Partyflock
 

Spacerijen host kelder aanstaande zaterdag op L’Etiket!

gepubliceerd door , op
L'Etiket
16 april 2010
Het aftellen is begonnen, over een paar dagen doet organisatie Zeus de Winkel van Sinkel aan met de tweede editie van ‘de moeder der labelnights, L'Etiket. Ditmaal geeft het internationale label Basmati van Gabriel Ananda haar acte de presence. Naast Gabriel is de Duitse lievelings bioloog en boswachter Dominik Eulberg aanwezig, opgewarmd door Utrechtse lokale bescheidenheid maar de oh zo technische dj DGdaan en Snorremans/Baret Obama a.k.a. de Neusbel; Maarten ‘Macroscope' Pordon die volgens het Algemeen Dagblad Nachtburgemeester van Utrecht wil worden.

Natuurlijk is er ook de knusse, intieme/gezellige kelder van de Winkel van Sinkel. Zeus wil graag jong talent en organisaties van Utrechtse bodem de kans geven om zich hier te profileren. 24 april werd dit gehost door Wijnand's Kermis! Kelderhelden. Alle gekheid op een stokje en dat gaat zaterdag weer gebeuren! Ditmaal met misschien wel op dit moment de meest ‘illegale' en populaire underground organisatie van Nederland, namelijk Utrechts trots Spacerijen!

Spacerijen is een initiatief van Kelvin Linger en Erik Heijting dat twee jaar geleden ontstaan is uit pure liefhebberij. Vanuit dit oogpunt is er een heuse hechte achterban gecreëerd. Deze heren hebben in de tussentijd al heel wat gepresteerd. Een klein stukje geschiedenis; Wat dacht je van Spacerijen in de Symposion (2008) met Lucio Aquilina uit Italië, of het legendarische feest voor maar liefst 700 man op het uitverkocht schip “De Catamaran” (2009) waar Tobi Neumann al dobberend op het water de pannen van de boot draaide. Naast dit hoste ze nog de Studio 80 (2010) en deden ze een editie samen met Wir Lieben Sonntag (2010). In de tussentijd hebben zij al hun spaarcentjes bij elkaar gegooid om een eigen geluidssysteem te kopen, wie herinnerd de legendarische park raves niet of zomaar even een feestje geven op een smerige locatie of een kraakpand aan doen? Juist ja, dat is Spacerijen!

Op 29 mei word het een beestenboel in de kelder. Upcoming en incoming Wane en Soundbites geven het startsignaal waardoor het Brand-je weer (live) geblust moet worden. Poolse Honden en Katten zijn aanwezig, namelijk Catz n Dogz. Fabrica, Panoramabar en Watergate zijn voor hen de wekelijkse maaltijden! Uiteraard sluit de in bloedvorm sexy meneer ‘Erik Heijting' de kelder af waar hij zo goed in is.

Line up + Timetable:

L'Etiket basement by Spacerijen
23:00 – 01:00 Soundbites & Wane
01:00 – 02:00 Brand (live)
02:00 – 04:00 Catz n Dogz 🇵🇱
04:00 – end Erik Heijting

L'Etiket Main by Basmati:
23:00 – 00:15 DGdaan
00:15 – 01:30 Maarten ‘Macroscope' Pordon
01:30 – 03:00 Gabriel Ananda (live) 🇩🇪
03:00 – end Dominik Eulberg 🇩🇪

Kaarten zijn in de vvk 13 euro en via www.paylogic.nl of www.zeusevents.nl te verkrijgen.

8 opmerkingen

Maarten ‘Macroscope' Pordon die volgens het Algemeen Dagblad Nachtburgemeester van Utrecht wil worden

Dan mag hij weleens drugs gaan gebruiken!
park raves niet of zomaar even een feestje geven op een smerige locatie of een kraakpand aan doen

:D
laatste aanpassing
Werkzaam bij Zeus Events BV
Filmpje L'Etiket:

laatste aanpassing
 
Soundbites & Wane

komt helemaal goed en brandje zeg maar grote brand na deze heren
Leuk Leuk Leuk!!!