordigd. Op 5 juni aanstaande reist hij samen met een aantal andere levende hardstyle legendes af naar jouw Takens om voor -zover je dat nog niet kende- de ware en rauwe Scantraxx sound door Balkbrug te knallen… Wie neemt hij dan mee?
Ja ja, 29 mei zal Minimaal Kabaal met haar 19e en laatste editie van dit seizoen wederom verrassen door poppodium de Kelder dieper te laten gaan dan ooit. Door haar compacte sound zal het verder dan ver door je lijf trillen! Ditmaal mag de organisatie het enthousiaste publiek van Amersfoort en omstreken verrassen met het muzikale duo 360.
Grotesque
donderdag 27 mei 2010
Afgelopen zaterdag lanceerde Richard Durand tijdens GrotesQue's ‘High Quality Midnight Cruise' in Amsterdam het achtste vervolgdeel van ‘In Search of Sunrise'. De nieuwe frontman van deze compilatiereeks heeft in een liefst drie uur durende set alle aanwezigen kunnen overtuigen van zijn passie en kunnen.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 26 mei 2010
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers, nieuwsberichten uit de scene en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
Het aftellen is begonnen, over een paar dagen doet organisatie Zeus de Winkel van Sinkel aan met de tweede editie van ‘de moeder der labelnights, L'Etiket. Ditmaal geeft het internationale label Basmati van Gabriel Ananda haar acte de presence. Naast Gabriel is de Duitse lievelings bioloog en boswachter Dominik Eulberg aanwezig, opgewarmd door Utrechtse lokale bescheidenheid maar de oh zo technische dj DGdaan en Snorremans/Baret Obama a.k.a. de Neusbel; Maarten ‘Macroscope' Pordon die volgens het Algemeen Dagblad Nachtburgemeester van Utrecht wil worden.
Het kan niemand zijn ontgaan vorig jaar. Beachrockers 2009 was een groot succes. Het festival werd zelfs beloond met een nominatie voor Publieksprijs van de Leeuwarder Courant. Zaterdag 17 Juli staat voor iedereen een groot spektakel te wachten. Het strand aan de Westerzeedijk in Harlingen zal het décor gaan vormen voor de 2e editie van het Beachrockers Festival.
Op zaterdag 29 mei aanstaande zal de befaamde locatie Zalinaz in Etten-Leur vanaf 22.00 uur haar deuren openen voor de nieuwste editie van Hardcore to the Bone. Met twee grote zalen beschikt deze locatie over alle faciliteiten welke HTTB nodig heeft. Gezien de te verwachten grote opkomst is er extra geluid en licht ingezet om iedereen de beukende beats tot diep op het bot te kunnen laten voelen…
Op zaterdag 5 juni 2010 zal Neophyte de Turbinenhalle in Oberhausen op zijn grondvesten laten trillen tijdens het nieuwe hardcore-concept 'Neophyte – Live and Loud!'. Met deze naam dekt Neophyte de lading volledig. Hij zal tijdens deze avond meer dan vijftig dj's en live acts uitnodigen om er een gedenkwaardige show van te maken.
Een van de eerste en meest roemruchte discoavonden van het Amsterdamse nachtleven genaamd Disco Exota komt op donderdag 27 mei naar Merleyn toe. Het collectief bestaande uit frontman G-String, discolegende Tako en jonge telgen van het Disco Exota stal Marcus & Melchior komen op visite. De jongens hebben al menig internationaal en legendarische disco-dj's op hun feesten gehad.
In de nacht van vrijdag 21 mei, is er in het kantoor van Empire Events op brute wijze ingebroken. Het lijkt om een doelbewuste actie te gaan, want er is alleen een USB-stick gestolen. De informatie op deze USB-stick varieert van de line-up voor Elementz Festival tot vanzelfsprekende festival informatie:
- Geen €2 voor wc's (gratis)
- Geen €10 voor parkeren (gratis)
- Geen krakende bass, maar een goed en hard geluid
Door de diefstal is de organisatie genoodzaakt de line-up nu al bekend te maken.
City Madness
zaterdag 22 mei 2010
Chaos in de stad! Leeuwarden zal op 5 juni het middelpunt van deze chaos zijn, want City Madness komt naar de stad, dus zorg ervoor dat je er klaar voor bent! De stad staat op z'n kop. Kilometers lange files richting de Nieuwe stad, gillende dames in de rij om een glimp op te vangen van de nationale helden van weleer. Headliners voor deze tweede editie zijn niemand minder dan Hardwell. Shermanology & Carita La Niña, dat beloofd wat!
Majestic Chix
vrijdag 21 mei 2010
Rijswijk is zaterdag 26 juni 2010 het decor voor alles dat met luxe, glitter en glamour te maken heeft. Daar komt nog bovenop dat Exceptionnel misschien wel in de verre omtrek van Rijswijk de mooiste locatie uitgezocht heeft voor dit ware koninklijke spektakel.
538 Dance Department
vrijdag 21 mei 2010
Met al drie succesvolle avonden achter de rug, belooft de aankomende editie van 538 Dance Department on air er weer eentje van wereldklasse te zijn. Zaterdag aanstaande is het de beurt aan het legendarisch duo: 'X-Press 2', Nederlands eigen vrouwelijk dj-talent: 'Isis' en een van de bekendste House dj's van Amsterdam: 'Melon' om air te vullen met hun beste beats.
Aankomend weekend wordt de uitstorting van de Heilige Geest herdacht, de opwekking, kortweg het is Pinksteren. Heden ten dagen betekend dit voor de meeste mensen dat je de maandag aan je eigen opwekking mag werken, want het is immers een officiële vrije dag.
The Hague Terror Squad heeft besloten om je te helpen met je opwekking en dat al op zondag 23 mei te laten starten: om 22:00 kan je los gaan op breaks & beats op Audio Active XXL.
Het dancefestival Extrema Outdoor is in aantocht. Voor het 15-jarige jubileum pakt organisator Extrema extra groots uit met de bekendste internationale en nationale artiesten uit uiteenlopende dance-genres. En omdat Extrema Outdoor jarig is, trakteert organisator Extrema de komende maanden. Levenslang op de gastenlijst van Extrema Outdoor, gratis tickets voor Extrema Outdoor Oslo, een achtbaan en meer…
Na diverse uitverkochte edities in Rotterdam, Rockanje en Utrecht strijkt het populaire gemaskerde concept neer in Scheveningen. Zaterdag 29 mei is het tijd voor "Mascarada on the Beach", en deze keer komt het concept met de volgende artiesten met veel kwaliteit naar Brunotti Beach House aan het mooiste strand van Scheveningen: Ricky Rivaro, Daniel Bovie & Roy Rox, Chris Rox, Jasper Clash, Marc MacRowland & MC Haits.
De zomer van 2010 ziet er voor Bar27 geweldig uit. Op zaterdag 5 juni wordt met de eerste editie van Wunderbar in club Roses aan de Rozengracht het startsein gegeven voor een paar veelbelovende maanden...
Dit pinkster weekend bestaat de bekendste Discotheek van Arnhem 25 jaar… dit jubileum wordt gevierd met een geweldig reünie avond.
Zondag 30 mei staat er iets speciaals te gebeuren in Beachclub Bloomingdale. Die avond keert Ricky Rivaro, de enige echte resident DJ van Bloomingdale, terug met zijn concept in de populairste beachclub van Nederland. Zijn True House Music label, gekenmerkt door een bijzondere sound vol passie en soul, viert daarmee zijn welverdiende debuut aan het strand.
Aanstaande zondag zal de tweede editie van Audio Active XXL in grote zaal van Paard plaatsvinden. Dit cross-over concept dat een brug slaat tussen verschillende undergroundstijlen en -stromingen werd direct al zeer positief ontvangen door de bezoekers.
Nog maar heel even en dan is er weer een lang Pinkster weekend. In 2009 was Pinksterzondag één van de warmste dagen van het jaar. Vele duizenden mensen trokken naar het strand om te genieten van zon, zee, strand en de eerste strandfeesten. Ook dit jaar zijn de weervoorspellingen tijdens de Pinksteren weer erg gunstig, 19 tot 23 graden. Met het oog op het leukste Pinkster beach festivals “Wet Dreams” zal dit wederom voor velen een reden zijn om er weer op uit te trekken naar het Zandvoortse strand. Aangezien de earlybird en vipkaarten voor dit festival al weken geleden uitverkocht waren, de verwachtingen hooggespannen.
Nog maar heel even en dan barst in de Rodenburg een megafeest los! Een feest met alles erop en eraan. Drie verschillende zalen met topdjs en -entertainment. Alle ingrediënten om jou een verzadigd gevoel te geven. En daar doet de organisatie nog een schepje bovenop....
De Benelux première van het wereldberoemde concept The face of Ibiza zal gegeven worden in de Maassilo in Rotterdam door de Inclusivo dance party & lifestyle organisatie. Dit sensuele en magische concept van Club Privilege uit Ibiza is een vernieuwde versie van het wereldberoemde La Troya concept, waardoor het nog uitdagender, spectaculairder en kleurrijker geworden is. Een must voor de verwende gay, bi en hetero open-minded partypeople!
Ken jij je klassiekers nog? Zo niet dan is dit zeker het moment om weer eens goed terug te gaan in de tijd. Vanaf Riche in Zandvoort zal op Zondag 20 juni het classic strandfeest van het jaar plaats vinden met alleen maar lekkere house klassiekers van weleer. House classics on the beach festival 2010 belooft er één te worden die de geschiedenisboeken in zal gaan als geweldig.
Dok Dance
maandag 17 mei 2010
Bijna is het zover, de eerste editie van Dok Dance, op zaterdag 22 mei. En om een eerste editie maar meteen goed te beginnen is niemand minder dan Nobody Beats The Drum deze avond aanwezig. Heb je nog geen kaartje? Zorg dan snel dat je er bij bent en koop hem nu!
Aanstaande zaterdag is het eindelijk zover, Fusion of Dance Festival opent dan haar deuren voor de tweede editie! Voor degenen die een gerucht hebben gehoord over het uitverkochte Fusion of Dance festival; de kaarten zijn nog steeds in de verkoop. Wanneer er veranderingen plaatsvinden zal de organisatie dit zelf via alle mogelijke berichten en uiteraard via de website bekendmaken.
Hierbij een laatste update met handige info; they hope to see you on Saturday 22 may at the Wijthmenerplas in Zwolle!
Op zondag 23 mei vindt in Studio 80 de closing party van de Sunday Spirit Winter Series plaats. Op eerste Pinksterdag wordt er door de organisatie traditioneel extra hard uitgepakt met een lange set van De Man Zonder Schaduw en twee internationale top acts die de tweede zaal voor hun rekening nemen. Dit keer zijn Marco Resmann en de rising stars van Kaiserdisco aangesteld om Studio 2 op zijn kop te zetten.
Mascarada
vrijdag 14 mei 2010
Voor de derde keer strijkt het populaire gemaskerde concept neer in deMonza. Zaterdag 22 mei is het tijd voor "Mascarada ", het gezelligste house feest vol pracht en praal en de beste house muziek met dit keer in de line-up: Sunnery James & Ryan Marciano, Baggi Begovic, Chris Rox b2b Jasper Clash, Marc MacRowland & MC Haits
In mei 2010 heeft de Boom Chicago, al jaren één van Amsterdams meest toonaangevende comedy theaters, haar deuren open gesteld voor een nieuwe club ervaring aan het bruisende Leidseplein. Na de kick off afgelopen week met de heren van Intergalactic FM zal elke vrijdagavond omgetoverd worden tot de Cosmic Boom met de beste Disco, Electro en Italo Dj's van nu en weleer.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 12 mei 2010
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers, nieuwsberichten uit de scene en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
Mindblower
woensdag 12 mei 2010
Aanstaande zaterdag is het weer zo ver. In Carpe DM in Tilburg zal er weer een knallende editie worden gegeven van Mindblower. En zoals jullie van Tornado Events gewend zijn,zal dit feest alleen maar met dikke en snelle beats zijn en zullen de bpm's om je oren vliegen. Natuurlijk zal er ook weer overheerlijke geluidsinstallatie zijn, die voor een dagenlange piep in je oren zal zorgen. Oordopjes zullen daarom ook bij de kassa verkrijgbaar zijn.
Sunday Lounge
woensdag 12 mei 2010
Na drie succesvolle uitverkochte edities in Roosendaal presenteert Chapeau zondag 16 mei Sunday Lounge in Den Bosch. Chapeau biedt uitkomst voor de volwassen feestganger. De primaire doelgroep is 30+ maar de minimale toegangsleeftijd is vanaf 21 jaar. Met haar nieuwe concept Sunday Lounge tilt de organisatie het uitgaan naar een hoger niveau.
In de oorspronkelijke line-up van Land of Confusion had Lady Lady Dana de dankbare taak het festival op geheel eigen wijze af te sluiten. Zoals waarschijnlijk bekend moet zij na vele jaren met optredens over de gehele wereld, het op doktersadvies nu een poos rustig aan doen.
Zaterdag 15 mei lanceert Twig haar bookingsagency met een showcase in Club Poema RAW te Utrecht. De programmering van deze avond bestaat uit een deel van het Twig-roster met artiesten uit vier verschillende landen. Twig Bookings is opgericht uit liefde voor de muziek en behartigt de belangen van veertien artiesten uit binnen- en buitenland. Met deze eerste editie van de Twig Bookings Showcase krijgen de volgende artiesten een plekje op het podium om hun staaltje draaikunsten te vertonen:
Hard Energy festival
dinsdag 11 mei 2010
In een eerder bericht was het festival High Energy festival genoemd, deze naam was echter al geclaimd door een andere organisatie. Na goed overleg is er voor gekozen om deze naam aan te passen.
Sunset Edition
maandag 10 mei 2010
Op 28 augustus 2010 zal DPG Events zichzelf in de dancescene presenteren bij Beachclub Vroeger in Bloemendaal. DPG Events heet jullie dan ook allemaal welkom en nodigt jullie van harte uit bij: Sunset edition, the beachparty of 2010!
Op zaterdag 21 augustus is het op festivalterrein Vredenburg Leidsche Rijn in Utrecht weer tijd voor een nieuwe spectaculaire editie van Zomerkriebels Festival waarbij intimiteit en gezelligheid weer hoog in het vaandel staan. Met trots presenteert Zomerkriebels dan ook haar line-up. Meer dan veertig nationale en internationale artiesten verdeeld over vijf area's zullen van Zomerkriebels weer een onvergetelijk festival maken. Daarnaast is er dit jaar ook een extra vleugje cultuur aan toegevoegd in verschillende vormen. Denk hierbij aan een wandelend theater, modeshows, interactieve kunst en diverse vormen van nieuwe media.
D-Energy is terug en presenteert in de Amersfoortse De Kelder zaterdag 5 juni een onvervalste houseclassics danceparty. Classics, Early hardcore, House en Oldskool zullen domineren met o.a : The The Darkraver, Human Resource (dj set), dj Lunatic en sfeermaker vj Judocus.
Nachtdieren
zaterdag 8 mei 2010
Lieve nachtdieren,

29 mei aanstaande is het zover. Dan zal de eerste editie van Nachtdieren plaatsvinden in de De Kadans in Maastricht. Op deze avond ontwaken de nachtdieren massaal uit hun winterslaap en ontdoen zij zich van de wintervacht! Om deze fantastische gebeurtenis (en de birthday van Krizz) te vieren heeft de organisatie een stel bevriende nachtdieren opgetrommeld om een hip feestje te bouwen!
Hey gast, verveel jij je?
vrijdag 7 mei 2010
Doe jij ook aan nutteloos rondjes klikken als je todo list veel te lang is en je eigenlijk geen zin hebt om te beginnen aan één van die taken? Overweeg dan eens om forumadmin te worden op Flock! Lees het bericht om te kijken of we op zoek zij naar jou!
Op 4 juni heeft Harders Plaza alweer de derde editie van haar nieuwe hardstyleconcept in de planning staan. Voor deze spectaculaire derde editie van Restylerz heeft Harders Plaza het weer voor elkaar gekregen om twee topartiesten naar Harderwijk te halen. Het gaat hier over niemand minder dan Zatox uit Italië en Neerlands trots Frontliner. Deze topartiesten zullen Harders Plaza he-le-maal op zijn kop zijn met hun welbekende sound en nieuwste tracks!
Afgelopen zaterdag was de besloten opening van Miljonairs en vanaf aankomende zaterdag zijn alle partypeeps van harte welkom in de meest exclusieve beachclub van Hoek van Holland. Waar ergens in Nederland vind je een beachclub die speciaal voor haar leden jacuzzi' s op het strand heeft staan?
Click
woensdag 5 mei 2010
Terwijl de eerste echte lente zonnestralen de wereld om je heen omtoveren tot een ontspannen zomerlandschap, maakt Click zich op voor de eerste editie van het jaar op het Bloemendaalse strand. Click on the Beach gaat dit jaar sterk van kracht op zondag 9 mei met Michel de Hey, Secret Cinema, Remy, Wouter de Moor en Vincenzo de Bull. Thuisbasis deze zomer is nog altijd Woodstock 69.
Na de lancering van de line-up van Franchise Outdoor 2010 is de early bird heel hard gegaan, zo hard zelfs dat de gereserveerde early bird kaarten al uitverkocht zijn. De organisaties hadden vijfhonderd kaarten voor de actie gereserveerd en deze zijn er in twee weken doorheen gevlogen. De reguliere kaarten zijn te koop via www.franchiseoutdoor.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A16744, www.Soulmax.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A16744 www.ticketscript.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A16744 en bij alle free record shops.
The Launch sequence 'Ultimate Universe Program'....
Het gabberfeest Hollands Hard staat synoniem voor een gemoedelijke sfeer én de beste early en hardcore voor gabbers van vroeger en nu. 5 juni 2010 reist er weer een nieuwe selectie van ’s Neerlands beste artiesten af, naar het monumentale Huize Maas met Funktion One geluidsysteem. Deze keer onder aanvoering van hardcorepionier van het eerste uur Patrick van Kerckhoven alias Ruffneck.
Bloomingdale XXL
zaterdag 1 mei 2010
De Grand Opening editie van XXL heeft Bloemendaal in de maartmaand keihard op de kaart gezet. Ook de meest recente editie van Bloomingdale XXL met Dennis Ferrer bewees dat dit ijzersterke concept de zomer van 2010 tot een onvergetelijke niveau blijft tillen. Zichzelf maandelijks overtreffend, is Bloomingdale er klaar voor en garandeert ook de mei-editie een spetterende XXL programmering!
Musicology
zaterdag 1 mei 2010
Rotterdam wist het al. Daar waar het publiek al volop genoot aan de Coolsingel, is het nu de beurt aan de bekendste beachclub van Bloemendaal. Bloomingdale prijst zich dan ook rijk met dit concept, dat de toon zet met soulvolle melodieën en wat pure muziekliefhebbers vanuit alle landstreken laat toestromen. Because Rhythm moves you, Music touches you and Musicology knows exactly how!
31 mei 2010
Click at the beach
30 mei 2010
Zaterdag 5 juni Night of the dj’s Scantraxx special
27 mei 2010
Minimaal Kabaal verknipter dan ooit
Grotesque
26 mei 2010
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Spacerijen host kelder aanstaande zaterdag op L’Etiket!
Beachrockers maakt line-up bekend
25 mei 2010
Hardcore to the Bone timetable
Trailer Neophyte Live and Loud
24 mei 2010
Disco Exota op Progressive City
23 mei 2010
USB-stick met gevoelig informatie Elementz Festival 2010 gestolen
22 mei 2010
City Madness
21 mei 2010
Majestic Chix
538 Dance Department
De laatste info over Audio Active XXL op Pinksterzondag
Jarige Extrema Outdoor trakteert
20 mei 2010
Mascarada komt 29 mei naar het strand van Scheveningen
Bar27 opening summer at Wunderbar and closing summer at Mystery Land
Discotheek Manhattan bestaat 25 jaar
True House Music op Bloomingdale
18 mei 2010
Audio Active aanstaande Pinksterzondag
Timetable Pinkster beach festival op Bloemendaal bekend
Speciale actie Erotic Pinkster Vibe aanstaande zaterdag
Benelux première Baby Marcelo & DJ Oliver's The face of Ibiza world tour
17 mei 2010
Early bird tickets House classics on the beach festival 2010 uitverkocht
Dok Dance
Laatste info Fusion of Dance Festival
15 mei 2010
Sunday Spirit sluit de winter series af
14 mei 2010
Mascarada
13 mei 2010
Neon Rockstars met Bangkok Impact Live
12 mei 2010
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Mindblower
Sunday Lounge
Land of Confusion krijgt andere afsluiter
11 mei 2010
Twig Bookings Showcase met internationale line up
Hard Energy festival
10 mei 2010
Sunset Edition
Zomerkriebels Festival presenteert de line-up
9 mei 2010
D-Energy is terug in Amersfoort
8 mei 2010
Nachtdieren
7 mei 2010
Hey gast, verveel jij je?
Zatox & Frontliner op nieuwe editie Restylerz
6 mei 2010
Nieuwe club in Hoek van Holland opent haar deuren
5 mei 2010
Click
3 mei 2010
Early bird kaarten Franchise Outdoor uitverkocht
Launch sequence Intents Festival
2 mei 2010
Lady Dana heeft voorlopig al haar boekingen gecanceld
1 mei 2010
Bloomingdale XXL
Musicology