Partyflock
 

Crazyland and Exceptionnel proudly present Behind the Mask

gepubliceerd door , op
An evening of mystique and seduction…
Maastricht gooit de beuk erin en wel op zaterdag 20 februari! Het is de laatste jaren aardig ‘rustig’ geweest in de hoofdstad van Limburg, maar daar komt verandering in met Behind the Mask. Crazyland en Exceptionnel presenteren met trots een geheel ‘nieuw’ gezicht binnen partyland! Dit alles mooi verpakt, verborgen achter een masker in een adembenemende ambiance! Behind the Mask is een nieuw concept dat afscheid neemt van alle traditionele kaders en normen. Ontmoet verleiding en verbeelding met verwondering!



De februarimaand is voor velen in het zuiden des lands een groot feest, met carnaval in het vooruitzicht is er één party waar iedereen naar uitkijkt! Het eerste gezamelijke feest van Crazyland en Exceptionnel. Het thema Behind the Mask zorgt in iedergeval voor een spetterende start in 2010.

Behind the Mask anno 2010 staat helemaal in het teken van verleiden, teasen en tevens dubbelzinnigheid! De verbeelding gaat ons ver te boven, scherpe prikkels bestoken onze geest met verleiding. Dubbelzinnige figuren blijven ons intrigeren. Wie schuilt er achter dat masker? Is het een vrouw of is het de man? Rechtlijnige consequenties verspreiden een geur van saaiheid. Ga op zoek in een nacht vol mysterie en spanning en laat je leiden door kwelling van genot, plezier en verlangen!

Behind the Mask; know not your identity and be free of your inhibitions…

Deze nacht zal het decor zijn waarbij de beste dj’s hun acte de presence zullen geven zoals o.a.; Mike SJeanRandy KatanaSanDave LambertMEMSantitoMathonRenji - Ko-c en Joia Vita. Verdere uitleg over deze artiesten is overbodig!

Zoals je van Crazyland en Exceptionnel inmiddels gewend bent met alleen maar topdj’s, prachtige aankleding, topclass entertainment en natuurlijk alleen maar leuke mensen. Waar de gasten zich nog stijlvol en sexy kunnen aankleden en de champagne nog rijkelijk vloeit. Door het prachtige decor en gezellige warmte zou je bijna vergeten dat het winter is!

De unieke locatie ‘La Bonbonnière’ te Maastricht, zal omgetoverd worden tot een sjiek en sfeervol theater. De perfecte locatie om een dancefeest ‘A la Renaissance’ stijl te presenteren in een omgeving zoals men die kende uit de tijd van de Franse revolutie! Exceptionnel en Crazyland zijn des te meer verheugd dit exclusief voor jullie te mogen organiseren. Theater La Bonbonnière beschikt over drie area’s, (tweedance en een lounge area) en een market-garden.

Historie
Het ontstaan van La Bonbonnière gaat terug naar het eind van de zestiende eeuw, toen de orde der Jezuïeten zich in Mestreech (Maastricht) vestigden en er een kerk met klooster bouwden. In 1789 werd de kerk verbouwd tot schouwburg. Tijdens de bezetting van Maastricht bracht Napoleon Bonaparte een bezoek aan La Bonbonnière. Zijn driedaags bezoek begon op 30 juli 1803; hij inspecteerde toen de vesting in Maastricht.

Dresscode
De dresscode is wat vergemakkelijkt! De basisdresscode bestaat altijd uit een mooi masker en eventueel een cape*!

Voor de heren
1) Zwarte pantalon met stijlvolle witte bloes, cape en masker.
2) Of “a la Renaissance” stijl (Lodewijk de 14e) met fleurige oversized print jasje in barok stijl met masker en eventueel een witte pruik (bijv. lakei, baron of hofnar).
*Cape is alleen verplicht bij de heren bij punt 1. Een masker is wel verplicht!

Voor de dames:
1) Eventueel een cape met masker gecombineerd met een mooie en stijlvolle sexy top dit verder afgemaakt met een leuke sexy hipster afgewerkt met jarretel gordeltjes en pikante net- of nylonkousen (Barones, Jonkvrouw, princes etc).
2) Of Burlesque stijl met masker.
3) Of sexy lingerie met masker

Kledingtip: www.clubwear.nl Maskers: www.olgadol.nl. Verder zijn er lockers waar je het een en ander kunt opbergen die avond.



Hotelarrangementen
Crazyland en Exceptionnel hebben een beperkt aantal hotelkamers weten te bemachtigen in het Renaissance hotel (Van der Valk hotel in Maastricht). De overnachting in het hotel moet wel zelf geboekt worden en de organisatie zorgt voor de shuttle service v.v. hotel – Theater La Bonbonnière. Late-checkout is optioneel.

Tickets
Kaarten zijn te verkrijgen bij de bekende voorverkoopadressen van Paylogictickets en Primera stores, See Dance en Easyticket. Entreekaarten kosten respectievelijk € 42,50, VIP € 62,50 en JetSet balkon table € 1200,00 (8 personen). Dit alles is incl. ice, fruits, Candy, entertainment en een uniek gelimiteerde ‘Behind the Mask’ CD. Toegang is uitsluitend voor koppels en single dames vanaf 22 jaar. Er zijn beperkte lockers aanwezig, reserveer deze tijdig.

Meer info? Bezoek dan de speciale website: http://www.behindthemask.nl

12 opmerkingen

Werkzaam bij MEM events
Artiest {SHOWLIST artist 29750, 54821}
Dit gaat een Stylish Feestje worden !!!
 
Artiest Renji
Supergaaf en de lokatie is ook werkelijk bijzonder!!

Heel veel zin in!

(Y)
zin in dit feesje niet normaal!
is het al tijd?
Dit gaat zeker te weten een SUPER FEEST worden :jaja:

Ik kan haast niet meer wachten tot het zover is.......heb er zin in
 
Artiest House
Damn...Wordt hier even wat neer gezet..
 
Vind het echt een super dresscode, sexy met stijl! Gaat een knaller worden deze party!!!!
 
Werkzaam bij Afterdreams
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 5 februari 2010 om 08:38:
Vind het echt een super dresscode, sexy met stijl!

ja echt wel !!

gaat hem helemaal worden dit feest:woop:



:bounce:
Lokatie lijkt ons ook wel een heel aparte en erg mooi!

Wordt idd een STYLISH party, zin in!
laatste aanpassing
 


:woop: