Partyflock
 

Early bird tickets House classics on the beach festival 2010 uitverkocht

gepubliceerd door , op
Ken jij je klassiekers nog? Zo niet dan is dit zeker het moment om weer eens goed terug te gaan in de tijd. Vanaf Riche in Zandvoort zal op Zondag 20 juni het classic strandfeest van het jaar plaats vinden met alleen maar lekkere house klassiekers van weleer. House classics on the beach festival 2010 belooft er één te worden die de geschiedenisboeken in zal gaan als geweldig.

Ondanks dat het nog lang geen 20 juni is, is inmiddels ook al bekent dat de vroege vogel kaartjes net als vorig jaar nu al zijn uitverkocht. Naar verwachting komen er dus weer velen naar dit classics evenement op het strand. Afgelopen jaar kwamen de bezoekers uit alle hoeken van land en zelfs uit België, Duitsland en Engeland om van een dagje zon, zee, strand en House klassiekers te kunnen genieten. De opzet van dit classics festival zal ook dit jaar weer bestaan uit twee podia. Één stage met de oldschool tot early rave sound en de club stage met lekkere club, trance en future klassiekers.

Wie trouwens nu nog steeds durft te zeggen dat de house een één dagvlieg is word waarschijnlijk voor gek verklaard. Waarschijnlijk zijn we inmiddels al drie generaties verder maar dat het nog steeds leeft staat vast zo vast als een huis. Het house virus heeft zich in al die jaren wereldwijd verspreid en er is geen continent waar de house beats niet te horen zijn.

Free2party de organisatie achter dit festival heeft dit jaar gekozen voor een geheel nieuwe locatie “Riche” deze Kleine Vallei aan zee past precies bij het ideaal beeld van een echte beach rave. Voor de line up is er dit jaar wederom alles uit de kast gehaald om er net zoals afgelopen jaar weer een top feest van te maken. De oldschool sound op stage één is zeer divers vertegenwoordigd. Zo zal Miss Djax samen met Human Resource haar opwachting maken. Deze namen van het eerste uur zullen een optreden doen van maar liefst ander half uur! Terug naar techno en acid waar het allemaal mee begon.

Miss Monica die in 1992 met draaien begon, werd in 1993 resident van één van de bekendste clubs uit het zuid Hollandse. In Night Town bewees zij dat ze toen al één van de weinige vrouwelijke goede dj's was. In 1998 werd zij echter getroffen door een chronische ziekte en kon een lange periode van vijf jaar geen plaats meer nemen achter de decks. Nadat ze in 2004 er weer helemaal opgeknapt was maakte ze haar comeback. En met succes! Chemistry, Dance Valley, Extrema Outdoor. Overal werd ze geboekt en draaide ze de tent plat. Miss Monica zal net als afgelopen jaar weer aanwezig zijn, en wel duidelijk is waarom.

The Darkraver, ook een man met een verhaal dat iedereen inmiddels wel kent. Ooit begonnen als danser en geëindigd achter de draaitafels. Deze ras artiest die entertainment hoog in het vaandel heeft staan, is na al die jaren nog steeds niet uitgeblust. Door zijn altijd perfecte platenkeus brengt hij elk feest in hogere sferen. De organisatie van het House classics on the Beach festival is dan ook trots dat de Bacardi man speciaal langs komt om het festival op gepaste wijze af te sluiten.

Coldfusion het duo dat telkens weer het publiek in extase weet te brengen. Vorig jaar waren deze heren toch wel 1 van de smaakmakers van House classics on the Beach festival 2009. Speciaal voor House classics on the Beach festival 2010 zullen de heren hun gehele archief doorzoeken om het publiek de beste oldskool classics ten gehore te brengen. Oud gedienden van voornamelijk de Mutigroove, Vox, Gino en Neuv, drie oude rotten uit de Underground van het wilde westen. Alle drie nog steeds actief. Vox en Gino die resident zijn op de feesten van Best Oldskool Evenst. Neuv die het publiek van Wooferland plat kreeg met zijn verrassende optreden 2 jaar geleden.

Jean, die met zijn Madhouse de Amsterdamse I.T. wereldwijd op de kaart zette en tot de dag van vandaag nog één van de meest geboekte dj's van Nederland is. Hetzelfde geld ook voor Dj José, die de Lexion tot grote hoogte bracht eind jaren 90. Tevens hebben deze heren ook nog eens gemeen dat zij verschillende hits scoorden wereldwijd. Miss Wendy daarintegen was resident in misschien wel één van de beruchtste en legendarische after club van Nederland, Dino's. Wendy één van de weinige vrouwelijke dj's die draai technisch ook nog eens steen goed is, staat samen met de 2 J's garant voor een aantal lekkere uurtjes club en club-trance. Tijdens House classics on the Beach gaan deze drie je zij aan zij meenemen naar de hoogtijdagen van de I.T., Lexion en de Dino's .

JP, vorig jaar één van de gang makers, gaf met zijn oude hardhouse, hardtrance en early hardstyle platen het festival gelijk een impuls met extra energie. Laten we niet vergeten dat JP de Hollandse koning is als het gaat om hardhouse. Afgelopen HQ was hij, ondanks dat hij vroeg op het programma stond, ook weer de man van de avond. Om elf uur ging de afgeladen Melkweg al helemaal los. Volkomen terecht dus dat hij dit jaar weer op house classics on the beach staat.

Duidelijk word wel dat het dit jaar niet zomaar een classics feest zal worden aan de Nederlandse kust. De organisatie achter deze classics feesten probeert en hoopt dat het begrip house classics een nieuw leven in te blazen door verder te gaan dan de gemiddelde house klassiekers uit de periode 1988 tot 1994 die je op elk classics feest te horen krijgt.

De volledige line up:
Factor 1: Houseclassics-Oldskool


Miss Djax
Human Resource
The Darkraver
Gizmo
Miss Monica
Coldfusion
Gino
Neuv
Vox
Minimaster
Nickey

Factor 2: Afterhour club-trance, Future classics
Jean
José
Raoul Coolman
JP
Miss Wendy
Supercell
BeNRG
Marvin Douglas

8 opmerkingen

 
Ondanks dat het nog lang geen 20 juni is, is inmiddels ook al bekent dat de vroege vogel kaartjes net als vorig jaar nu al zijn uitverkocht.

Wat zegt dit nu eigenlijk als niet bekend is om hoeveel tickets dit gaat? Het klinkt zo natuurlijk goed; maar als er maar 10 beschikbaar waren stelt het natuurlijk geen drol voor.
gast dat staat toch op partyflock aantal beschikbare early kaarten dat waren er 300 en daar waren er nog eens 150 aan toegevoegd dus tel maar uit.....

Fijne dag :)
 
Uitspraak van actief op maandag 17 mei 2010 om 16:16:
Ondanks dat het nog lang geen 20 juni is, is inmiddels ook al bekent dat de vroege vogel kaartjes net als vorig jaar nu al zijn uitverkocht.

Wat zegt dit nu eigenlijk als niet bekend is om hoeveel tickets dit gaat? Het klinkt zo natuurlijk goed; maar als er maar 10 beschikbaar waren stelt het natuurlijk geen drol voor

Weet je wat zeurpiet,blijf lekker thuis dan hebben wij de ruimte zonder gezeur.
 
:lol: :respect:
Veel zin in! hopelijk beetje lekker weer rond die tijd, en dan kan 't bijna niet mis gaan met deze line up
Werkzaam bij Partyflock
Uitspraak van actief op maandag 17 mei 2010 om 16:16:
Wat zegt dit nu eigenlijk als niet bekend is om hoeveel tickets dit gaat?

Waarom plaatsen organisaties sowieso een persbericht met 'kaarten uitverkocht'? Dan lees je toch niet verder? Of je denkt 'Ah okeej, naja ander feestje zoeken dan maar'.
Vorig jaar was top, jammer dat het nu op een zondag is...