Partyflock
 
Nieuws · februari 2010
Rapper/producer Diggy Dex is in januari begonnen met zijn clubtour. Vrijdag 12 maart wordt poptempel Paradiso in Amsterdam aangedaan! Skiggy Rapz verzorgt het voorprogramma en vanaf 22.45 uur is het tijd voor Diggy, bijgestaan door een vijfkoppige liveband, 'De Dopeste Familie van Nederland'. Echter: zijn eigen Vlaamse Eva de Roovere, met wie hij de monsterhit 'Slaap Lekker (fantastig toch)' scoorde ontbreekt. Om deze leegte aan zijn zijde op te vullen is Diggy Dex op zoek naar een 'lokale Eva'! Zangeressen kunnen zich door middel van een auditie op YouTube aanmelden om samen met Diggy Dex op het podium 'Slaap Lekker' ten gehore te brengen.
The First XXL
donderdag 25 februari 2010
Het is bijna zover. De wilde dieren ijsberen al ongeduldig door hun kooi, klaar om losgelaten te worden, jullie ook? Nog iets meer dan een week en The First XXL gaat weer helemaal los in de Lexion. Wild Style Clubbing voor iedereen. De voorverkoop van de Early Bird kaarten ging er heftig aan toe en alle kaarten daarvoor zijn dan ook bij iedereen terecht gekomen. Ook de normale kaarten lopen goed maar je kunt er nog bij zijn! Nog even de laatste puntjes op de 'i' van Wild zetten.
Hare Majesteit Koningin Beatrix heeft na haar gesprekken met PT Events weinig tijd nodig gehad om een koninklijk kabinet samen te stellen. Na het hopeloos falen van Balkenende 4 presenteert de koningin op zaterdag 20 maart GrotesQue 4. Volledig vertrouwen in economisch herstel en de beoogde progressie binnen de kwaliteitsnormen van uitgaand Nederland gaven uiteindelijk de doorslag”, aldus Beatrix in haar reactie op het door haar gevormde kabinet.
Van Valentijnsdag naar Pasen: I Love Los slaat geen feestdag over! Voor haar populaire houseavond prikt organisator Soulmax de beste dagen op de kalender, met op zaterdag 3 april de speciale 'Easter Edition'. In het Paard in Den Haag wordt Tweede Paasdag extra vrolijk verpakt in een hoogwaardige feestsfeer zoals de 'Los-gaande' bezoeker dat mag verwachten. House en techno verenigd in één concept, verdeeld over twee zalen – met als headliners: Afrojack, Remy, Warren Fellow, Shermanology, Oliver Twizt en Fetish Ferdi.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 24 februari 2010
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers, nieuwsberichten uit de scene en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
Ja het is heus en het gaat echt gebeuren. Een feest in Tikibad Duinrell met al zijn prachtige glijbanen en heerlijke bubbelbaden en stoomcabines! 13 Maart wordt een datum om nooit te vergeten! Wassenaar wordt de place to be. Nog nooit eerder daar gehouden en dat maakt het feest nog exclusiever.
Na drie edities Jack The Bootleg in 2009, en een zinderende Skug on a DéTour, is SKUG terug in het Bootleg DJ Café. Januari was de maand van bezinning, vanaf februari wordt er weer voluit geknald, met op vrijdag 26 februari Jack The Bootleg en op zaterdag 27 maart Nacht Abstrakt. Met "SKUG Presents" wil SKUG een duidelijk onderscheid maken tussen de toekomstige SKUG label-avonden met alleen eigen artiesten, en avonden waarin ook andere DJ's en Live-acts worden uitgenodigd om de gelederen te versterken.
Voor 'In Your Face' is de kop eraf: de houseavond heeft met zichtbare tevredenheid van de bezoekers de eerste peiling in Amsterdam Marcanti doorstaan. Zo stevent de organisatie Dutch House Society in samenwerking met Q82 af op ronde twee, die plaatsvindt op zaterdag 20 maart.
Sound architecture
dinsdag 23 februari 2010
Zaterdag 6 maart staat Rotterdam in het teken van de Museumnacht. Een festival welke in de havenstad een grote bekendheid geniet en vele mensen in de nachtelijke uurtjes op de been brengt. De Museumnacht is inmiddels uitgegroeid tot een breed cultureel uitgaansevenement. Sound Architecture laat wederom van zich spreken en programmeert, tijdens haar succesvolle maandelijkse resident avond, een Frans getinte line up. Met een live optreden van dOP en een DJ Set van Anthony Collins heeft Club Watt de créme de la créme uit Frankrijk op haar programma staan. De avond wordt geopend met een heerlijk één–tweetje tussen de Utrechtse tovenaar, Dimzen en Rotterdams branie, Joachim.
Mayday
maandag 22 februari 2010
Mayday, de rave met de rijkste traditie ter wereld, maakt ook tijdens de 19de editie indruk met tal van superlatieven: 25.000 bezoekers, 20.000 vierkante meter evenementoppervlakte, 200 ton techniek. Onder het motto „You make my day” houdt de wereld van de elektronische muziek op 30 april haar blik gericht op de Westfalenhallen in Dortmund. De passende sound komt van topacts zoals Armin van Buuren, Sven Väth, Carl Cox of Westbam.
DJ Isis van der Wel is in de nacht van vrijdag op zaterdag verkozen tot nieuwe nachtburgemeester van Amsterdam. Circa 1200 mensen woonden in poptempel Melkweg de slotstrijd tussen de kandidaten bij. Hoeveel aanwezigen hun stem hebben uitgebracht is niet bekend, meldde een woordvoerster.
Earthquake Belgium 2010
maandag 22 februari 2010
Zoals bekend zal op zaterdag 27 februari 2010 de Cherry Moon opnieuw uit haar voegen barsten wanneer de Belgische editie van het concept Earthquake hier zal plaatsvinden. Voor deze unieke clubeditie heeft de organisatie gekozen voor een line up waarin een mix van Belgische en Nederlandse artiesten vertegenwoordigd is in combinatie met een aantal internationale top dj’s.
America del Sur
zondag 21 februari 2010
Tussen de diepgroene lianen zijn de rauwe beats vanuit in de verte hoorbaar. De bomen schudden op de maat mee en de tropische vogels genieten zwijgzaam van de melodieuze tonen, die steeds luider door het Zuid Amerikaanse regenwoud klinken. Stilte voor de storm en alle aanwezigen in deze groene wildernis houden spanningsvol hun adem in, wachtend op dat komen gaat. Op de eerste zaterdag van maart is het namelijk hoog tijd om de winterbuien ver achter ons te laten en bepakt en bezakt mee te gaan op excursie. Laat de hoogzomerse kleding wapperen in de zwoele bries en stap het kronkelend pad op om je diep in de jungle van America del Sur te wanen.
Na drie maanden de Nederlandse meteorologische treurnis te hebben moeten doorstaan gaat dan eindelijk het zonnetje schijnen, want op 21 maart begint de lente en staat de volgende editie van Metz on Sunday invites op het programma. Elke maand staan er diverse top DJ’s in de line up en zorgen zij voor de uplifting housebeats in het zo “house”lijke Prinses Theater. Denk aan nationale toppers als ROOG. Erick E, Groovenatics, Marcella etc Maar ook Internationale DJ’s zoals ATFC en Robert Owens. Deze maand is het tijd om de Rotterdammers eens te laten genieten van de echte Rotterdamse House Mafia! Wat dachten jullie van René Amesz, Baggi Begovic, Chris Rox, Mr. Metz Rolini, LeBlom, Golden Wonderboy en de vocalen van I/Fan.
Hardcore to the Bone
zondag 21 februari 2010
Hardcore to the Bone zal voor het eerst op 29 mei aanstaande op Brabantse bodem plaatsvinden. De nieuwe locatie is Zalinaz, met twee zalen een meer dan goede gelegenheid om Hardcore te beleven. Mid-Town heeft voor deze vijfde editie een knallende line-up samengesteld welke voldoet aan de hoogste eisen van een dik hardcore feest.
Zaterdag 13 maart is alweer de vierde editie van The 90´s are Back. SchaafMuziekcentrum Schaaf is opnieuw het toneel voor dit fantastische 90´s feest. Leeuwarden ging al meerdere malen plat voor dit zeer succesvolle concept.
De komende tijd is er iedere derde zondag van de maand weer een feestje als vanouds in de Escape Club op deze soms opgelegde rustdag. Niemand hoeft zich meer te vervelen op deze zondagen, want Decisions en Crazyland lanceren hun nieuwe concept 'The Pride of Amsterdam'!
Qlimax Live
vrijdag 19 februari 2010
Op 21 november 2009 presenteerde Q-dance de 17e editie van Qlimax in GelreDome, Arnhem. Deze editie, The Nature of our Mind, wordt voor het tweede jaar op rij uitgebracht in High Definition. Het digipack wordt in een speciale 3-disc editie uitgebracht. Dit pakket bevat naast de DVD en CD, een Blu-Ray met de Qlimax Live show in High Definition beeld. Naast Dolby Digital 5.1 kan nu ook gekozen worden voor een DTS-HD audio track voor de meest veeleisende liefhebber.
Hèt vermaarde internationale blad DJ-Mag stelt al jaren de DJ-Mag Top 100 samen van de populairste DJ’s ter wereld. Deze lijst wordt al tijden gedomineerd door de Nederlandse DJ’s Tiësto, Armin van Buuren en Ferry Corsten. Dit jaar stelt DJ-Mag de Top100 Clubs 2010 samen. Een lijst met de 100 beste/populairste clubs ter wereld, samengesteld door 'voters' uit de hele wereld. Dit is de kans om ook een Nederlandse club hoog in deze lijst te laten verschijnen. Stem op Matrixx!
Rekord3r terug in Utrecht
donderdag 18 februari 2010
Our Space is Your Space is het nieuwe motto van Rekord3r in 2010. Een gevoel wat voor het eerst wordt vormgegeven tijdens een intieme editie op zaterdag 13 maart in Club Poema. De preparty / kick off van dit nieuwe thema wordt ingeluid met een exclusief optreden van de grootste live held uit de Duitse M_nus stal: Gaiser, supported door Nederlandse Rekord3r helden als Wouter de Moor, Juan Sanchez, Brent Roozendaal en Erik Heijting.
Op vrijdag 12 maart zal er een extra large editie van het crossover concept Audio Active in de grote zaal van Paard plaats vinden. Ondanks de indrukwekkende lineup, een mix van breakcore, tekno en frenchcore, heeft de organisatie toch nog de mogelijkheid gezien om nog een zeer waardevolle naam aan het programma weten toe te voegen. Vanuit het Scheveningen van Engeland, Brighton, komt Shitmat ons allen met een bezoek vol met amenbreaks & overstuurde bassen verblijden!
Beleidswijziging nieuws
donderdag 18 februari 2010
Het beleid van de nieuwssectie van Partyflock heeft een wijziging ondergaan. In dit bericht vind je meer informatie!
Het is alweer 3 jaar geleden dat Mental Evolution van start ging. Het concept dat tot stand kwam om de oldschool techno sound in leven te houden, tussen het grote aanbod aan minimal feesten, was al snel niet meer weg te denken uit de Nederlandse technoscene. Toch blijft het moeilijk om deze puristische sound ten gehore te brengen, maar vanwege de liefde die de organisatie terug krijgt van de trouwe aanhang, blijft Mental Evolution toch op de been.
Subway vs Prspct
woensdag 17 februari 2010
De titanen van de Nederlandse underground sounds zullen zaterdag 20 februari Rotterdam op zijn grondvesten doen beven. Met een selectie van de rauwste artiesten die er op dit moment rondlopen word dit de avond die je niet zomaar aan je neus voorbij mag laten gaan. Subway vs Prspct combineren hun krachten om het beste van Dubstep & Drum n Bass aan je voor te schotelen.
Disco 3000
maandag 15 februari 2010
Een kleine dertig jaar house, techno en disco van en voor echte muziekliefhebbers komt samen op wat een heel bijzondere line-up genoemd mag worden; Theo Parrish, Anthony Shakir, I-F; twee iconen uit Detroit en het spilfiguur uit de Nederlandse electro scène; vrijdag 26 februari in Paradiso: Detroit in full effect!
Timetable Reng Deng Deng
maandag 15 februari 2010
Op zaterdag 20 februari is het dan eindelijk tijd voor de spectaculaire en opwindende editie van Reng Deng Deng. Na tien succesvolle edities besloot Cyndium het concept wat meer kleur te geven door er een thema aan vast te plakken. Met in het achterhoofd 'het oog wil ook wat``, combineert de organisatie voor deze editie het ruige,industriële van hardcore met de sensualiteit van seks. Cyndium zal, zoals gebruikelijk, het thema origineel gaan brengen in de vorm van een toepasselijk decor en zullen erotische acts, danseressen ervoor gaan zorgen dat het een krankzinnige avond zal worden.
Na het festival vorig jaar en de indoor-editie nog vers in het geheugen, mag het volgende natuurlijk niet uitblijven. Soenda Festival staat zaterdag 12 juni in de agenda en de voorbereidingen zijn in volle gang. De outdoor-editie vind dit jaar weer plaats op SOIA - Strand Oog in Al. Utrechts stadsstrand op het Noordpunt met voorbij varende tankers biedt toneel voor artiesten uit binnen- en buitenland op twee podia.
In-bi-tween
zaterdag 13 februari 2010
Jullie hebben er een paar maanden op moeten wachten voordat Dune events met een nieuw feestje kwam maar, het wachten het is de moeite waard geweest. Op 1 januari heeft Dune events op “Booming Sexy New Years Vibe” duidelijk een positieve indruk achter gelaten. Met hun dj’s, waarvan er ook een aantal op 6 maart draaien, hebben Erik en Frederique de paarse zaal een nieuwe dimensie gegeven.
De Early Fish-voorverkoop voor Extrema Outdoor 2010 is dit jaar in een nieuwe recordtijd uitverkocht geraakt. Met op de teller iets meer dan 5000 tickets startte vandaag de reguliere voorverkoop van het populaire dancefestival. Extrema Outdoor beleeft dit jaar haar vijftiende verjaardag en vindt plaats op zaterdag 17 juli aan het recreatiemeer Aquabest bij Eindhoven.
Below Invites Efdemin
woensdag 10 februari 2010
Vrijdag 19 februari vormt TrouwAmsterdam het podium voor een zeer spraakmakende samenwerking tussen de maandelijkse avond Below en Mr Multiplex. De avond begint om 18.00 uur in de Verdieping waar de opening zal plaatsvinden van de vier weken durende Multiplex Transnatural tentoonstelling. Tijdens Transnatural krijg je als bezoeker een frisse en vooral vooruitstrevende visie voorgeschoteld van internationale kunstenaars, architecten en game designers over een rijke en nieuwe wereld van waanzinnige architectuur, installaties en games waarin nieuwe technologieën samensmelten met elementen uit de natuur.
Ex porn star denkt met je mee in deze barre tijden… De kilometerheffing, files, parkeerproblemen, rijbewijzen die zoek raken of nooit zijn gehaald etc. Deze problemen zijn niet meer aan jou besteed. Want… Nu kan ook jij die ultra vette Ex Porn Star scooter winnen! Op zaterdag 20 maart tijdens de speciale Pimp & Ho Classic editie in Zaandam heeft de organisatie een heuse Golden Nugget challange (voor de lts-ers onder ons ; gouden klompjes wedstrijd.)
The great Zany show
dinsdag 9 februari 2010
Zaterdag 10 april zal het circus van InZanity zijn tenten opslaan midden in Eindhoven. Check hier de trailer! Het hardstyle-spektakel in het Beursgebouw zal haar poorten openen van 22.00 tot 07.00 uur om met een wervelende show het hooggeëerde publiek te vermaken. Met gepaste trots maakt de ringmaster of hysteria het programma voor deze avond bekend
Zaterdag 27 februari 2010 zal de Limburgse partysite en organisatie Haelen.tk de 12e editie van het Hardcore concept Atomico organiseren in Cultureel Centrum De De Haandert te Tegelen.
Line-up LatinVillage bekend
maandag 8 februari 2010
Op zaterdag 27 maart vindt voor de vijfde keer LatinVillage Indoor plaats, in de prachtige oude Gashouder op het Westergasfabriekterrein in Amsterdam. Met vijf verschillende area’s en een indrukwekkende line-up is LatinVillage een must voor de liefhebbers van latin muziek! De line-up liegt er ook deze keer weer niet om! Op vrijdag 5 februari werd deze live in het FunX radioprogramma WeekendWax bekendgemaakt door LatinVillage resident DJ D-Rashid, die zelf uiteraard ook te zien en te horen is op de komende editie. Hij staat achter de decks op de LatinHouse stage en krijgt daar bijzonder goed gezelschap van de Spaanse topper Jessie Garcia, Mr V de New Yorkse DJ van de hit 'Put your drinks down' en Grant Nelson, bekend van de mega latinhouse plaat 'Cada Vez'.
Met onder meer Dixon, Four Tet (dj-set), Junior Boys (dj-set) en Mungolian jet set staat er de eerste avond van 5 days off in de Melkweg een knaller van een line-up.
Hardcore4life meets Darkness4life
maandag 8 februari 2010
Hardcore4life en Darkness4life slaan hun krachten ineen om op zaterdag 10 april 2010 de Maassilo in Rotterdam te veroveren! Hardcore4life staat bekend om het allerbeste in 'Present Hardcore' en 'Early Rave & Hardcore classics' en in de hallen die Darkness4life tot hun beschikking heeft zullen 'Industrial & Darkcore' en 'Terror & Speedcore' het geluidssysteem op de proef stellen. Dat de Maassilo zich uitstekend leent voor beide concepten is reeds bewezen.
Soigné
zondag 7 februari 2010
Zaterdag avond 20 februari is het weer zover; Soigné in Odeon te Amsterdam. Heb je het altijd al leuk gevonden om feesten te bezoeken die naadloos aansluiten bij jouw eigen stijl? Dan is Soigné echt een avond om niet te missen. Ook deze editie staat wederom in het teken van Fashion & More.
Het jaar startte legendarisch goed bij Saturday Factory. Timo Maas, Chateau Flight, The Hacker, Terry Toner, Shit Robot en Alex Under stonden allemaal achter de decks van het intieme nachttheater in hartje Amsterdam: Sugar Factory. En ook in februari ben je hier weer elke zaterdag aan het juiste adres voor je wekelijkse portie kwaliteitsmuziek! Artiesten als Beat torrent, Format: B, Sébastien Léger, Marc Houle, Aril Brikha, Ida Engberg en Nathan Coles staan klaar om je wekelijks te verrassen met dikke sets en exclusieve optredens. Rocken is toegestaan!
Na een geslaagd uitstapje naar zijn Lucky Garden in Eindhoven heeft Karotte China volledig achter zich gelaten om zich verder te ontwikkelen in de wondere wereld van de internationale keukens. Ditmaal keert hij samen met unders, Johanna Mercker en Juan Sanchez terug in de Watt om hun nieuw opgedane kennis met jullie te delen; La Bellissima Cucina Italiano!
Enzyme Records & Dano Solo
vrijdag 5 februari 2010
Zaterdag 6 februari is het een feit, Ravezone zal zijn grenzen verleggen in een van de mooiste poppodiums die Nederland rijk is; Doornroosje te Nijmegen! Bij de meeste feest- / concertbezoekers is Doornroosje bekend en zeer geliefd, dit mede te danken aan de uitstraling en de ultieme sfeer die hier te beleven is. Denk hierbij aan de Planet Rose, House Classix, Smackdown feesten en natuurlijk te niet vergeten de Overdrive evenementen die hier vanaf ’98 werden georganiseerd.
Op zaterdag 3 juli 2010 wordt tijdens Ground Zero Festival de verbeten strijd tegen een nieuwe dreiging ingezet; The 5th Epidemic. UDC en Multigroove bieden op Area Bussloo een veilige thuishaven tegen de pure wanhoop en ellende die deze epidemie over onze aarde zal verspreiden. Ground Zero gaat in volledige quarantaine en de enige manier om aan de epidemie te ontsnappen is door ervoor te zorgen dat je je op Ground Zero bevindt op 3 juli 2010.
Chaos in de stad! Leeuwarden zal op 20 februari het middelpunt van deze chaos zijn, want City Madness komt naar de stad, dus zorg ervoor dat je er klaar voor bent! De stad staat op z'n kop. Kilometers lange files richting de Nieuwestad, gillende dames in de rij om een glimp op te vangen van de nationale helden van weleer. Headliners voor deze eerste editie zijn niemand minder dan Leroy Styles en Vato Gonzalez, dat beloofd wat!
Een van 's werelds meest illustere house artiesten, Pépé Bradock, staat na een lange afwezigheid eindelijk weer achter de draaitafels in Nederland. Organisatie Dekmantel ruimt maar liefst twee en een half uur de tijd in voor een deejayset van zijn hand in Studio 80 (Amsterdam, Rebrandtplein). Ook Dekmantel Makam, Casper Tielrooij en Thomas Martojo zijn aanwezig. Aan Casper Tielrooij de eer om de voorzaal af te sluiten terwijl Thomas maar liefst 5 uur lang de achterzaal voor zijn rekening neemt. Makam, één van 's lands meest veelbelovende producers, verruilt voor de verandering zijn live set-up eens voor vinyl en opent als deejay de voorzaal.
Maastricht gooit de beuk erin en wel op zaterdag 20 februari! Het is de laatste jaren aardig ‘rustig’ geweest in de hoofdstad van Limburg, maar daar komt verandering in met Behind the Mask. Crazyland en Exceptionnel presenteren met trots een geheel ‘nieuw’ gezicht binnen partyland! Dit alles mooi verpakt, verborgen achter een masker in een adembenemende ambiance! Behind the Mask is een nieuw concept dat afscheid neemt van alle traditionele kaders en normen. Ontmoet verleiding en verbeelding met verwondering!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 3 februari 2010
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers, nieuwsberichten uit de scene en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
Twisted Stereo
woensdag 3 februari 2010
Twisted Stereo werd op 7 november 2009 voor het eerste georganiseerd in Club Noa. Eén fantastische editie met een weergaloze Vato Gonzalez zorgde ervoor dat iedereen helemaal los ging.
Masters of Hardcore
dinsdag 2 februari 2010
Zaterdag 6 maart viert Art of Dance het vijftienjarig jubileum van ’s werelds meest toonaangevende hardcore merk. Van 22.00 uur tot 07.00 uur vormen de Brabanthallen in Den Bosch het toneel van de grootste editie van Masters of Hardcore in haar geschiedenis. Na de bekendmaking van de line-up, kan Art of Dance nu ook de website van Masters of Hardcore – The Voice Of Mayhem presenteren.
King of House
dinsdag 2 februari 2010
Na een uitverkochte en overweldigende vorige editie van Kings of House komen de heren van Kings of House terug met inmiddels alweer de 3e editie van dit gevestigde Dance-event in Den Bosch. En om nogmaals duidelijk te maken waar Kings of House voor staat: Een hip en intiem dance-event waarbij de massa niet telt maar waar de bezoeker de aandacht op zich neemt en zich thuis voelt.
Somewhere in Amsterdam
dinsdag 2 februari 2010
Aanstaande zondag 7 Februari geven Rick Wilhite (three chairs, Rick Wilhite) en Juan Atkins (cybotron, metroplex, Model 500) een exclusieve show in Amsterdam. De legends uit Detroit zullen in totaal 7 uur lang vullen. OT 301 staat met Somewhere in Amsterdam aanstaande zondag in de belangstelling van pure Detroit house & techno...
Komend weekend is het dan zover
maandag 1 februari 2010
Na het succes van de Exclusivo Dance Party op 14 november, in Club Eindelijk Weer in Almere, komt er een nog grootser vervolg. Het succesvolle concept van de Inclusivo organisatie zal zijn derde editie op 6 februari uitrollen, gevolgd op zondag 7 februari door het zondags concept “Sunday After 3”.
25 februari 2010
Diggy Dex zoekt 'lokale Eva' voor concert in Paradiso
The First XXL
Koningin Beatrix vormt koninklijk kabinet “GrotesQue 4”
I love los maakt paasweekend extra vrolijk
24 februari 2010
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Een feest in Duinrell, daar kikker je van op!
Skug presents Jack the Bootleg en Nacht Abstrakt in Bootleg dj café
23 februari 2010
In Your Face een explosieve clubkraker
Sound architecture
22 februari 2010
Mayday
Isis nieuwe nachtburgemeester Amsterdam
Earthquake Belgium 2010
21 februari 2010
America del Sur
De Rotterdamse House Mafia komt naar Metz on Sunday
Hardcore to the Bone
20 februari 2010
The 90´s are Back! Vierde editie op 13 maart in Leeuwarden
19 februari 2010
Zondag wordt weer een dag om los te gaan
Qlimax Live
Stem Matrixx de DJ-Mag Top 100 Clubs in
18 februari 2010
Rekord3r terug in Utrecht
Extra naam toegevoegd aan Audio Active XXL
Beleidswijziging nieuws
17 februari 2010
Mental Evolution viert alweer 3 jarig bestaan
Subway vs Prspct
15 februari 2010
Disco 3000
Timetable Reng Deng Deng
Elevation blikt terug op Soenda Indoor en vooruit naar het festival
13 februari 2010
In-bi-tween
11 februari 2010
Alle Early Fish-tickets Extrema Outdoor al gevangen
10 februari 2010
Below Invites Efdemin
9 februari 2010
Win een orginele Ex Porn Star Scooter!
The great Zany show
8 februari 2010
Haelen.tk draagt laatste Atomico Tegelen op aan overleden medewerker
Line-up LatinVillage bekend
Openingsavond 5 days off in de Melkweg vol disco, house en techhouse
Hardcore4life meets Darkness4life
7 februari 2010
Soigné
6 februari 2010
Saturday Factory levert in februari kwaliteit
5 februari 2010
Karotte’s Kitchen is terug in de Watt
Enzyme Records & Dano Solo
4 februari 2010
Ground Zero Festival 2010 kaartverkoop start zaterdag 6 februari aanstaande
City Madness zet Club Noa op z’n kop
Het Franse wonderkind Pépé Bradock keert terug in Nederland bij Dekmantel
Crazyland and Exceptionnel proudly present Behind the Mask
3 februari 2010
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Twisted Stereo
2 februari 2010
Masters of Hardcore
King of House
Somewhere in Amsterdam
1 februari 2010
Komend weekend is het dan zover