Partyflock
 

Jarige Extrema Outdoor trakteert

gepubliceerd door , op
Jarige Extrema Outdoor trakteert
21 mei 2010
Het dancefestival Extrema Outdoor is in aantocht. Voor het 15-jarige jubileum pakt organisator Extrema extra groots uit met de bekendste internationale en nationale artiesten uit uiteenlopende dance-genres. En omdat Extrema Outdoor jarig is, trakteert organisator Extrema de komende maanden. Levenslang op de gastenlijst van Extrema Outdoor, gratis tickets voor Extrema Outdoor Oslo, een achtbaan en meer…

Samen met de bezoeker en bevriende artiesten zoals de wereldberoemde technogrootheid Sven Väth met zijn Cocoon Area, Sebastian Ingrosso, M.A.N.D.Y., John Digweed en Danny Howells met Bedrock en bijvoorbeeld Crookers in de Rauw Area zal de verjaardag onvergetelijk gevierd worden op zaterdag 17 juli, natuurlijk weer aan het vertrouwde recreatiestrand Aquabest bij Eindhoven.

Volgens de enthousiaste radio 3FM-presentatoren is het een wonder dat Extrema Outdoor nog niet is uitverkocht met zo'n programmering. Zover is het nog net niet, meldt organisatie, maar de kaartverkoop gaat wel weer sneller dan voorgaande jaren. Extrema Outdoor is elk jaar weer ruim van tevoren uitverkocht.

Meer ruimte
Door enkele handige verschuivingen op het terrein en de in gebruikneming van een nieuw stuk land wordt er dit jaar weer ruimte gecreëerd voor de bezoeker op het festivalterrein Aquabest. Zo worden bijvoorbeeld de technotent van Cocoon en de tent van Bedrock tactisch verplaatst naar een mooie open plek in het bos van het recreatieterrein. Dat levert natuurlijk extra ruimte en intimiteit op. Ook zal de brug weer worden geplaatst zodat er makkelijk van de ene kant van het terrein naar de andere kant overgestoken kan worden over het water.

Achtbaan
Extrema Outdoor viert haar vijftiende verjaardag dus uitbundig. Voor de feestelijke aangelegenheid zal er een heuse achtbaan worden gebouwd op het festivalterrein. Iedereen mag gratis gebruik maken van de knalroze en felgele attractie die zelfs gedeeltelijk over het Royal Dutch-podium en het recreatiemeer zal razen!

Levenslange gastenlijst!
Ook heeft Extrema een speciale actie opgezet om de diehard Extrema-fans extra in het zonnetje te zetten en te danken voor alle support door de jaren heen. Daarom roept de organisatie de bezoekers op om te laten zien wat voor hen 15 jaar Extrema Outdoor betekent. Zoek die oude Extrema-foto's uit je schoendoos, haal de filmpjes van vroeger uit de kast of knutsel er op los. Leef je uit, maak daar een foto van, zet die op je Facebook en tag vervolgens Extrema Evenementen op Facebook.com/extremaevenementen. De absolute winnaar staat zijn leven lang op de gastenlijst van Extrema Outdoor! Er worden daarnaast ook nog gastenlijstplekken voor Extrema Outdoor 2011 vergeven.

Extrema Outdoor Oslo
Het concept Extrema Outdoor treedt vanaf heden ook buiten de Nederlandse grenzen. De komende jaren zal Extrema Outdoor heel wat andere landen aandoen, zowel binnen als buiten Europa. Op 26 juni staat allereerst Extrema Outdoor Oslo gepland. Ook veel Nederlanders kopen hun kaarten inmiddels voor het grootste dance event van Noorwegen. Voor alle informatie over onder meer line-up, tickets en hotelarrangementen wordt doorverwezen naar www.Extrema.no.

Omdat Extrema Outdoor dus haar vijftienjarige verjaardag viert, geeft Extrema gratis tickets weg voor Extrema Outdoor Oslo! Mensen die een van de tweepersoons hotel packages A of B bestellen via https://extrema-nor.timoco.eu/event/1068, krijgen per kamer een gratis ticket; da's dus twee tickets voor de prijs van 1! Het ticket wordt toegezonden na betaling van het hotelpakket.

Extrema-outdoor.com
De flashy website van Extrema Outdoor heeft overigens weer eens een update gehad. Lees meer over de artiesten, check de maffe filmpjes en lees de interviews met Extrema Outdoor-artiesten, zoals DJ Sneak en later deze week Dennis Ferrer. Even niet achter je laptop? Geen probleem. Extrema-Outdoor.com is natuurlijk ook te bekijken via je mobiel!

Voorverkoop
Tickets voor Extrema Outdoor bedragen €59,- exclusief fee. De voorverkoop van het dancefestival wordt verzorgd door Timoco. Online via www.extrema-outdoor.com. En er zijn natuurlijk ook weer tickets te verkrijgen via alle BelCompany-filialen in Nederland.

Opwarmen
Kun je niet wachten tot 17 juli? Kom dan alvast opwarmen! Want aanstaande zaterdag 29 mei organiseert Jägermeister al een feestje in het legendarische Het Stroomhuis te Eindhoven. Met op de programmering niemand minder dan de drummer van Soulwax: Steve Slingeneyer! Hij geeft als One Man Party zijn eerste Nederlandse solo-optreden. Verder op het program onder meer Extrema Outdoor-artiesten Casper Tielrooij (Dekmantel) en Ari Daily. Tel daar onder meer de electro van Shir Khan bij en je weet dat het goed toeven wordt de 29e! Er worden nog tickets verloot, maar dan moet je je wel snel even inschrijven via www.jagerland.nl/eindhoven/. Als jij bij het inschrijven bij motivatie VIA EXTREMA vermeldt, is de kans dat je ingeloot wordt een heel stuk groter.

22 opmerkingen

Mop Mop heb der zin in:D kaartjes al lang besteld(H)
Jaaa echt wel zin in.. Kon ergens draaien maar ik wil hier gewoon bij zijn.. Ben ze alle keren geweest.. Blijft een GEWELDIG festival en altijd super gezellig..
Wat ze er ook neerzetten en verplaatsen, ik hoop gewoon dat het weer net zo gezellig wordt als voorgaande jaren.
Werkzaam bij NTertainment
Zit in Spanje maar vlieg toch wel even weekeind terug voor Extrema :D Na vorig jaar wil ik dat niet meer missen haha
Achtbaan woehoe :bounce: :P

Word vast weer een geslaagd feest (Y) :bier:
Oh ja nu alweer zin in achtbaan lijkt me echt wel super :)
extremaaaaaaaa... zeker weten dit jaar weer
 
Artiest {SHOWLIST artist 58688, 62351}
extrema altijd een van de gezelligste festivals gevonden. Sfeer is altijd perfect en line up toch vaak net iets anders dan de andere grotere festivals. Maar dit jaar helaas volledig met de commerciele trend meegegaan van anderen..

achtbaan is leuk, maar wat meer investeren in een kwalitatieve line up leek me beter? Dat hele royal dutch.. hmm? daar zit toch geen enkele gevoel achter? pak en beet drie jaar geleden opgekomen en zal over een paar jaar weer verdwijnen.

helaas zal ik dit jaar waarschijnlijk niet aanwezig zijn
een achtbaan.. Als daar geen mensen dood in gaan weet ik het niet meer 8)


Uitspraak van verwijderd op zondag 23 mei 2010 om 11:50:
achtbaan is leuk, maar wat meer investeren in een kwalitatieve line up leek me beter? Dat hele royal dutch.. hmm? daar zit toch geen enkele gevoel achter?

Tsja daar zit wat in :)
Uitspraak van verwijderd op zondag 23 mei 2010 om 11:50:
achtbaan is leuk, maar wat meer investeren in een kwalitatieve line up leek me beter? Dat hele royal dutch.. hmm? daar zit toch geen enkele gevoel achter?

Smaken verschillen, en blijkbaar zijn er mensen die dit leuk vinden. En natuurlijk blijft de organisatie een commercieel bedrijf, dus als veel mensen die, naar mijn mening, herrie waarderen luister je daar naar als je kaartjes wilt verkopen.
Uitspraak van verwijderd op zondag 23 mei 2010 om 11:50:
Dat hele royal dutch.. hmm?

1 van de vele stages, waar maak je je druk om. Ieder zijn ding toch? Ik vind de line up in zijn geheel zeker niet TE commercieel. Natuurlijk moet er ook geld verdiend worden, voor niets gaat de zon op. Ze organiseren het niet om er geld op toe te leggen.

Ik blijf dit het leukste festival van het jaar vinden. Ja, het is op sommige plekken wat te druk maar in zijn geheel vind ik het een festival dat met liefde voor muziek en aankleding opgezet is. Waar je je als bezoeker nog gewaardeerd voelt. Bij de meeste festivals krijg ik heel vaak het gevoel dat ik blij mag zijn dat ik met een kaartje van 60 a 70 euro, uberhaupt binnen mag komen. Maar goed, dat is mijn mening.

Ik kijk hier erg naar uit. Ben wel heel benieuwd naar de indeling. Zoals ik het nu lees ligt mijn favoriete stage niet aan het water, dat vind ik op zich jammer maar eerst maar ervaren voor ik al oordeel.
 
wil het zeker dit jaar mee maken hopen op lekker weer :D:D:D:D
knalroze en felgele attractie die zelfs gedeeltelijk over het Royal Dutch-podium en het recreatiemeer zal razen!


Hoe vet is dat :D

Vond het vorig jaar al zo'n mooi gezicht met die hele grote bruk op het water..

Laat staan hoe dit eruit zal zien (L)
Helaas ben ik op vakantie :(:(
volgend jaar maar weer een kans
Tickets in the pocket! :D


Uitspraak van Nicole... :flower: op dinsdag 25 mei 2010 om 13:06:
knalroze en felgele attractie die zelfs gedeeltelijk over het Royal Dutch-podium en het recreatiemeer zal razen!

:yes: gaaf!


Maare geen tassen dit jaar??
nog 1 weekje en dan gaan we knallen :)
Werkzaam bij Decisions
Wij zijn 1 keer geweest en we vinden het een top festival